ניתוקים במוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • ניתוקים במוח
    יעל
    25/01/2011

    אני בת 23. מילדות אני סובלת מ- MULTIPLE PITUITARY DEF. אני נוטלת: HYDROCORTISON, ELTROXIN, TRISIQUENCE, CALTRATE.
    במהלך החצי השנה האחרונה אני סובלת מהתקפים חוזרים של ניתוקים פתאומיים מלווים בתנועות בלשון ופה, תנועות בידיים. ההתקפים נמשכים פחות מדקה. בהתחלה כשלא הכרתי את התופעה לא הייתי זוכרת שום דבר. עכשיו כשאני מכירה את התופעה אני יודעת שזה הולך לקרות. אני מרגישה בחילה ואז ההתקף קורה ואחר כך אני חוזרת לעצמי ומרגישה שהיה לי ניתוק. בחצי שנה הראשונה כשלא הייתי מטופלת ההתקפים היו קורים לי בין 5 ל-7 פעמים ביום. היו ימים ללא אירועים. עשיתי M.R.I מוח- מימין- הרחבה של חריץ באיזור אחורי הטריגון, הרחבה של חדר לטרלי מימין. משמאל- ללא שינויים.
    E.E.G בעירנות+ שינה - תקין.

    6/9/2010
    הגעתי למינון של 175 מ"ג ליממה בהדרגה כמובן (אני מטופלת כבר חצי שנה). קיימת ירידה משמעותית בתדירות של ההתקפים. לא היו לי תופעות לוואי מהכדור.

    25/10/2010:
    LAMICTAL 150 MG *2, עדיין התקפים כללים של ABSANCE לשניות, תדירות פעם ביום, מקסימום עד 3 פעמים ביום. יש תקופות של ימים ללא התקפים.

    6/12/2010:
    LAMICTAL 150 MG *2, התחלתי לקחת גם TOPAMAX25 MG *2, שבועיים לא היו לי התקפי ABSANCE, אח"כ ההתקפים חזרו יום כן יום לא.

    נכון להיום אני לוקחת LAMICTAL 150 MG *2 ו- TOPAMAX 50 MG+ 25 MG ועדיין ממשכים ההתקפים, לא באותה תדירות אבל עדיין ממשיכים.
    זה די מפריע לי ביומיום.. כי כרגע אני בבית, מפחדת שזה יקרה לי במקום עבודה אז לא יוצאת לעבוד, לא ממש יוצאת לבלות. זה פוגע לי בשגרה. מה אפשר לעשות?
    יש לזה פתרון?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוקים במוח

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ניתוקים במוח - תגובה

    ד``ר שי מנשקו
    25/01/2011

    כפי שאת בעצם מעידה - אפילפסיה הינה מחלה כרונית אשר לעיתים תכופות דורשת שילוב תרופתי מורכב ובעד כ 15% מהחולים גם מראה עמידות חלקית לטיפול משולב.
    כי שציינת בפרוט- לדעתי עליך להמשיך נסיונות טיפולים בתרופות ובשילובים שונים עד שתמצאי את האיזון המתאים לך.

    בברכה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו