אפילפסיה וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה וספורט
    גל
    03/03/2010

שי שלום
    לאחר מספר אפיזודות של איבוד הכרה ותחושת בלבול נשלחתי לבצע בדיקת EEG ע"י רופאת המשפחה
    תוצאות הבדיקה היו תקינות
    היא הפנתה אותי לנירולוג שלפי התיאור שלי קבע שככל הנראה אני סובל מאפילפסיה, הפנה אותי לבדיקת WWG בשינה ובדיקת CT

הוא הורה לי להתחיל בטיפול תרופתי ב תגרטול
    חשוב לי לציין כי אני עושק ברכיבה על אופניים כספורט תחרותי -רציתי לדעת אילו תופעות לוואי יש לתרופה זה והעם קימת תרופה אשר מתאימה לעושקים בספורט

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה וספורט

הוספת תגובה

• שלום גל

ד``ר טל גלבוע
    03/03/2010

מהתיאור שלך לא ניתן לקבוע האם יש לך או אין לך אפילפסיה וסביר להניח שלנוירולוג שלך יש יותר מידע שעל פיו קבע את האבחנה.
    טגרטול הינה תרופה הנמצאת בשימוש רב באפילפסיה וברוב המקרים תופעות הלוואי הינן נסבלות. בין השאר מדובר בתחילת הטיפול בבחילות וסחרחורת, בהמשך יתכנו השפעה על ספירת הדם ותפקודי הכבד, עייפות וטשטוש ראיה. במקרים נדירים גם תתכן פגיעה לבבית ופריחה קשה. וישנן עוד תופעות לוואי רבות אך לא שכיחות.
    אין תרופה מסויימת שמומלצת במיוחד לספורטאים וטגרטול בהחלט עשויה להיות מתאימה.
    עליך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי ספורט תחרותי בכלל ומועד השתתפותך בו.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

גל
    04/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו