רעידות בידיים ובראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעידות בידיים ובראש
    אמא חדשה
    22/03/2011

ערב טוב,
    כשבני היה בן חודש הוא פירכס מס' פעמים ללא חום ואחרי אישפוז ממושך הכולל סדרת בדיקות מקיפות (דם, c.t eeg מטבוליות וכד') אובחנה אצלו אפילפסיה עם מוקד בצד שמאל.
    עדיין לא אובחנה הסיבה ואנחנו עדיין בבירור מטבולי (כיום הוא בן חודשיים), אך נשלחנו הבייתה עם טיפול בלומינל. בשבועיים הראשונים הכל היה ורוד, הילד חזר לשקט שלו והיה רגוע וללא כל סימנים לפירכוסים שעבר. בשבוע האחרון אני רואה מעין רעידות קלות בידיים בלבד, העיניים זזות מהר הצידה או מתגלגלות ולפעצים גם הראש רועד. זה קורה ל5-6 שניות ופוסק. הרעד פוסק כשאני נוגעת ביד אך הילד לא איתי בשניות אלו. הוא לא מוצץ, לא מגיב כאילו ספסטי... האם זהו גם סוג של התקף? או בעיה נורולוגית אחרת?
    אני חרדה מאוד שמא הוא עובר התקפים ומה צריך לעשות? אנ ענה לי במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעידות בידיים ובראש

הוספת תגובה

• רעידות בידיים ובראש - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    24/03/2011

שלום אמא חדשה

ראשית - מזל טוב

שנית - עליך ליצור קשר בהקדם עם הנוירולוג המטפל היות ובהחלט יתכן ששוב החלו פרכוסים. אם אירועים אלו שונים מהפרכוסים שהיו לו בעבר, ממליצה שתצלמו אותם בוידאו ותראו לנוירולוג שלכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו