עזרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה..
    מבולבלת
    04/08/2010

היי
    אני נוטלת טגרטול 600 מ"ג במשך 5 חודשים. לפני 3 חודשים הרגשתי את הריח שתמיד אני מרגישה ללא התקף זה קרה פעם אחת וחשוב לציין שזת הפעם הראשונה שזה קרה לי בד"כ אני חוטפת ישר התקף לאחר הריח.
    לפני חודש ושבועיים היהי לי אות אותו הריח ולאחר מכן התקף(כמו שתמיד היה לי לפני שנטלתי את התרופות)
    לפני שבוע שוב היה לי את הריח שאני תמיד מרגישה ללא התקף.

הרופא שמטפל בי אמר לי לאחר שהתחלתי את הכדורים שיכול להיות לי מצב של ריח ללא התקף כי הכדורים ישפיעו שלא יהיה לי התקף גדול.,האם התקף הרגיל יכול להיוצר עדיין לומרת שאני נוטלת את הכדורים?? או שזה לא הגיוני וסביר להניח ששכחתי לקחת את הכדורים שלי ואני לא מודעת לכך?(חושב לציין שתדירות ההתקפים הרגילים שלי ירדה משמעותית מאז שהתחלתי לקחת את הכדורים)
    שאלה נוספת האם קיים מצב כזה בכלל שאנשים גם סובלים רק מאורה ללא התקף וגם מהתקפים רגילים? (וזה לא קרה להם בעבר)

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה..

הוספת תגובה

• שלום מבולבלת

ד``ר טל גלבוע
    04/08/2010

הטיפול מטרתו למנוע התקפים לחלוטין כולל את האורה שהיא למעשה התקף קטן. למרות שזו המטרה לא תמיד זה אפשרי.
    בהחלט יתכן שיהיו רק התקפים של ריח או התקפים שיתחילו בריח וימשיכו להתקף מלא.
    אם אין תופעות לוואי משמעותיות כדאי לשקול לעלות במינון הטגרטול עד להפסקת כל האירועים

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לתשובה...

מבולבלת
    05/08/2010

תודה על התגובה
    השאלה שלי אם חולי אפילפסיה יכולים לסבול גם מהתקפים קטנים וגם מהתקפים גדולים?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מבולבלת

ד``ר טל גלבוע
    05/08/2010

בהחלט כן

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו