איבוד הכרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד הכרה
    לימור
    11/02/2010

בני בן ה 5 איבד לפתע את ההכרה למשך כ 20 דקות עד שהגיע האמבולנס ופונה למיון.
    במיון הרופא הצליח להעיר את הילד למספר שניות ושאל אותו מספר שאלות, הילד ענה במעורפל אך ענה תשובות נכונות.
    מיד לאחר מכן נרדם התקשו להעיר אותו. הוא התעורר רק כעבור 10 שעות. וכל הזמן היה במן אי שקט .
    למחרת נערכה לילד בדיקת EEG שבא נאמר שהידגים אי סדירות חדה דו צדדית בהדגשה ימנית.
    והוחלט גם כן חהצמיד אותו ל 20 שעות להולטר שיצא תקין.
    כעבור יומיים שוחררנו וביקשו מאיתנו כי בעוד שבועיים נעשה בדיקת EEG חוזרת.
    הרופא שבדק את הילד אמר כי הבדיקה איננה תקינה ולא הוסיף עוד בדבר.
    עברו 4 ימים מאז המקרה הילד חזר לגן ואני בחרדות ששמע זה יקרה שוב כי לא קיבלנו תשובה ברורה מה גרם לזה ומהי התוצאה הלא ברורה.

אשמח באם אוכל לקבל הסבר מה אומרת התוצאה? ואיך עד שהיו תוצאות כיצד להתנהג עם הילד
    בני ילד בריא ואין במשפחה היסטוריה של אפילפסיה.
    כמו כן לא ציינתי כי ברגע שהילד התעורר, בוא היה במצב מצויין אומנם לא ידע איפה הוא נמצא. והיומיים שהיה מאושפז היו בשבילו עינוי.

אשמח לתשובה מעמיקה
    תודה
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד הכרה

הוספת תגובה

• ללימור שלום

ד``ר שי מנשקו
    13/02/2010

לא ברור לי מה נאמר לך שלא תקין בבדיקה - ואם הדבר לא הוסבר לך היטב , עליך לבקש הסבר חוזר. כמו כן האם ישנו פיענוח סופי לתוצאות ה EEG היות ולא ניתן להבין ממה שציינת כיצד סוכם?

ד"ר מנשקו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לאיבוד הכרה

לימור
    13/02/2010

המשפט המסכם את הבדיקה הינו כמו שכתבתי: שהידגים אי סדירות חדה דו צדדית בהדגשה ימנית.
    אין לי מושבג מה זה אומר
    קבעו לנו לעוד שבועיים בדיקה חוזרת, אך אני בלחץ מפחדת שזה יחזור שוב
    האם ממה שכתבתי זוהי תחילת של איפלפסיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר שי מנשקו
    15/02/2010

הדבר היחידי שניתן להסיק מכך הוא כי התרשיםה EEG לא תקין - אולם לא בהכרח כי מדובר באפילפסיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו