מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקטור שלוםחייל13/11/2010
אני חייל בן 18 חודש הבא בן 19 ואני רציתי לשאול ולהתייעץ איתך אם אני סובל מאפילפסיה ואם לא אז ממה זה ? מיום שני מתאריך ה 8.11 רבתי עם משפחתי (אמא , אבא ואחותי הגדולה) ואני איתם בנתק ואני לא מדבר איתם ובגלל הריב הזה ובגלל כביכול הכעס שלי כלפיהם אני מרגיש לחצים נפשיים ודיכאון כבד (לפעמים יש רגעים שהכל בסדר ואני מתנהג רגיל) אבל כעיקרון הכעסים והלחצים שנצטברו עקב הריב הזה ואני רק חושב על מה שהיה .. אתמול בתאריך 11.11 חזרתי מהבסיס כאשר תיפקדתי רגיל והכל בסדר אבל היה לי סחרחורות והייתי חייב לשכב במיטה בסביבות השעה 7 ומאז אני לא זוכר שום דבר ופשוט אני שמעתי קול של הטלוויזיה וראיתי שהשעה 2 וכנראה ישנתי או שהתעלפתי והתעוררתי עם ריר כבד במיטה ולא ידעתי איפה אני ומה איתי .. היום קרה לי אותו מקרה שוב כאשר ב 6 היה לבני דודים מסיבת יומולדת וב 5 אני התארגנתי ושוב אני לא זוכר איך הגעתי למצב ששוב שכבתי במיטה ואני התעוררתי מצלצול טלפון וראיתי שהשעה 9 עם אותו בלבול ואי ידיעה איפה אני נמצא ואיך זה שהתעלפתי שוב .. יכול להיות שזה מתוך הלחצים קורה לי את אותו לופ שזה יום אחרי יום ? מה זו המחלה הזו ? אני יודע שבדר"כ אני בנאדם בריא שאובחן שסובל ממירגנות והייתי אצל נירולוג ואני סובל מאלרגיות .. ומקרים כאלה קרו לי אולי פעם בחודש .. אבל כאשר שאני נמצא במצב שאני נמצא תחת לחצים וזה קורה לי יום תחת יום שאני מעולף (ובא אליינו דוקטור ואמר שאני צריך ללכת להתייעץ עם נירולוג) אני חייב לשמוע ממך חוות דעת שניה . אשמח אם תחזרי אליי דחוף להודעה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור שלום - תגובה
ד``ר טל גלבוע18/11/2010שלום חייל
קשה לדעת מתוך התיאור שלך אם אכן היה פרכוס או לא. מומלץ מאוד שתיגש לנוירולוג שיוכל להפנות אותך לבירור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)