מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם בשבילייוליה05/02/2009
ערב טוב :) אומנם אני לא תינוקת, אבל אני צריכה שם נוסף. אני הולכת לעבור תהליך גיור שבסופו אבחר שם נוסף. קוראים לי יוליה קופרמידט ונולדתי ב06.05.89. חשבתי על השם שילי. האם זה שם מתאים בשבילי? בתודה מראש, יוליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה
ליאת יוגב06/02/2009מספר הגורל שלך הינו 2 השם המלא 6 , הייתי מוסיפה לך שם פרטי באות נ , כדי שתיווצר המילה י נ ק , נקי ולא משהו שיוצר ק שי , במידה ובוחרת בשם שילי אפשרות טובה היא לבחור בשם נטע , אבל לשיקולך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות בשם משפחה
יוליה07/02/2009השם המשפחה של הוא קופרשמידט במקום קופרמידט כמו שכתבתי לפני זה. האם זה משנה? ומה את אומרת על השמות נאוה, נילי, נויה, נוגה, נועה, נופר, נוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה זה דחוף..
יוליה08/02/2009או אולי את השם ניצן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוליה
ליאת יוגב08/02/2009השם הנוסף שהייתי בוחרת להוסיף לך , הינו נ ג ה . חשוב לקרוא 40 יום פרק 1 בתהילים , בתהליך הוספת השם . לתת 3 מטבעות צדקה ביום בו מוסיפה השם ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות שאהבתי במיוחד
יוליה09/02/2009אהבתי במיוחד את השמות נויה וניצן, האם הם טובים לי גם כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגה או נגה?
יוליה09/02/2009והאם אפשר לבחור בשם נוגה, או שנגה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוליה
ליאת יוגב09/02/2009השם המועדף להוספה הינו נ ג ה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה
יוליה09/02/2009את יכולה בבקשה להסביר את שיקולייך לבחירת שם עדיף? בתודה מראש, יוליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה..
יוליה11/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומותשולמית05/02/2009
בתאריך ה10.1.09 נולדו לנו תאומות ביום שבת בשעה 16:05 ו16:06. יש לנו לבטים לגבי השמות. שם משפחתינו הוא קינן ואנו מתלבטים לגבי שירה ויעל או גאיה ונויה. נשמח לקבל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת קינן
ליאת יוגב06/02/2009אני חושבת שהדרך הטובה ביותר לענות היא דרך שיחת טלפון , 052-3431920 כל השמות שהצעתם הינם בעייתיים במידה כזו שלא אוכל להמליץ על אף אחד מהם , בעייתי משהו אז על קצה המזלג , השמות שירה ויעל יוצרים את אותה בעייה , כאשר מספר הגורל של התאומות הינו 13-4 מספר המציין צורך בבטחון יציבות , מול זה השם המלא הינו 5 מספר היוצר קונפליקט , בכל מישורי החיים , מה רוצות ??? האם הבטחון האם הגיוון הריגוש העניין סקרנות , אם מה הולכים?? השם גאיה , מקבל מפה גברית מדי , מדובר בבנות , ולא בנים ץ השם נויה יוצר מפה חרדתית . אז מה לומר ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת חדשה במשפחנליילי05/02/2009
נלדה לנו בשעה בשעה טובה תינוקת בתאריך 28.01.09 בשעה 9:45 בבוקר, שם המשפחה שלנו הוא גבאי, האם השם איילין גבאי יתאים?? תודה מראש ליילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליילי
ליאת יוגב06/02/2009מספר הגורל של התינוקת הינו 13-4 מספר המייצג , צורך בבטחון מסגרת יציבות , אחריות רבה , כאשר על פי השם איילין מתקבלת מפה שיש בה צדדים מאד אחראיים , הצדדים האחרים של ניתוח המפה , קיים צד של רצוי מול מצוי , הצד הרצוי הוא באהבה משפחה בטחון יציבות , מול מציאות שתדרש לא פעם להסתדר בזכות עצמה ,בעצמאות רבה , כמו לומר למה שולחים אותי להתמודד בעצמאות ,בניגוד לרצונותי , ואם כך קיים צד של תסכול לאורך הדרך ... כי כמו שנאמר , רצוי , מול מצוי אז לשיקולכם . האם קיימים שמות נוספים ? או שהשם נבחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אופציות
ליילי07/02/2009מה עם לין, ליאן, או אורין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליילי
ליאת יוגב08/02/2009אסביר על כל אחד מהשמות כדי שאפשר יהיה להבין מדוע לא הייתי ממליצה עליהם ... השם לין יוצר מפה נוקשה מדי , קושי בביטוי רגשות , ועוד , כאשר מעבר לכך נוצר שם מלא קרמטי 16-7 מספר המדגיש - שיעור במערכות יחסים , השם ליאן יוצר מפה שיכולה להיות הרמונית, אבל במידה והיה מדובר בבן, הייתי יכולה להמליץ עליה , כאשר כל המספרים מספרים גבריים ומדובר בכל זאת בבת. מה שיכול ליצור לימים בעייתיות באינטימיות , ועוד . השם אורין יוצר מפה שמעבר לעובדה שמספר הגורל הינו 13 -4 גם השם המלא המתקבל הינו 13-4 מספר המדגיש , תחושת תקיעות , חוסר שביעות רצון ועוד . ואם כך , אין לי איך להמליץ על שמות שרואה בכל אחד מהם סוג של בעייתיות . הציעי עוד שמות , ואעזור לכם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת - בחירת שם לתינוקגלית ואילן05/02/2009
ליאת שלום, התייעצנו איתך לפני מס' ימים לגבי שם לתינוקנו: איל או ניל. ראשית, אשמח לדעת אם לכתוב איל ב"י" אחת או שתיים. תאריך הלידה של התינוק: 17.1.09. ונשמח לשמוע את דעתך לגבי תום ו- טום. תודה רבה מראש, גלית ואילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לכתוב: שם המשפחה של התינוק
גלית ואילן05/02/2009הינו - מדן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית ואילן
ליאת יוגב06/02/2009השם אייל עם שני י , לא מומלץ , גם בשל המפה הקונפליקטית בין מספר גורל 2 לבין שם מלא 1 , מעבר לכך קיים שם מלא 19-1 מספר קרמה - המדגיש שיעור על חיים קודמים . השם איל , מראה על צורך בשלווה , זוגיות , מול זה היכולות בכיוון של עשייה בגדול , , מפה שקיימים בה צדדים של הבנה ורגישות רבה, כשכלפי חוץ פחות יאהב להראות את הצד הרגשי שבו , כמו לומר ,פחות קבלה עצמית , אם החוצה חשוב לי להיראות אחרת ממי שאני , סימן שלא אוהב את מי שאני .... מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , כמו שני עולמות , ציבורי - מול פרטי , הפנים כל כך זוגי אינטימי תלותי , החוצה , יראה יותר מנטלי , יחודי וכדו. כך שלא ברור לי שהכי ממליצה על השם איל , בשל כל הסיפורים המורכבים שהצגתי השם תום יוצר מפה נשית רגשית מדי , מדובר בבן , השם טום , אולי יותר מומלץ בשל הצדדים היותר סתגלנים . וגם כאן קיימת מפה שיש בה משהו שפחות אוהב להראות את מי שאני , כמו פחות קבלה עצמית . כידוע , אין מפות מושלמות ואולי השם טום , יכול להיות לא רע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתעדנה05/02/2009
השמות" אופק ,אופל,ירין שמי כהן עדנה ובעלי דוד ת.לידה 18/02/09 בניתוח קיסרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדנה
ליאת יוגב05/02/2009התייחסותי לבחירת השמות היא בהתאם , לתאריך הלידה , ואם תלדי קודם לכן עדכני אותי ואתייחס מחדש לשמות . כאשר מספר הגורל הינו 22-4 מספר המייצג צורך בבטחון מסגרת יציבות , יחד עם זאת צדדים מאד כריזמטיים , יכולת להגיע בגדול ועוד . השם היותר מומלץ הינו אופל , נוצרת מפה מאד יצירתית , מבטאת , צדדים זורמים מול צדדים אחראיים השם ירין לא מומלץ , יוצר בעייתיות בתקשורת , השם אופק מקבל מפה קרמטית , שיעור על חיים קודמים , בכל הקשור בתקשורת , בעייה של הרגשת עליונות או לחילופין - נחיתות , תלות קורבנות אז לא לבחור בשם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתליאת05/02/2009
ליאת שלום ברצוני לבדוק שם לבתנו - נולדה בתאריך 23.1.2009 , בשעה 16:33 . שמי ליאת , שם בן זוגי אלון. ( שם משפחה - פילדוס ) השם שחשבנו עליו הוא נוגה ( או נגה ) נאמר לי בעבר שהאות ג' היא אות לא יציבה - לכן ברצוני לדעת - זהו השם היחיד ששנינו מסכימים עלין ( הקטנה כבר שבועיים בלי שם... קשה לנו להחליט ) תודה רבה מראש ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ליאת יוגב05/02/2009השם נגה - נפלא עבור ביתכם , אין לי מושג על האות ג במשמעות שציינת , לא יכולה להסביר אמירות של אחרים , האות ג- אות נפלאה . וכן השם המתקבל מכל הנתונים , בשל העובדה שמדובר במפה מאד נמרצת , תקשורתית חברותית ונפלאה . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאת ואלון06/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שבדרך + שמות ילדיםחוה05/02/2009
שלום, אני אמורה ללדת בת בניתוח קיסרי באפריל בע'ה. (5 או 12 באפריל-צריכה לקבוע תור). חשבנו על השמות נועה, שחר, נויה. מה יכול להתאים? לגבי שני הבנים שבבית: לידור - נולד ב-19 באוגוסט 99 בשעה 1530 עומר - נולד ב-26 בנובמבר 2000 בשעה 0:53 (לגבי השם עומר הבנתי שאולי רצוי להוסיף עוד שם - מה דעתך? ההורים: חוה ואדיר רובין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת רובין
ליאת יוגב05/02/2009מבין השמות שהצעת , השם נועה נראה נפלא , חשוב לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה . השמות שחר ונויה פחות מומלצים , כל אחד מסיבותיו הוא ... באשר לילדים האחרים , לידור - המפה היא מפה מאד זורמת , עצמאית יחודית , תקשורת , תנועה , סקרנות , גם אם קיימים צדדים יותר אינדבדואליים בילדות . ובכל זאת מפה נפלאה . על עומר , מספר הגורל שלו הינו 3 , מספר המציין צדדים ילדיים , זורמים חברותיים , מול זה המספרים האחרים הינם 4 ו - 8 מספרים המראים על אחריות , פרקטיות מעשיות ומשהו שקוראים לו הדחקה לעולם הפנים ,כאשר הפנים כל כך רגיש והדרישות ממנו הן לכיוון מעשי , אחראי , ואם כך חשוב שתתנו לו להישאר ילד , ולא כל כך לדרוש .... להשתמע לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת ראשונהאני05/02/2009
בוקר טוב אני מודעת לחשיבות תאריך הלידה בבחירת שם ואני בטוחה שנשתמע אחרי הלידה אבל בשל העובדה שאין לי מושג והייתי רוצה להתכוונן, אני שואלת עכשיו שם משפחה גרינברג תאריך לידה משוער של הקטנה: 22.2.09 שמות שעלו אצלנו: טל, תמר, רוני, הילה, יעל, נטע, ליאור, שיר/ה נשמח לעזרתך ב"צמצום המאגר" תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ליאת יוגב05/02/2009למרות הנסיון לצמצם המאגר , אפשר לומר , שכל השמות מלבד שירה יכולים להיות טובים , אז אין ברירה אלא לחכות ללידה , ואז להחליט ביחס לכל תאריך הלידה . המפה על פי השם תמר מפה חזקה , המפה על פי השם יעל מאד רכה , רגשית נשית , אבל באמת , מן הראוי להמתין ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקמשפחת שפר05/02/2009
ליאת שלום, ביום שלישי, ה03.02.09, נולד הבן הראשון למשפחת שפר. אנו מבקשים לקבל את התייעצותך בבחירת השם, כדי שנעניק לו את המתנה הראשונה מאיתנו כמו שצריך! ההתלבטות היא בין השמות: ליאון, יונתן, נועם, איתן, ניל וגילעד. המון תודה, משפחת שפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספסת אותנו..
דניאל05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעיתי בשם המשפחה
יוליה06/02/2009השם המשפחה של הוא קופרשמידט במקום קופרמידט כמו שכתבתי לפני זה. האם זה משנה? ומה את אומרת על השמות נאוה, נילי, נויה, נוגה, נועה, נופר, נוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות בשם משפחה
יוליה06/02/2009השם המשפחה של הוא קופרשמידט במקום קופרמידט כמו שכתבתי לפני זה. האם זה משנה? ומה את אומרת על השמות נאוה, נילי, נויה, נוגה, נועה, נופר, נוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת שפר
ליאת יוגב06/02/2009מספר הגורל של התינוק הינו 7 - 16 , כאשר מדובר בילד שקיים יהיה בו צדדים של עומק איכות דרישה לשלמות , צדדים רציניים בוגרים , מול צורך מאד גדול בפרטיות בזמנים משל עצמו ... מבין השמות שהצעתם , השם נועם יוצר מפת חנק , מספר 7 מיוצג בצדדים מאד לא סטנדרטיים , מול זה המספרים האחרים הינם מספרים זוגיים , כמו לומר דרישה להיות וללכת בתלם , מה שנקרא ילד , טוב , זוגי גם אם נולדתי למשהו אחר מיוחד ולא קונבונציונאלי , כאמור . ואם כך נוצרת כאן מפת חנק , היוצרת בתוך החיים מציאות חונקת .... לפעמים גם בעיות בריאות ... כך גם השם ליאון . שקיימים בשם צדדים מאד סגורים , גם כי כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות מאד פתוח זורם , כמו לא לקבל עצמו בשל הצדדים המאד סגורים ואם כך , ילמד שהעולם לא יאהב אותו במופנמות סגירות , מה שנקרא פחות קבלה עצמית ... השם איתן שוב יוצר מפת חנק . השמות גילעד וניל , מאד משותפים בדרך הניתוח שלהם .בשל העובדה ששניהם שמות המוכיחים על צדדים רציניים בוגרים , מול זה החוצה יהיה חשוב להיראות יותר קליל זורם , שוב מפה שיש בה פחות קבלה עצמית , בכל זאת לא רע ..... השם גלעד ללא י , גם כי אין כאן אף אות א ה ו י , ובכל זאת , קיימת מפה שיש בה מהצד היותר נוקשה , מול זה מספר 3 בשם המלא , כאשר גם יום הלידה הינו 3 , צדדים פשרניים רכים יותר למקום הנוקשה הקיים במספר הגורל = 7 אז לשיקולכם . מקווה שלא סיבכתי ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
דניאל06/02/2009ליאת, קודם כל תודה רבה! האמת היא שמעט הסתבכנו... נראה שאף אחד מהשמות לא ממש מומלץ.. האם טום, יונתן או ליאם מומלצים יותר? שבת שלום, משפחת שפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת שפר
ליאת יוגב06/02/2009מבין השמות , הששם טום בעייתי במיוחד , מאחר ונוצר קונפליקט מאד גדול בין הגורל 7 לשם המלא 5 , קונפליקט המדבר על בלבול , כעסים עצורים ,רגשות קשים ומצבים של פחד מאיבוד שליטה , המביאים לא פעם בתוך החיים למצבים של איבוד שליטה , משום כך , לא לבחור בשם זה . השם יונתן , מקבל מפה שכולה מספרי 7 - יותר מדי נוקשות ,רצינות כובד , ונבדלות - לא מומלץ השם ליאם יוצר מפה נוקשה מדי וסגורה ולכן , אציע דוקא את השם י ה ו נ ת ן , שיכול להיות נפלא, במקרה זה , מאחר ומתקבלת מפה אם צדדים מנטליים , חכמה תובנה , מול צדדים פשרניים רכים למקום של ה-7 בגורל שהינו מספר יותר רציני כבד , ונוקשה מקוה שמתקבל , ואם לא , הציעו עוד שמות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהונתן שפר
משפחת שפר07/02/2009ליאת שלום, קיבלנו את הצעתך, המון המון המון תודה!! דיוויד, דניאל ויהונתן שפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שטרם נולדה (בהריון)לילך04/02/2009
שלום אני ובעלי חשבנו על שם פרטי שילי ושם המשפחה שלנו הוא מנטל. כמו כן יש לנו תאומים בני שלוש בן ובת לבן קראנו אריאל על שמה של אמו של בעלי אריאלה. ולבת קראנו ליעד אשמח אם אוכל לקבל יעוץ על השם המיועד והשמות שנבחרו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ליאת יוגב04/02/2009כדי שאוכל להתייחס לילדיך שנולדו , צרפי תאריכי לידה . עבור התינוק ? תינוקת ? מה צריכה ללדת , שילי , מתקבלת מפה מאד רכה רגישה , באופן מיוחד כאשר חשוב לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה ... אז על השם לתינוק , אפשר לדעת לאחר הלידה ,הכינו שמות נוספים , כדי שאפשר יהיה לתמרן בין כמה שמות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריכים לילדים
לילך04/02/2009התאומים נולדו ב1 לנובמבר 2005 אריאל מנטל ב-שעה 11:40 וליעד מנטל בת נולדה בשעה 11:41 ההריון הנוכחי הוא עם בת אמורה ללדת בחודש אפריל שם מיועד שילי מנטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
ליאת יוגב04/02/2009מאחר ומדובר בבת , והמספר הדומיננטי הינו 2 , מספר נשי , יכול מאד להתאים , אלא שחייבים לראות את שאר נתוני המפה , כלומר תאריך הלידה ... ואם כך הכינו שמות נוספים ... באשר לתאומים , המפה של ליעד , הינה מפה מאד חזקה עוצמתית , מה שנקרא , על פי ישק דבר ... מפת מנהיגות , גם אם בחרת לה בשם ליעד , שזהו שם פרטי 6 , ולפיו תקלוט שצריכה להיות ילדה מאד הרמונית נעימה , משפחתית וכו . ובכל זאת כל המפה מאד עוצמתית וחזקה . באשר לאריאל , מפה שיש בה צדדים נמרצים , פעלתניים מאד , אקשן עניין היסחפות , מול זה קיים יהיה שיקול דעת , מה שנקרא, רצוי מול מצוי , שיכול לא פעם ליצור תחושת תסכול , בין החלק המאד פעלתן , לבין החלק הזקוק לשיקול דעת ובדיקה של דברים ... צד אחר הינו הקונפליקט , לפחות בילדות בין מספר 1 מספר הגורל לבין מספר 2 השם המלא , ואם כך אם מה הולכים עם החלק העצמאי , אינדבדואליי, או לחילופין הצד של שיתוף ? ומה הרצון? מה המיקוד ? לימים מאחר וה-2 בנוי מ-11 לא בהכרח יצור קונפליקט , יכול ללכת בהיבט של מידה רבה של מנהיגות , אבל לא בתור ילד . בילדות יש לתת לכל אחד מהתאומים את היחודיות והאינדבדואליות הקיימת בהם . כאשר מספר יום הלידה = 1 וכן מספר הגורל הינו 1 . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתעדנה04/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עדנה
ליאת יוגב04/02/2009????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןשירן03/02/2009
שלום, אנחנו שירן ןירון בוסקילה ונולד לנו בן בכור ב 24/1/08 בשעה 10:25. האם השמות אושר או אוראל יכולים להתאים לו? מה הנימוקים? ואם לא, מה הכיוון...? (על הפרק גם השמות אופק או ליאל) תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון...
שירן03/02/2009סליחה... הכוונה 24.1.09
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן
ליאת יוגב03/02/2009מה שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוסקילה...
שירן04/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן
ליאת יוגב04/02/2009מבין שני השמות שהצעת , השם אושר נראה טוב יותר , גם כי לא מושלם ... אסביר , מספר הגורל של התינוק הינו 9 מספר המייצג , יכולת הבנה נתינה, צדדים מאד אוניבסליים , למען אחרים , מה גם שבא מיום לידה 6 ואם כך , למען האחרים , מול זה המספרים בשם אושר הם מספרי מנהיגות ,מפה מאד חזקה דומיננטית , שליטה כוח , עצמאות ניהול , צדדים חזקים ועוצמתיים אלא , שנוצר גם מספר 19-1 המייצג מספר קרמה ,שהינו מעין שיעור על חיים קודמים , בכל הקשור , בנושא תקשורת , לפעמים הרגשה של עליונות ולעיתים תחושת נחיתות ,תלות מסכנות וקורבנות ואם כך לא מושלם , גם כי כל המפה מאד הרמונית , אז לשיקולכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןדניאל02/02/2009
ליאת שלום, אבקש את עזרתך בבחירת שם לתינוק שנולד ב31/01/2009 שם המשפחה ישינסקי השמות שביניהם מתלבטים הם: ניל, ליאם, יונתן, טום, יאיר תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ליאת יוגב03/02/2009מבין השמות שהצעת , אין ספק שהשם טום , הוא המומלץ ביותר . כאשר מספר הגורל של התינוק הינו 7 - מספר המציין עומק איכות דרישה לשלמות , מה גם שהגיע מיום לידה 4 , שלפיכך קיים צד מאד רציני , ואולי גם נוקשה , כאשר התכונה הנוספת של ה-7 הינה צורך בפרטיות , כל מספרי המפה על פי השם טום הינם מספרים פרטיים ,מה שנותן ומאפשר לילד ללכת בדרכו המיוחדת , באינדבדואליות פרטיות ומיוחדות שבו , ומשום כך השם מומלץ , בשל היות המספרים הרמוניים , מספרי 1 7 ו-9 מספרים המייצגים צדדים של חכמה , תובנה רבה , ויחודיות כל שאר השמות , ממש לא מומלצים ולא אפרט את הסיבה ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
דניאל03/02/2009תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתרוית02/02/2009
התאריך המשוער ללידה הוא 13.3.09, ואנו מתלבטים על השם לתינוקת שאמורה להיוולד בע"ה. אנו חושבים על אגם. שם המשפחה שלנו הוא נחאיסי. רציתי לשמוע תגובות בקשר לשם ביחס לתאריך המשוער.. בתודה מראש, רוית. האם אור, או לינוי מתאים יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית
ליאת יוגב02/02/2009מכירה את הביטוי , "לבערך אין ערך" , כמו לומר תאריך לידה משוער , שלא ניתן להתייחס אליו סופית . ואם בכל זאת לשאלה על השם אגם , יכול להיות לא רע, נסי להתחבר לשמות נוספים , כדי שנוכל לתמרן , בין כמה שמות .... להשתמע לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רוית02/02/2009רשמתי גם: לינוי, ירין , אור. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית
ליאת יוגב02/02/2009נכון לעכשיו , כל השמות יכולים להתאים , נשתמע לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתחגית01/02/2009
שלום אני עומדת ללדת בת בניתוח קיסרי ב-12.03.09 האם השמות שחר או רותם מתאימים? האם אוכל לקבל המלצה לשמות נוספים? תודה חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית
ליאת יוגב02/02/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ? גם כי עד אשר אין ידיעה לתאריך הלידה , אין חד משמעיות בבחירת השם ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאת
חגית02/02/2009ליאת שלום שם המשפחה - ארגוב תודה רבה חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגית
ליאת יוגב03/02/2009מאחר והתינוק לא נולד עדיין לא אתייחס לתאריך הלידה , כאשר המפה המתקבלת בעקבות השם שחר ארגוב , מספרים מנטליים מאד , אפשרות לא רעה , אך לא סופי על פי השם רותם קיים מתקבל מספר קרמה 13-4 מספר המייצג , חוסר שביעות רצון ,הנעלות מחשבתית ,הרגשה של תקיעות ועוד . ואם כך השם לא מומלץ , אני לא נוהגת להמליץ על שמות , ואם כך מן הראוי שאת האמא , תתחברי לשמות נוספים ובהתאם לבחירתך , אומר לך מהו השם המועדף ... להשתמע לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)