מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןלאהל'ה22/04/2008
שלום רב,
אני אמורה ללדת ב- 18.7.08 ואנחנו מתלבטים בין השמות הבאים:
גיא
יובל
רון
לי קוראים לאה נולדתי ב- 5.4.79
לבעלי קוראים מרטין ונולד ב- 27.12.76
משפחתנו - זיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת זיגל
ליאת יוגב22/04/2008אני פחות אוהבת לענות על בחירת שם , מבלי לדעת בודאות את תאריך הלידה , ברור שהשם גיא הוא שם לא טוב , מאחר ויוצר מספר קרמטי , 19-1 מה שאומר תחושת עליונות או נחיתות , לא מומלץ . אנא צרו קשר לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן-לידה צפויה 09.06.08איילת22/04/2008
שלום,
אנחנו אמורים ללדת בן בתחילת יוני (09.06.08) ומתלבטים בין שני שמות עיקריים: גיא ואייל.
עלו על הפרק גם: יואב ועומר.
שמי איילת 04.01.78
שם בעלי: ירון 15.12.76
שם המשפחה רייכרט.
על איזה מהשמות היית ממליצה ואולי בכלל על שם אחר לגמרי שלא העלינו.
המון תודה,
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיילת
ליאת יוגב22/04/2008מבין השמות שהצעת , השמות המועדפים הם , יואב או עומר . אנא התייעצו לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןפרלי ודב22/04/2008
שמי פרלי ובעלי דב פישל ילדנו בשעה טובה ב17/4/08 בשעה 6:43 בערב ביום חמישי אני מאוד מתחברת לשם יהלי ושם שני דביר כבקשת ההורים של בעלי לזכר אימא של הסבא - זה נכד ראשון במשפחה האים מתאים????
תודה פרלי ודב פישל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרלי ודב
ליאת יוגב22/04/2008מבין שתי ההצעות שהצעתם , דביר הוא השם המועדף , ללא ספק , ראשית מספר הגורל של התינוק הוא 13-4 מה שיוצר צורך בבטחון מסגרת ויציבות , המפה של דביר פישל יוצרת מפה הרמונית , מספרים זוגיים , 2 ו -6 יום 8 וגורל 4 - אלה המספרים המרכיבים את המפה , מה שאומר , ילד טוב הולך בתלם , סטנדרטי , משהו מאד הרמוני וזה מה שחשוב , בבחירת השם הנכון .
לעומת זאת השם יהלי , יוצר מפה נוקשה , קושי בביטוי רגשות , וממש לא מומלץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה הברית קרובה
פרלי ודב23/04/2008הבנתי שהשם דביר שם חזק וטוב השאלה שניהם יחד יהלי דביר פישל האים גם טוב.
דביר רצינו כשם שני מה דעתך על צירופם יחד ------ יהלי דביר פישל
תודה רבה לך פרלי ודב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרלי ודב
ליאת יוגב23/04/2008האם בכוונתכם לקרוא לבנכם בשם יהלי דביר ? נראה לי שזו לא התשובה ומשום כך , אומר שפחות מומלץ ...
השם יהלי ובתעודת הזהות יכתב גם דביר , ואם כך עדיין משאיר מפה שהיא נוקשה במהותה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שם
פרלי ודב23/04/2008מצטערת על העקשנות שלי כול ההריון חשבתי אחרת איך נישמע שילה דביר או יש משהו שאת ממליצה אני ממש לא יודעת מה לעשות
תודה פרלי וסליחה על העקשנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרלי
ליאת יוגב23/04/2008לא הבנתי עד הסוף על איזה שם מתעקשת , אנא צרי קשר 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים עם שם לבתמירב22/04/2008
שמנו מירב ואיל פלג
השמות:כליל
ליה (מבחינה נומורולגית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
ליאת יוגב22/04/2008מהו תאריך הלידה , מהו שם המשפחה ?? כדי שאענה על משמעות השמות האלה אני חייבת את שאר הנתונים , צרפי , ואענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה ~פלג
מירב22/04/2008תאריכי הלידה שלנו 5.4.67מירב
של איל 6.8.64
והת"למ 11.11.09* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה~תל"מ 11.11.08
מירב22/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב
ליאת יוגב23/04/2008שני השמות , שהצעת טובים , כשבהחלט צריך לראות ולקשר את בחירת השם לתאריך הלידה , לכן , צרו קשר לאחר הלידה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתחגית22/04/2008
שלום,
נולדה לנו בת ב-15/4 בשעה 10:32 בבוקר. שם האם: חגית 14/5/73 שם האב: שלומי 14/10/70 שם האח: יהלי 10/8/2000 שם האחות: נעה 15/10/2002 שם המשפחה לוי. אנו מתלבטים בין השמות מאיה / תמר / נטע ואפשר גם מעיין
בתקווה לתשובה מהירה.
תודה מש' לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחגית
ליאת יוגב22/04/2008כדי שאייעץ על בחירת השם הנכון לביתכם , אין לי צורך בכל הנתונים של האם האב והאחים , אני עוזרת לבחור שם לתינוקת ...
מעבר לכך , מבין כל השמות שהצעתם נטע יוצר מפה כבדה , הדחקה לעולם הרגשות - לא .
השם מעיין יוצר מפה של חרדות פחדים , חשש מללכת עם עולם הרגשות , מה שנקרא , פחד מאיבוד שליטה - לא
השם מעיין יוצר קונפליקט בין השם המלא , 1 , לבין מספר הגורל 11 - לא מומלץ .
ואם כך מבין השמות שהצעתם , השם מאיה הוא המועדף ,
ההסבר - מספר הגורל הוא 11-2 מה שמדגיש רגישות רבה , יכולת לכשתתבגר , להנחות להורות ללמד , השראה דמיון יצירתיות , ואילו השם מאיה לא יוצר בעייתיות בכיוון , מחבר מאד מצד אחד לעולם הרגשות , יתכן רגישות עודפת ואולי גם ריחוף מסויים בילדות , מאחר וגם השם הפרטי הוא 11-2
בהחלט לא רע , אלא אם כן קימות אופציות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומיםטליה21/04/2008
שלום,
ביולי אני צפויה ללדת ב"ה תאומים - בן ובת.
חשבנו על השמות דניאל ועופרי.
שם המשפחה הוא טל.
מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת טל
ליאת יוגב22/04/2008על פניו השמות נראים בסדר גמור , אלא שחשוב לקשר את השם גם לתאריך הלידה ולכן בהחלט לא סופי , התייעצו לאחר הלידה , תודה , ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןיעקב21/04/2008
שלום,
אני אמורה ללדת ב-15/8/2008 ויהיה לי בעזרת השם בן.
השם שאני חושבת לתת לבני הוא עידן... רציתי לשאול האם זה מתאים לתאריך הזה לפי הבדיקות שלך.
שם נוסף בתור אפשרות הוא איתי ..
מה יכול להתאים יותר?
שמי הוא אלה ושם בעלי יעקב
שם משפחה: קוסאייב.
בתודה מראש ,הזוג קוסאייב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעקב
ליאת יוגב21/04/2008כרגע , מאחר ועדיין תאריך הלידה הוא משוער ולא יותר מכך, משום כך רק בהתייחסות לשם עידן קוסייב , אפשר לראות התאמה בהחלט לא רעה בשם הזה , גם כי צריך בהחלט להשלים התמונה כולה , בהתאם לתאריך ... השם איתי לא מומלץ מאחר ונותן מספר שם מלא קרמטי - קרמה - תיקון על חיים קודמים וממש לא כדאי הצירוף איתי קוסייב .
צרו קשר לאחר הלידה . ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתתמי ודורון20/04/2008
שלום.
בתנו נולדה ב-8/4 ואנחנו מתלבטים בין 2 שמות: נעם ומיקה.
שם המשפחה צדקוני
נודה להתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמי ודורון
ליאת יוגב21/04/2008השם מיקה , יוצר שני מספרים קרמטיים , שמשמעותם , תיקון על חיים קודמים וקשיים גם בחיים האלה , מספר 19 - שיוצר קרמה של קושי תקשורתי ומספר 13 שממילא קיים גם במספר הגורל , שמדגיש לא פעם חוסר שביעות רצון , קושי לקבל הגבלות ומסגרות , ועוד , בכל מקרה יהיה עליכם ללמד את ביתכם , איך למרות שהמציאות לא תמיד מאפשרת , להניח - ולהרוויח , כמו לאמר - לא ללכת עם הראש בקיר ...
באשר לשם נעם , יוצר מפה יותר הרמונית פחות בעייתית בנושא קרמה , שם מלא 6 שיוצר ריכוך מסויים נועם , צורך בבטוח ויציב , אחריות רבה , מול הרצון לראות עצמה יחודית שונה ואחרת גם אם מרבית המספרים בכיוון הזוגי הסטנדרטי ...
אז פעם תלך בדרכה המיוחדת ופעם בדרך הסטנדרטית , כילדה טובה .
באם יש הצעות נוספות - הציעו בשל המספרים הנוקשים שמתקבלים ... ובכל זאת זו האופציה הטובה יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתדרור רות20/04/2008
לליאת שלום
אני אמורה ללדת מחר 21 באפריל בסביבות השעה 10 בבוקר את ילדתי (בניתוח קיסרי)
בעלי ואני מתלבטים בין מספר שמות והיינו רוצים לקבל את חוות דעתך לגבי שם מתאים. השמות
עליהם חשבנו : מיה, מאיה, נטע , תמי , מעיין ,מאי
שמותינו הם: רות ויאיר ושם המשפחה: דרור.
תודה עבור התייחסותך
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרות
ליאת יוגב20/04/2008מבין השמות שהצעת השם מ י ה , הוא הטוב ביותר בעובדה שמספר הגורל הוא 8 מספר של חוזק שליטה כוח סמכות , ואילו המספרים האחרים בעקבות השם מיה דרור נותנים 3 ו - 6 שהם מספרים המרככים משהו את המספר 8 , מרככים במובן החיובי , יכולת ביטוי , נועם יצירתיות ומידה של פשרנות , ואם כך מאד מומלץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא עיזרו לי בבחירת שםאושרת19/04/2008
ילדתי את בני ב- 13.4.08 ואנו מתלבטים בין שני שמות יהלי או יהב
אנא ענו לי מהר כי הברית ביום שני הקרוב
שמי אושרת טל ושם בעלי שי טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאושרת שלום
ליאת יוגב19/04/2008מספר הגורל של התינוק הוא 9 , כאשר בחירת השם יהב - מה שנוצר מספרים רגשיים מדי , גם כי המפה בסה"כ הרמונית , חלקים של אידיאליסטיות , צורך באהבה משפחה , זה בעצם האידיאל , כשרוב מספרי המפה הם בכיוון זוגי שם פרטי 8 יום 4 שם מלא 2-11 , ועוד - הספרה 6 מספרים שהם בכיוון זוגי , הדרישות ממנו תהיינה כנראה בללכת בסטנדרט , גם אם , מספר הגורל הוא אי זוגי , יחודי אינדבדואלי .
השם יהלי יוצר מפה נוקשה מדי ופחות מועדפת . בהצלחה
אלא אם כן קיימות עוד הצעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתרותם19/04/2008
אולי זה לא יהיה מקובל עליך אבל אני מעדיפה לא לתת את כל הפרטים, אם תוכלי לענות כך אשמח: שם המשפחה מסתכם בספרה 1 ולגבי השם הפרטי מתלבטת האם כדאי שם מסוים שמסתכם ל 11 ואז ל 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
רותם19/04/2008זה חודש תשיעי- כך שתאריך לידה עדיין אין לי לתת לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
ליאת יוגב19/04/2008לכשתלדי צרפי את כל הפרטים , או צרי קשר ל-052-3431920 לא אוכל לענות כשאין לי את כל הנתונים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתלימור18/04/2008
ענת שלום!
בשעה טובה נולדה לנו בת ב 12/04/08.
אנו מבקשים להתאים את שמה הנבחר לתאריך הלידה.
רציתי לשאול: איזה אותיות כדאי שיהיו בשמה של הבת?
תודה וחג אביב שמח,
לימור פייגלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
ליאת יוגב19/04/2008לא כך אני עוזרת ומייעצת בבחירת שם . עלייך להתחבר לשמות להציע אותם ואני אענה לך מה מכולם עדיף , תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת שנולדה ב 12/04/08
לימור21/04/2008חשבנו על השם גילי - נשמח לקבל תגובתך להתאמתו ללתאריך הלידה 12/04/08
תודה, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור
ליאת יוגב21/04/2008השם גילי פייגלר , ראשית מספר הגורל של התינוקת הוא 8 , כאשר השם הפרטי גם כן 8 וכן השם המלא = 8 יתר , מה שנקרא , מטרתיות שאפתנות , פרקטיות מעשיות וכמובן נוקשות , להגיע להשיג לא לוותר , קצת ביתר , והייתי בוחרת משהו שירכך במידה כזו או אחרת את ה-8 ביתר ...
לשיקולך , כי נוצרת מפה מדי חזקה , גברית משהו ... מדובר הרי בבת , האם זו ההצעה היחידה הקיימת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
לימור פייגלר23/04/2008השמות הנוספים שחשבנו עליהם הם נועם או גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור
ליאת יוגב23/04/2008השם גל - נפלא , זאת מאחר ומספר הגורל כידוע , הוא 8 המספרים האחרים הם - 6 מספר השם המלא , המרכך את ה-8 היותר חזק סמכותי ונוקשה משהו , מספרים אחרים הם 2 יום 3 , כלומר מחבר אותה יותר לצדדים נשיים רגשיים , מעבר לעובדה שהמפה הרמונית - נוצרת מפה שכולה זוגית , מה שאומר צורך בבטוח בסטנדרטי ביציב ובנוח , ולכן , בשל כל ההסברים הללו , השם נפלא .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםאופיר17/04/2008
רציתי לדעת מה משמעות השם רום
והאים הוא מתאים לבן שנולד ב 14.4.08* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופיר
ליאת יוגב17/04/2008כדי שאענה האם השם רום מתאים , חשוב לדעת מהו שם המשפחה שלכם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת השם רום
אופיר18/04/2008שם המשפחה הוא עמיחי והשם שנבחר הוא רום נולד ב 14.4.08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאופיר
ליאת יוגב19/04/2008לדעתי בחרתם שם , ואתם בעצם לא מתייעצים , אלא שואלים מה משמעות השם רום אופיר שנולד ב-14.4.2008 ובכן התשובה, נוצרת מפה שמצד אחד קיימים מספרים מאד זורמים , שם פרטי 3 יום לידה 5 שבנוי מ-14 ומשמעות הדבר שקיימים צירופים מאד זורמים חברותיים תקשורתיים , מול חלקים מאד נוקשים , מחוייבים , נועד להיות 1 כי זהו מספר הגורל - מה שאומר להיות יחודי בדרכו , אלא שהחיים לא פעם דורשים להיות חלק מ... סטנדרטי , מאד מחויב אחראי , ומי נותן לי את המיוחדות שבי ? כאשר זה מה שעליכם לזכור , לחבר אותו למיוחדות שבו לאינדבדואליות , לעצמאות ,
מול זה גם קיימים מספרים נוקשים פחות מתפשרים , גם כי בתור ילד מאחר והשם הפרטי שנבחר הוא 3 קיימת מידה של רכות , זרימה , חברותיות , אלא שלימים תוכלו לראות גם את הצדדים הנוקשים המטרתיים , הדורשים שלמות גם בהיבט הרגשי וגם בצד המנטלי ..
בהצלחה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף התיעצות נוספת! עוד לא בחרנו שםכלנית17/04/2008
שלום ליאת. הבת שלי נולדה לפני עשרה ימים ועדיין לא מצאנו לה שם!
תאריך לידה 7 לאפריל
שם האב יוסי
שם האם כלנית
שם משפחה מנר
השמות ברשימה: איה, או אגם {כזכור לך המלצת לנו על גלי אך אנו לא התחברנו לגמרי לשם}
אשמח אם תפרטי לגבי שני השמות, השם חשוב לנו מאוד מכיוון שההריון היה בעייתי וגם עתה התינוקת עושה בעיות....
תודה רבה כלנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלנית
ליאת יוגב17/04/2008השם איה בהחלט אפשרי , נוצרת מפה שיש בה חלקים זורמים חברותיים , תוך שיקול דעת עומק , חכמה , דרישה לשלמות , אם כל החלקים הקלילים והמבטאים , מאחר והגורל שלה הוא 3 , תנו לה לבטא עצמה , בכיוון יצירתי , בכיוון של הילדה שבה , גם לכשתגדל בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התייחסת לשם אגם...
כלנית17/04/2008אנא אימרי מה דעתך על אגם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלנית
ליאת יוגב19/04/2008השם אגם מנר , יוצר מספר שם מלא קרמטי 19-1 שמשמעו תיקון על חיים קודמים , קושי תקשורתי , הרגשה של עליונות , או מצבים של קורבנות תלות מסכנות , האם ההסבר ברור ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שםרינת16/04/2008
שלום רב,
התינוקת שלנו נולדה ב28.11.2007 בשעה 7:58 שמה נועה אביגייל .האם השם מתאים תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה
רינת16/04/2008שם משפחה כהן. נועה אביגייל כהן. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי
רינת17/04/2008במידה ולא , מה ניתן לשנות על מנת להתאים, כלומר להוריד אחד השמות או להחליף בינהם. המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביגייל
ליאת יוגב17/04/2008הצירוף של השם עם תאריך הלידה - נפלא , זרימה חברותיות פתיחות , מול גישה פרקטית מעשית ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשאיר רק אביגייל ולהוריד את נועה?
רינת17/04/2008המון תודה.
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת, האם אפשר להתקשר אליך?
רינת17/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)