מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבתmillka19/08/2010
שלום רב! אחותי ילדה בת בתאריך 16.8.10 ומאוד מתלבטת בין השם מיה למאיה. מבחינה נומורולוגית,מזל,הצלחה וכו' שם המשפחה: קושניר. נשמח לעזרה! תודה רבה ויום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מילקה
ליאת יוגב19/08/2010מבין השמות מאיה או מיה , אין ספק שהשם מאיה - עדיף !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקשרית19/08/2010
שלום, רציתי לשאול על השם ארז לתינוק שנולד ב 14.8 בשעה 2:10 תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרית
ליאת יוגב19/08/2010צייני את שם המשפחה של התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
שרית19/08/2010שם המשפחה הוא חן. ואנו מתלבטים האם רק ארז חן או להוסיף גם שם שני ארז יוסף חן
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שרית
ליאת יוגב20/08/2010מאחר והשם שתקראו לבינכם לא יהיה ארז יוסף , כך לפחות מבינה , אלא שהרצון הוא בבחירת השם ארז,
משום כך , לא נכון לבחור לבינכם השם ! זאת מאחר ומספר הגורל הינו 7 מספר המדגיש צדדים רציניים בוגרים , דורשי שלמות ואיכות מול זה השם המלא המתקבל , על פי השם ארז חן - הוא 5 , כמו לראות צדדים קונפליקטיים במיוחד , כאשר ה-5 הינו מספר קליל זורם , פתוח תקשורתי ,
כמו לראות קונפליקט מאד בעייתי , בין הקלילות לכובד וכו. אם כך קיים בלבול גדול , שעלול להביא למציאות של פחד מאיבוד שליטה , כמו גם מציאות של איבוד שליטה - הפתעות !
אם כך , ממש לא נכון לי להמליץ על זה השם .
נסו להתחבר לשמות נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק - שרית
שרית20/08/2010ליאת, תודה רבה על ההתייחסות.
מה עם השם עידן? האם הוא יותר מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שרית
ליאת יוגב20/08/2010השם עידן יוצר מפה שעלולה ליצור בעיות חברותיות , תקשורתיות ,
כמו גם - מי שיכיר אותו מסחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , החוצה יראה מאד חברותי רך ורגשי הפנים נוקשה עצור רגשית ואינדבדואליסט , בעייתי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
שרית22/08/2010לא הולך לי.. מה לגבי לירון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שרית
ליאת יוגב22/08/2010השם לירון יוצר אף הוא בעיות תקשורת , חברה , כמו גם , מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , הפנים יראה מאד נוקשה פרטי יחודי החוצה חשוב יהיה לו להיראות קליל זורם , אם כך מדוע לא רוצה להראות לעולם הצדדים הרציניים ומעמיקים הקיימים בי ?
נסי להתחבר למספר שמות נוספים , לא אחד אחד ...!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתנאוה18/08/2010
נולדה לנו בת בשעה טובה ב - 14.08.10 בשעה: 07:12 בבוקר.
אנחנו חושבים לקרוא לה : שיר, האם השם שיר מתאים לה?
שם משפחה: כהן
תודה מראש,
נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאוה
ליאת יוגב19/08/2010אפשר היה לחשוב שהשם שיר עבור התינוקת שלכם - מתאים , מאחר וקיימים מספרים המרככים את מספר הגורל כמו גם , מספרים נשיים יותר , מול ה- 7 כמספר הגורל , מספר 7 משמעותו - עומק איכות רצינות , בגרות , ידע למידה , כמו גם צדדים נוקשים , דרישה לשלמות ועוד .
מול זה , הבעייתיות הנוצרת בבחירת השם , בעובדה שמספר הגורל הינו 7 , אך זהו גם הפצע הגלגולי שאליו נולדה . כמו לומר , כאשר מספר הפצע תואם למספר הגורל - קיים קושי לאדם לממש את יעודו , אחרי הכל , מספר הגורל זהו היעוד שלשמו האדם הגיע לכאן , כמו גם , מהי הדרך לעשותו מאושר !! אך כאשר מספר הפצע הגלגולי , כנאמר , תואם לאותו מספר יעוד - נוצרת בעייתיות ...
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
נאוה19/08/2010תודה רבה על התשובה המהירה.
אם כך איזה שם יכול להתאים לתאריך הלידה 14/08/2010?
בברכה
נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נאוה
ליאת יוגב19/08/2010לא אוכל להמליץ לך על שם כזה או אחר ,
נסי להתחבר לאי אלו שמות , הציעי ואעזור לך להחליט -לבחור
אפשר להתקשר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקאיילת18/08/2010
מבקשת ייעוץ לשם, עבור תינוק - בן שהולך להיוולד בניתוח קיסרי מתוכנן בתאריך: 19.04.10
שם משפחה: רביד
שמות שעליהם אנו מתלבטים: שי-לי, לי-שי, לירון, לירן, בן, אורי, ישי, רוני, הילאי, זיו
תודה מראש,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת: תאריך לידה לא נכון
איילת18/08/2010תאריך לידה: 19.09.10
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת
ליאת יוגב18/08/2010נכון לעכשיו מבלי להתייחס לתאריך הלידה , השמות - שי לי , לי שי, לירון ישי , רוני , וזיו יכולים להתאים , מאד חשוב לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה שהינו מרכיב של 50% מערך המפה .
היי בקשר לאחר הלידה !! להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדספיר18/08/2010
היום יש לנו ברית שנולד ב01.08.10 השמות שאנחנו רוצים הם נועם,בן,איתן,איתי,אריאל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר
ליאת יוגב18/08/2010מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקיפית17/08/2010
שלום רב
אני פונה בשם אחותי. בשעה טובה ילדה תינוק ב14.08.10 בשעה שתיים וחצי בצהריים.
היא מתלבטת בין השם רון לאיתי
שם משפחתו של הילד יהיה שטפלר
איזה שם מתאים יותר לתינוק?
תודה רבה על ההכוונה
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפית
ליאת יוגב17/08/2010מספר הגורל של התינוק הינו 7 ,
כאשר המפה המתקבלת על פי השם רון , מפה הנחשבת למפה שלא מאפשרת לתינוק להתחבר
לעולם הצרכים הקיים בו , מה שאומר שלא תמיד יבינו לליבו ... כמו לראות מצבים שלפיהם עלולות לצוץ בעיות בריאות ,
השם איתי , יוצר מפה שיש בה חלקים קונפליקטיים במיוחד , העלולים ליצור אירועים משבריים בדרך החיים , כמו מצבים של פחד מאיבוד שליטה , או לחילופין אירועים שבהם יאבד שליטה ...
האם להמליץ על מי מהשמות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם טוב?לירון17/08/2010
שלום,
בני נולד ב- 5.1.2010 בשעה 17:56.
קראנו לו יגל.
האם השם בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון
liattyogev17/08/2010מהו שם המשפחה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק..אלכס17/08/2010
הבן שלנו נולד ב-15.08.10 בשעה 09:42
שמות שחשבנו עליהם הם גיא,שקד
אחים נוספים הם איתי ויובל
האם מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכס
liattyogev17/08/2010מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות...ערין עלם16/08/2010
שלום רב,
בני נולד ב7.8.2010 בשעה 3.10 לפנות בוקר
לאחר התלבטות רבה החלטתי לקרוא לו טוהר
שם המשפחה הוא דגן ג'ראסיה
אולם אני מרגישה שיש משהו קצת קשה לעיכול אצל אנשים כשאני אומרת את שמו
וחוששת שזה ישמע קצת יומרני מידי
אני עדיין מתאוששת מהלידה והאינטואיציה שלי קלה לבלבול
קשה לי להתמקד ולהיות החלטית כמו תמיד
אשמח לקבל חוות דעת על השם
עפ"י הידע שברשותכם,
תודה מראש
וערב נפלא
ערין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערין
ליאת יוגב17/08/2010מאחר והשם נבחר , היי שלמה עם הבחירה , כשאת תהיי שלמה עימה כך הסביבה תגיב לבחירתך !!
על כל פנים , המפה המתקבלת , הינה מפה שיש בה מידה רבה של תובנה , חכמה , צדדים מאד בוגרים , יחודיים , כל מספרי המפה הינם מספרים אי זוגיים , מספרי 7 ו- 9 . לכן קיים צד מאד יחודי פרטי , הזקוק לפרטיות , גם אם יכול להיות במידה רבה גם חברותי מאד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שנולדהאסתי16/08/2010
שלום רב
בשעה טובה נולדה לי בת שנייה ביום שבת ה 14.8
שמי אסתי לוי ולבת הגדולה קוראים אלמוג ולבעלי גיא
השתתפנו בסדנה באולגה לפני שלושה שבועות שערכת בפני חיל הים שהייתה מאוד מהנה.
אנחנו מתלבטים בין מספר שמות ונשמח לעצה מה מתאים.
אדווה, מיכל, תמר, יובל וגלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסתי
ליאת יוגב17/08/2010היי , מספר הגורל של ביתכם הינו 7 , מספר המדגיש צדדים פרטיים יחודיים ,עומק ידע חכמה צורך בלמידה וחקר . מול זה מבין השמות שהצעת , מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת הינו - לוי .
השם דוה , יוצר מפה נוקשה , גברית עצורה רגשית , בעייתית !
השם מיכל - מפה סגורה , מופנמת במיוחד . כמו גם מפת חנק , עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים לו זקוקה ?? מפות חנק מטיבן ליצור בעיות בריאות ועוד בעיות .
השם יובל מפה נוקשה וקונפליקטית !! בעייתי
השם תמר , מפה חרדתית מופנמת ובעייתית אף היא
השם גלי - נוקשות , עצירות רגשית , כמו כן מפה גברית , כאשר מפות גבריות לבנות , עלולות ליצור בעיות באינטימיות , לימים ועוד בעיות וקשיים .
מצטערת שלא יכולת לאשר השמות שבחרתם , אך מאחורי כל שם הוסבר מדוע ?
אם כך , נסו להתחבר לשמות נוספים , כדי להיטיב עם דרכה של התינוקת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אפשרויות
אסתי17/08/2010ליאת שוב שלום
תודה על התשובה.
תשובתיך מסבירה לי למה לא הצלחנו להתחבר לאף אחד מהשמות למעט השם אדווה שכתבת שאיננו מתאים
שמות נוספים שאני שוקלת הם:
יעל, נועה, מעין, זוהר, דניאל וירדן.
תודה רבה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שם
אסתי17/08/2010שם נוסף הוא נטע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושם אחרון (לבינתיים)
אסתי17/08/2010נועם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתי
ליאת יוגב17/08/2010השמות האפשריים מבין הרשימה שהצעת ,
זוהר , דניאל , ונועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתמעין16/08/2010
ביתי נולדה בתאריך 7.6.2010 וקראנו לה שיר שם המשפחה הוא בר-גיל.
שמי מעין ושם בעלי נתן מה דעתך על הנתונים האלו והאם שמה מתאים לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעין
ליאת יוגב16/08/2010מאחר והשם נבחר , אין שאלה ! הקפידו לאפשר לה את הפרטיות ,הצדדים המיוחדים לה , עומק ידע למידה , מאחר ומספר הגורל שלה הינו 7 מיום לידה 7 , קיימים בה צדדים לא סטנדרטיים , צורך בפרטיות , כבדו אותה על כך!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר בר-גיל
מעין16/08/2010ליאת היקרה שלום
תודה על תגובתך המהירה רציתי לשאול למה התכוונת באומרך שיש בה צדדים לא סטנדרטים האם תוכלי לפרט מעט?
תודה
מעין בר-גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעין
ליאת יוגב17/08/2010כאשר מספר הגורל הינו 7 מדגיש צדדים יחודיים פרטיים אינדבדואליים , במשמעות של ש ו נ ו ת , להיות אחרת, אם כל המשתמע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק היום הבריתשירלי16/08/2010
שלום רב, אשמח לדעת איזה שם מומלץ. התינוק נולד ב- 9.8.2010 השמות שחשבנו עליהם- אוהד או אהד, יאיר, יונתן, נועם, גלעד, יניב. שם המשפחה- כהן. תודה רבה. אשמח לתשובה עוד היום- עד הברית- אם אפשר.......
שירלי
ליאת יוגב16/08/2010מספר הגורל של התינוק הינו 2 , מספר המדגיש צדדים רגשיים במיוחד , צורך באינטימיות ושיתוף , מול זה , על פי השם אוהד , נוצרת מפה קונפליקטית במיוחד , לא לבחור בשם זה
השם אהד , בכתיב זה , אפשרי , אך המפה מוכיחה על דגש לפרטים , כמו גם מפה חרדתית
השם יניב מספרים רגשיים , מול הפחד מאיבוד שליטה בללכת עם הצדדים הכל כך רגישים הקיימים בי.
השם נועם מפה מופנמת , חרדתית , השם גלעד , מספרים רכים , מדובר בבן , מפה רכה כל כך לבן , עלולה ליצור בעיות באינטימיות לימים , כמו גם בלבול בזהות המינית ...
מפת פחד מאיבוד שליטה , אם מציאות מפתיעה !!
השם יאיר , אפשרי , אך מדחיק את עולם הצרכים , הרגשי כל כך , כי יקלוט שחייב להיות פרקטי מעשי השגי , כשלא לכך נועד . אך בכל זאת , נראה כשם המועדף על פני השמות האחרים ,
לשיקולך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, שאלה נוספת
שירלי17/08/2010שלום ליאת ותודה על תשובתך. לצערי קיבלתי את תשובתך רק לאחר הברית, כך שכבר ניתן לו השם- אוהד. גם באינטואיציה שלי העדפתי אותו בכתיב- אהד. האם לדעתך יש להוסיף שם נוסף לשפר את המפה? והאם תוכלי להסביר מה זה אומר מפה חרדתית ולפרטים? תודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי
ליאת יוגב17/08/2010חבל שלא יוצרים קשר טלפוני , במידה ולא עונה במיידי !תמיד ניתן להתייעץ טלפונית ..
על כל פנים , השם אוהד , בעייתי במיוחד , מאחר ומתקבל צירוף המדחיק את עולם הרגשות שלו באופן מיוחד , עד כמה מישהו חיצוני לו מבין לליבו ?? לעולם הצרכים הקיים בו ? ה-2 היותר רגשי זקוק לתמיכה עידוד ,בשילוב קצב משלו - הזדקקות לשלווה . מול חלקים אחרים , לפיהם יקלוט מהחברה סביבה וכו . שחייבים קצב עשיה דינמיות .
מפה היוצרת קונפליקט מאד בעייתי , בין ה-2 אליו נועד לבין ה-1 שנוצר בעקבות השם המלא , כמו לראות שני עולמות שונים , בין שיתוף לעצמאות , אם מה נכון ללכת ?
השם אהד , כאילו עדיף , על פני אוהד , צירוף מספרים יותר הרמוני לפחות , אך מספרים חרדתיים משמעותם , פחדים , מהמקום הפגיע של ה-2 הכל כך רגשי וכל דבר נוגע במיוחד, מול ה- דגש לפרטים שאם לא הולך בדקויות שמצפה להם קיימת דאגה ...
חשוב בחירת השם הראשון פחות מכך השם הנוסף , לא זה הפתרון ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי לענות לי אני ממש מוטרדת מתשוב
שירלי18/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי
ליאת יוגב18/08/2010אולי נכון יותר לשוחח טלפונית ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקמעיין15/08/2010
שלום רב!
אני ובעלי מאוד מתלבטים בין מס שמות : אור, אורי או יאיר
הוא נולד ב 09.08.2010 , כ"ט באב בשעה 14:06 שמי מעיין ושם בעלי יוגב
אשמח לדעת מה השם המתאים ביותר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף....
מעיין15/08/2010שם המשפחה הוא אזרד ובנוסף השם יאיר הוא בעדיפות אחרונה, אני הכי פחות מתחברת אליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעיין
ליאת יוגב15/08/2010מספר הגורל של התינוק הינו 2 , מספר המדגיש צדדים רגישים במיוחד , צורך בתמיכה עידוד , שיתוף אינטימיות , מול זה , השם יאיר , יוצר קונפליקט בעייתי במיוחד בין מספר הגורל 2 לבין מספר השם המלא 1 , מצב העלול להביא לאירועים משבריים בחיים , כמו גם מצבים של הימנעות , התלבטויות עם מה נכון לי ללכת שיתוף? עצמאות ?..
השם אורי , יוצר מפה מאד הרמונית , מספרי רגש באופן מיוחד , כאשר המפה היא מפה נשית ורגשית ומדובר בבן !!! מפה נשית לבנים עלולה ליצור קושי באינטימיות כמו גם , בלבול בזהות המינית , לימים .
השם אור , צדדים שלפיהם העולם הפנימי שלו זקוק לשלוה קצב איטי , מול דרישות מהסביבה הורים מורים , להיות יותר דינמי , אם כך , עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בתוכי , ממגנט אליו לאורך הדרך , אנשים קרים , מנוכרים , שתלטניים .
כמו כן , קיים עולם צרכים הזקוק ללכת בתלם , שייכות סטנדרטיות , מול העובדה שהמציאות תדרוש סתגלנות , תימרון , מה שנקרא - רצוי מול מצוי - חווית תסכול .
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתיפעת15/08/2010
שלום
בתי השניה נולדה בשעה טובה ב 05.06.10 בשעה 18:15 למשפחת סיפין, הייתי מעוניינת לקבל את יעוץ לגבי שם עבורה. השמות עליהם חשבתי הם: מעיין, אדוה, הילה, הללי, ירדן, אלה, הדר, דריה
במידה והשמות לא אופטימליים עבורה הייתי מעוניינת לקבל הנחיה בבחירת השם
תודה מראש יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת
יפעת15/08/2010לגבי השם אדוה - אם זה משנה ניתן לכתוב אותו גם כך: אדווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יפעת
ליאת יוגב15/08/2010צייני שוב את תאריך הלידה ,האם 5.6 או 5.8??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות
יפעת15/08/2010תאריך הלידה הוא 05.08.2010
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יפעת
ליאת יוגב16/08/2010מבין השמות, השם הראוי ביותר הוא ירדן .
כל השמות האחרים בעייתיים , בשל העובדה שנוצרות מפות חנק , דבר האומר ,שלא תמיד מבינים לעולם הצרכים הקיים בתוכי ... בעיות בריאות אפשריות , צירופים קרמטיים , קרמה = חוב מחיים קודמים
כדי להנחות על השם המתאים , חייבת לצורך העניין לשוחח , לא אוכל לעשות זאת בפורום ...
אלא , אם כן , הבחירה בשם ירדן , אפשרית !!??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שמות נוספים
יפעת17/08/2010ליאת תודה רבה על תשובתך
הייתי מעוניינת לבדוק שמות נוספים שעלו כגון: גילי, שירי (שיר), לוטם, טופז, כרמל, עדי, יובל, ליאת או מאיה (מיה)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף
יפעת17/08/2010שכחתי לציין את השם כרמל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת
ליאת יוגב17/08/2010מבין השמות שהצעת השם הראוי ביותר הינו - יובל !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
יפעת19/08/2010ליאת שלום
רציתי לברר לגבי שמות נוספים: רעות, גאיה, יהלי, טליה, רננה, שחר
תודה מכל הלב
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יפעת
ליאת יוגב19/08/2010לא אוכל להמליץ על מי מהשמות שציינת , כל אחד וסיבתו , צר לי
השם יובל הוא השם המועדף מבין כל רשימת השמות ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא אובדת עיצות
יפעת22/08/2010ליאת שלום
כיוון שהשם יובל במקורו הוא שם של בן אני מתלבטת לגביו ולכן רציתי להתייעץ איתך לגבי שמות נוספים בזה הסדר: שירז (לירז), שי-אל, נופר, נעמה, מיכל, נטע-לי או אושרה
תודה מקרב לב
יפעת - אמא אובדת עיצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
יפעת22/08/2010שכחתי גם את השם צליל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת
ליאת יוגב22/08/2010מאחר וכל אחד מהשמות שהצעת יוצר צירוף קרמטי כזה או אחר ,
משום כך , לא אוכל להמליץ על מי מהשמות , קרמה= חוב מחיים קודמים וקשיים
בחיים אלה ....
נראה לי שהדבר הנכון ביותר הוא ליצור קשר טלפוני . להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתך בכתיבת השם אילאי / איליי?רונית דורון15/08/2010
שלום! בני נולד בתאריך ה-27/07/2010 קראנו לו אילאי עדיין לא רשמנו את שמו במשרד הפנים ואנו מתלבטים איך לכתוב את שמו .
האם אילאי/איליי ? העדפה שלי אילאי האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רונית
ליאת יוגב15/08/2010ראשית ,האם התינוק נולד לשם משפחה דורון ,במידה ואכן זהו שם המשפחה
לשאלתך איך לרשום השם אילאי , גם אם תרשמו איליי , נוצרת אותה משמעות בדיוק
כמו לראות מפה שיש בה צד זורם באופן מיוחד מול חלק האומר , אסור לאבד שליטה ,
דבר העלול ליצור לחיים מצבים של איבודי שליטה, כמו גם מתקבל מתוך השם אילאי - איליי ,
מספר קרמה 16-7 שהינו שיעור במערכות יחסים .
אם עדיין ניתן , גם כי יש אמירה האומרת , שבחירת השם ה-1 הוא השם , ועברו למעלה משבועיים מאז נולד , ובכל זאת , לשאלתך איך לכתוב השם , הנכון הוא - ע י לי , במקרה של צירוף הנתונים ששלחת , אם כך ,המפה המתקבלת הינה מפה הרמונית במיוחד , מפה דינמית ויכולת נפלאה לעלות ולהצליח ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתיבת השם אילאיי/איל
רונית דורון17/08/2010ליאת שלום !בהמשך לתשובתך
בברית קראנו לו אילאי ב-א וזה השם הראשון לכן אנו מעדיפים לא להחליף
הבנתי שאת ממליצה עילי אנו מעדיפים לא להחליף.
איך מסתדר השם אילאיי עם הפרטים שלנו
אילאיי שם משפחה -דורון תאריך לידה 27/07/2010
האם כתיבת השם אילאיי עדיפה נומרולוגית על איליי או אלאי או אילי?
האם יש צורת כתיבה אחרת עדיפה לטעמך?
תשובתך בדחיפות תודה גדולה רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
ליאת יוגב17/08/2010את ניתוח המפה על פי השם אילאי , או איליי , ציינתי ,
השם אילאיי , לא מיטיב , מאחר ומתקבל צירוף מספרים קרמטי 13-4 מספר שם מלא , המדגיש מצבים של תקיעות , חוסר שביעות רצון , בעיקר בתחום העשיה , לימים , כמובן ,
לא אוכל להמליץ על מי מהצירופים שציינת , כן הייתי ממליצה להעביר השם ל- עילי ,
לשיקולך !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצת עילי . ניתן גם עילאי ?
רונית דורון23/08/2010המלצת עילי ולא אילי ב - א .
האם ניתן גם עילאי כדי לשמור על ה-א שהתכוונו בתחילה באיזשהו אופן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם של בני זה אילאי
רינה06/07/2014שם בעברית: אילאי
שם באנגלית: Ilay
פירוש השם:
רבי עילאי, תנא בדור השלישי של התנאים ואביו של רבי יהודה בר עילאי מגדולי התנאים בדור הרביעי של התנאים והבולט שבתנאי המשנה. רבי עילאי הוא מחברו של המשפט המפורסם: "בשלושה דברים אדם ניכר: בכוסו, בכיסו ובכעסו" (עירובין סה ע"ב).
מקור השם: תלמוד
ערך בגימטריה: 52
ערך נומרולוגי: 7
ניתוח נומרולוגי: מייצג אנשים רוחניים, מתבודדים, זקוקים לפינה ולשקט. מאוד אינטליגנטים בעלי יכולת תפיסה לא קונבנציונלית. פועלים לפי אינטואיציה. מעודנים, מופנמים ומנומסים. ביישנים, אוהבים פרטיות ומתחברים באיטיות, נאמנים ויציבים. אוהבי מוזיקה ואמנות.
שם בעברית: עִילָּאִי
שם באנגלית: Ilay
פירוש השם:
1. רבי עילאי, תנא בדור השלישי של התנאים ואביו של רבי יהודה בר עילאי מגדולי התנאים בדור הרביעי של התנאים והבולט שבתנאי המשנה. רבי עילאי הוא מחברו של המשפט המפורסם: "בשלושה דברים אדם ניכר: בכוסו, בכיסו ובכעסו" (עירובין סה ע"ב).
2. בארמית - עליון, נעלה, נאצל, נישא, נשגב, גבוה, רם, מרומם, משובח.
מקור השם: תלמוד
ערך בגימטריה: 121
ערך נומרולוגי: 4
ניתוח נומרולוגי: מייצג אנשים שהם טיפוסי אדמה וקרקע, אנשים יציבים, מאוזנים, ריאליים ומעשיים, מתמידים, בעלי משמעת עצמית גבוהה, אנשי עבודה, הגיוניים. יודעים לאלתר ושמים לב לפרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רונית
ליאת יוגב23/08/2010מכירה את הביטוי , "קוצו של יוד", עדיין מתעקשת שמבין האופציות , העדיפה ביותר היא בבחירת השם עילי , כאשר על פי השם עילאי , מתקבל צירוף מספרים שלא תמיד נותן לילד לגיטימציה למי שהוא , נדרש להיות ילד טוב , גם כי חשוב יהיה לו ללכת עם הצדדים היחודיים האינדבדואליים שבו .
כמו לומר , מפה המוכיחה , שלא תמיד העולם החיצון יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בתוכי .
בעייתי משהו ... לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)