עיוותים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיוותים בפנים
    לינוי עמיר
    30/03/2011

ד"ר שי שלום,

אני לא בפורום הנכון , אך אני יודעת שאתה מאבחן בעיות כפי שאתאר לך בהמשך .
    ביתי לינוי בת שנה והבחנתי אצלה לעיתים רחוקות עיוותים בפנים שנמשכים כדקה .
    קשה לתאר זאת במילים - אך אנסה .
    היא מותחת את השפתים שלה - פו\תחת את הפה שלה ואף מעקפת בקצת את השפתיים לצד ימין .
    כאילו משהו מפריע לה - אולי שריר?? הבחנתי שהיא עושה את זה היא בפוקוס - שאני קוראת לה היא מסתכלת עלי ומפסיקה לעשות את זה .
    השבוע בנוסף ניתקלתי במשהו חריג נוסף.
    בשעה 23:00 לפתע היא קמה ( יותר נכון באמצע שינה נראה לי כי היא לא קמה פיזית)
    בוכה עם הפה פתוח ולא יכלה לסגור אותו והכל של הבכי היה שונה לגמרי ממה שבדרך כלל. כאילו היא לא יכלה לסגור את השפתיים וזה כאב לה וזה נמשך כ - 10 דקות- אני לא צכירה לתאר לך את ההיסטריה שנכנסתי - פשוט לא הצלחתי להרגיע אותה - כמה שקראתי לה בשמה וניערתי אותה פיזית ,רק שעשיתי לה רוח לפנים מספר פעמים היא התאפסה על עצמה כאילו כלום לא קרה ותוך שתי דקות נרדמה לי בידיים

אחרי המקרה הזה אמרתי שאולי שיש קשר בין התופעה שתיארתי לך לעיל.
    אשמח לקבל את הייעוץ שלך בתחום.
    בברכה,

אמא של לינוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיוותים בפנים

הוספת תגובה

• עיוותים בפנים - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    30/03/2011

התנועות שתארת בפנים - יכולות להיות" טיקים" אולם גיל שנה נחשב צעיר יסית להופע של הנ"ל ויתכן כי הם חלק מתבנית התנהגותית תקינה.
    בנוגע לאירוע השני שתארת כולל התעוררות הלילה, יש לדעתי צורך לבצע EEG בשינה ואז להעריכה מבחינה נוירולוגית בהתאם לתוצאות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו