קוצב וגאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוצב וגאלי
    צביאל
    29/05/2011

הרופא שלי הציע לי לעשות ניתוח של קוצב וגאלי רציתי לשאול עם מישהו עשה או יודעה מה תופעות הלואיי

ועם כדי לי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוצב וגאלי

הוספת תגובה

• קוצב וגאלי - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    29/05/2011

בעולם עד כה הושתלו כ60.000 קוצבים וגאלים, ואילו בארץ החל מ 2006 כ 350 קוצבים לילדים ומבוגרים עם אפילפסיה עמידה.
    ההצלחות כן כמו אלה המדווחות בספרות העולמית ועומדות על כ 33% אחוז הטבה [ באופן כללי בלבד]. הניתוח הינו פעולה פשוטה יחסית ומתבצע במספר בתי- חולים מרכזיים בארץ.
    באם תרצי מידע נוסף או מיפגש עם מטופלים [ ילדים ] שעברו השתלה תוכלי להגיע למרפאת הקוצבים שאני מרכז בבה"ח ספרא לילדים, או לחפש מידע על כך באינטרנט.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוצב וואגלי

אמא טרייה
    09/06/2011

רציתי לדעת מאיזה גיל משתילים קוצב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוצב וואגלי - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    10/06/2011

הקוצב הוגאלי שהושתל בארץ למטופלהצעיר ביותר היה בין 6-7 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו