רעידות רבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעידות רבות
    ד.
    23/10/2007

אני בת 16 וחצי. יש לי התקפי רעידות בידים, זה התחיל לפני כשנתיים בתדירות של פעם בחודש. זה התגבר עם הזמן בעיקר כשאני עיפה או קמה משינה. בשבוע הבא יש לי בדיקת EEG. השבוע הרעידות התגברו מאד. זה התבטא בכך שרעדו לי הידים במשך רבע שעה רעידה קצרה כל פעם באופן כזה שלא יכולתי להחזיק עט ולכתוב מבחן.

בערב לאחר שקמתי משינה, נפל לי משהו מהיד (עקב רעידה) אני לא ראיתי או שמעתי שזה נפל והמשכתי לרעוד כ15-20 שניות.

1. האם זה אופיני לאפילפסיה מיוקלונית?

2. האם הטיפול התרופתי ממכר וגורם לירידה בתיפקוד המוחי?

3. האם קימים מחקרים לגבי טיפול אלטרנטיבי?

התשובות מאד חשובות לי. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעידות רבות

הוספת תגובה

• רעידות רבות

ד''ר אלי שחר
    25/10/2007

התיאור שלך הכולל התקפים של רעידות ידיים והעפת חפצים בעיקר סמוך לאחר השינה אך גם במשך היממה, מחשיד להתפתחות תסמונת כפיונית המכונה: Juvenile Myoclonic Epilepsy . מומלץ על ביצוע EEG בערנות ולאחר מכן בחסך שינה במידה ותרשים השגרה תקין. הנוירולוג שבו תתיעצי ימליץ על טיפול תרופתי במידה והחשד הקליני יאושר ע"י ממצאי ה- EEG. הטיפול אינו ממכר ואינו גורם לירידה בתפקוד המוחי. לא ידוע על טיפול אלטרנטיבי ובביקור בבית חולים מסורתי בסין נאמר לי כי במקרה של אפילפסיה הם משתמשים "בתרופות המערביות" שאנו משתמשים בהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו