מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבהוביםנבו15/11/2010
אז ככה בחנוכה אני רוצה ללכת למסיבה קיצר
יהיו שם כאלה הבהובים:
האם אני יחטוף התקף ב100%?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהובים - תגובה
ד``ר טל גלבוע18/11/2010שלום נבו,
אם ההתקפים שלך אינם קורים בעקבות גירוי אור אין סיבה לחשוש שזה מה שקרה דווקא במסיבה. תדאג לא להגיע במצב של חסך שינה ואם אתה מקבל טיפול תרופתי - הקפד לקחת אותו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהובים דחוף1
נבו18/11/2010ההתקפים שלי כל ה3 קרו מול מחשב בעל מסך עווה איך אוכל לדעת מהם הסיבה להתקף?קרו לי רק 3 התקפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהובים
נבו18/11/2010וההתקפים שלי הם בגללל גירוי אורות כיצד אוכל לטפל בזה וללכת למסיבה בלי לחטוף התקף?
אני מתחנן בפניכם לתשובה :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהובים - תגובה
ד``ר טל גלבוע19/11/2010עליך להמנע מהבהובים ככל שניתן
תנסה להרכיב משקפי שמש בזמן שיש הבהובים, לפעמים זה עוזר
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהובים
נבו23/11/2010אין באפשרותי להיות בזמן מסיבה עם משקפי שמש האם יש פתרון כלשהו אחר?כדור ?
זוהי מסיבה של 7 שעות
אני מטופל ע''י דפלפט אשמח לתשובה מהירה,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהובים - תגובה
ד``ר טל גלבוע23/11/2010נבו שלום
אין שום דרך להבטיח שלא יהיה לך התקף במסיבה
תקפיד לקחת את התרופות שלך ולישון היטב לפני כן
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)