מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבנילירז24/09/2010
שלום, שמי לירז, ילדתי ב 12.05.10 והחלטנו לקרוא לבנננו בשם עילי, שם המשפחה בלוק, שם האב שון. אשמח לשמוע את דעתכם בקשר לשם, והאם כדאי לרשום את זה עילאי או להשאיר את זה עילי. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת לידה
לירז24/09/2010נולד בערך בשעה 5:30 בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לירז
ליאת יוגב24/09/2010השם נבחר ! מאחר ש-80% מערך המפה של האדם בהתאם לשם הראשון אליו נולד !!
החשוב הוא לתת מקום לעולם הרגשי הקיים בו , לצורך בהרבה תמיכה ועידוד , לכבד את הצדדים הרגישים הקיימים בו . בהצלחה !
לא נכון לשנות לעילאי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שםקןרין24/09/2010
ברצוני להחליף את שמי או יותר נכון להוסיף לשמי את השם עדי או היילי מה עדיף , קורין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קורין
ליאת יוגב24/09/2010הפורום נועד לבחירת שם לתינוקות , אפשר בהחלט לפנות למייל , או להתקשר בצאת השבת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתאילה24/09/2010
ליאת שלום
קודם כל תודה על תשובתך והתייחסותך המהירה
שאלתי לגבי השם ליאור שהוא צירוף של שלושת ילדי לינוי רז ואופק
כשם לבת
אך למען האמת השם הזה יותר מוצא חן בעיני בעלי ובעיני פחות
אני הייתי מעדיפה את השם לוטם או טוהר
האם השמות האלה יכולים גם כן להיות מתאימים
או שליאור הוא המתאים ביותר משלושתם?
תודה על תשובתך המהירה
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אילה
ליאת יוגב24/09/2010המפה על פי השם לוטם מוכיחה על צדדים זורמים קלילים חופשיים יותר , מול החלק האחר האומר מה פתאום ללכת עם הצד היתר קליל , חייבת להיות יותר משפחתית , אחראית ... מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם הצדדים היותר מדי קלילים .
כך גם אפשר לראות לגבי המפה , על פי השם ליאור . כאשר גם במקרה של בחירת השם ליאור , צדדים שיש בהם חופש רב , מול הצד האומר חייבת להיות פרקטית מעשית , לשאוף להגיע ולהצליח .
ובכל זאת מבין השמות , השם ליאור הוא היותר הרמוני . השגי שאפתני .
לכל אחד מהשמות קיים ההסבר מדוע מתאים , לעומת איפה הבעיות ... חשוב לציין, שאין מפות מושלמות .
מעניין ששני השמות טוהר וליאור , נותנים שם פרטי 4 , אך על פי השם ליאור נוצר צירוף מגביל יותר .
כשנולדה למספר גורל 5 , יוצר מידה של קונפליקט עם השם הפרטי , מעין הגבלה !
אם כך , כל שנותר לי לומר , עשו השיקול שלכם , עם הנתונים שניתנו , עד כמה שאפשר היה לפרט בפורום .השם טוהר - בעייתי במיוחד !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם דחוף לקטנהמלי רומנו23/09/2010
שלום לך
אשמח לקבל בהקדם האפשרי את עזרתך לגבי בחירת שם לאחיינית שנולדה בתאריך 1.9.2010 (כב באלול) בשעה 10.25 בבוקר זה חשוב כי עדיין הקטנה ללא שם
תודה מלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מלי
ליאת יוגב24/09/2010בחירת שם נעשית ע"י אמא , משום כך, חשוב שהאם תתחבר לאי אלו שמות תציע אותם
וכך אוכל לעזור בבחירת השם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי שם דחוף דחוף דחוף...דניתושששששש23/09/2010
שלום ילדתי ב 1.9.10 בשעה 10:25 ועדיין אין לי שם האם אנייכולה לקבל מכם עזרה לבחירת שם?
ילדתי בת ושמי יפה שם בעלי יוסף
תודה תודה תודה
הבנתי שאסור שהילדה תשאר הרבה זמן בלי שם מדוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעתי דחוף דחוף דחוף
דניתושששששש23/09/2010אז ככה בהמשך להודעתי שנולדה לי בת ואין לי עדיין שם
אז ככה: ילדתי בתאריך 1.9.10 בשעה 10:25 בת.
שמי הוא יפה בעלי יוסף המשפחה והבה
היום ממש מהבוקר אני מחפשת שמות ועדיין לא מצאתי אך יש כמה שעלו
שירה , שיראל, יערה, טליה ליהיא, נועם, אוריה
ועדיין אין לנו החלטה כל רגע אנחנו מקבלים טלפון נו מה יהיה? אסור להשאיר ילדה בלי שם
והילדה בת 23 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יפית
ליאת יוגב24/09/2010מבין השמות שהצעת השם המתאים ביותר הינו - יערה ,
השמות האחרים שהצעתם ממש בעיתיים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתאילה23/09/2010
שלום!
נולדה לנו בת בשעה טובה ב20.9.10
יום שני
שם המשפחה הוא אוריאל
יש לנו 3 ילדים רצינו צירוף של שלושת השמות שלהם רז אופק ולינוי
וחשבנו על השם ליאור רצינו לדעת האם הוא מתאים.
שמות נוספים אחרים כאופציה: לוטם או טוהר
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אילה
ליאת יוגב23/09/2010אין ספק שהשם ליאור נפלא !! מפה מאד דינמית , פעלתנית והרמונית .
חשוב לדעת לא להגבילו ! כאשר בוחרת השם ליאור , מתנגש במידה רבה בעולם הצרכים הקיים בו
מספר גורל 5 , לכן את כאימו , אילה , חשוב שלא תגבילי אותו , כי יקלוט ממך שרוצה אותו "ילד טוב"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירה נכונה?אתי22/09/2010
נולד לנו בן אחרי 2 בנות וקראנו לו רום. תאריך לידה 26.03.09 בניתוח קיסרי.
מאוד מרוצים מהילד ומהשם. האם הבחירה נכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אתי
ליאת יוגב23/09/2010למרות שחשוב לציין את שם המשפחה ,כמרכיב חשוב בניתוח המפה
אתייחס לעולם הצרכים של התינוק , רום , כאשר מספר הגורל שלו הינו 4 ,
כל שזקוק לבטחון מסגרת ויציבות , דאגו להקנות לו זאת !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
אתי27/09/2010תודה על הניתוח חרף העובדה ששכחתי להוסיף שם משפחה.... שם המשפחה הינו ונטורה.
אשמח אם תהיה התייחסות נוספת.
תודה וחג שמח,אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
מילה27/09/2010עדיין לא בחרנו שם.נשמח שתבדקי בבקשה גם דנה,איה,רוני,נועם,נועה,שירה,עדי..התינוקת נולדה ב20. 9.10.בשעה 04.05 שם משפחה לוי.ממתינים לתשובה.ואם אלה לא מתאים מה ניתן לעשות?אולי לשנות ,לשחק עם אות וו?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מילה
ליאת יוגב28/09/2010ואז גיליתי את שאלתך הנוספת ... השם דנה בהחלט יכול להתאים , כאשר המפה המתקבלת ,
מספרים חברותיים , רכים .צורך בביטוי , סקרנות ועוד. אוהבת!מידה של שובבות אך גם יכולת לקחת אחריות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם נגב לבןהילה22/09/2010
הייתי רוצה לדעת קצת יותר פירושים לשo נגב לבן.
לא שומעים הרבה את השם הזה..אבל הוא בהחלט שם יפה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הילה
ליאת יוגב23/09/2010אין לי דרך לפרש אותו מעבר לידיעה שזהו אזור דרומי ויבש בארץ !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וברכה מאלכס ושניאלכס22/09/2010
נשמח לחוות דעתך על השמות הבאים לבננו
שם פרטי: נבו
שם משפחה: נועם
תאריך לידה: 13.9.10
שם פרטי: אמיתי
שם משפחה: נועם
שם פרטי: אורי
שם משפחה נועם
שם פרטי: לביא
שפ משפחה: נועם
תודה תודה ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלכס
ליאת יוגב22/09/2010מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המוכיח על עומק ידע , חכמה צורך בלמידה ועוד .
מספר רציני בוגר ונוקשה משהו . מול יום הלידה שאף הוא מספר רציני בוגר ונוקשה ,
השם נבו , בעייתי , מתקבלת מפה של פחות קבלה עצמית כמו פחד מאיבוד שליטה . בעייתית במיוחד
השם לביא - עד כמה מישהו חיצוני לי ,יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בי , עלול ליצור בעיות בריאות , כמו גם מצבים של ניתוצים במהלך החיים , לעזוב ולהתנתק מדברים ...
כמו כן , סגירות רבה ופחות קבלה עצמית . בעייתי
השם אורי , מפה קונפליקטית במיוחד , בין מספר הגורל 7 , שהינו רציני כבד , בוגר מול ה- 5 כמספר השם המלא , המוכיח על הרבה בלבול בדרך החיים , כמו גם , מצבים של איבוד שליטה אם כל המשתמע מכך .
השם אמיתי , נראה כשם היותר מתאים , כאשר קיים צד יותר מרכך את העולם הפנימי הקיים בו .
יכולת הבנה רבה , גם כי אפשר לאפיין המפה כמפה בוגרת במיוחד .
לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתתמי22/09/2010
שלום אני לפני לידה אני שבוע 40+5 צריכה ללדת כל יום האם זה אפשרי
להתיעץ לגבי שם התינוקת שתיוולד בע"ה.
אני מאוד רוצה אוריאן ובעלי רוצה מאי,
שמי תמי בעלי אלעד שם משפחה לוי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמי
ליאת יוגב22/09/2010אפשר בהחלט לראות חלק מסויים של המפה מתוך השם , גם כי תאריך הלידה
הינו מרכיב של 50% מערך המפה , אם כך -
השם מאי יוצר מספרים יותר מנטליים , בוגרים ועוד .
השם אוריאן , בשל העובדה שמתקבל גם צירוף מספרים נוקשה , כמו גם 16-7 כמספר קרמה
המדגיש שיעור במערכות יחסים. בעייתי
היי בקשר לאחר הלידה , עם שמות נוספים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתמלי רומנו21/09/2010
שלום לך
נולדה לי אחיינית חדשה בתאריך 1.9.2010 בשעה 10.25 בבוקר (כב באלול)
שמות ההורים: יפה ויוסי והבה.
אשמח לקבל שמות המתאימים לתאריך הלידה של הקטנה .
תודה מלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מלי
ליאת יוגב22/09/2010את השם לתינוק בוחרת אמא , לא מתפקידי להציע שמות ,
מיסרי לאמא , שהיא זו שצריכה להציע שמות , אוכל להיות לכם לעזר ולהמליץ על השם המועדף
מבין השמות כולם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקלירז21/09/2010
הי,
בני בן החודשיים וחצי נולד בתאריך 8/7/10 בשעה 11:40 בצהריים וקראנו לו עילאי
שמות ההורים : לירז וניסים
שם משפחה פרג'
כמו כן התיעצנו עם רב לבחירת השם והוא אמר ששם זה מתאים.
אודה לחוות דעתכם על השם, האם הוא מתאים מבחינה נומרולוגית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לירז
ליאת יוגב22/09/2010לא יודעת את שיקול דעתם של רבנים ,
אוכל רק לומר , שהמפה המתקבלת הינה מפה דינמית , מוכיחה על קצב , פעילות , עניין היסחפות
דאגו לא להגבילו (בעיקר מצד האמא ),לאפשר ולתת מרחבים , עניין דינמיות , הפנו לספורט ,
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתדנה21/09/2010
שלום, שמי דנה ושם בעלי גיל. שם המשפחה הוא גואטה.
ילדתי בתאריך- 18.9.10 בשעה 14:23 ועוד לא מצאנו שם לילדה.
מתלבטים בין השמות:
1. ניה- זהו שם ששמעתי ומאוד מצא חן בעיניי. אמרו לי שפירוש השם הוא אלה ביוונית אך לא מצאתי לכך כל ביסוס. מאוד מאוד חשוב לי שם עם משמעות !
2. זויה- הבנתי שיש לו ערך נומרולוגי טוב ולפי מה שאני רואה זאת המשמעות שלו היא זו(היא) יה(אלוהים).
3. עלמה- שם יפה וצעיר.
מה דעתכם ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דנה
ליאת יוגב22/09/2010פחות יודעת להסביר השם ניה , אך המפה המתקבלת על פי השם , מפה הרמונית במיוחד , אלא שבבדיקה נוספת - נראית לי בעייתי משהו , בשל העובדה שמספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המדגיש צדדים ביטויים , צדדים ילדיים , מספר זורם קליל חברותי , אך זהו גם מספר הפצע הגלגולי הקיים במפתה , כמו לומר , הדבר שבאה להתחבר אליו הכי ובגדול , שזהו מספר הגורל ,(צמצום תאריך הלידה) מספר זה מהווה פצע , כמו לומר עד כמה יהיה לה קל להתחבר ליעוד שלה ?
אם כך , מבין כל השמות , שהצעתם , לא אוכל להמליץ על מי מהשמות .
ברור שהשמות האחרים זויה ועלמה ממש לא מומלצים ולא אכנס להסברים נרחבים בעניין .
נסו להתחבר לשמות נוספים ואהיה בשבילכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם עמנואל לבתדנה21/09/2010
שלום לכם
בתי נולדה בתאריך 6.9.10 בשעה 13.33 חושבים לקרוא לה עמנואל עמנואלה או ניריה
אשמח לחוות דעתכם.
תודה רבה
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב, שם המשפחה הוא כהנא
דנה21/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דנה
ליאת יוגב21/09/2010ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 9 , מספר המדגיש צורך להגיע בגדול , צורך במרחבים , חווית דרמות בחיים , צריכה החיים מעניינים ,כמו גם יכולת הבנה ונתינה רבה . תובנה ועוד
מול זה על פי השם ניריה , מתקבל מספר קרמה 13-4 המדגיש מצבים של חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ונעילות מחשבתית - כמו גם מפת פחד מאיבוד שליטה , המביאה לחיים מצבים של הפתעות , לא פשוט , לא מומלץ
השם ניריה , גם אם , על פניו נראה כלא רע , ובכל זאת בשל העובדה שעלולה להיווצר בעייה חברתית , כמו גם , בעייה תקשורתית , מצב העלול להביא אף , לבעיות הרבה יותר עמוקות , לא אוכל להמליץ על השם !!
השם עמנואלה , קצת מסובך , אורכו , כובדו , ובכל זאת המפה המתקבלת הינה מפה מנהיגותית , עוצמתית במיוחד , מספרים הרמוניים , לכן מבין השמות שהצעת , הוא המומלץ ביותר
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם מתאים.קלרה21/09/2010
אבקש לדעת האם השם מתאים לבתי שירה נולדה18.2.09
ההורים קלרה ויגאל אלבז
קלרה
ליאת יוגב21/09/2010מאחר והשם נבחר , אין מקום לשאלה -מתאים או לא ?...
אוכל רק לומר שכל שהילדה זקוקה לו זה בטחון מסגרת ויציבות , דאגו לתת לה זאת .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)