מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןקובי אוחנה29/11/2008
נולד לי תינוק ב-23-11-2008 ב-10:15 בערב. הייתי שמח לשמוע על שמות שמתאימים לו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובי
ליאת יוגב29/11/2008את השמות אתם אלה שצריכים להציע , ואעזור לכם להחליט מבין השמות שאוהבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליז, דחוף ביותר - שם לתינוק..י.28/11/2008
היי, בבוקר יום ראשון הקרוב יתקיים טקס הברית ואין לנו שם............. נולד ב23 בנובמבר 2008 חשבנו על מור, עדו, עידו, רוי, רועי, רואי... אם השמות לא מתאימים מה כן יכול להיות? נומרולוגית התאריך הוא 8, מה הולך עם 8? אשמח לעזרה, אנחנו מיואשים (חצי שנה ועדיין בחוסר ודאות :) תודה רבה ושבת שלום, י.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין, שם המשפחה רומנו
י.28/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי ..
ליאת יוגב28/11/2008מבין השמות שהצעת השם מור יכול להיות נפלא , זאת מאחר וזו המפה החזקה ביותר , מדגישה באופן מיוחד את החלקים החזקים הקיימים בילדכם , כאשר מספר הגורל שלו הינו 8 , מספר המציין צדדים שאפתניים , מטרתיות , גישה פרקטית מעשית במיוחד , כוח הישרדותי , תחרותיות ועוד . השם מור מקבל מפת מנהיגות , מפה הרמונית וחזקה במיוחד - אוהבת . השם הנוסף , שאפשרי הינוי רואי , כאשר מספרי המפה הינם 2 4 6 8 , מפה זוגית במרביתה , ומציינת , את הצד המאד נורמטיבי , ילד טוב , כאשר ה-8 כמספר גורל מציין כוח חוזק , והמספרים האחרים ה-2 6 מייצגים צדדים רכים , רגישים כמו לומר - ילמד מהחברה סביבה הורים מורים , איך להיות יותר רך ורגיש , ובקיצור ילד טוב במיוחד ... השמות עידו רוי ורועי אלה שמות שנותנים מספר קרמטי 19-1 מספר המציין , תחושת קורבנות , או עליונות , תמיד ממקום של דימוי עצמי בעייתי , ולמה לבחור כזה שם ?? אז לסיכום , מור ורואי אלה האפשרויות , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!! האם יש משמעות אם נוסיף
י.28/11/2008שם אמצעי - חיים יש קצת לחץ משפחתי על שם אמצעי......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי..
ליאת יוגב29/11/2008מכיר את הביטוי "על קוצו של יוד" , בודאי שיש משמעות אם מוסיפים י , רק לא הבנתי על איזה שם מדובר , ולאיזה שם רוצים להוסיף השם חיים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-)
י.29/11/2008רצינו לאמץ את המלצתך לשם מור ... השם האמצעי הוא: חיים כמובן שרק השם מור יהיה בשימוש והשם האמצעי יהיה כדי למנוע כאבי ראש מהמשפחה :-)) אם השם האמצעי (חיים) מפריע לשם מור אולי יבואו בחשבון השמות האחרים שחשבנו עליהם: רוי, רועי, עידו, עדו. אם חיים מפריע לכולם אולי כדאי לשקול מריבה קטנה עם ההורים ולהשאר עם השם מור רומנו... אגב, מחר אמורה להיות הברית ב 7 בבוקר וטרם הגענו להחלטה. המון תודה שוב על העזרה וסליחה על הנודניקציה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושכחתי גם את האופציה "רואי"
י.29/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי ..
ליאת יוגב29/11/2008מאחורי כל אחד מהשמות המומלצים קיים הסבר , כלומר , שני השמות רואי ומור אלה השמות המועדפים , אלא שבבחירת השם מור עדיף שלו להוסיף בכתובים את השם חיים , מאחר ויצור מצבים של התפרצויות , כאפשרות , ולכן פחות מומלץ , לשם רואי אפשר בהחלט להוסיף השם חיים . אז , מקווה שתהיו שלמים בבחירת אחד מהשמות הללו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!!!!
י.29/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהמרילו28/11/2008
שלום יקירה , שמי מרב לוי ונולדתי בתאריך 20/3/1980 בערך בשעה 5:05 לפנות בוקר. לפני כארבע שנים הוספתי לעצמי את האות יוד לשם , כלומר מירב . לצערי נעשתי וכחנית יותר וסובלת מכעסים פנימיים. זכור לי כי בשם מרב הייתי יותר דיפלומטית (אך פחות רגועה) כך או כך חיי לא היו קלים מעולם.אודה לך מאוד אם תוכלי להמליץ לי האם לקרוא לעצמי מרב או מירב ? חשוב לי ציין כי הנני מעוכבת מאוד בזוגיות , אנא עזרי לי , תודה רבה (שמות הוריי :מלכה ודניאל) ושיהיה לך רק טוב אמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרב
ליאת יוגב28/11/2008מרב , מאחר ומספר הגורל שלך הוא 5 מ-14 כבר כאן נראית סיבה לחוסר שקט , מעבר לכך הדגש הוא קודם כל , על השם הראשון הנבחר , כמו לומר , גם אם שינית והוספת י לא אוכל להתעלם מהמפה הראשונה אליה נולדת , שיצרה קונפליקט בין ה -5 ל-7 מספרים המציינים בלבול רב , כעסים עצורים רגשות קשים ולא פעם מצבים של איבוד שליטה למקום שכל כך רוצה להיות בשליטה , ואם כך זוהי מפתך גם אם שינית לשם מירב לוי , אני מאד אוהבת את השינוי ובכל זאת לא אוכל להתעלם מהשם הראשון שנבחר לך מ ר ב . לא שאלה אחרת אפשר לפנות ליעוץ מעמיק יותר 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקמירי28/11/2008
שלום רב, בננו נולד ב - 10.11.08 בשעה 04:08. שמות ההורים : אמיר ומירי פינוקביץ השם שחשבנו עליו הוא תומר. האם השם מתאים? הילד עדיין לא נימול ולכן אם השם לא מתאים ניתן לשנותו . חשבנו על : גיא, יואב,עילאי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
ליאת יוגב28/11/2008האם עדיין השם לא נבחר ? זו שאלה , האם לא ננעלתם על השם תומר במהלך הימים האחרונים , כי גם אם מציעים שמות נוספים , זו שאלה? כלומר במידה והשם נבחר , כבר אפשר לציין מיהו התינוק ... ומהי מפתו . כלומר על פי השם תומר מתקבלת מפ שיש בה צדדים המאד זקוקים לבטחון מסגרת יציבות , ה-4 בגורל ה-4 בשם המלא , כמו לומר ילד , שהדבר החשוב ביותר בעבורו זהו הבטחון והיציבות , לעומת זאת צורת החשיבה מציינת צדדים המאד זקוקים לעניין דינמיות סקרנות , כמו לראות מידה של חוסר שקט בין עולם הצרכים התת מודע לבין הצד המודע . כמו לראות מידה של פחד מאיבוד שליטה , לא יכול להיות שאהיה כל כך נורמטיבי ה-4 , מסודר ומאורגן , חייב להכניס לחיי אקשן ועניין ודינמיות , מה שנקרא קונפליקט ... ובעייתיות . השמות האחרים ולא אפרט - גיא יואב ועילאי , הם שמות בעייתיים , בגלל קונפליקטים או קרמות ... קרמה תיקון על חיים קודמים , כאשר ממילא נולד למספר קרמה 13 - שבא ללמוד איך לדעת לקבל הגבלות ומסגרות ולא ללכת אם הראש בקיר , גם כשדלת אחת נסגרת - לדעת שאם יניח ירוויח כי תוכלנה להיפתח שתי דלתות אחרות . ואם כך השם היותר נכון מבין אלה שהצעתם הוא ע י ל י , בכתיב הזה מאחר ונותן מפה שיש בה חלקים חזקים , מטרתיים שאפתניים ועוד . ואם כך בין הבחירות שבחרתם , שוב , במידה והשם עדיין לא נבחר סופית (תומר) אפשר לבחור בשם עילי . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןפרנק28/11/2008
שלום, רציתי לדעת אם השם עדו (או עידו) מתאים לבן שנולד לנו בתאריך 27/11/08 בשעה 04:52 לפנות בוקר. שם המשפחה: בקוש שם ההורים פרנק ואילנה. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנק
ליאת יוגב28/11/2008האם השם עידו , עדו זו האפשרות היחידה הקיימת ?? מספר הגורל של בינכם הינו 3 - מספר המציין , זרימה חברותיות , צורך בביטוי , יצירתיות אפשרית , צדדים מאד ילדיים , כשנועד להישאר ילד לתמיד ... מול זה על פי השם עדו מתקבלת מפה שיש בה חלקים מאד רגשיים , מול זה החוצה , כמספר הרושם יהיה חשוב יהיה לו להיראות מאד חזק , עצור רגשית , ושלא יקלטו את הצדדים הרגישים הקיימים בו . ואם כך פחות קבלה עצמית ... השם עידו מקבל מפה שיש בה מספר קרמה 13 - שמשמעותו , נוקשות , חוסר שביעות רצון , תחושה של תקיעות ונעילות מחשבתית , האם חושב שמומלץ ?? בין שני השמות נראה שהבחירה לשם ע ד ו עדיפה ובכל זאת , ממש לא מושלמת ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה..
פרנק29/11/2008זהו השם היחיד שעלה בינתיים, מכיון שלא ממש חשבנו על זה לפני הלידה.. ואחריה לא ממש היה לנו זמן.. הילד נולד קטנצ'יק (קצת לפני הזמן בשהוע ה26-37 במשקל של 2,088... כך שיש סבירות גבוהה שהברית לא תהיה אחרי שמונה ימים ולכן יש לנו מספיק זמן לחשבו על זה ולהחליט.. איך ניתן לבחור שם נכון אם כך? האם יש המלצה מסויימת לשם שכן יתאים? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרנק
ליאת יוגב29/11/2008חשוב שתבחנו כמה שמות שנראים לכם .. בחירת שם נעשית ע"י אמא , הציעו שמות ואעזור לכם להחליט . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים שעלו
פרנק11/12/2008שלום, הנה חזרתי עם עוד כמה שמות נוספים אפשריים.. אשמח לעזרתך.. השם הראשון שעליו אנחנו חושבים הוא אדיר. בנוסף עלו גם השמות יאיר , אוהד, עדי ונועם. בתודה מראש. פרנק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרנק
ליאת יוגב11/12/2008מבין השמות שהצעת , השם יאיר הוא הנפלא ביותר , מפה שיוצרת צדדים מאד הרמוניים , יכולת להצליח , להיות מעשי מול חלקים זורמים חברותיים , תקשורתיים , נפלא . השמות האחרים , ממש לא מומלצים , כל שם וסיבותיו . ורק אפרט על השם אדיר כשם שיוצר מפת - פחד מאיבוד שליטה , עד כדי שקורים מצבים בתוך החיים המאבדים שליטה ... למה צריך זאת ?. אז בהצלחה עם השם יאיר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתאורנית לוי27/11/2008
השם הוא לבת תאריך לידה המשואר שלי הוא 5.2.09 באיזה שם יותר כדי לבחור. באורחן או בליאם מחכה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנית
ליאת יוגב28/11/2008לאחר הלידה , תפני אלי שוב עם השאלה הזו ואוכל לדייק בתשובתי , כאשר אין ידיעה לתאריך הלידה , אין לי כרגע , מושג מהו השם המועדף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות ילדיירחלי27/11/2008
היי, רציתי לבדוק את שמות ילדיי הנפלאים: מיטב מוצרפי - תאריך לידה 11.03.2004 אוהב מוצרפי - תאריך לידה 13.04.07 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי
ליאת יוגב28/11/2008על ילדייך - מיטב , מספר הגורל הוא 2 מיום לידה 11-2 כלומר מפה שיש בה חלקים מאד רגשיים , צורך בתמיכה ועידוד בילדות באופן מודגש , יתכן מידה של בישנות ומופנמות . כאשר המספרים האחרים הינם 1 8 המציינים , מציאות הדורשת "כמו לצאת לדרך" להיות עצמאית , להיות חזקה ולשרוד ... אז חשוב אם כך לעודד ולתמוך וללוות עם המון רגש . אוהב , מפה מאד חזקה , גם כאשר השם הפרטי הינו 5 ובכל זאת מפה שורדנית , שאפתנית מטרתית , צדדים מנהיגותיים , אך גם פרקטיים מעשיות וחוזק , כאמור באופן מודגש , כלפי חוץ , יהיה חשוב להראות רכות , רגש ואם כך כאשר מרבית המפה , הולכת בכיוון שיש בו חוזק , סימן שלא תמיד מקבל עצמו , כי צריך וחשוב יהיה להראות כלפי חוץ - משהו אחר .... בהצלחה בגידולם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות ילדיי - תודה !
רחלי30/11/2008המון המון תודה על התגובה ! אני יכולה להגיד לך שקלעת בול לאופיים של ילדיי ואני פשוט נרגשת לקרוא את מה שכתבת ! בהצלחה בהמשך והמון תודה, רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאסתר26/11/2008
נולדה לנו בת ב20/11 ועדיין לא בחרנו שם אנו מתלבטים על אוריה לאה מה דעתך? אסתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתר
ליאת יוגב26/11/2008מהו שם המשפחה של התינוקת , והאם בכוונתכם לקרוא לתינוקת אוריה לאה , שני השמות , או רק אוריה ובת.ז את השם לאה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בחיפוש שם לילדתילירן26/11/2008
שלום אני מאוד ישמח אם תכלי לענות לי לגבי שם לילדתי שנולדה בתאריך 23/11/08 שם משפחה: לנקרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הודעה
לירן26/11/2008רצינו להמשיך ב-ל כגון: ליאל או ליאם ועלה לנו עוד שם שלא מתחיל באות -ל שהוא : הילה אשמח אם תכלי להשיב לי ןלעזור או להמליץ לי על השמות הנ"ל או על שמות מומלצים אחרים בתודה לירן לנקרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירן
ליאת יוגב26/11/2008השמות ליאל או ליאם שניהם יכולים להיות טובים בהחלט מספר הגורל של ביתכם הינו 8 מיום לידה 5 -23 כלומר מספרים אנרגטיים פעלתניים , ה-8 שקיים בו כוח רב חוזק , שאפתנות , תוך גישה פרקטית במיוחד , על פי השם ליאל . המספרים האחרים שקיימים בצירוף עם שם המשפחה - מקבלים מספרים רכים יותר , המתאימים לעובדה שהיא בת , ואם כך משהו המרכך במעט את ה-8 צדדים פשרניים למקום של הכוח הרב הקיים ב-8 , כאמור . השם ליאל יוצר מפה שיש בה מידה של פתיחות זרימה , צורך ויכולת בביטוי ויצירתיות , נחמד במיוחד ההחלטה בידיכם , כאשר השם הילה , נותן יתר 8 שמדגיש את הכוח הרב מדי , והרי מדובר בבת ולא בבן . חשבתי על איך אפשר קצת לרכך את ה-8 הקיים ... אז בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה ותודה!!
לירן27/11/2008בדקנו את השם ליאל לפי התורה באחד האתרים ולא מומלץ אז יש התלבטות בין ליאם והילה אם נטייה קצת להילה אשמח אם תעזרי לנו(יש עוד שמות אשר מתאימים?) בתודה לירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירן
ליאת יוגב27/11/2008מספר הגורל של התינוקת הינו 8 - ובמקרה של השם הילה לנקרי מתקבל שם מלא 8 , 8 מספר עצור רגשית , מטרתי שאפתן חזק , אם מסדרים לאדם שם מלא 8 מעבר למספר הגורל ,מדגיש שהחיים ילמדו אותה איך להיות חזקה ... מעבר לכך , כפי שטענתי ה-8 יותר עצור רגשית ובכל זאת יהיה חשוב לה להיראות מבטאת תקשורתית , כמו לומר לא תמיד אני אוהבת לראות החלקים הסגורים והעצורים רגשית , כמו לא תמיד אוהב את היתר סגירות הקיימת בי . פחות לקבל עצמי , וכן - מצבים של פחד מאיבוד שליטה , כי אם החשיבה אומרת צריכה להיות קלילה זורמת חברותית ואילו מי שאני במרבית המפה מאד עצורה , סימן שלמדתי ממי מההורים שמשלמים מחיר כזה או אחר כאשר הולכים אם החלקים הסגורים מדי , וצריך ללמוד לבטא רגשות , ואם כך נקרא - פחד מאיבוד שליטה ... מצבים בתוך החיים שיש בהם איבוד שליטה , כאפשרות , למרות שהמאפיין את המפה כולה , מפה שיש בה הרבה עניין היסחפות פעלתנות , חיים מעניינים ... אני לא יודעת את הטענה על השם ליאל , ובודקת ממקום אחר לחלוטין , ובכל זאת אם תבחרו שלא לבחור , שלכם . השמות ליאל וליאם טובים . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובתך שם לילדה-דחוף בבקשה!!
לירן01/12/2008קודם כל תודה רבה על תשובותייך רציתי את עזרתך שוב נכון שרצינו את השם ליאם. הבעיה היא שאישתי עשתה שאלת רב והיא נתנה לו את שתי השמות והוא אמר לה לקרוא לילדה אפרת. מה אומר השם עפ"י שם המשפחה ותאריך הלידה?? בתודה לירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
לירן01/12/2008מיכל או יעל בבקשה מחכה לתשובתך
ליאת יוגב02/12/2008אין לי כל התנגדות להקשיב לאמירות של אחרים , אבל אני לא יכולה להסביר את טענותיהם של האחרים , בידיעה שלי השמות ליאם וליאל שמות טובים ... החלטה שלכם , על איזה יעוץ לסמוך . השם מיכל יוצר מפה שיש בה מספרים זוגיים המייצגים הליכה בתלם , סטנדרטיות , מה שנקרא - ילדה טובה . אך לעומת זאת קיימים מספרים חרדתיים משהו . פחות אוהבת , השם יעל יוצר מפה שיש בה צדדים רכים מול הכוח שקיים מבפנים , לא רע ... לשיקולכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטנו על שם- שאלה אחרונה בבקשה!!
לירן03/12/2008היי ליאת החלטנו על השם מיכל אשמח אם תפרטי לי יותר על השם מה הצד החיובי והשלילי שבשם קצת יותר מפורט רשמתי לי למשל את רואה משהו חרדתי משהו שאני לא מבין בבקשה תסבירי לי על השם כי אנחנו רוצים ללכת לבית הכנסת בימים הקרובים לברך את הילדה. בתודה לירן
ליאת יוגב03/12/2008מספר הגורל של ביתכם הינו 8 - מה שמוכיח כוח עוצמה , חוזק , שאיתו באה להיות כאן , אם מספר יום לידה 23-5 אומר יכולת שורדנות טובה , סתגלנות , המספרים האחרים הינם 2 ו-4 מספרים שיש בהם צדדים שלפיהם יכולות והתעסקות בקטנות , בפרטים , גם אם ה-8 נועד להגיע לשורה התחתונה של כל דבר , ה- 4 נכנס לפרטים ומתעכב , ואז מקטין משהו את ה-8 ה-2 ו-4 שקיימים הם מספרים שיש בהם צדדים חרדתיים , מאחר וה-2 כל כך פגיע עד כדי יכולת הפגעות מכל דבר ה-4 שדורש שדברים יהיו כמו שמתכוונת ואם לא אז נכנסת לחרדה , זהו בעצם ההסבר לגבי המפה , ואם זו הבחירה אין ספק , שקיימים גם צדדים חיוביים , בהיבט של מספרים הרמוניים , מספרים זוגיים , המייצגים את הצורך בזוגיות בטחון מסגרות ולהיות ילדה טובה ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!!
לירן03/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לבתינוכנרת פלדמן26/11/2008
ביתנו נולדה בניתוח קיסרי. האם ניתן להעזר בך בבחירת שם גם במקרה זה? ביתנו נולדה בתאריך 25.11.2008 בערך בשעה 22:35. שם משפחה : פלדמן השמות המועדפים: מאי, שירה, שירי,שלי, ירדן נשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנרת
ליאת יוגב26/11/2008מבי כל השמות שהצעת , השם המועדף הוא ירדן , ראשית מספר הגורל של ביתכם הינו 1-19 כלומר מספר המייצג יחודיות אינדבדואליות פרטיות , חשוב ללכת בדרכה המיוחדת , כאשר השם מאי , יוצר קונפליקט בין 2 ל-1 בגורל , בעייה בבחירת בן זוג - לימים . השם שירה יוצר מפת חנק 2 6 8 כמספרים זוגיים , למי שבאה מיום 7 לגורל 7 כמספרים אי זוגיים . כמו מצבים של בעיות בריאות , או בכלל חנק בתוך החיים . שירי , נותן שם מלא 13-4 קרמה - שמייצגת חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ועוד ... השם שלי - יוצר מפה גברית ונוקשה מדי . ואם כך השם המועדף הוא ללא ספק , ירדן . מפה יחודית מנהיגותית , מאד חדה חזקה , אם הצדדים המיוחדים שבה . נהדר , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף
כנרת פלדמן27/11/2008האם יש שמות נוספים שיכולים להיות מתאימים יותר? נשמח לתגובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנרת
ליאת יוגב27/11/2008אני ממש לא נוהגת להציע שמות , את היא זו ,שצריכה להציע ובהתאם לכך אעזור לך להחליט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתרון(קטי)26/11/2008
שלום רב, ילדתי בתאריך 7.11.08 בשעה 13:40 בת ,שמי רון שם לידתי היה (קתרין) שם בן זוגי רותם שיננו לפני מספר חודשים את שם משפחתנו ל בר-און בחרנו את השם שירה עדיין לא רשמנו במשרד הפנים רציתי לדעת האם השם שירה טוב עבורה לפי הפרטים שמסרתי, אודה לתשובה רון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה בסבלנות..
רון(קטי)26/11/2008ליאת אני מחכה לשמוע את חוות דעתך בנוגע לשם שירה... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון קטי
ליאת יוגב26/11/2008מספר הגורל של ביתכם הינו 1 מ-19 משמעות הדבר שבאה ללמוד איך לדעת להיות מיוחדת בדרכה המאד פרטית יחודית אינדבדואליות , מה שנקרא אני "שלם " בזכות עצמי ... כאשר מספר השם המלא הינו 9 , מספר התואם במיוחד ל-1 במשמעות היחודית של העניין, צדדים של דגש לאני מול דאגה לאחרים , הבנה נתינה ולפעמים אף סוג של אלטרואיזם , מה שאומר , נתינה שלא לצורך קבלה . כאשר קיימים חלקים מאז זורמים , יחודיים , חברותיים , מול זה צדדים אחרים שזה צורת החשיבה = 13 -4 משהו האומר חייבת לדעת לתכנן את החיים , להיות מאד תבניתית מסגרתית , ומה פתאום ללכת אם הצדדים הכל כך מיוחדים שבי , חשוב יהיו לה מסגרות בטחון ויציבות , כשה-4 הוא לא מספר הגורל שלה , ואם כן צריכה לדעת להתחבר לצדדים המאד חופשיים , זורמים , גם אם נולדה ביום לידה 7 , שהוא מספר כבד משהו רציני ובוגר , ובכל זאת מספר אי זוגי , ואם כך מרבית המפה היא - אי זוגית כמו לומר עד כמה חשוב ללכת אם הצדדים הפרטיים , ובכל זאת משהו האומר - פחד מאיבוד שליטה , צריך וחייבים להיות בשליטה על הדרך ... אז אם בכל זאת צריך לדעת איך לכוון אותה , א. תקשורת ישירה - בלדעת לראות אנשים בגובה העינים , לא בתחושה של עליונות ולא כמובן בתחושת נחיתות ב. לתת לה את המיוחדות הקיימת בה . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לביתי
רון(קטי)28/11/2008ליאת שלום, מודה לך על התגובה המפורטת והמעניינת לא התייחסת לגביי השם שירה האם הוא טוב לפי הפרטים שמסרתי תודה,רון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ליאת יוגב28/11/2008השם שירה לא מומלץ , מאחר ומקבל מספר קרמה 13-4 מספר המציין נעילות מחשבתית , הרגשה של תקיעות וחוסר שביעות רצון ... אז ברור שלא רצוי לבחור בזה השם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה
רון(קטי)02/12/2008לפי מה שראיתי בפורום שלך דווקא כן המלצת על השם שירה (לא לי) ובכלל הבנתי שהשם הוא טוב קבלית אילו שמות טובים עבורה לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ליאת יוגב02/12/2008אני בוחנת שמות ביחס לכלל נתוני המפה , ביחס לשם המשפחה ולתאריך הלידה ומשום כך במקרה שלכם , השם ממש ממש לא מומלץ , לשיקולכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן זוגי ואני החלטנו להנשא, בקשה...מחכה...26/11/2008
רצינו לדעת איזה תאריך עדיף.. איך אפשר לשאול מבלי לחשוף יותר מידי פרטים? תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאריך נישואין
ליאת יוגב26/11/2008התקשרי ל-052-3431920 ואוכל לעזור לך ... עושה מסיבת רווקות נפלאה , אם תרצו ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתקשר, תודה. גם שלחתי מייל...
מחכה...26/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך נישואים
ליאת יוגב26/11/2008המייל שפורסם , הוא לא שלי , דברי איתי טלפונית אחרי 21.30 , או מחר ... ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדה שבדרך...בן25/11/2008
אני רציתי לדעת אם השם שאני נותן לילדה הוא טוב בודקים את השם עם שם משפחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לילדה שבדרך...
בן25/11/2008האם יש לך שם שאת ממליצה עם מזל פתוח ושהוא טוב מבחינה נומרולוגית ואם יש אתר שיש בו שמות לשמות מסוג זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן
ליאת יוגב25/11/2008כדי לבחור שם צריך לדעת , תאריך לידה של התינוק ושמות רצויים שאמא מתחברת אליהם וכן , כמובן , שם משפחה .. אין לי מושג באיזה אתר ניתן לבחון אפשרויות לשמות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתאורנית לוי25/11/2008
שלום אני בסוף חודש שביעי ומתלבטת לגבי השמות,ליאם שזה בעדיפות הראשונה או עלית,או אורחן. יש לי שתי בנות בבית והשמות שלהן לגדולה קוראים קסם,ולקטנה אורלב מצפה לתשובה בכליון עניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנית
ליאת יוגב25/11/2008האם מדובר בשם לבן או לבת ? על כל פנים השם עלית - יוצר מפה נוקשה מדי , השם אורחן יוצר מפה זורמת חברותית תקשורתית , צורך בתנועה ריגושים וכו . יכול להיות לא רע , רק חשוב לדעת מהו תאריך הלידה , שלא יתנגש ויצור קונפליקט , ואם כך לא סופי . השם ליאם - יוצר מפה מאד עוצמתית חזקה , מנהיגותית ,(תלוי גם במספרים האחרים ) , מפה שיש בה חשיבה בגדול , רצון ללכת בצורה ליברלית , מצד שני צדדים יחודיים אינדבדואליים . יכולת להוביל , להיות עצמאי ... אז להשתמע לאחר הלידה , כדי לקבל החלטה סופית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים לילדה?אולגה25/11/2008
שמה של הבת שלי הוא אלמה באום שמי אולגה, שם בעלי תומר היא נולדה ב 7.8.08 בשעה 4:38 האם השם מתאים לה? מה השם מסמל מבחינה נורמולוגית? אודה על מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה
ליאת יוגב25/11/2008בחירת השם אלמה , לביתך יצרה מפה מאד סגורה מאופקת ,מידה רבה של נוקשות , כאשר מספר הגורל הינו 7 - מספר המציין צדדים של עומק איכות , דרישה לשלמות , מספר שיש בו צדדים פחות סטנדרטיים , מול זה הדרישה של ההורים היא ללכת מאד בתלם , להיות ילדה טובה, שאין ספק שתהיה כזו , אלא שלא תמיד ניתן ביטוי לצד הפנימי היותר זקוק ללבדיות לפרטיות , ולהיות אחרת ... ואם כך זה מה חשוב שתתנו לילדה ... את המקום הפרטי שלה ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה , עוד שאלה אחת ..
חלי פפושדו25/11/2008האם ניתן ליצור איתך קשר במייל - אולי יש לך המלצות מבחינה נומרולוגית - איזה מספר הוא האידיאלי - או , אם יש לך , מספר שמות שיתאימו , אני ממש אובדת עצות :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי
ליאת יוגב25/11/2008אפשר ליצור קשר למספר -52=3431920 ליאת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי
ליאת יוגב25/11/2008תיקון המספר 052-3431920
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)