מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוי או רואי?סולי04/05/2008
קצת באיחור... אבל בני נולד ב17.1.08 ועדיין לא רשמנו אותו במשרד הפנים. קראנו לו רוי אבל אני מתלבטת אם להוסיף לו א לשם (רואי) כדי שלשם תהיה משמעות. אודה לך אם תפתרי לי את הדילמה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמי ושם בעלי
סולי04/05/2008שמי מעיין ובן זוגי אילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמי מעיין ושם בעלי אילן
סולי04/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
ליאת יוגב05/05/2008מהו שם המשפחה שלכם ? סולי ? כדי שאוכל לדייק בהחלטתכם רוי או רואי , כאשר נראה לי שקיימת החלטה ,
התינוק בן 4 חדשים כמעט , כך שאת קוראת לו בשם ... רוי , לא כך ?
הוסיפי שם משפחה ואציין משמעות הצירוף כולו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין הבר
מעיין05/05/2008שם המשפחה שלנו הבר.
לי קוראים מעיין ולבעלי אילן.
השם סולי לא קשור בכלל.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת הבר
ליאת יוגב05/05/2008אין ספק שהשם רוי - נפלא , גם כי זוהי הבחירה , כפי שציינתי קודם לכן , כאשר השם נותן מפה זורמת , צדדים מנהיגותיים , מול חלקים הזקוקים לביטוי , פתיחות , מספר הגורל הוא 1 ואם כך הדגש לעצמאות , יחודיות אינדבדואליות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מעיין05/05/2008עזרת לי! אני כבר רצה למשרד הפנים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתשרון04/05/2008
תינוקת שנולדה ב6/3/08 האם השם גלי ושם משפחה גבריאלי מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ליאת יוגב05/05/2008האם זו האופציה יחידה הקיימת ? אני מבינה שבחרתם וזו כבר לא שאלה , אלא עובדה .
על כל פנים מספר הגורל הוא 1 , מה שמדגיש - יחודיות עצמאות אינדבדואליות וכו.
מול זה השם המלא גלי גבריאלי הוא 2 מה שיוצר מפה קונפליקטית בין הצד הזקוק לעצמאות ויחודיות לבין החלק השותפי , זוגי תלותי ואינטימי , אז מה רוצה ?
עצמאות ? שיתוף ? מה המיקוד ? מה נכון ,
האם התשובה מספקת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרון05/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםמאיה02/05/2008
שלום רב,
הייתי מעוניינת לדעת האם השם שבחרנו לביתנו מתאים וטוב לה?
שמה יהלי כהן נולדה ב06.04.08
בשעה 15:45
שמות ההורים
מאיה ואיתן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
ליאת יוגב02/05/2008השם יהלי נותן 1 מול מספר הגורל שהוא 2-11 , כלומר אין ספק שבילדות , זקוקה באופן מיוחד לעידוד תמיכה והרבה רגש , וכן זקוקה במיוחד ל א מ א , אם כל המשתמע מכך ...
כאשר השם הפרטי 1 , אומר שאין ספק שאת כאמה רוצה אותה ילדה עצמאית ...
לא לשכוח לתת לה את ההיבט הרגשי הכל כך מתבקש ,
מעבר לכך המפה היא אם חלקים זוגיים יום 6 גורל 2 שם מלא 4 , מאד חשוב הצד של הבטוח היציב ,
מול חלקים זורמים ומבטאים ,
חלקים יצירתיים גם הם אפשריים .
אין לי התייחסות האם הבחירה טובה , כן או לא , כי בעצם נעשתה , אז שימו לב להערה באשר למספר הגורל שלה 2 , אבל גם 11 - כשבהמשך ה-11 יכול ללכת להיבט הרוחני , או לחילופין יצירתיות השראה דמיון , ה-11 נועד להנחות להורות ללמד . ובהרבה מקרים זו האפשרות שאליה תוכל להתחבר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספיררויטל30/04/2008
שמה של ביתי הוא ספיר נולדה ב-13.1.96 היא ילדה עקשנית, חומרית, לא מסודרת ומאורגנת, והקטע החברתי שולט מאוד בחייה. מה יהיה בעתיד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
ליאת יוגב30/04/2008מהו שם המשפחה שלכם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
רויטל01/05/2008שם המשפחה הוא שפיגל
לאמא קוראים רויטל
לאבא אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרויטל
ליאת יוגב02/05/2008מאחר ומספר הגורל של ספיר הוא 3 , הצורך בחברה מאד מתבקש , זהו צד מאד הכרחי בעבורה , כאשר אפשר לראות שלמרות היותר בת מזל גדי , קיימים אצלה 3 כוכבים במזל דלי , מה שאומר ומדגיש שוב את הצד החברתי ,ילדה הזקוקה להרבה מרחבים , יחודית לא פעם יכולות להיות , תגובות רגשיות , מה שנקרא ניתוץ ברגע , צדדים אינדבדואליים , גם כי רוצה מאד יחסים טובים , יודעת להקסים ללא ספק , זולתיות נועם .
אז מה נאמר , ישנם חלקים של תובענות , כשרוצה משהו כאן ועכשיו , נתבו אותה להיבט יצירתי כזה או אחר , יכול להיות מעניין ומתאים בעבורה ,
או הדרכה שזוהי גם אופציה נפלאה , קיימים אידיאלים חברתיים ולכן להשתייך לקבוצה כזו או אחרת , ויום אחד להדריך , יהיה נהדר בעבורה .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףכלנית30/04/2008
שלום רב, לצערי מעל 3 שבועות וביתי ללא שם . בהתיעצות אתך, צימצמנו לאיה, גלי. שם נוסף הוא מיריים אנא חיווי דעתך.
על מריים בנפרד ועל איה מיריים.
שם משפחה מנר
נולדה ב7 לאפריל
תודה מראש על כל העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלנית
ליאת יוגב30/04/2008לא זכור לי מה היתה הצעתי בעניין השם לביתך , כאשר ללא ספק השם גלי נפלא , לא ברור לי השם מיריים , כפי שכותבת אותו , אני אישית לא מכירה גם כי הכל אפשרי , כנראה
השם מיריים בכתיב הזה , מוכיח על מפה מאד הרמונית רגישה , מבטאת , ולגמרי לא רעה ...
אז מה הקושי בלהחליט ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קושי רב! עזרי לי
כלנית30/04/2008שאלתי היא איך השם איה מרים/מריים?
או לחילופין גלי מריים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף
כלנית30/04/2008נולדה ב7 לאפריל
שם משפחה מנר
אני אוהבת איה וגלי, בעלי רוצה להוסיף לאחד השמות את שם אימו- מרים או מריים.
מה דעתך על התוספת ואיזה שם עדיף.?
האם את ממליצה בכלל שתי שמות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכלנית
ליאת יוגב01/05/2008השם גלי נפלא , אפשר בהחלט להוסיף שם שני - מריים , חשוב לכתוב אותו באופן שכתבתי ,
יש משמעות מסויימת לשם שני , כאשר ההתייחסות היא בעיקר לשם הראשון, שעליו אני נותנת את ההסבר שלי , ואם כך מדובר בילדה שיש בה חלקים זורמים מבטאים , מול צדדים שאפתניים , כנראה מי מכם כהוריה , אדם מאד שאפתן , האם ? עצמאית יחודית , תוך עומק ואיכות ,
בקיצור , אפשר לסגור על שם , הוסיפו , כפי שציינתי מריים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת קטנה וזהו.... את נהדרת
כלנית01/05/2008קודם כל אני מאוד מודה לך על הכל!
התייחסת לגלי, אך בעבר אמרת שגם איה מצויין עבורה.
השם איה מריים טוב???!
תודה רבה רבה על העזרה הרבה.
ואכן אביה של הילדה מאוד מאוד שאפתן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תחווי דעתך על השם איה
כלנית01/05/2008איה מריים מנר
7/4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלנית
ליאת יוגב02/05/2008השם מריים הוא שם שני , ואם כך כל התייחסות לשם הנוסף פחות משמעותית , על כל פנים בין השם איה לגלי , עדיף גלי , כאשר המפה של איה ,יוצרת משמעות של פחד מאיבוד שליטה , אם כל העומק והאיכות ודרישת השלמות , צדדים של תובנה מול צדדים ילדיים שלזה היא בעצם נועדה , כמספר גורל 3 .
ועכשיו לשיקולכם , בין השם איה לגלי ...
מקוה שעזרתי ולא גרמתי לבלבול ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם אני לא ידעתייפעת30/04/2008
בני בן שנתיים וחודשיים כבר אבל אשמח לדעת אם עשינו את ההחלטה הנכונה (או שלא) לבחירת שמו. שמות ההורים-יפעת וגלעד (כולם קוראים לו גילי) חדד. שם בני-יהב.
ת.לידה 9/3/06 בשעה 10:11
גם אם השם לא נראה לך מתאים אשמח לשמוע.
תודה יפעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפעת
ליאת יוגב30/04/2008השם יהב חדד , מראה על מפה מאד רגשית , הרמונית , נועם יכולת הבנה נפלאה ,
כאשר השם יהב הוא שם פרטי 8 שאומר שלא תמיד יאהב לראות עצמו בחלק הרגשי אלא , יהיה חשוב להיות יותר פרקטי מעשי , כך את כנראה , כאימו תשדרי לו , ומצד שני לכשיגדל , יהיה לו חשוב לראות עצמו יותר חזק , פרקטי מעשי , ופחות יקבל את החלקים המאד רגשיים שבו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת עדירחלי30/04/2008
נולדה ב-15.2.07 בשעה 23:15 שם ההורים: קרן ואילן סימן-טוב
רציתי לדעת האם השם עדי מתאים לה ונותן מפה טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי שלום
ליאת יוגב30/04/2008השם עדי יוצר מפה מאד עוצמתית חזקה דומיננטית עד כדי מפת מנהיגות , מספר הגורל הוא 8 , כוח שליטה חוזק ומאד לא תאהב סמכויות .... השם המלא הוא 9 מה שיוצר צורך להגיע בגדול , שאפתנות רבה שקיימת במפה , ובהחלט היכולת להגיע ולהשיג ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמיר או אוריבן29/04/2008
אשתי ילדה לפני כמה ימים - 24.4.08, שם המשפחה הוא דבש כמו הנוזל הטבעי הידוע. אנחנו מאוד מתלבטים בין אורי (עם שורוק) לאמיר. מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין את שם האם...
בן29/04/2008שמה הוא נועה ושם המשפחה דבש כאמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן
ליאת יוגב30/04/2008בין אורי לאמיר , עדיף אמיר וזאת מאחר ומספר הגורל של התינוק הוא 11-2 מה שאומר רגישות רבה צורך בשיתוף עידוד אינטימיות , גם כי בהמשך ה-11 יכול לבוא לידי ביטוי בהיבט רוחני , הנחיה , משהו הרבה יותר גבוה ... השם אמיר יוצר מפה הרמונית זוגית יום 6 גורל 2 - 11 שם מלא 8 , שם פרטי 8 כלומר קיימים חלקים רגשיים זוגיים סטנדרטיים , הליכה בתלם , מול הרגישות קיים כוח , חוזק חוסן רב וגישה פרקטית מעשית .
בשל אותן סיבות הנכון הוא השם אמיר ,
כאשר השם אורי יוצר קונפליקט בין ה-1 שם פרטי שם מלא , לגורל 2-11 ומשום כך פחות מומלץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת יוגב
בן03/05/2008אומנם לא הבנתי את צירופי המספרים ואת ההסבר (כנראה שאני גם לא ממש אמור...) אך אני מבין את ההקשר החיובי של השם. אני ואשתי מאוד מאוד מודים לך - שמו בישראל יהיה אמיר :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתדניאלה29/04/2008
שלום רב,
בתי נולדה בשבוע 31, 9.1.08 , התלבטנו בין 3 שמות- ויקטוריה (ויקה), נויה או נטליה. בסוף בחרנו נויה. שמי רויטל חן ת.ל 14.10.77, שם בעלי ג'רלד חן ת.ל 9.11.71 . רציתי לדעת האם השם מתאים ומה הוא אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת חן
ליאת יוגב29/04/2008השם נויה נפלא עבור ביתכם , מאחר ומתקבלת מפה הרמונית במיוחד , מספרים רגשיים נשיים ,
מספר הגורל של התינוקת הוא 11-2 מספר המייצג יצירתיות , השראה דמיון להנחות להורות ללמד , ואפשרות לחיבור רוחני (גם אם מזל גדי) על כל פנים השם המלא הוא 3 מה שלא חוסם את ההיבט היצירתי הקיים בה , מה שנותן מידה של פתיחות למרות הצדדים הביישניים שיכולים להיות ,
שם וצירוף נפלא , גם אם השם הוא 8 - שיוצר לא פעם גישה יותר פרקטית לחיים , אולי יצירתיות שימושית , היא תקלוט שאמא שלה רוצה אותה , עם מטרות שאיפות וגישה פרקטית , עד שתאמץ זאת לדרכה , ובכל זאת כל הצירוף , כאמור , נפלא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דניאלה29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןויק28/04/2008
אני אמורה ללדת בן ב- 17/7/08 שם האב יונתן שמי ויקי שם המשפחה רוזנבלום,
בעלי רוצה מאוד שנקרא לתינוק דניאל רוזנבלום.
מה דעתך על השם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויק
ליאת יוגב28/04/2008מבלי לדעת תאריך לידה , אומר שיש בעייתיות בצירוף השם דניאל רוזנבלום , זאת מאחר והשם המלא נותן 4 מול מספר 5 שקיים במפה ,מה שיוצר בלבול , קושי לעתיד בבחירת מקצוע , מה אני רוצה , משהו שיש בו דגש לבטוח וליציב , או משהו שקיים בו גיוון ושינוי עם תנועתיות ??
במקום של קונפליקטים אני פחות ממליצה , לכן אנא חישבו על עוד אופציות , ולאחר הלידה צרו קשר .
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הברית עוד שעתיים... אשמח לעזרה מהירקרן28/04/2008
הי,
משום מה התכתובת שלנו נתקעה. אני שולחת שוב, מקווה שתוכלי לעזור בהקדם:
בננו נולד ב- 21.4.08 בשעה 15:21. אנו מתלבטים מאד וממש לא סגורים. יש כמה אופציות ללא עדיפות ברורה: יואב, יפתח, הראל, אורי, צוף, אבישי, לביא, רביד.
הברית קרבה ובאה ונשמח לשמוע דעה מכוונת.
ביקשת לדעת את שם המשפחה: סולומון.
שם האב: זוהר
תודה רבה רבה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון שעה
מיטל28/04/2008בשעה 8:58
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
ליאת יוגב28/04/2008אז לא ברור לי אם תשובתי עדיין רלוונטית , או שבחרתם כבר שם , תמיד במצבים של "לחץ" , אפשר להתקשר 052-3431920
על כל פנים השמות האפשריים אורי ויואב נותנים שם פרטי 1 ונוצרת מפה תואמת , וטובה חזקה שאפתנית מנהיגות ונפלא ...
יפתח לא מומלץ , בגלל קרמה 19-1 תחושת קורבנות , עליונות ..
הראל , מפה זוגיתסטנדרטית , ילד טוב גם כי כלפי חוץ יהיה חשוב לו להראות יותר סתגלן שובב וזורם .
לביא - לא מומלץ ורביד גם כן לא מומלץ מסיבה אחרת ,
מעניין מה בחרתם ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ליאת יוגב29/04/2008איזה שם בחרתם ? ספרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעמה או גליאייל28/04/2008
ממתין בקוצר רוח לתשובתך...
לאחר שיחתנו הבנתי כי על השם איה את לא ממליצה
ועדיף השם גלי
אבקש רק את התיחסותך לשם נעמה דרורי פליסקין
בתודה מראש
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ליאת יוגב28/04/2008אני מודה לך ראשית על העובדה שסומך עלי ועל היעוץ שנותנת , עושה המירב כדי להיות הכי הכי , נכונה ומדוייקת בעזרתי זו .
ועל השם נעמה לא ממליצה מאחר ונוצר קונפליקט פחות קל בין ה-7 ל-5 מה שיוצר מפה עם כעסים עצורים רגשות קשים והרבה בלבול , שלגמרי לא מומלץ
לכן או השם גלי כאופציה , או שמות אחרים שאוהבים ומעדיפים .
תודיע לי מה החלטתם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש קשה
אייל דרורי28/04/2008ממש קשה לבחור את השם השני איה ונעמה היו הפיבוריטים שלנו אך את לא ממליצה
נשאר לנו גלי .... אל זה שם שפחות רוצים בגלל צליל דומה לתמרי לדעתנו
חשבנו גם על ניבי אילי רותם שירה אלונה עלמה מיקה אין לנו שמות נוספים.
אשמח לשמוע את תגובתך לשמות הללו.
את תקוותי .מת לתת להן כבר שמות. תודה אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל שלום רב
ליאת יוגב29/04/2008ובכן , השמות מיקה שירה ואלונה הם השמות המומלצים יותר , מפה שמצד אחד מספר הגורל הוא 9 מול זה מספר השם המלא שמתקבל בזכות כל אחד מהשמות הנ"ל = 6 מה שמייצג הבנה נתינה ,
כך שירה ומיקה שקיים בהם צירופים דומים לחלוטין , כל המפה היא 9 6 , שאלו מספרים הרמוניים , מפה שיש בה יכולת הבנה נתינה צדדים של מרחבים וצדדים משפחתיים ,
המפה בשם אלונה נותנת גם מקום לביטוי , צדדים יצירתיים
לשיקולכם ובהצלחה ואולי הגענו סוף סוף לשם " הנכון" בעבורה .
ציין לפני מהו השם שבחרתם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת הגאולה בדרך
אייל29/04/2008המון תודות לך על הסבלנות
ככל הנראה השם שיבחר יהיה מיקה מכל המלצותיך
לא התיחסת לשם עלמה בתגובתך... יש סיבה ? מה לגביו..?
ושוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכתב תגובה והודיה
אייל09/05/2008ליאת שלום,זה הרבה זמן שלא שוחחנו כאן בשל שהבנות יצאו מהפגייה והיינו בהכנות.
בעזרתך נבחרו השמות מיקה ותמרי דרורי פליסקין.
אשמח לשמוע את תגובתך לכך ...המון המון תודה..
אם יש משהו קריטי לגבי השמות מאחר ולא נרשמו ויצאו רק לפני יומיים ניתן לשנות.
תודה רבה
יש מחשבה אחת לגבי אילאיל אולי במקום מיקה אשמח לשמוע את תגובתך
19:48 13.4.08 ושוב המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אייל
ליאת יוגב09/05/2008ובכן , לשאלתך על השם אילאיל , ממש לא מומלץ , מאחר וקיים קונפליקט בין ה-4 ל-5
שם מלא 5 שיוצר הרמוניה מצד אחד למספר הגורל ,שהוא 9 , צמצום תאריך הלידה , אבל קונפליקטי , קודם כל עם יום הלידה , ומעבר לכך קיים בעוד מקום 4 -13 שיוצר בעייתיות , בהמשך הדרך בעניין - בחירת מקצוע , ובכלל תחושה של חרדות , פחד בללכת עם מה שהכי נועדתי , חופש ריגושים עניין סקרנות ,
מגביל וסוגר ולכן לא מומלץ ,
השאירו את השמות תמרי ומיקה , שנראים נהדרים ...
לפחות מכל מה שהצעתם עד כה .
אז שיהיה בהנאה מרובה בגידולן ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיונות לשמות
הדס שורץ10/05/2008שלום שמי הדס ובן זוגי טל אני אמורה ללדת בספטמר וכרגע אנחנו די נעולים על שם לבת ושם לבן (אני עדין לא יודעת מה מין העובר) והייתי רוצה להתיעץ האם אלו שמות טובים
אם זו בת אז חשבנו על שירה ואם זה בן אז שי.
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדס
ליאת יוגב10/05/2008כל כך חשוב לראות גם את תאריך הלידה ולכן לא אכנס למסקנות טוב או פחות , כאשר אין כרגע התמונה הכוללת .
אנא אמצו עוד שם או שניים , כדי שכשנגיע לשלב הבחירה , יהיה אפשר לתמרן . להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן נולדמיטל28/04/2008
הי,
ילדתי בשעה טובה את ילדי השני. ביום שישי האחרון 25-4 בשעה 8:59. אני מאוד אוהבת את השם אליה. אני גם לא יודעת אם י' אחת או שתי י' (אליה - אלייה) וכמובן האם זה שם שמתאים לו.
חשבתי גם על נווה ומרום אבל לאליה הכי התחברתי. כמובן שדעתך תכריע.
לאבי קוראים אליהו והוא יהיה בע"ה הסנדק בברית והוא נולד בפסח (אליהו הנביא)
שמי מיטל אלפי כהן
בעלי בן כהן
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ליאת יוגב28/04/2008ראשית מתוך הנחה ששם המשפחה של התינוק הוא כהן , ולא כהן אלפי
תשובתי , ראשית מספר הגורל של התינוק הוא 3 מיום לידה 7 -25 כלומר קיימים חלקים רציניים בוגרים דורשי שלמות , כאשר נועד להיות ילד בנשמתו , שמחה ביטוי קלילות , יצירתיות אפשרית , ובקיצור להשאיר אותו כילד .
השם אליה נותן שם פרטי 1 - דגש על עצמאות ויחודיות בילדות , מול זה המפה קיימים בה חלקים זורמים מול חלקים רציניים בוגרים , ידיעה לקחת אחריות , גם אם עולם הצרכים הוא בכיוון של "כאן ועכשיו" ובכל זאת יהיו צדדים שכמו לאמר החיים ילמדו אותו גישה אחראית בוגרת יותר.
לא רע לגמרי ,
ובהחלט עדיף על שאר השמות שהצעת גם נווה , נוה , מרום - אלה שמות פחות מומלצים ,
ומאחר ומאד מחוברת לשם , אליה , כנראה זהו השם , בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתרחל27/04/2008
שלום,
קראנו לבתנו שנולדה בתאריך 24/2/08 נועה.
אנחנו מתלבטים איך לרשום אותה במשרד הפנים: עם ו או בלי.
אודה להתייחסותך.
שם משפחה - 8.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל
ליאת יוגב28/04/2008לא די לי לדעת ששם המשפחה שלכם = 8 אני צריכה לראות את השם כולו , מאחר וקיים חישוב נוסף ששייך לשם המשפחה , אם תרצי צרי קשר ל-052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בשם לבןקרן27/04/2008
אחותי ילדה אתמול 26.4 בשעה 1030 בבוקר שם ההורים דנית ורואי שכטר והם מתלבטים בין:
יהלי,עידו או אריאל.
נשמח לייעוץ מה הכי מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
ליאת יוגב27/04/2008מבין השמות שהצעתם , השם אריאל הוא המומלץ מכולם , זאת מאחר ובמפה של עידו נוצרים מספרים נוקשים מדי , פחות קלות לבטא רגשות ועוד , השם יהלי נותן אף הוא מפה נוקשה , מצד אחד פרקטית מצד שני , מידה רבה של אובססיביות ,
ואילו לשם אריאל , מתקבלת מפה רכה יותר פשרנית , צד של אחריות משפחתיות בטחון ויציבות כצורך , וצד של צורך ביטויי , ולכן עדיף על שני השמות הראשונים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך בקשר לשם יהלי
קרן28/04/2008האם השם יהלי בתוספת רם בת.ז כלומר יהלי רם שכטר יהיה טוב יותר? מה דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש שם אחר שיותר מתאים ?
קרן27/04/2008כי נשמע שגם אריאל זה פשרני....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
ליאת יוגב28/04/2008שם שני שכתוב בת.ז. פחות רלוונטי , אלא אם כן מתכוונים לקרוא לילד בשני השמות גם יחד , מה שנראה שלא לכך מתכוונים ....
השם אריאל בהחלט טוב ,
כאשר אני לא נוהגת להציע שמות , אלא , זוהי התחברות האם , אמא היא זו שצריכה להתחבר לשם התינוק , הציעו שמות נוספים , במידה ולא סגורים על השם אריאל , ואענה לכם מה מומלץ יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)