מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוי שםנעמה17/09/2010
שלום,
נולדתי ב-11.5.1985
אני רוצה לשנות את השם שלי - נעמה כץ, ל:
1) לני מאי כץ
2) אלי כץ
אחד מהשניים.
האם כדאי באמת לשנות? ואם כן לאיזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נעמה
ליאת יוגב17/09/2010הפורום נועד לבחירת שם לתינוקות , אפשר בהחלט לפנות אלי לפאלפון ...
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירב17/09/2010
אני רוצה לשאול על השם של הילדה שלי שהיא בת 16.
קוראים לה שחר והיא נולדה ב- 18.8.94 .
היא במצב רגשי לא פשוט ואני רוצה לדעת אם כדאי לשנות את השם שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מירב
ליאת יוגב17/09/2010אשמח בהחלט לעזור לך , אך תפני אלי למייל , הפורום נועד לבחירת שם לתינוקות
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקלי17/09/2010
ילדתי ב-29.06
קראתי לבן שלי עידו
שם משפחה: מליאנקר
שם האם:קרן
שם האב: אילן
האם השם עידו מתאים לבן שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לי
ליאת יוגב17/09/2010השם נבחר !! כך שהשאלה האם השם מתאים כן או לא ? לא רלוונטית!
חשוב לתת דגש לעולם הצרכים שלו - לצורך בשיתוף , אינטימיות , לתת עידוד ותמיכה והרבה !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות שהשם נבחר...
לי18/09/2010אומנם השם נבחר אבל אני אשמח לקבל גם ניתוח לגביו.
תודה,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לי
ליאת יוגב18/09/2010שוב , הפורום נועד לבחירת שם לתינוק , מאחר והשם נבחר ולא מבקשת להיוועץ האם בזה השם לבחור , דרכי היא להסביר איך נכון להתייחס לילד , כדי להיטיב עם דרכו .
בכמה מילים נוספות , קיימת במפה הוכחה להמון רגש , צורך בשלווה , קצב איטי , מול זה , יקלוט שהדרישות ממנו הן להצלחה ! קצב מהיר ודינמי .
מי מכם כהוריו טיפוס מאד מנהיגותי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיליתי אותך מאוחר מדי - משהו אחרון
לי19/09/2010אני כלכך מבואסת, רק לפני מספר ימים גיליתי אותך,הייתי צריכה אותך מאוד
כלכך התלבטנו בבחירת השם - בעלי רצה יואב ואני בל ההריון רציתי עידו. ואני מפחדת שאולי טעיתי?
הבן שלי בן חודשיים וחצי, מה את מציעה לי לעשות? לשנות לו את השם (גם בבית כנסת לפי מה שצריך) או להשאיר?האם את רואה קונפליקטים במספר הגורל לשאר המספרים (אני לא מבינה בזה אבל יש לך ניתוחים מעולים וזה חשוב לי לשמוע את דעתך)
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לי
ליאת יוגב19/09/2010היי שלמה עם הבחירה !!! אין ספק שקיימים צדדים נפלאים במפה , גם אם ציינתי שקיים עולם
צרכים לקצב איטי יותר , לשלווה רוגע , אך המפה בהחלט הרמונית .
ושוב , אין סיבה לשנות השם !!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתעמית16/09/2010
שלום
אני מתוכננת ללדת בסביבות סוף נובמבר תחילת דצמבר.
מכיוון שזה יהיה קיסרי אני יכולה לבדוק מספר תאריכי לידה אפשריים והייתי מעוניינת לדעת איזה תאריך לידה הכי יתאים לתינוקת בשם "אלה" שם משפחה חומסקי.
האפשרויות הם
נובמבר 30
דצמבר 1
דצמבר 2
תודה רבה!
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עמית
ליאת יוגב16/09/2010לפני תאריך הלידה , חשוב לבחון האם השם אלה מתאים , גם ללא ידיעת תאריך הלידה , פחות ממליצה על השם , מאחר ומתקבל צירוף מספרים קרמטי - המדגיש צדדים שיש בהם חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית , תחושת תקיעות .
לכן , ממליצה לחשוב על שמות אחרים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתנטלי16/09/2010
שלום, ילדתי ב-26/08 בת שנקראה בשם איה.
שני סימה -נטלי ולבעלי קוראים רן שם משפחה שגב.
האם השם איה מתאים לבתנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטלי
ליאת יוגב16/09/2010השם נבחר , כך שכל שאלה בעניין לא רלוונטית ,
מאחר ומספר הגורל של התינוקת הינו 1 , שימו דגש למיוחדות , עצמאות , אינדבדואליות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק דחוף.. מחר בריתלאורה16/09/2010
שלום,
נולד לי בייבי חדש ב- 10.9 בשעה 07:37 בבוקר.
שם משפחה כהן. לתינוק 2 אחים ושמם מעיין וגל.
אנחנו אובדי עצות לגבי השם.
מה שחשבנו אך ממש לא סגורים הם האופציות הבאות:
עדי
גיא
אסף
עידו
יובל
אשמח לעצה בהקדם האפשרי.
תודה
לאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה דחופה.. הברית מחר
לאורה16/09/2010אנא עזרתכם הדחופה.. הביתץ מחר על הבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאורה
ליאת יוגב16/09/2010מבין השמות שהצעת , השם המועדף הינו עדי .
מפה הרמונית יותר , מספרים שיש בהם הוכחה לטוב לב , שרות לאנשים ,
אחריות , בגרות רבה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!! זה השם שנבחר.
לאורה17/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקמירי15/09/2010
ערב טוב,
אישתו של בן דוד שלי, ילדה היום בשעה טובה בניתוח קיסרי- בן,
15.9.2010- צהריים מוקדמים, שם המשפחה שלהם הוא בסלייב.
הם מתלבטים וחושבים לקרוא לו -גבריאל (למרות שראו באיזה שהוא מקום שזה לא שם טוב).
האם זה שם טוב עבורו בהתחשב בנתונים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
ליאת יוגב16/09/2010לא ידוע לי על כך שהשם גבריאל "לא טוב"
אך במקרה של הצירוף כולו , תאריך לידה מול שם מלא - לא מתאים
זאת מאחר ומספר הגורל הינו 9 - מספר המדגיש רצון לבגדול ,צדדים הזקוקים למרחבים
יכולת הבנה נתינה ועוד מול זה קיים צד אחר הזקוק לבטחון , יציבות ,מסגרות ,
אם כך ,לא פעם מצבים שלפיהם - פחד מאיבוד שליטה ,פחד מללכת עם מי שנועדתי להיות
דבר העלול להביא למצבים של איבודי שליטה , מה שנקרא - הפתעות !
בעייתי במיוחד , לכן לא מומלץ לבחור בשם זה ,
אפשרויות נוספות ???זאת כדי להיטיב עם דרכו של התינוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםים15/09/2010
שלום, בני נולד ב12.9.10 ואני מתלבטת בבחירת שם. האפשרויות הן: רועי/עומר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים
liatyogev15/09/2010מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם- דחוף עקב חגיגה בבית הכנסתרביד15/09/2010
שלום,
מחר אבי חוגג בבית הכנסת את לידת נכדתו (האחיינית שלי), ולכן הדחיפות, מקווה שנספיק...
פרטיה-
נולדה ב- 14/9/10 בשעה 24:07
שם משפחה- יום טוב
שם האב- משה
שם האם- לילך
השמות שבהם מעוניינים- אורן (oran) או אופל (opal), איזה הכי מתאים?
כמו כן, מעוניינים להוסיף שם שני אביטל- האם זה מתאים לאחד מהשמות?
תודה רבה,
רביד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רביד
liatyogev15/09/2010השם אורן כשם ראשון -מתאים בהחלט , קיימת חשיבות רבה לבחירת השם הראשון
שבהחלט במקרה הנ"ל מתאים , בשל העובדה שהמפה המתקבלת הינה מפה הרמונית , זוגית , מספר גורל 8 שהינו מספר נוקשה יותר , אך המספרים האחרים מרככים את מספר הגורל אליו נולדה ולכן מומלץ במיוחד .
מול זה , השם אביטל - לא מתאים כשם שני , צריך לחשוב על שם שני אחר .
השם אופל - ממש לא מומלץ בשל העובדה שנוצרים מספרים קונפליקטים במפה .
אם כך , חישבו על שם שני אחר ... וחיזרו אלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל, תודה רבה על התשובה המהירה
רביד15/09/2010השם השני , אביטל , אינו ניתן לשינוי, מכיוון שזה ע"ש אמא שלנו, שנפטרה לפני שנתיים.
האם השם עצמו בעייתי, או שניתן לבחור בו כשם שני לשם אחר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרביד
ליאת יוגב15/09/2010שוב ,החשיבות היא לשם הראשון ,כך שהשם אורן מתאים ומשום כך ,
השם אביטל הוא בחשיבות משנית
ובכל זאת, אם תרצו הסברים למשמעות המפה המתקבלת בעקבות השם הנוסף
אביטל ,התקשרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז האם ניתן לבדוק לגבי שם אחר?
רביד16/09/2010אולי
ליה אביטל יום טוב?
יותר מתאים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רביד
ליאת יוגב16/09/2010באם מתכוונים לשם ליה כשם ראשון - לא מומלץ
באם מתכוונים לשם שני גם ליה וגם אביטל , גם אז לא נכון !
ושוב , בחירת השם הראשון הוא החשוב במיוחד ,פחות מכך שם שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת שלום,
לילך21/09/2010דחינו את זבד הבת בבית הכנסת,היות וטרם הגענו להחלטה
בעניין השם...
תודה על הייעוץ.
נשארנו כעת עם שתי אופציות-
אורן(oran) שכבר כתבת לנו לגביו,כשהשם השני יהיה אביטל-תוכלי להסביר לי אפילו
בשתי מילים,מה ההשפעה של אביטל על השם הראשון?(הבנתי שהחשיבות משנית,
אבל עדיין כתבת שיש השפעה מסויימת).
שיה(shaya),גם כאן אמור להיות שם שני-אביטל.
מאוד מודה לך על התשובות,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לילך
ליאת יוגב22/09/2010די נדהמתי לקרוא את שכתבתם , האם לא מן הראוי להתקשר ?
השם שיה - יוצר מספר קרמה 19-1 המוכיח על אירועים קורבניים בתוך החיים , לא אוכל להמליץ
על שם , שיוצר בעייה שכזו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקסיון15/09/2010
שלום,
ילדתי ב-1.7.2010תינוק שנקרא עילאי.
שם משפחה 5
התלבטתי אם לרשום את השם עילי או עילאי - שניהם מופיעים במקורות.
אשמח לדעת אם השם מתאים ומה הוא אומר על אופיו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוי
liatyogev15/09/2010כדי שאוכל לענות לך , חייבת לראות מהו שם המשפחה
הערך המספרי של שם המשפחה - לא מספק !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
סיון15/09/2010ערב טוב,
אפשר לשלוח לך למייל והתשובה תתפרסם כאן באתר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוי
ליאת יוגב15/09/2010אין בעיה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך למייל את שם המשפחה
סיון16/09/2010תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נוי
ליאת יוגב16/09/2010לא קיבלתי המייל , נסי שוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגע שלחתי שוב
סיון17/09/2010שלחתי לך למייל את שם המשפחה של עילאי.
נוי
ליאת יוגב17/09/2010אני מניחה שחודשיים וחצי לאחר שהתינוק נולד , קיבלת החלטה איך לכתוב השם
של התינוק .
ובכל זאת , על פי השם עילאי , מתקבלת מפה שיש בה צדדים אידיאליסטיים , כמו גם מפה יותר נשית רגשית , (שיש מחיר מסויים לבחירת מפה נשית)
השם עילי לעומת זאת , מראה על מפה שיש בה צדדים יותר שאפתניים , גבריים , הצבת מטרות , צדדים יותר פרקטיים מעשיים , יכולת התמודדות - כוח רב !לא פעם ציפיות מהסביבה הורים מורים וכו. להשגיות , דינמיות , מול הצורך הפנימי לשלווה רוגע ,וצורך רב בשיתוף אינטימיות , עידוד ותמיכה .
שתי המפות מראות על צדדים מנהיגותיים !!
לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להבהרה
סיון17/09/2010תודה על המענה המהיר.
את יכולה להסביר את המשפט:"לא פעם ציפיות מהסביבה הורים מורים וכו. להשגיות , דינמיות , מול הצורך הפנימי לשלווה רוגע ,וצורך רב בשיתוף אינטימיות , עידוד ותמיכה" .
והאם הוא נכתב בהקשר לשם עילי?
כמו כן, השם נכתב עם האות א' מתוך כוונה להוסיף אות אהוי שנאמרה לי כי חשובה
(בהתיעצות עם רב).
אוף... קשה להחליט.
כמובן שהשם עילי לפי מה שכתבת עדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נוי
ליאת יוגב18/09/2010אכן , המשפט -"שהציפיות שתקלוט מתוך הורים סביבה חברה וכו" אכן מתוך השם עילי .
אם תרצי להבין יותר ממה שנכתב , דברי איתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתמיכל15/09/2010
שלום
בתי נולדה ב 13.9 בשעה 5:39 בבוקר רציתי לבדוק את השם רונה עבורה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
liatyogev15/09/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה הוא
מיכל16/09/2010רוזנברג
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושם ההורים
מיכל16/09/2010מיכל וניצן
שוב תודה מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב16/09/2010ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מספר המדגיש עומק , ידע חכמה למידה , צורך בפרטיות ,
מול זה קיימים במפה חלקים מאד פרטיים , מול הצורך בשייכות זוגיות , אם כך , קיים מה שנקרא - הפחד מללכת עם הצדדים היחודיים פרטיים מדי , מה שנקרא- פחד מאיבוד שליטה , פחד מלהיות בלבדיות
צד אחר במפה , צדדים נוקשים , עצורים רגשית , מול חלק אחר , שלפיו תלמד איך להיות יותר פתוחה וחברותית , מה שנקרא - רצוי מול מצוי , היושב על חווית תסכול !!כמו כן , מרבית מספרי המפה הינם מספרים גבריים , מפה גברית לבנות , קשיים באינטימיות לימים
אם כך , לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםקובי15/09/2010
שלום, בשעה טובה נולדה לנו ילדה ביום 12/09/10 בשעה 03:00.
אנו מתלבטים בנוגע לשם מאיה. כמו כן אשמח להצעות נוספות.
שם המשפחה: חמו .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובי
liatyogev15/09/2010ראשית , אמא אמורה להתחבר לשם עובר התינוקת !
השם מאיה , יוצר מפה שלפיה קיימים מספרים זוגיים , המוכיחים על הליכה בתלם , ילדה טובה ... מול זה מתקבל גם צירוף קרמטי , קרמה - חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה . מה שעלול ליצור במקרה של בחירת השם - מאיה , מצבים של תקיעות , חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית . האם להמליץ על שם זה ?
לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקותהדר15/09/2010
התאריך לידה המשוער הוא ה 18.12, אני ובעלי מתלבטים בין השמות ארבל, נוי, נויה, שיר. שם המשפחה שלנו הוא צוררו ובנוסף אנו חושבים להוסיף שם אמצעי על שם אמא של בעלה גבריאלה.
אמח לקבל עזרה בבחירה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר
liatyogev15/09/2010מאחר ואין ידיעה לתאריך הלידה , שהינו מרכיב של 50% מערך המפה , משום כך
אומר רק שהשמות ארבל נוי ושיר , מקבלים צירופים קרמטיים , קרמה = חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה . נכון להימנע מלבחור בשמות אלה .
נסי להתחבר לשמות נוספים עד הלידה והיי איתי בקשר לאחריה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםדלית15/09/2010
שלום
בתי נולדה בתאריך 7.09.2010 בארה"ב. בשעה 08:45AM
נתנו לה את השם מיה. ברצוני לדעת מה פירוש בשם מיה ומה פירוש השם מאיה. איזה שם טוב יותר וובעל משמעות חיובית יותר
שמות ההורים : דלית וגיל ג'רסי
תודה
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית
liatyogev15/09/2010השאלה העיקרית היא האם חשבתם בשפה העברית כשבחרתם לביתכם השם ?
במידה וחושבים אנגלית , רישמי את השם המלא שהתכוונתם אליו באנגלית ,כדי שאוכל
להתייחס לבקשתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMAYA
אורית19/09/2010בחירת השם נעשתה בהתאם לשפה העברית. בחרנו שם שיהיה קל להגות אותו גם באנגלית. אבל הרעיון שיהיה שם ישראלי לכל דבר . באנגלית Maya
אורית
ליאת יוגב19/09/2010מבין האפשרויות , מאיה או מיה , אין ספק שיש לרשום השם , במקרה של ביתכם
כמאיה !! כי אז קיימים חלקים דינמיים , פעלתניים , צדדים מאד הרמוניים , מול זה אפשר לראות המפה , כמי שיש בה חלקים מאד פעילים מלאי היסחפות וקצב מהיר ,מול העובדה, שכלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר משפחתית ביתית ,קצב איטי יותר , אם כך עד כמה תקבל עצמה בצדדים הפעלתניים ביתר . כמו עד כמה מקבלת את מי שהיא ? שאלה .
ובכל זאת , נשמע שלא מתלבטת , לכן עצתי , על פי נתוני המפה , לבחור לרשום השם ,כפי שציינתי
מ א י ה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתיסיגלית14/09/2010
שלום רב,
בתי נולדה ב-3/9/10 בשעה 01:25 שם המשפחה: אמסלם
ברצוני לדעת אילו מבין השמות מתאים לה?
אליאור, אופיר, אורן, מיקה, אגם
גמר חתימה טובה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגלית
liatyogev15/09/2010מספר צמצום תאריך הלידה של התינוקת הינו 6 , מספר המדגיש צורך באהבה , הרמוניה , משפחתיות ועוד . מול זה מבין השמות , שהצעת השמות היותר מתאימים הם , אופיר ואגם , השם אופיר יוצר מפה הרמונית , רגשית עם יכולת הבנה ונתינה רבה !!
מול זה ה-6 הזקוק לשייכות מול זה , דרישות החיים להתמודדות יותר עצמאית .
על פי השם אגם - המפה המתקבלת , עולם צרכים רך ורגשי מול זה מאחר ומספר השם המלא המתקבל = 8 מוכיח על כך , שהחיים ידרשו לא פעם התמודדות , חוזק כוח , מצבים שבהם תידרש , ללא ספק להרבה כוחות , כנאמר .
גם כי המפה הרמונית , זוגית , צורך בשייכות , הליכה בתלם !!
השמות האחרים - יוצרים בעייתיות , כל אחד וסיבתו .
לשיקולך באשר לשמות אגם או אופיר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות לבתי
סיגלית15/09/2010והשמות ליגד או יהלי מתאימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלית
liatyogev15/09/2010השם ליגד עבור התינוקת - נפלא .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)