מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ לגבי בחירת שם לבן - לפני בריתורד29/10/2008
שלום לך, שמי ורד קניאס, סלמה תאריך לידה שלי 17/05/1977 ילדתי בתאריך 18/10/2008 בשעה 01:26 בן. אשמח באם תוכלי להמליץ לי איזה מבין השמות יהיה הכי נכון ומתאים. נועם או אדיר. שם המשפחה יהיה כמו שלי 2 שמות שמוזכרים למעלה בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד
ליאת יוגב30/10/2008מאחר ומספר הגורל של בינכם הוא 11 -2 מה שמדגיש רגישות רבה , אידיאלים , יכולת להתחבר לרוחניות השראה יצירתיות , כאשר מסיבה אחת לא אוכל לאשר את אף אחד מהשמות , לפחות על פי מיטב הבנתי , מצטערת שכך . אבל מאחר והשמות מקבלים את הקרמה 13-4 , קרמה שלא נותנת לילד ללכת על פי היעוד שלו ומשום כך כאילו סוגר , על מה שהכי נועד להיות , משום כך לא מאשרת השמות , גם כי אולי זה בעייתי לחתוך בצורה שכזו , ובכל זאת , קרמה 13-4 משמעותה , תחושת תקיעות , חוסר שביעות רצון , הגבלה , ועוד . נסו להציע שמות נוספים . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבניגילית29/10/2008
שלום ילדתי בן בתאריך 26/10/2008 בשעה 5.36 לפנות בוקר אני מתלבטת בין השמות : קורן , שלו, סתיו, אני נולדתי ב01/09/1970 ושמי גילית ובעלי נולד ב22/12/1966 ושמו אהרון אני רוצה לתת גם שם שני את שמו של אבי ז"ל דוד . שם המשפחה גרייבס בתודה גילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילית
ליאת יוגב30/10/2008מספר הגורל של בנך הוא 1 - נכון יותר 10 - שמשמעות הדבר קרמה חיובית , גם אם עובר דברים לא תמיד קלים , יהיה תמיד משהו שיחלץ אותו .... דרך אנשים ועוד , 1 כמספר גורל - למקום של יחודיות אינדבדואליות עצמאות , השמות שלו וסתיו , שניהם מומלצים במיוחד , אלא שקיים הבדל בין השניים , השם שלו יוצר מפה מאד שאפתנית מנהיגותית , חזקה שורדנית ופרקטית , מטרות שאיפות וקדימה . השם סתיו יוצר מספרים שכולם מספרים אי זוגיים , המייצג אינדבדואליות אך גם חלקים יותר רכים פשרניים , מבטאים ויצירתיים . נפלא בפני עצמו , לשיקולכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילית
ליאת יוגב30/10/2008תיקון טעות , חישבתי את סתיו כמספר 7 וטעיתי , מתוך הידיעה ש-7 נותן סתו , טעות שלי... בעצם אם תכתבו את השם סתו , באופן הזה - מה שנקרא ללא י , עדיף בהחלט , ואז מתקבלת המפה שתיארתי למעלה ... מול זה בשם סתיו עם י , קיימים צדדים של מנהיגות , תוך גישה מעשית אחראית , רצון לבגדול , וגם זו אפשרות לא רעה , אבל לא המשמעות שציינתי למעלה ... מקוה שברורה מספיק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק לפני בריתקרן סולומון29/10/2008
שלום לך, שמי קרן סולומון , מרציאנו תאריך לידה 30/5/1981 ושם בעלי רועי ת.לידה 20/2/1982. ילדתי בתאריך 25/10/2008 בשעה 05:50 בן. אשמח באם תוכלי להמליץ לנו איזה מבין השמות יהיה הכי נכון וטוב לבננו. גפן, אביתר,עידו,איתי, עמית,רז, אוריה . שם המשפחה של הילד יהיה מרציאנו. בתודה מראש קרן ורועי (במידה ואת מוצאת לנכון כי ישנו שם שלא מופיע אך הוא טוב נשמח לשמוע.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ליאת יוגב29/10/2008מבין כל השמות שהצעת , אין ספק שהשם רז הוא הנפלא מכולם , ראשית, מספר הגורל של בינכם הינו 9 המציין , רצון לבגדול , טוב ויכולת הבנה רבה , נתינה הקרבה , רצון לתקן את העולם , כאשר השם רז סולומון מקבל מפה שכולה 9 , מה שמדגיש מפת מנהיגות מפה עוצמתית במיוחד , מ ד ה י ם כל שאר המפות יוצר בעייתיות , כאשר השם עידו , מקבל - פחות קבלה עצמית , השם עמית יוצר מספר קרמה 19- בעיית קורבנות ותקשורת , השם איתי , גם הוא יוצר פחות קבלה עצמית והמפה במקרה של אוריה - מפת חנק , משמעות הדבר אירועים חונקים ומגבילים בחיים עד כדי חנק פיסי , בעיות נשימה , אפשרי . ואם כך השם רז - נהדר . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך
קרן סולומון29/10/2008הי, תודה שענית לנו כה מהר. ברצוני להדגיש כי שם המשפחה של התינוק יהיה מרציאנו ולא סולומון. האם עדיין את ממליצה על רז או על שם אחר מבין השמות ??? בעיקרון אנחנו פתוחים להצעות. בתודה מראש קרן ורועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לתגובתי הקודמת
קרן סולומון29/10/2008היי ראיתי בתגובות אחרות שלך שאת לא ממליצה על שמות ושבחירת שם זה תפקיד של האימא.אני מבקשת לבדוק אפשרות גם לשמות של הלל,שקד,ראם. אני מדגישה ששם המשפחה של הבן הנולד הוא מרציאנו. בתודה מראש ! קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ליאת יוגב29/10/2008צודקת ותודה על כך שהסבת את תשומת ליבי , החישוב נעשה על פי סולומון בטעות , אם כך , מבין כל השמות השמות המומלצים הם ראם או שקד , ולאחר מכן גפן . אסביר , השם שקד נותן מפת מנהיגות , צדדים שאפתניים מול חלקים הזקוקים לעשיה בגדול , מרחבים , טוב לב רב והקרבה בהיבט החיובי ... השם ראם גם כאן מתקבלת מפה שיש בה צדדים של בגדול ואידיאליים חברתיים מול צדדים פרקטיים . די דומה , גם כי כל אחד מהשמות מעיד על משהו קצת שונה ... השם גפן , יוצר במידה מסויימת צדדים חנוקים ,כי אם נועדתי ללכת בהיבט המנטלי , יש משהו המשדר שחייבים גם ללכת למקום המאד פרקטי , ואפשר לראות זאת במידה מסויימת כמצב חנק, ל-9 שזהו מספר הגורל , שיש בו משהו פתוח יותר דרמטי יותר , אלא שה-8 הסוגר עליו אומר אבל חיבים לנחות לעשות להגיע לשאוף ועוד . אז לשיקולכם כמובן . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות אחרונה לגבי השם
קרן סולומון31/10/2008הי, אנחנו מאד מתלבטים והזמן אוזל אז נשמח לעוד התייעצות קטנה. מלבד השם ראם שהמלצת כי הוא טוב. מה לגבי רום , עידו , יהל, הלל / הילל. בתודה מראש קרן ורועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ליאת יוגב31/10/2008אז ככה , השמות הילל רום - שמות שיוצרים מפה נשית ורגשית ואנחנו מנסים לבחור שם לבן , מספרים נשיים אצל בנים יוצרים בעיה באינטימיות בהמשך הדרך , וכן בלבול בזהות המינית ... כך גם השם הלל ויהל , מספרי רגש , גם כי המפות של רום הילל ויהל , הן מפות מאד הרמוניות , אבל אם היינו בוחרים שם לבת היה נפלא ... השם עידו יוצר מפה של פחות קבלה עצמית , ומכל השמות לסיכום אני הייתי הולכת על השם שקד . מפה נפלא שמתקבלת מתוך השם שקד , (אפילו לא ראם או גפן ) כפי שדיברנו עליהם קודם לכן . כיתבו לי מה בחרתם לבסוף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
יעל שמואל08/05/2009שלום ליאת,
קוראים לי יעל ולבעלי אייל ושם המשפחה שלנו הוא שמואל.
אני אמורה ללדת ב"ה בניתוח קיסרי ב28.5.2009 ראשית האם ניתן לאמר משהו על התאריך עצמו? היות ויש אפשרות לבחור תאריך נוסף במהלך אותו שבוע.
אנחנו מתלבטים לגבי השמות הללו (מדובר בבן):
אורי
אלעד
ירדן
כאשר השם המועדף הנו אורי.
שם המשפחה של הילד יהיה: שמואל
ויש לציין שאנו מוסיפים שם שני שיהיה אנתוני או אנטוני
תודה רבה!!!
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
ליאת יוגב11/05/2009מאחר ועדיין לא ילדת , ההתיחסות שלי חייבת להיות כהתייחסות לא סופית לבחירת השם .
התאריך - ה-28.5 יכול להיות מתאים ,
מבין השמות השם אורי , יכול להתאים , כי אז מתקבלת מפה שיש בה רגישות רבה , יכולת הבנה נפלאה ועוד., גם השמות אלעד לא רע , חייבת לראות את תאריך הלידה כתאריך סופי ואז להתייחס ביתר הרחבה , היו איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה רבה!
יעל שמואל12/05/2009אהיה בקשר לאחר הלידה כאשר יהיה תאריך סופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה רבה!
יעל שמואל12/05/2009אהיה בקשר לאחר הלידה כאשר יהיה תאריך סופי.
המון תודה! יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בחירת שם לפני בריתלילך29/10/2008
שלום רב בננו נולד ביום 23/10/08 בשעה 16:25 שמנו לילך וגיא שבת. (אני עדיין עם שם משפחה קודם בשם: זוהר והוספתי את שם משפחת בעלי שבת "זוהר שבת") חשבנו על השם עמית , אין לנו אופציות נוספות. נשמח לשמוע את דעתך. מחר הברית ולכן זה ממש דחוף (נודה לך) יתכן שיהיה שם נוסף (על שם אחד הסבים) האם זה רלוונטי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ליאת יוגב30/10/2008שם שני פחות רלוונטי , כאשר האפשרות היא רק עמית , בעייתי משהו , על פי השם עמית שבת , מתקבלת מפה שלפיה מספר הגורל הוא 7 וכן השם המלא =7 כלומר 70% מערך המפה שווה אותו מספר , המספרים האחרים הם 1 , שתואם מאד ל-7 ואומר צדדים אינדבדואליים , מה גם שהשם עמית גם הוא 7 כלומר צדדים פרטיים יחודיים אינדבדואליים , טוב לי בלבדיות באופן מיוחד , אלא , שכלפי חוץ ברושם שירצה להראות לעולם החיצוני , בהכרות ראשונית יהיה חשוב לו להיראות הרמוני משפחתי , כמו לאמר , לומד שהעולם לא אוהב אותי כפי שאני בצדדים המאד פרטייים שבי ואם כך חייב לאמץ לעצמי ולהראות מאד משפחתי והרמוני , ואם כך מה שנקרא פחות קבלה עצמית , עד כמה עמית יאהב את עמית ?? השם עמית שבת זוהר - מקבל מפה שמצד אחד אפשר לחבר אותו מאד לרוחניות , מיסטיקה כאופציה , מספרי 7 9 11 , מול זה אפשר לראות את המפה בהיבט של פחד מאיבוד שליטה , כי צורת החשיבה אומרת 2 -11 ה-2 בכיוון הזוגי , מה פתאום ללכת אם הצדדים המאד פרטיים שבי 7 9 חייב זוגיות שיתוף הרמוניה , ואם כך ,קיים כאן מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה ... אז לבחירתכם ... מקווה שלא סיבכתי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק'ת מקסימהחן לוי28/10/2008
שוב עימך הסליחה היא נולדה ב3.10 2008 חן לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
ליאת יוגב28/10/2008מספר הגורל של ביתכם הוא 5 מספר המייצג , צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות תקשורת ותנועה . כאשר השם שירה אביטבול , נותן מפה הרמונית , הצרכים הם מאד בכיוון ריגושים עניין סקרנות , מול גישה פרקטית מעשיות רבה , כלומר קיימים צדדים שבסה"כ הרמוניים , והשם מומלץ ונהדר .. אז בהצלחה בגידולה , לזכור לתת לה הרבה גירויים , חופש , תנועה ריקוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לרך הנולד - דחוףקובי ואוסנת27/10/2008
שם המשפחה אוחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובי ואוסנת
ליאת יוגב28/10/2008האפשרות היחידה שיכולה להיות יותר טובה , מבין כל השמות זהו השם איתי , המקבל מפה מאד רכה רגשית מול זה החוצה , להיראות יותר חזק סמכותי , מי שיכיר אותו מבחוץ לא יכיר מבפנים ,כאשר הפנים הוא יותר רך , החוצה יראה יותר חזק סתגלן שורדני . השמות האחרים בעייתיים , כל אחד וסיבתו .. השם נדב - יוצר מפה נשית - כשמדובר בבן ,מה שיוצר לימים בעיות באינטימיות , ובעיות מבחינת הזהות המינית . השם זוהר יוצר אירועים שיאלצו אותו להתמודדות עצמאית למרות שהפנים מאד זקוק - להרמוניה אהבה שייכות . השמות אור וזיו נותנים קרמה 19-1 בעייתי , אירועים קורבניים בחיים . ואם כך , השם איתי הוא המועדף מבין כל השמות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לרך הנולד - דחוףקובי ואוסנת27/10/2008
אנו מאוד לא מצליחים למצוא שם לילד בקודמים זה בא בקלות נולד 13/10/08 (ברית נדחתה עקב צהבת) בשעה 16:58 ילד שלישי אח לברק ושקד מחפשים שם קצר 3 אותיות רעיונות: אגם, איתי, נדב, זיו, זוהר, אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
ליאת יוגב27/10/2008קודם כל בקשר לתקיעות שלכם , באופן אישי , אולי אפשר לראות בפגישה וביעוץ יותר מעמיק .את הסיבה למצב התקיעות שלכם .. מוזמנים , במידה ותמצאו לנכון , כמובן . לגבי איתי , לא מוצאת כל סיבה להוסיף לו שם , אך אולי יש מי שיודע אחרת וכדאי להתייעץ . לפי מיטב הבנתי לא הייתי נוגעת בשמו . שיהיה בהצלחה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוימאיה27/10/2008
שוב אני...נועה כהן ניסיתי לדבר איתך בטלפון... אמא של מאיה ואיתי נולדו ב 30.04.08 לגבי הוספת שם משפחה - מיועד לאיתי ניתוח וחשבתי אולי בכל זאת זה ישנה לו קצת את החיים לטובה גם בכלל לשנינו מאז הלידה יש דברים קצת תקועים....אין מצב רוח כמו פעם, הדירה לא מתאימה, אין חשק לעבודה ועוד' לכן חשבתי שאולי זה יכול לעשות טוב לכולם הוא צריך לעבור ניתוח לב בקרוב ואני נורא מודאגת.אמרת שהוא ישרוד ואכן עד היום שרד הרבה דברים קשים אבל אני רוצה מעבר שיהיה הצלחה ולא רק הישרדות... וכמובן לכל המשפחה שינוי לטובה... יש מה לעשות בנידון? תודה רבה נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ליאת יוגב28/10/2008אני לא מוצאת כל סיבה לשנות או להוסיף לאיתי שם , אבל אין לי ספק שאני לא יודעת הכל ... ואולי צריך להתייעץ באנשים אחרים , על כל פנים לפי מיטב הבנתי לא צריך "לגעת" בשם ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקמיטל27/10/2008
ערב טוב, אשמח לקבל ממך עזרה בבחירת שם לתינוק שנולד בתאריך 22/10/08 בשעה 21:56. אנו חושבים לקרוא לו נועם. שם המשפחה הוא: עמיאל. שם ההורים: מיטל ומיכאל. האם השם מומלץ ומתאים? או שמא ללכת לשמות אחרים ? אשמח מאוד לקבל חוות דעת באותו עניין בהקדם, כיון והברית ביום חמישי בקרוב, תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוק
מיטל28/10/2008נראה לי שדילגת עלי , אשמח מאוד באם תחווי את דעתך באותו עניין של בחירת השם נועם, תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
ליאת יוגב28/10/2008מספר הגורל של בנך הוא 6, מספר המיצג צורך בבית משפחה אהבה הרמוניה , מספר מאד רגשי , באופן מיוחד , מה שקורה על פי השם נועם , שאותו הצעת , מפה מאד רגשית מצד אחד , אך מצד שני מפה מאד הרמונית , מספרי 2 4 6 8 קיימים במפה , מה שמדגיש מספרים סטנדרטיים , ילד טוב , הולך בתלם . נפלא , אך כאשר קיימים יתר מספרים רגשיים שההגדרה שלהם היא , נשיים , יכול ליצור לימים בעייתיות בנושא אינטימיות, ובכל זאת אוהבת משהו בשם , אני מניחה שאת מחוברת לזה השם לאורך דרך ... תקני אותי אם טעיתי ?? כלומר במידה ומחוברת לשם , כן או לא , יתכן שזהו השם לטוב ולפחות טוב ... בהצלחה , אלא אם כן קיימים שמות אחרים ולא נעולה על זה השם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועם עם ו' או בלי ו'
מיטל28/10/2008אני ובעלי מאוד אוהבים את השם נועם ושמחנו לשמוע את חוות דעתך וכנראה שזה השם שייבחר. האם לכתיבת השם נועם עם ו' או בלי ו' (נעם) יש משמעות נוספת שיכולה להוסיף או לגרוע ? בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
ליאת יוגב28/10/2008התייחסותי לשם נועם , באופן הזה , לא נכון לבחור לתינוק את השם נעם ללא ה-ו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה
מיטל29/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתשי26/10/2008
שלום ליאת, אשמח לקבל ממך עזרה בבחירת שם לתינוקת שנולדה בתאריך 25.10 בשעה 01:42 אני מתלבט בין 4 שמות: עמית, ענבר, ירדן ורעות שם המשפחה - קציר תודה מראש, שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ליאת יוגב27/10/2008ראשית , מספר הגורל של ביתכם הוא 9 מספר המייצג טוב נתינה הבנה , צורך לתקן את העולם . רצון לבגדול , צורך במרחבים ומצד שני צורך בשליטה , מממקום של הרצון לתקן את העולם , מה שנקרא - להביא אידיאלים לעולם . מתוך האפשרויות שהצעת , ירדן ממש לא מומלץ , מאחר ומקבל מספר שם מלא קרמטי 16-7 תיקון על חיים קודמים .שיעור במערכות יחסים ... עמית , מקבל מפה לא רעה לגמרי , גם אם אפשר לאמר שיכולה ללכת בכיוון של חנק מסויים , כאשר הגורל הוא 9 בגדול ואילו ה-2 בכיוון מצומצם יותר , דגש לקטנות מצטמצם ולא פעם חרדתי ובכל זאת מכל השמות שהצעת , הוא השם היותר טוב . אם מידת הבעייתיות שקיימת , מצד שני קיימת כאן מפה שהולכת בכיוון אידיאליסטי מאד , הבנה רגישות לאחרים , יכולת יעוצית , לימים , השם ענבר , פחות מומלץ . רעות בעייתי במיוחד , קונפליקט בין ה-7 ל-5 שיוצר בלבול ,מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים , לא לבחור בו . מסקנה סופית השם עמית - הוא הטוב מכולם . אלא אם כן קיימים שמות נוספים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח לקבל את הצעותייך לכל שם אחר
שי28/10/2008שלדעתך יתאים לה. ממתינים לתגובתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
ליאת יוגב28/10/2008בחירת שם נעשית ע"י אמא , גם אם השמות שהצעתם פחות מומלצים , ובכל זאת חשוב שאת הבחירה תעשו אתם , ואני אומר לכם מה מומלץ ... להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף
שי29/10/2008ליאת שלום, מה לגבי הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו דוברת
שי29/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
ליאת יוגב30/10/2008בין השמות הדר או דוברת , אותם שמות שהצעת , השם הדר מקבל מפה הרמונית במיוחד , כאשר המספרים הולכים בכיוון של יכולת הבנה , רגישות טוב לב , נתינה ועזרה לאחרים , ה-9 זקוק יותר למרחבי מחיה , מול ה-6 שזהו מספר מאד דומיננטי במפה , של צורך במשפחתיות הרמוניה .. ובכל זאת אוהבת את בחירת השם - הדר . השם דוברת בעייתי , מפה חרדתית , נוקשה מגבילה וחונקת , לא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטה סופית
שי30/10/2008ליאת שלום, קודם כל תודה על כל העזרה. כרגע מתלבטים קשות בין שני שמות עמית (שניתן על ידי הבן הבכור) והדר. אשמח לקבל מפה מורחבת לשמות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
ליאת יוגב31/10/2008אז ראשית , אני בהחלט נותנת הסבר לגבי השמות שאנשים בוחרים , כך שיש לכם כאן תשובה , יתכן שלא מפורטת ובכל זאת ... אם לא מספק , אפשר להכין לכם מפה , אם ניתוח מעמיק , לוקחת על זה 100 ש"ח , לשיקולכם על כל פנים בבחירת השם עמית קיימת מפה שיש בה צדדים אידיאליסטיים מאד , צדדים של הליכה בגדול מול צדדים יותר מצטמצמים בקטנות ... מפה רוחנית מאד , יכולת הבנה ורגישות לאחרים . המפה של הדר קציר - נותנת מפה שכולה הבנה , ה-6 הופך להיות מספר דומיננטי , מאד הרמוני ביחס למספר הגורל שהינו 9 , כששני המספרים 6 9 הם מספרים שיש בהם הבנה נתינה למען , ה-6 מייצג גם צדדים משפחתיים במיוחד , דאגנות ואחריות , אפשר לומר על שתי המפות , שהן הרמוניות . לבחירתכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןלימור26/10/2008
שלום, נולד לנו בן ב 21 לאוקטובר 2008. אנו חושבים לקרוא לו עומר. האם השם מתאים לתאריך? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
ליאת יוגב26/10/2008צייני את שם המשפחה של התינוק , ואעזור לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
לימור27/10/2008ברויטמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור
ליאת יוגב27/10/2008לשאלתך האם השם עומר מומלץ , ובכן , מספר הגורל של בנך הוא 5 מיום לידה 3 ה-21 כלומר מספרים מאד פתוחים זורמים חברותיים ונפלאים , כאשר על פי השם עומר מתקבלת מפה שמצד אחד גם השם המלא הוא 3 , מה שתואם ליום הלידה והולך בצורה הרמונית עם מספר הגורל , אלא , שקיים גם מספר 4 -13 שיוצר בעייתיות מאד גדולה , עם הנתונים הנ"ל א. מאחר ויוצר קונפליקט בעייתי בין ה-5 שזהו היעוד שאליו נולד ,בללכת עם מידה רבה של חופש ריגושים עניין סקרנות , מול צד חשיבתי , מאד מסודר חרד , זהיר בודק , מסגרתי ואם כך יוצר בעייתיות לימים בנושא של בחירת בת זוג , מה רוצה , מישהו שתיתן לי חופש או מישהי שתיתן לי ביטחון ב. 13 הוא מספר קרמטי , תיקון על חיים קודמים , מה שאומר תחושת תקיעות , חוסר שביעות רצון , ועוד . גם השם עמר - בעייתי במיוחד , כך שגם בו לא לבחור . הציעו עוד שמות , ואעזור לכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
לימור27/10/2008האם וספת שם שני ישנה את המצב? נלחצנו..... מחר הברית!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור
ליאת יוגב27/10/2008לשם השני אין שום חשיבות , אלא אם מתכוונים להשתמש בו ביום יום . ואם כך אם תצטרכו אותי , יכולים להתקשר 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה ה-13?
לימור28/10/2008לא הבנתי מאיפה הגיע המספר 13? מה עם השם תומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעומר לא יוצא מס 1?
לימור28/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור
ליאת יוגב28/10/2008את צודקת השם תומר = 1 , ובכל זאת קיים מספר 13 באיזה שהוא אופן (מזמינה אותך ללמוד נומרולוגיה ..) על כל פנים גם השם תומר לא טוב , גם בו קיימת מפה של פחד מאיבוד שליטה , מצבים בתוך החיים של איבוד שליטה , צד של חופש ריגוש עניין סקרנות , ומצד שני הפחד מללכת אם זה . כאשר מצבים כאלה מוכיחים על אירועיים בעייתיים בילדות , אז מי צריך ?? הציעו עוד שמות , או נסו לדבר איתי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
שי29/10/2008ליאת שלום, מה לגבי השמות : דריה, רביד, סתיו
ליאת יוגב30/10/2008ראיתי עכשיו את התוספת של השמות האחרים - דריה רביד או סתיו קציר אם כך השם סתיו - יוצר מפה שמצד אחד רגישות ויכולת הבנה רבה , מצד שני חייבים להיות מעשיים שאפתניים , מפה שיכולה להקרא , כפחד מאיבוד שליטה , מה פתאום ללכת עם כל החלקים הרגשיים ביתר , חייבים להיות מעשיים מטרתיים , גם כי אפשר לראות את המפה הזו גם בהיבט , שלפיו מי שיכיר מבחוץ , צדדים רכים ופשרניים לא יכיר מבפנים צדדים חזקים ובגדול ... השם רביד - נותן מפת מנהיגות צדדים שיש בהם הרצון לבגדול מול , צדדים שיש בהם לא פעם גישה לפרטים , או נכון יותר התעסקות בקטנות , זהו בעצם השם המלא שנותן 22 - שמשמעות הדבר - ה-22 יכול ללכת על כריזמה , עשיה בגדול , אך יכול להחשב גם כמספר 4 , של עיסוק בקטנות , בפרקטי , יכול להיות בעייתי או מדהים , תלוי לאן תפנה עצמה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם אוריתאורית ששון26/10/2008
תמי שלום, האם השם אורית הוא שם טוב? קארתי פעמים מספר ששם זה קשה לזוגיות תאריך לידה תאריך לידה 14.06.1975 תודה אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
ליאת יוגב26/10/2008לא ידוע לי על כך שהשם אורית הוא שם לא טוב ... כל ההתיחסות צריכה להיעשות ביחס לשם המלא ולתאריך הלידה . אם תרצי יעוץ , תוכלי לפנות אלי באופן אישי , 052-3431920 . זהו אתר לבחירת שם לתינוק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת תאריך לידה לתינוקרויטל26/10/2008
שלום רב, אני אמורה ללדת את בני בניתוח קיסרי . עלי לבחור בין שני תאריכים או ב- 17.11.08 או ב- 19.11.08. בחרנו לקרוא לבנינו אופק. איזה תאריך לדעתך יתאים יותר לשמו?שם המשפחה שטרסברג. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
ליאת יוגב26/10/2008האם נעולה על השם אופק ?? כאשר , זו שאלה מעניינת באיזה תאריך לבחור , כל תאריך והסיפור שלו ... על פי ה-17 לחודש , מתקבל מספר גורל 2 , מספר המיצג רגישות רבה , צורך בשיתוף , בשילוב עם השם אופק - מתקבלת מפה מאד מופנמת , והדחקות לעולם הרגשות , מה שנקרא מפת חנק , שיצרו לימים בעיות ותחושת חנק בחיים ... על פי תאריך 19 לחודש מתקבל מספר גורל 4 ומתקבלת מפה מאד נוקשה , מצד אחד , קושי בביטוי רגשות . וכן ה-7 הכל כך דומיננטי שמתקבל בעקבות השם אופק , יוצר מצבים של שמירת חיץ הגנות , מצבים של תחושת לבדיות רבה , גם אם הפנים זקוק כל כך לבטוח ... בעייתי , ולכן נשאלת השאלה , האם זהו השם היחידי שבוחרת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם אופק נבחר מזמן , אבל
רויטל27/10/2008ישנה אפשרות לדחות את מועד הניתוח בשבוע לתאריכים 24.11.08 או 26.11 .08 או אופציה שנייה לשם שאיננו סגורים עליו במיוחד- אור. תודה על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרויטל
ליאת יוגב27/10/2008מבין התאריכים שהצעת , גם כי תמיד בספק , האם מה שלוקחים עליו שליטה , האם לא מאבד שליטה ??. כלומר דוקא במקום שמתכננים מראש , קורים דברים שלא מסתדרים כפי שהתכוונו ... ואם כך מבין התאריכים המומלץ יותר הוא ה-24 לחודש היי איתי בקשר לאחר הלידה ונחליט איזהו השם המועדף בין אור לאופק . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רויטל27/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןמירי26/10/2008
בני נולד ב-18/02/08, וקראנו לו יהודה. שמי הוא מרים ושם בעלי דוד, שם המשפחה שלנו הוא פוקס. מה יש לך לומר על השם שקראנו לבנינו והאם הוא שם טוב או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
ליאת יוגב26/10/2008השם יהודה פוקס , מקבל מספרים רגשיים במיוחד מול צדדים שלפיהם פחות יאהב להראות את הצדדים האלה שבו , כמו לאמר , כלפי חוץ חשוב יהיה לו להיראות מאד חזק , מרשים , כוח רב , מול הצדדים , שכפי שציינתי רכים שבו , ואם כך , מה שנקרא , פחות קבלה עצמית . מצד שני קיימים צדדים הזקוקים מאד לאקשן עניין היסחפות , זהו ציר עולם הצרכים , מול זה מאד חשוב יהיה לו ללכת עם הצדדים המשפחתיים ביתיים .. כלומר , יש רצוי , מול המצוי , מה פתאום לללכת אם הצדדים הכל כך זקוקים לאוה . חייבים להיות הרמוניים נעימים משפחתיים , מה שיוצר לא פעם תחושת תסכול . למה שזקוק , ה-3 כמספר הגורל שבו , זקוק לחברה אנשים עניין סקרנות ביטוי , ואולי אף צדדים יצירתיים שקיימים , להשאירו ילד , גם אם האבא דורש ממנו לא פעם להיות מטרתי ושאפתן ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שםיעל26/10/2008
בני עומר נולד ב16/02/08 ביום שבת בשעה 12:30 בצהריים ,שם המשפחה כרמלי . עברו שמונה חודשים מאז הלידה ועדיין אינני מצליחה להתרגל לשם. ברצוני להוסיף לו את השם ליבי .האם השם הזה טוב יותר ומתאים יותר מעומר? והאם ניתן להוסיף/להחליף את השם כל כך הרבה זמן לאחר הלידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ליאת יוגב26/10/2008ראשית , השם הראשון שאליו נולדנו = 80% מערך המפה , כך שגם אם תשני את שמו של בנך , לא אוכל להתעלם מהמפה הראשונה שאליה נולד . חשוב שאמא תתחבר לשם , ואם אכן לא מתחברת , אפשר בהחלט לשנות . אנסה להדגיש את משמעות השם עומר כרמלי , ובכן מספר הגורל של בנך הוא 1 מיום לידה 7-16 כלומר , צדדים מאד יחודיים , אינדבדואליים , פרטיים , כאשר ציר עולם הצרכים בכלל , הוא בלבדיות בפרטיות ... מול זה כלפי חוץ יציג עצמו כמישהו אחר , כמו מי שהולך בתלם , מאד סטנדרטי ,"ילד טוב" כלומר , מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , צד אחר של המפה , מפה מאד בוגרת - (מעבר לעובדה , שמדובר בילד חכם במיוחד), לעומת זאת השם ליבי , יוצר מפה שיש בה חלקים שכל כולו מתחבר לאינדבדואליות שבו , בלי צורך להראות גם צדדים אחרים באישיות , כמו לומר , מתחבר כל כולו לאני שלו , שלשם יש לכוון אותו בשל מספר גורל 1 - שמשמעו , אני שלם , בזכות עצמי , נשען על האמת שלי , היחודיות שלי ועוד .. זהו בגדול ניתוח מפתו של עומר , לא להוסיף שם , אלא אם תמצאי בכל זאת לנכון , בעיני , אפשרי בהחלט לשנות , לליבי . כששוב , השם הראשון בעל משמעות , והשם האחר - במקרה הזה , ליבי , תלבושת חדשה שקיימת וילך איתה .... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)