אפילפסיה מהיתעוררות משינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה מהיתעוררות משינה
    ויקי
    26/11/2007

שלום ד"ר ביתי כיום בת 10 לפני כשנתיים בערך היא קיבלה את ההתקף הראשון שלה מתוך היתעוררות משינה לאחר שהיגענו לבית חולים והיא עברה בדיקות.סיטי.eg., ועוד מספר רב של בדיקות היא אובחנה כחולת אפילפסיה.BECTS הפרופסור שבדקה אותה החליטה שלא לתת טיפול לאחר שהיה רק אירוע אחדשל איבוד הכרה.עברה שנה והילדה שוב קיבלה התקף מתוך שינה אם איבוד הכרה ושוב הפרופסור אמרה שחבל שנתחיל אם תרופות בינתיים נחכה.חיכינו אם המון פחדים ודאגות.לאחר שבוע של ההתקף היינו בבית והילדה ראתה טלויזיה והתחילה להרגיש שהלשון ניתפסה לה והיא הייתה בהכרה.היא באה אלי לחדר והלשון הייתה תפוסה והפה היתעקם.דיברתי אם מ ד א.וסיפרתי להם בפלאפון ולאחר 4 דקות בערך זה חלף.לאחר כשבוע בעלי היה אם ביתי בקולנוע הלכו לראות סרט לאחר שהתחיל הסרט הילדה הרגישה מר בפה וחריף והיא הרגישה שהפה מתחיל להתעקם לה. והיא הייתה בהכרה.נסענו כמו מטורפים לבית החולים ושם הם דיברו אם הפרופסור שהחליטה לתת לה וליום לוריד.ובאמת זה הרגיע אותה ולאחר שהפרופסור הגיעה היא אמרה לי שהמצב החמיר וצריך להתחיל טיפול.אספולוט 200 מ"ג.רבע כדור בבוקר ו3 רבעים בלילה לפני השינה הילדה כבר 3 חודשים אם הכדור וברוך השם היא בסדר היא ירדה קצת בלימודים אולי מהחרדות שיש לה מהמיקרים שקרו לה אנחנו בודקים זאת .מה שרציתי לדעת זה אייך אומרים לי בהתחלה שההתקפים רק מתוך היתעוררות משינה .שפתאום ראינו דברים אחרים גם.ד"ר במה תוכל להרגיע אותי ולהסביר לי למה אומרים ככה ?והאם במשך השנים זה עובר אם היא קיבלה זאת בגיל 8.הפרופסור אמרה שכן ושהיא מבטיחה לי שזה עובר עד גיל הבגרות איך אפשר להבטיח דבר כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התקף בהתעוררות משינה

שרון
    26/11/2007

גם ביתנו מקבלת התקפי פירכוס בשעות הבוקר בשלבי ההתעוררות משינה, האם אצל בנך ההתקף מלווה באיבוד הכרה, האם הוא זוכר מה קרה ואיך בא לידי ביטוי ההתקף, אשמח (לצערי) לחלוק איתך את הבעיה והתחושות , אנא צרי עימי קשר בפורום, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשוחח

ויקי
    27/11/2007

צרו עימי קשר 0505414641 זאת ביתי לא בני.אשמח לשוחח ואתם לא חייבים להזדהות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• BECTS

ד''ר אלי שחר
    02/12/2007

כל מה שנאמר לכם ע"י אנשי המקצוע כאשר האבחנה היא BECTS מדויקת לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילפסיה מהתעוררות משינה

ויקי
    02/12/2007

תודה על התשובה ד"ר אבל לא הבנתי בידיוק.האם תוכל קצת לפרט תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו