מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא דואגת עזרה בבקשה לאמא דואגת..אמא דואגת....01/05/2011
שכחתי לעדכן אותכם בבקשה, שלפני שבועיים התחילה ליטול ויטמולט -תוסף תזונה לפי החלטה רופא 4סמ"ק * פעמיים ביום למשךשבוע והפסיקה ליטול את זה כי גם לא עזר לה וגם לא אהבה את הטעם. מבחינת בדיקת רמת תרופה בדם הרמה היתה תקינה ונמוכה. ותפקודי כבד תקינים. בבקשהההההההההההההההה תעזרו לנו.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא דואגת עזרה בבקשה לאמא דואגת.. - תגובה
ד``ר טל גלבוע02/05/2011אמא דואגת שלום,
בוודאי ברור לך שאין אפשרות לטפל בבתך דרך פורום באינטרנט.
אנא חזרי לנוירולוג המטפל בך או קבעי תור לנוירולוג ילדים אחר באזור מגורייך.
אם תרצי, אשמח לראותה במרפאתי, נא קבעי תור למרפאת אפילפסיה בטלפון 02-6555345
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמא הדואגת....
אמא דואגת....03/05/2011שלום רב, לד"ר גלבוע תודה על תשובתך אך לא עזרת לי בכלום, ביקשתי את דעתך לגבי התרופה ורוצה לדעת שהתרופה שהיא לוקחת עכשיו מנסיון או מיידע, תוך כמה זמן היא אמורה להשפיע, או אם יש תרופה יותר טובה או טיפול אחר. אני כל כך רשמתי הכל בפרטי פרטים בתקווה לקבל לו כצת התייחסות של תשובה קטנה לגביה, אני מודה לך שוב ואני מבקשת את דעתך הנכבדה, אני יודעת שטיפול לא יהיה דרך האינטרנט אך כמוני כמו אחרות אני ביקשתי את דעתך. חלק גדול מהפניות כאן כבר היו אצל נוירולוגים אך תשובתך ממש לא היתה לפנות לנוירולוג המטפל !!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל כנראה שטעיתי שחשבתי שנאי אקבל ממכם לו כצת התייחסות במקום התשובה "לפנות לנוירולוג המטפל..." תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)