מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בילבול בשם של ילדהדיאנה רוזנברג29/08/2010
ניר שלום ,נרגעתי לגבי אילי אני לא יודעת רק אם ציינתי שדניאל נולדה בשעה 21.30 כמו אחותה רוני' ,דרך אגב הספרות בתאריך הלידה דומה אבל הפוך ,אבל רק שדניאל לא מסכימה לשנות את שמה. מחכה לתשובה תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאנה
ניר גוטליב29/08/2010אי אפשר לשנות שם לילד או אדם שלא מעונין בכך, אני הייתי מרפה כרגע, יש מצב שהחברה תשנה את שמה בלי לשים לב- פתאום יהיה לה שם כינוי או שם חיבה.
על תלחצי על הילדה תרפי והכל יסתדר
בברכת שנה טובה,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילבול בשם של ילדהדיאנה רוזנברג29/08/2010
ראשית המון תודה לך. כמו כן יש לי בן שנולד ב7/10/2006 בשעה 14.20 בצהריים ושמו אילי כמו שכתוב אני לא רוצה להחליף לו את השם, האם יש צורך להוסיף לו או לשנות אות כלשהי כי הוא נראה לי הולך בעקבות אחותו בתכונותיו. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאנה
ניר גוטליב29/08/2010דיאנה היקרה,
את יכולה להיות רגועה הכל בסדר עם הבן שלך אין צורך לא לשנות ולא להוסיף שם.
על הילד הזה אסור להרים את הקול, ברגע שהטון עולה הוא מתנתק ולכן חשוב לדבר לילד ברוגע ובשלווה ורק ממקום הגיוני.
בברכת שנה טובה,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדתי נסיכה קטנה ביום שלישיקאטי29/08/2010
שלום לך,
ביום שלישי האחרון ( 24.8.10) ילדתי בשעה טובה בת בשעה 17:25.
השם שלי ( האמא) קאטי והשם של בעלי- אבישי.
השם שאנחנו נורא אוהבים לבתי הוא נוגה.
אשמח לקבל את חוות דעתך לשם ומשמעותו.
שם משפחתנו הינו גלילי.
תודה לך,
קאטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קאטי
ליאת יוגב29/08/2010בעצם את מציגה אפשרות אחת ושואלת האם מתאימה . שאלה מעניינת
אתייחס למה נוצר כתוצאה מבחירת השם נוגה ,
מפה שלפיה , לא פעם תחושתחוסר שביעות רצון , חווית תסכול שתהיה קיימת בשל העובדה שנוצר מספר קרמה 13-4 המייצג את שציינתי .,
כמו כן , המפה מוכיחה על צדדים עצורים רגשית , כמו גם פרקטיים מול זה הצד האחר מוכיח על יכולות בכיוון רגש ופתיחות חברותיות , מה שנקרא - רצוי מול מצוי , היושב על חווית תסכול , "אם היה לי " שאלה שתשאל לאורך הדרך ... להתקנא באחרים .
האם להמליץ ? לשיקולך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתגלית28/08/2010
היי
אני צריכה ללדת עד 19.9.10
אני מתלבטת לגבי מס שמות
שירה
נועה
תמר
רוני
תארך לידה שלי 12.11.75
של בעלי 15.5.74* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי בחירת שם לתינוקת
גלית28/08/2010שם המשפחה של התינוקת צירינג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלית
ליאת יוגב28/08/2010תאריך הלידה הינו מרכיב של 50% מערך המפה , לכן היי איתי בקשר לאחר הלידה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עופריאורלי27/08/2010
שלום רב,
ילדתי נולדה ב 02.8.2010 בשעה 23:40, האם מתאים השם עופרי / אופיר?
שמות ההורים:אורלי ואייל צירלזון
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורלי
ליאת יוגב27/08/2010אפשר היה לחשוב שהשם אופיר מתאים , אלא שמאחר ומספר הגורל (צמצום תאריך הלידה של התינוקת ) הינו 4 מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות , מול זה מספר הפצע הגלגולי שלה , בעקבות השם אופיר , גם הוא 4 , משמעות הדבר , שהדבר שהכי זקוקה לו , משמש כפצע , כמו לראות שכבר מחיים קודמים חוותה מציאות של טלטלות , מציאות שלפיה הדברים לא ממש הורגשו כבטוחים ויציבים , משום כך , לא מומלץ לבחור בשם אופיר ,
כשהשם עופרי - ממש לא מומלץ , בשל קונפליקט שנוצר במפה , בעייתי ,
נסי להתחבר לשמות נוספים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
אורלי28/08/2010ראשית, תודה רבה על החוו"ד..
מה דעתך על דולב/רביד/ענבר/נוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורלי
ליאת יוגב28/08/2010מצטערת שלא הבחנתי בשמות הנוספים קודם לכן .
אנסה לפרט מדוע לא אוכל להמליץ על מי מהשמות , שהצעת
השם דולב , יוצר מפה שלפיה צורת החשיבה מדגישה - נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון
כמו גם קונפליקט שקיים בין ה-4 כמספר הגורל לבין השם המלא - 3 העלול ליצור אירועים משבריים בדרך החיים !!
השם רביד , הוא השם היותר מתקבל , אך קיים מה שנקרא מפת רצוי מול מצוי , הרצוי מספרים עצורים רגשית , כמו גם נוקשים , מול המצוי היותר רגשי ופשרן , אם כך , מדגיש מצבים של תסכול - לדרך החיים , כמו גם השאלה "אם היה לי "... לאורך הדרך , כמו להתקנא באחרים על כך שמצליחים יותר , למרות זאת נראה שזהו בכל זאת השם המועדף , גם אם קיימת הבעייתיות שציינתי , קיים במפה זו גם מה שנקרא - פחות קבלה עצמית ,גם אם תהיה ילדה ההולכת בתלם , סטנדרטית , חשוב יהיה לה להיראות כלפי חוץ , כרושם תדמית , כמי שיותר ייחודית , אם כך עד כמה מקבלת את מי שאני , אם החוצה חשוב להראות אחרת מכפי שאני ....
השם ענבר , מפה נוקשה במיוחד , מפה גברית , העלולה ליצור לימים קושי באינטימיות , כמו גם, מפת פחד מאיבוד שליטה , מצבים של הפתעות לדרך החיים
השם נוי , מפה קונפליקטית בכל כיוון , בעייה בכל תחום בחיים , זוגיות , אירועים משבריים בחיים , הרגשה שאף אחד לא באמת מבין לעולם הצרכים הקיים בתוכי .. ועוד .
אם כך , נראה שמבין השמות שהצעת , השם רביד הוא השם היותר מתאים , גם כי ציינתי את הבעייתיות שנוצרת ... לשיקולך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורלי28/08/2010תודה רבה על ההתייחסות.
האם קורן/ליר/לירי/נועם/נטע/שי-לי יכול לבוא בחשבון?
אני בלחץ,הילדה עוד מעט בת חודש ולא מוצאת שם...
תודה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורלי
ליאת יוגב28/08/2010אכן קיימות אופציות רבות ובכל זאת , לא אוכל להמליץ על מי מהשמות ,
כל אחד מסיבתו ... מוזמנת ליצור קשר ,אנסה להסביר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים...
אורלי29/08/2010שוב שלום,
מצאתי שמות נוספים:הילה/שני/אורן/ירין/ליאם/דורון/שובל/מילי/קארן/לין/ניבי/ניל/קרין. מאוד לתשובתך.
תודה רבה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוספים...
אורלי29/08/2010השמות הנוספים שנשלחו היום ב-1:54 לפנות בוקר הם ממני (תאריך לידה של בתי 2.8.2010).
תודה,
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורלי
ליאת יוגב29/08/2010מבין השמות שהצעת , השמות היותר מומלצים - לין , ניל קארן או קרין , השמות הללו ,
מוכיחים על הליכה בתלם , סטנדרטיות כמו גם , עד כמה חשוב יהיה להיראות כלפי חוץ יחודיות ,
משהו שונה וכמי שלא הולכת בתלם , כמו לראות פחות קבלה עצמית .
אך לא אוכל לומר שהשמות האחרים מועדפים ....
מתקבל צירוף תואם לכל אותם שמות , שלפיו קיימים חלקים נוקשים , עצורים רגשית ,אך תלמד איך להיות יותר רגשית וחברותית . פשרנית,
האם אפשר למצוא שמות מומלצים יותר , שאלה מעניינת , שלא יודעת עליה התשובה ,
אך מתוך מה שהצעת , זהו הניתוח
כל השמות האחרים שהצעת , ממש לא מומלצים , כל אחד וסיבתו !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילי
אורלי30/08/2010לפני שאחליט סופית,השם מילי ממש לא מומלץ? אני מתחברת אליו...
והאם פלג/עפרי בלי ו יכול לבוא בחשבון?
תודה,תודה,תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי ומתאים,ויזואלית מאוד מתאים
אורלי01/09/2010שוב שלום,
האם יכול לבוא בחשבון עפרי ללא ו?
מאוד מקווה שתאשרי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורלי
ליאת יוגב01/09/2010השם עפרי , המפה המתקבלת , מפה פרפקציוניסטית , מספרים נוקשים , עצורים רגשית , גם כי תלמד במהלך השנים להיות יותר מבטאת רגשות , מפה המוכיחה על צדדים בוגרים (עד כמה מישהו יראה הצדדים של הילדה שבי??)
כשהבעייה העיקרית , בעובדה , שמספר הגורל של התינוקת הינו 4 וזהו גם מספר הפצע הגלגולי , כמו לראות , שהדבר שהכי זקוקה לו - יציבות בטחון מסגרת , לא ממש הובטח , כבר מחיים קודמים כמו גם בחיים אלה , חווית הטלטלות והחוסר בטחון יהיו מנת חלקה .
אם כך , לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אורלי01/09/2010תודה רבה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופיר
אורלי28/08/2010היי שוב,
בהמשך תשובתך לגבי השם אופיר. הם הוא לא מהווה מס' 9 בנומרולוגיה ולא 4?
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורלי
ליאת יוגב28/08/2010אכן השם אופיר = 9 אך מספר הגורל = 4 , חשבי 2+8+3 (2010=3) נוכל לקבל 13-4
משתדלת לא לטעות בתשובותי ... ועדיין תשובתי כשהיתה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורלי28/08/2010תודה על התייחסותך וסליחה על ששלחתי הערה לאחר תשובתך, מחוסר הבנה שלי.
שלחתי לך עוד שמות. אודה לך מאוד להנחייה.
שוב,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתקרן27/08/2010
בתי השנייה צפויה להיוולד ב 15/10/10
שמי קרן דבש ת.ל 24/7/77
בעלי קובי (יעקב דבש) 6/11/77
איזה מבין השמות : אורי, הדר, רוני מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרן
ליאת יוגב27/08/2010עד שאין תאריך לידה מדוייק , אין אפשרות לבחון מי מהשמות עדיף,
ברור שהשם רוני- בעייתי ,בלי קשר לת.לידה
נסו להתחבר לשמות נוספים עד הלידה .להשתמע לאחריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילבול בשם של ילדהדיאנה רוזנברג27/08/2010
ניר שלום,
אין לי שמות לדניאל השם בא מאותיות של אמי ז"ל שקראו לה דאדי , מה שכן אני מצטערת שלא קראתי לה דניאלה מה אתה חושב על זה האם זה יעזור והאם זה לא יבלבל את הילדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאנה
ניר גוטליב27/08/2010שינוי שם חייב להיות דבר ראשון בהסכמת האדם שמשנה את שמו, ברגע שהוא לא מסכים אין טעם לשינוי.
דניאלה יגרום ליותר סדר ואירגון אצל הילדה, יותר עצמאות, יותר דעתנות, פחות חופש ופחות פיזור...אבל הילדה חייב להסכים.
יש לקחת בחשבון ששם חדש מתחיל להשפיע רק אחרי תקופה של תשעה חודשים לשנה
שבת שלום,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקת- דחוףורד26/08/2010
שם המשפחה דותן
אנחנו מתלבטים בין מעין תהל והילה שהו השם שאנחנו מתחברים אליו הכי הרבה
תאריך הלידה 21.8.10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וורד
ניר גוטליב26/08/2010וורד שלום,
השמות תהל והילה מצויינים, השם מעיין פחות מתאים
בברכה,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - ושאלה
ורד26/08/2010ואם צריך לבחור בין אחד משני השמות הללו מה יותר מתאים?
ועוד פעם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוורד
ניר גוטליב26/08/2010שניהם מצויניים - מי שצריך להחליט זאת את, אני רק ממליץ, הבחירה היא של האמא.
שתי השמות מעולים
בהצלחה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילבול בשם של ילדהדיאנה רוזנברג26/08/2010
אני לא ישתמש בשם יום יום אז אני מבינה שלא רלוונטי . תודה. מה דעתך על השם דניאל רוזנברג לביתי שנולדה ב-8/2/2003 האם לה צריך להוסיף שם כי היא מאוד היפרית והייתי רוצה למתן אותה. תודה .
ניר גוטליב26/08/2010דיאנה שלום,
במידה ותוסיפי לדניאל שם זה יכול מאוד לעזור וזאת בתנאי שגם תשתמשי בו.
עליך לזכור שהמוח מתנהג ע"פ מה שהוא שומע ולא ע"פ מה שרשום באיזה תעודת זהות כחולה ולכן יש חובה להשתמש בשם.
כמו כן יש זמן עד שהשם החדש מתחיל להשפיע על התנהגות האדם , זמן זה הוא בין תשעה חודשים לשנה.
תחשבי על שמות ואשמח לענות לך, אכן השם דניאל לא משתלב בצורה מושלמת מול תאריך הלידה 8-2-2003
בברכה,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתדולי26/08/2010
נולדה לי בת בשבת בבוקר 21 8 בשעה 5 בבוקר..
השמות שחשבנו עליהם:
מיכל , יעל, רעות, תהילה, נועה
שם משפחה גמליאל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין התיחסות?
דולי27/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דולי
ליאת יוגב27/08/2010כל אחד מהשמות יוצר קונפליקט מאד בעייתי עם מספר הגורל , שהינו 5 , מספר גורל(צמצום תאריךלידה) , המדגיש צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה , תקשורת ותנועה , מול זה השמות מיכל ורעות יוצרים קונפליקט מאחר והשם המלא המתקבל הינו 7 , מצבים של בלבול מאד גדול מצבים של הפתעות לדרך החיים.
השם תהילה יוצר מפת חנק , עד כמה מישהו חיצוני לי מבין את עולם הצרכים ,עלול ליצור בעיות בריאות וכו.
השם נועה , קונפליקט בין ה-4 ל-5 נושאי זוגיות , לימים בעייתיים , כמו גם מפת פחד מאיבוד שליטה
נסי להתחבר לשמות נוספים !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומה לגבי השם יעל?
דולי27/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדולי
liattyogev27/08/2010השם יעל - נפלא !!! מפה הרמונית במיוחד , מספרים דינמיים , צורך בהרבה עניין , היסחפות , פעלתנות , קצב חיים מהיר ועוד . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאיםנורית26/08/2010
לבני קוראים לירון שמעון והשם משפחה סמרא .
האם שם הזה מתאים לו מבחינה נורמולוגית.
תאריך הלידה שלו בוא 14.6.2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נורית
ליאת יוגב26/08/2010האם כשבחרת בשם לבנך , התכוונת ללירון ושמעון כשם שני ? או לשני השמות יחד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
נורית29/08/2010הכוונה היא לשם הראשון שזה לירון כך הוא נקרא והשם השני הוא בת.ז.
שזה שמעון.
ת"ל 14.6.08 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נורית
ליאת יוגב29/08/2010השם לירון עבור בנך מוכיח על צדדים רגשיים במיוחד , צדדים זורמים קלילים חברותיים במיוחד ,
מול חלק אחר האומר - מה פתאום? חייב להיות בשליטה , להיות פרקטי השגי מטרתי שאפתני מה פתאום ללכת עם החלקים הקלילים ביתר , מה פתאום ללכת עם רגש ? מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה ... אם כל המשתמע מכך ,
חברו אותו לצדדים יצירתיים , כמו גם אפשרו לו להיות - י ל ד .!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילבול בשם של ילדהדיאנה רוזנברג25/08/2010
ניר שלום קראנו לתינוקת רוני בבית הכנסת שנולדה ב2/8/10 בשעה 9.27 כפי שהמלצת לשם משפחה רוזנברג רק שלא ציינת האם להוסיף הרמן שם של סבי ז"ל של אמי ז"ל בת.ז. תודה
ניר גוטליב25/08/2010האם תשתמשי בשם שתוסיפי בחיי היום יום או שזה יהיה שם שרשום אך ורק בתעודת הזהות ?
במידה ואין שימוש יום יומי בשם שאת מעונינת להוסיף אז זה פחות רלוונטי, אבל במידה ויהיה בו שימוש יום יומי אז הדבר מצריך בדיקה , תעדכני נאותי בבקשה ואעזור לך בשמחה.
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתאילנה24/08/2010
שלום,
אנחנו מתקשים מאוד בבחירת שם. חוץ מרותם לא עולה כלום כרגע על הפרק.... הבעיה שלי עם השם שאין לו שם חיבה.
אשמח מאוד לעזרה. איזה פרטים אתם צריכים?
אני אמורה ללדת ב 7/9, או לחלופין כל יום :).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה
ניר גוטליב25/08/2010אילנה היקרה,
למה להקדים את המאוחר ?
בואי נחכה ללידה...ואז כנראה תרגישי את השם שאת הכי מתחברת אליו.
אז יהיה זמן נכון להכנס לפורום ולברר התאמה של שם מול תאריך.
אני חושב שיהיה זה נכון לחכות ואז אתן לך תשובה מדויקת ועינינית
בברכה,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי..
רינת07/10/2010בשעה טובה ילדתי בת..
תאריך הלידה : 5.10.10
שם המשפחה : קופלמן
אשמח מאד מאד לבדיקתך את השמות :
אורן, לידר, תמר, תומר,
( או אולי המלצה אחרת (: לא מצליחה לחבר אליה שם... )
המון תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רינת
ליאת יוגב08/10/2010ראשית,מספר הגורל של התינוקת הינו 9 מיום לידה 5 , מספרים המוכיחים על צדדים חופשיים , יחודיים , זורמים ועוד . מול זה על פי השם אורן , מתקבל צירוף א. קרמטי - קרמה משמעותה חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה , קרמה 13-4 מצבי תקיעות , נעילות מחשבתית ,חוסר שביעות רצון ועוד.
כמו גם מפה קונפליקטית ,העלולה ליצור בעייתיות בכל הקשור בבחירת הכיוון המקצועי לימים .
השם לידר , מפה שכולה אי זוגיות , האפשרית ביותר , גם כי , קיים צד זורם במיוחד מול חלק השומר יותר חיץ והגנות מהעולם , כמו לראות פגיעות , שלפיה צריכה להגן על עצמי .
השם תמר , בעייתי , כאשר קיים צד מנהיגותי ואינדבדואלי פרטי יחודי , מול הפחד מללכת עם הצדדים היותר מדי פרטיים , כי מרגישה שחייבת להיות יותר משפחתית , אם כך, מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה המביא לחיים מצבי הפתעות .
השם תומר , בעיות חברתיות , כמו גם תראה החוצה צדדים אחרים מכפי שקיים בתוכה , כמו לראות שלא תמיד תקבל עצמה ...
נסו להתחבר לשמות נוספים ,לא נוהגת להציע שמות ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי שוב..דחוף...
רינת09/10/2010המון המון תודה על המהירות!
מה עם השמות : אדוה, אדווה, שחר, הילה, רז ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שם אחד לבדיקה..
רינת09/10/2010עופרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רינת
ליאת יוגב09/10/2010מבין השמות שהצעת , השמות היותר מתאימים הם הילה או רז .
גם כי נוצרת בעייתיות , כאשר מספר הגורל של התינוקת הינו 9 , אך זהו גם מספר הפצע הגלגולי , בשני המקרים , מספר פצע גלגולי התואם למספר הגורל , יוצר קושי להתחבר ליעוד .
היעוד 9, הבנה נתינה , חשיבה ליברלית רצון לבגדול ועוד
פצע גלגולי ,מקום קשה שהאדם הגיע איתו מגלגולים קודמים , כמו גם קושי להתחבר לאותה נקודה בגלגולים אלה ..
מקוה שברורה .
השמות האחרים , ממש מהווים בעייתיות , אדוה אדווה שחר ועופרי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה...
רינת10/10/2010רק הבהרה שוב לשם לידר...למה הכוונה במפה שכולה אי זוגיות...?
רינת
ליאת יוגב12/10/2010אציין בכמה מילים משמעות המפה על פי השם לידר , אם תרצי פירוט רב יותר , דברי איתי
9 מספר חברותי המספרים האחרים 7-1 - מראים על צדדים מרוחקים יותר , כמו שמירת חיץ והגנה שלא להיפגע ...
מספרים אי זוגיים , אנשים ההולכים בדרכם , קושי לא פעם עם מסגרות , נורמות , גבולות , פחות פועלים ממקום של רגשות אשמה !כי יש להם דרך משלהם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם אורן לבתרינת24/08/2010
שלום רב,
שמי רינת ושם בעלי זוהר לבת הראשונה קראנו רותם ולשניה חשבנו לקרוא אורן...
האם מומלץ ? מסתדר מבחינה נומרולוגית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם אורן לבת
רינת24/08/2010שכחתי לציין כי שם המשפחה הוא קופלמן...
רינת
ליאת יוגב24/08/2010צרפי את תאריך הלידה של התינוקת , כדי שאפשר לבחון האם מומלץ מבחינה נומרולוגית ,
האם השם אורן מומלץ לבת ? שאלה ... האם השם גיא אריאל וכו, מומלצים לבנות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם אורן לבת
רינת27/08/2010תודה רבה על התשובה המהירה.
התינוקת טרם נולדה...נהיה בקשר שוב בקרוב לכשתיוולד..
בהזדמנות זו מסקרן אותי לדעת אם השם רותם שבחרתי לביתי הראשונה אכן מתאים לה....רותם קופלמן ת. לידה 03.05.08 תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
liattyogev27/08/2010מתאים או לא מתאים זו לא התשובה ... הרבה יותר מורכב , אך אציין שמספר הגורל של רותם הוא 9 מוכיח על צדדים חברותיים זורמים , מול חלקים יותר רציניים בוגרים , נוקשים , כלפי חוץ , מי שיכירה מבחוץ לא יכירה מבפנים , היעוד 9 אומר שמאד זקוקה למרחבים , יכולת הבנה רבה ונתינה , רצון לבגדול , צורך בדרמות ועוד .תגיעו אליה דרך התובנה הרבה ,כמו גם , ממקום של טוב ועד חצי המלכות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם אורן לבת
רינת28/08/2010המון המון תודה.נשמע דומה לה מאד (o:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם שניאירה23/08/2010
שלום,
עזרה דחופה במתן שם.
אני צריכה עזרה למתן שם שני לבתי שנולדה ב 6.7.2010 בשעה 12:00.
השם הראשון הוא מיקה וחשבנו להוסיף לה עוד שם שהיא תהיה יותר חזקה (היא כרגע מאוד חולה וחשבנו קצת לעזור לה אם אפשר עם השם).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוסף
אירה23/08/2010האם השם מיקה מתאים?
אופציות לשם שני:
יעל
אלה
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אירה
ליאת יוגב23/08/2010השמותליה יעל או אלה ,אינם מתאימים ,
דברו איתי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)