מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בפענוח MRI עוברי דחוףהדסה09/05/2010
אני בת 32 בהריון שני (הריון ראשון תקין) בשבוע 29 לבן זכר
הופנתי לMRI
לאחר חשד למום במח העובר
קיבלתי את התוצאות ואני בלחץ נוראי אשמח לקבל הסבר
מודגמת הרחבה של חדרים לטרליים לכדי 12 מ"מ באיזור הטרידון
הקרניים הפרונטאליות והטמפורליות אינן מורחבות
קוום ספטום פוליציודיום תקין
סלוקציה תקינה קורפוס קולוסום למרות תזוזות (שלא נראה בחתך אחד לכל אורכו) נראה שקיים לכל אורכו
גומה אחורית תקינה
אין עדות לאוטם או דימום
אין עדות למל פורמציה
בסדרת הדיפוזיה אין עדות לאוטם חריף
לסיכום: הקורפוס קולוסום הודגם למרות תזוזות בבדיקה לא אידיאלית
החדרים הליטראליים רחבים בחלקם האחורי לכדי 12 מ"מ
אין עדות לממצאים נוספים.
אנא עזרו לי להבין את התוצאות ואת המשמעות להן
האם צפוי לי ילד עם מום ?
האם יש ממה לחשוש?
אני ממש אובדת עצות
תודה מראש הדסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הדסה
ד``ר טל גלבוע09/05/2010פורום זה עוסק באפילפסיה
אנא פני לפורום מתאים או לרופא המטפל
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדסה שלום
ד``ר שי מנשקו10/05/2010עליך לפנות לגניקולוג או גנטיקאי ששלח אותך לבדיקה ולבקש מימנו[ להסביר לך על התוצאות שציינת - פענוח MRI עוברי הינה מומחיות בפני עצמה עקב השינויים הגדולים העוברים על עובר בזמן יחסית קצר ולכן יש להתאים מימצאים לנורמה ידוע.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)