? ילדה בת 7 שבוהה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ? ילדה בת 7 שבוהה?
    ג'מה
    21/09/2010

שלום וברכה, יש לי ילדה בת 7 שנים ילדה חכמה ופעילה וההשיגים שלה מעולים בביה"ס( כיתה ב'). לפני יותר משנה התחילה הילדה כך: ניתוק בהיה למשך מספר שניות במשך היום לפעמים גם לא עושה את זה בכלל, בדיקה EEG רגילה התוצאות תקינות. בדיקת של נישום יתר של 120 שניות ע"י נוירולוג לא נצפו ניתוקים ובהיה. אני ממתינה לבדיקת EEG בחסך שינה שגם בבדיקה עשתה בהיה. ויש לה תור לMRI בהרדמה! אני מאוד מודאגת מהMRI ומההרדמה, וגם שואלת אם יש תרופה לבעיה שלה במקרה וזה נמצא כבעיה אפילפטית? ומה השפעות התרופות האלה, ומתיי יעבור לה עניין הבהיה, האם התרופה לכל הזמן או מה, סליחה על השאלות הרבות אך אני מאוד מודאגת, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ? ילדה בת 7 שבוהה?

הוספת תגובה

• לגמה שלום

ד``ר שי מנשקו
    26/09/2010

איננו רואה כול צורך לדון על " כאילו מחלה אפילפטית" . אם תוצאות ה EEG תקינות כולל אירוע של בהייה אשר נירשם תוך כדי , אז קרוב לודאי לא מדובר כלל במחלה אפילפטית וכנראה שגם לא בכול מחלה אחרת.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו