אלכוהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלכוהול
    נבו
    08/11/2010

שלום שמי נבו בן 14 וחצי חולה אפילפסיה כבר שנתיים
    מטופל בדפלפט
    עכשיו שאלה:
    ברצוני כבר להתחיל לבלות עם חברים במסיבות וכל זה
    עכשיו
    אלכוהול יכול להשפיע בצורה רצינית על האפילפיסה כמו לגרום התקף ישר או הרגשה ממש לא טובה ואף דבר שקרוב איכשהו למוות?
    האם מותר לי לשתות?ההתקף האחרון שלי היה כמה שעות לפני שגילו את האפילפסיה ועוד שאלה
    לא מזמן חזרתי מנאורולוג [בית חולים מאיר כפר סבא]
    הראתי לו בדיקות דם שעשיתי חודש לפני כן והיה שם משהו הוא אמר לי משהו על בלוטות תריס
    מה זה אומר?
    אשמח לתשובה מהירה תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלכוהול

הוספת תגובה

• אלכוהול - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    08/11/2010

שלום נבו,
    ראשית, אתה עדיין לא בן 18 ולכן אסור לך לשתות אלכוהול בכלל.
    שנית, אלכוהול מסוכן מבחינות רבות וספיציפית לגבי אפילפסיה יש בעיה בעיקר כשרמת האלכוהול בדם יורדת.

לגבי בלוטת התריס - יכולה להיות תת פעילות או עודף פעילות ובכל מקרה כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכוהול

נבו
    08/11/2010

אני מדבר על איזה בירה או למשל יין לבן במשפחה בארוחת שבת
    נגיד בקבוק קטן בגודל של בקבוק פאנטה של בירה או 3 כוסות יין לבן זה ממש מסוכן?
    זה עלול לגרום לפעילות ישירה של האפילפסיה ישר אחרי השתיה לקבל התקף?
    ועוד כמה שאלות:
    מדי לילה שאני רואה טלוויזיה אני רואה כתמים בעיינים[אותו הדבר היה לי גם בהתקף הראשון והשני שלי]
    ועד עכשיו יש כתמי צבעים כאלה שנאי רואה לא יודע אם בדמיון או במציאות ממש קשה להבין לצערי.
    2)בזמן האחרון אני מתחיל לרעוד הרבה האם ריפלקסים וכל זה קשור לאפילספיה בצורה כלשהי?
    3)האפילפסיה לפי דעתי פגעה בראייה שלי
    וניסיתי לשים משקפיים לנסיון לקחתי משקפיים של חברים וניסיתי לשים וגם בלי אני רואה מטושטש איך אפשר לטפל בזה?
    4)מה זה בדיקת EEG?יש לי כזאת ב21 לדצמבר
    5)מדי לילה גםג שאני נרדם אני קופץ משינה והרגל שלי קופצת האם זה קשור גם לאפילפסיה?
    6)אני רוצה להפסיק להיות בטיפול בדפלפט[כבר שנה וחצי בלי התקף]למי אני צריך לפנות בשביל לנסות את זה?
    7)נגיד במסיבה שיש הרבה עשן וצבעים זה עלול לגרום להתקף?
    8)תודה רבה,וסליחחה על החפירה פשוט זה מאוד חשוב לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו