אמא דואגת עזרה בבקשה לאמא דואגת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא דואגת עזרה בבקשה לאמא דואגת..
    אמא דואגת....
    01/05/2011

שכחתי לעדכן אותכם בבקשה, שלפני שבועיים התחילה ליטול ויטמולט -תוסף תזונה לפי החלטה רופא 4סמ"ק * פעמיים ביום למשךשבוע והפסיקה ליטול את זה כי גם לא עזר לה וגם לא אהבה את הטעם. מבחינת בדיקת רמת תרופה בדם הרמה היתה תקינה ונמוכה. ותפקודי כבד תקינים. בבקשהההההההההההההההה תעזרו לנו.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמא דואגת עזרה בבקשה לאמא דואגת.. - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    02/05/2011

אמא דואגת שלום,

בוודאי ברור לך שאין אפשרות לטפל בבתך דרך פורום באינטרנט.

אנא חזרי לנוירולוג המטפל בך או קבעי תור לנוירולוג ילדים אחר באזור מגורייך.

אם תרצי, אשמח לראותה במרפאתי, נא קבעי תור למרפאת אפילפסיה בטלפון 02-6555345

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמא הדואגת....

אמא דואגת....
    03/05/2011

שלום רב, לד"ר גלבוע תודה על תשובתך אך לא עזרת לי בכלום, ביקשתי את דעתך לגבי התרופה ורוצה לדעת שהתרופה שהיא לוקחת עכשיו מנסיון או מיידע, תוך כמה זמן היא אמורה להשפיע, או אם יש תרופה יותר טובה או טיפול אחר. אני כל כך רשמתי הכל בפרטי פרטים בתקווה לקבל לו כצת התייחסות של תשובה קטנה לגביה, אני מודה לך שוב ואני מבקשת את דעתך הנכבדה, אני יודעת שטיפול לא יהיה דרך האינטרנט אך כמוני כמו אחרות אני ביקשתי את דעתך. חלק גדול מהפניות כאן כבר היו אצל נוירולוגים אך תשובתך ממש לא היתה לפנות לנוירולוג המטפל !!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל כנראה שטעיתי שחשבתי שנאי אקבל ממכם לו כצת התייחסות במקום התשובה "לפנות לנוירולוג המטפל..." תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו