מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני הסובל מאפלפסיהעדי27/06/2010
ד"ר מנשקו שלום רב,
בני סבל החל מגיל שנה מפירכוסי חום, רבים לאחר שלוש שנים הוחלט על טיפול תרופתי מסוג פינוברביטל, היו לבני בממוצע שני פירכוסים בשנה, שהאחרונים היו בחודש פברואר השנה בהפרש של 10 ימים האחד מן השני, בני אושפז ועבר שוב (כמובן שפעם בשנה היה עובר את בדיקת ה- eeg ) והבדיקה לא היתה תקינה, בפעם האחרונה שהיה מאושפז כפי שציינתי כבר, בדיקת ה- EEG הייתה תקינה, ולכן הרופא המטפל החליט על נסיון הפסקת התרופה, לאחר כמה זמן ביום העצמאות בני פירכס מתוך שינה, בהוראת הרופא לפני כ- שבועיים בני אושפז למשך 24 שעות ועבר את הבדיקה וידאו EEG , עדיין אין לנו תשובה כנראה שזה לוקח זמן, לצערי לפני רבע שעה לערך שמעתי קולות מוזרים נשימות כבדות מחדרו של בני רצתי וראיתי אותו מפרכס, עיניו מתגלגלות מצד לצד ריר נוזל מפיו (פירכוס) , זה קרה קצת אחרי שהלך לישון מתוך שינה כמובן שניסיתי לדבר איתו אך הוא לא שמע, ועכשיו הוא ישן כפי שתמיד קורה, אני מודאגת, האם אתה יכול להמליץ לי מה לעשות, אני חושבת שזה שהפסיקו לו את התרופה היה מוקדם מדי, האם אני צריכה לדעתך לקבלת חוות דעת נוספת, האם יש מרכז בארץ שמטפל באפילפסיה? או האם אתה יכול להפנות אותי למומחה? תודה רבה לך אשמח אם תוכל לענות לי בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד``ר טל גלבוע29/06/2010נשמע שבנך סובל מאפילפסיה ולא ברור לי אם הוא מקבל טיפול וזה מצב לא מומלץ
יש בארץ מספר מרכזים לטיפול באפילפסיה ומומלץ שתפני למרכז שקרוב למקום מגורייך
אם תרצי תוכלי לקבוע תור למרפאת האפילפסיה שלי בבית החולים שערי-צדק בירושלים 02-6555345
אנא הביאי את כל החומר הרפואי שיש בידך
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)