מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תודה על ההתיחסות לשמות אבלאייל דרורי27/04/2008
קבלתי את המלצתך בחום והבנתי שתמרי אפשר לרשום עם שני שמות המשפחה. האם לכך התכוונת.ואם כן אז כך יעשה תודה רבה
לגבי איה האם לרשום רק עם שם משפחה אחד ואם כן אז עם איזה שם משפחה ?
יש שם נוסף שהוא גלי או נעמה אם תתיחסי אליו אודה לך.
רוצה כ"כ כבר לקרוא להן בשמן.
אלפי תודות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאייל שלום
ליאת יוגב27/04/2008בעניין תמרי , בהחלט התכוונתי ששני שמות המשפחה הם הנכונים בעבורה , מה שמתקבל - מפה מאד זורמת חברותית , עצמאית תוך מידה רבה של משפחתיות ואחריות , חלקים זורמים מאד , מול הצדדים האחראיים ...
בעניין איה , ראשית , לא הגיוני , ששם המשפחה שלה לא יהיה , בשם המלא כלומר דרורי ופליסקין ואם כך להצעות הנוספות , מתוך הנחה שאלה שמות ראשוניים ולא בת.ז. בלבד .
גלי הוא בהחלט שם לא רע , כאשר ניתנת כאן מפת מנהיגות , חלקים עצמאיים חוזק רב , מול יכולת הבנה ונתינה רבה .
צדדים אינדבדואליסטיים , מול צדדים , שיש בהם שיתוף פעולה ...
אנא , ציין האם כוונתך היא לשם ראשון גלי... ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להצעתך
אייל דרורי27/04/2008אלו שמות שבהחלט יהיו בת.ז ויהיו רק שם אחד לכל בת
לראשונה כבר הוחלט בעזרתך ושוב תודה. יהיה שמה תמרי דרורי פליסקין
ולשנייה השם שחשבנו איה אך אני מבין שאת לא ממליצה.
לשם גלי הבנתי שאת ממליצה יותר בחום
אך מה אם השם נעמה ...?
בהמלצתך שמות המשפחה יהיו תמיד דרורי ופליסקין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבן -דחוףקרן26/04/2008
בננו נולד ב- 21.4.08 בשעה 15:21. אנו מתלבטים מאד וממש לא סגורים. יש כמה אופציות ללא עדיפות ברורה: יואב, יפתח, הראל, אורי, צוף, אבישי, לביא, רביד.
הברית קרבה ובאה ונשמח לשמוע דעה מכוונת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
ליאת יוגב27/04/2008מהו שם המשפחה שלכם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קראה בשל התינוקת בזמן הלידהאמיר26/04/2008
לפני 10 ימים נולדה לנו בת.בזמן הלידה בצירי לחץ בת הזוג שלי ללא תיאום איתי קראה בקול מיכל מיכלי וכ' הרבה פעמים כלאמר התיחסה לילדה כ"מיכל".בת זוגי לא יודעת מה פתאום זה קרה לה וזה לא שם שחשבנו עלי לפני כן.יש עיצה?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיר
ליאת יוגב27/04/2008כדי שאענה אני צריכה לדעת מהו תאריך הלידה ? וכן מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתיסמין26/04/2008
ליאת שלום,
יש לי שאלה לגבי בחירת שם לבתי, אך ברצוני להישאר אנונימית. האם ישנה דרך ליצור אתך קשר בטלפון? אני מעריכה את תשובתך.
בתודה, יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליסמין
ליאת יוגב27/04/2008תוכלי ליצור איתי קשר - 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןשוש רצאבי26/04/2008
שלום,
אנחנו נמצאים לכמה שנים בארה"ב וכאן צריך להחליט על שם מראש ולהודיע כבר בעת הלידה את השם. לי באופן אישי זה מאוד קשה כי בלידות הקודמות היו לי שמות בראש ואחרי שראיתי את התינוקת (זה בן ראשון אחרי 3 בנות) ידעתי מה מתאים ומה לא. יש עוד זמן עד הלידה 6.9.08 אבל הייתי רוצה לפחות לדעת איזה שמות טובים או לא.
מספר שמות בינתיים עלו על הפרק:
ליאב
ליעד
איתי
שמי: שושנה שרה רצאבי ת.ל. 16.3.1978
שם בעלי: דורון רצאבי ת.ל. 30.1.1969
תודה רבה!
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשוש
ליאת יוגב26/04/2008השאלה ראשית , האם את חושבת בעברית , כלומר האם בחירת השם לבינכם הוא בעברית או שאתם מחוברים מאד לשפה האנגלית ,
על כל פנים תשובתי תתבסס על פי השם בעברית ואם קיים תיקון על כך תקנו אותי ,
חשוב לדעת כמובן מהו תאריך הלידה , על כל פנים השמות ליאב ואיתי נותנים שם פרטי 7 מה שאומר , שהשם המלא מקבל , 13-4 = מספר קרמטי , שבהחלט לא מומלץ , לכן אני פחות ממליצה על השמות הנ"ל ..
השם ליעד נותן מספרים רכים מדי , נשיים , כמובן שחשוב לראות מהו מספר הגורל = כלומר צמצום תאריך הלידה , כאשר , מהסיבה הזו בלבד , חשוב שתכינו שמות נוספים שאוהבים ומתחברים אליהם .
נשתמע ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שוש רצאבי28/04/2008תודה על התשובה וההבהרות.
אנחנו סגורים על שם בעברית בלבד אבל רוצים שם שלא יהיה קשה לאמריקאים לבטא (בלי ר או ח).
מה עם השמות:
גל
דקל
אדיב
שי
איך בכל זאת מחשבים לבינתיים ללא תאריך לידה?
תודה,
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש
ליאת יוגב29/04/2008מבין השמות שהצעת השם שי הוא המומלץ ביותר , כאשר לא סופי , אבל בהחלט אפשרי מאחר ונותן שם מלא 1 שם המשפחה הוא 6 רצאבי - מול שם פרטי 4 ביחד נותן כמובן 10- שזוהי קרמה חיובית , יכולת התגברות על מכשולים לאורך הדרך בחיים , זאת במידה ומספר הגורל לא יהיה 2 , כי אז יצור קונפליקט ,
הטוב ביותר הוא לבחור כמה שמות נוספים מלבד אלה שהצעתם ובזמן המתאים ליצור קשר נוסף ,
כאשר השמות שהצעת גל שקד ואדיב פחות מומלצים , כל אחד וסיבותיו הוא .
בתקוה להשתמע . ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שמות
שוש רצאבי29/04/2008תודה רבה על ההצעות. יש לי מספר שמות נוספים להציע, וכך אולי יהיו כמה אופציות בסוף.
שגב
דקל
נבו
אושר
תבור
וכך אולי חוץ משי יהיו מספר אופציות לבחור בבוא העת.
שוב תודה ונשתמע
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו נכנס לשרשור שלי...
שוש רצאבי29/04/2008איכשהו מישהו נכנס לשרשור שלי.
אשמח אם תוכלי לעדכן אותי לגבי השמות הנוספים שהצענו.
תודה,
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשוש
ליאת יוגב30/04/2008לא סופי ובכל זאת , שמות המועדפים מתוך הרשימה שהצעת הם - אושר תבור .
נשתמע לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת הגאולה בדרך.....
אייל29/04/2008המון תודות לך על הסבלנות
ככל הנראה השם שיבחר יהיה מיקה מכל המלצותיך
לא התיחסת לשם עלמה בתגובתך... יש סיבה ? מה לגביו..?
ושוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
ליאת יוגב29/04/2008אני שמחה על בחירתכם , ולשאלתך על השם עלמה , נוצרת מפה של מידת חופש רבה מדי , וכן מספר קרמטי 14-5 שיוצר , צורך כל הזמן לשנות לגוון , ובכלל לא ממליצה על מספרים קרמטיים , ולכן השם לא מומלץ .
אז דרך צלחה בגידול התאומות , ד.א . אני עצמי תאומה גם כן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לנו בן :)דודה26/04/2008
רציתי לבדוק את שם האחיין החמוד שלי :)
אמא: יערה גורן ת.ל: 4.4.1980
אבא: גבריאל גורן ת.ל: 12.6.1980
והפיצקול: יובל גורן ת.ל 22.2.2008
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדודה
ליאת יוגב26/04/2008השם נבחר , יובל , משמעות הדבר שקיימים חלקים של עומק חכמה ידע למידה , ילד מוכשר במיוחד , מצד שני המפה שלו מוכיחה על מפה מאד רצינית בוגרת , אם חלקים נוקשים לא פעם ,גם כי השם הפרטי יובל = 3 פחות יאהב לראות עצמו בילדות בחלקים הכל כך רציניים , בוגרים
החשוב יותר זה לראות שקיימים בו חלקים אינדבדואליסטיים , גורל 7 שם מלא 1 מה שמדגיש שרוב חלקי המפה , יש בהם צדדים פרטיים , אלא שצורת החשיבה מראה , שחשוב ללכת בתלם , על פי נורמות וחוקים ואם כך עד כמה אני מרשה לחלקים שבי , למי שאני לתת להם ביטוי עד הסוף, או תמיד הולך ממקום מתחשב .?
לדעת לתת לו את העולם הפרטי שלו , כי זה בעצם היעוד שאליו נולד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתאומות פגות שרק נולדואייל26/04/2008
2 תאומות לא זהות שנולדו ב 13.4.08 בשעה 19:50
בחרנו 2 שמות תמרי ואיה ..מתלבטים
אשתי לא יודעת שאני כאן מחפש אישור לשמות
שלדעתנו יפים.
אשמח לתגובה מהירה בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ליאת יוגב26/04/2008בבחירת שם לתינוק , אין לי צורך בשם האם , אלא בשם המשפחה שלכם , מהו ? הוסף וקבל תשובה לשמות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות המשפחה שלנו.....
אייל דרורי27/04/2008לא החלטנו איך לרשות את הבנות כלומר באיזה שם משפחה כל אחד שמר על שם משפחתו שלי הוא דרורי ושל בת זוגתי הוא פליסקין.
תודה רבה ליאת על ההתיחסות והתגובה המהירה
אשמח גם לשמוע את עצתך באיזה שם לרשום או אם אפשר לרשום בשני השמות
ושוב אלפי תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל שלום
ליאת יוגב27/04/2008ובכן , לשאלתך איך לרשום את שם המשפחה האם של שניכם או רק דרורי ?
או אולי פליסקין בלבד ? האם זו שאלה ? כי זהו הצירוף הנפלא לבנות, אבל האם זה אפשרי מבחינתכם ?
אנסה להסביר , השם תמרי דרורי - מקבל צירוף של מפה מאד חזקה , שאפתנית , מטרתית וכדו .
מידה רבה של מספרים גבריים , ואילו במפה של איה נוצרת מפה א.קונפליקטית ב. מספרים קרמטיים , שאלה שיעורים על חיים קודמים ולגמרי לא מומלץ , פשוט לא .
ואז לשאלה האם להיות עם שני שמות המשפחה , עבור תמרי , נראה נפלא ,
ועבור איה , עדיף שלא , אז אם כך מה נכון לעשות ?
אולי למצוא שם אחר במקום איה ?
מחכה לשמוע את החלטתכם ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים שיש לנו אבל
אייל דרורי27/04/2008שמות נוספים שחשבנו עליהם זה נעמה וגלי אבל תמרי ואיה הן אלו שנראו לנו אחרי הולדת התאומות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלתי את המלצתך בחום רק
אייל דרורי27/04/2008קבלתי את המלצתך בחום והבנתי שתמרי אפשר לרשום עם שני שמות המשפחה. האם לכך התכוונת.ואם כן אז כך יעשה תודה רבה
לגבי איה האם לרשום רק עם שם משפחה אחד ואם כן אז עם איזה שם משפחה ?
יש שם נוסף שהוא גלי או נעמה אם תתיחסי אליו אודה לך.
רוצה כ"כ כבר לקרוא להן בשמן.
אלפי תודות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתליאת24/04/2008
נולדה לנו בת ב-18/04/08
אנו מתלבטים עם השמות - רותם , עומר , שקד ונועה.
מה את אומרת על כל אחד מהשמות? ומה לדעתך כדאי?
בתודה מראש.
ליאת ורן מיכאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאת
ליאת יוגב24/04/2008מבין השמות השם המומלץ ביותר הוא נועה , וזאת מאחר והשם הפרטי גם הוא 5 כמספר הגורל , של התינוקת , צמצום כל תאריך הלידה הוא 14-5 שזהו מספר קרמטי , שמשמעו צורך בחופש גיוון ריגוש עניין סקרנות תנועה ... וכו. כך גם השם הפרטי = 5 השם המלא הוא 8 שאומר יכולת עשיה פרקטית מעשיות רבה מול חלקים מאד זורמים חברותיים פתוחים ותקשורתיים , נפלא
כל שאר השמות שהצעת בעייתיים , כל אחד מסיבותיו . ואם כך זהו , השם , אלא אם כן יש הצעות אחרות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת שנולדה ב18.04.08
ליאת24/04/2008שלום רציתי להוסיף שם בבקשה בשם רביד ולדעת אם אכן הוא חיובי בתודה רן וליאת מיכאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
ליאת יוגב25/04/2008השם רביד לא מומלץ , מהסיבה שיוצר קונפליקט בין צורת החשיבה =4 לבין מי שנועדתי להיות 5 , ואם כך הקונפליקט יכול ליצור מצבים של פחד מאיבוד שליטה , צדדים זורמים , ומה פתאום ... פחד מללכת אם כל מה שיש בתוכי , כל הזמן "ברקסים " ולכן לא נכון לבחור בשם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתאיריס ואיילב23/04/2008
איזה שם מתאים
אגם בר טליה יה-לי ליאם ליהי ליעד פז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבת
איריס ואיילב23/04/2008שם המישפחה בן שבת
איזה שם מתאים אגם. בר. טליה. יה-לי . ליאם. ליהי . ליעד . פז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתאיריס ואיילב23/04/2008
איזה שם מתאים
אגם בר טליה יה-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיריס
ליאת יוגב23/04/2008נתת לי המון אופציות , אבל לא ציינת מהו תאריך הלידה ?
במידה ועדיין לא ילדת , אנא צרי קשר לאחר הלידה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת בדחיפותגלית23/04/2008
בתי נולדה ב- 22.3.08 ולצערי עדיין לא הגענו להחלטנ סופית לגבי השם: עינב, נויה, ליבת או דפנה? שם המשפחה הוא בובליל, ושמי גלית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית
ליאת יוגב23/04/2008מבין השמות שהצעת , השם עינב בהחלט לא רע , קיימים מספרים חזקים עוצמתיים , כאשר מספר הגורל הוא 8 , כוח שליטה חוזק , מול חלקים רכים יותר , שורדנות זרימה אקשן , כאשר יש גם חלקים משפחתיים, נועם זולתיות . אוהבת ...
השם מיה ליבת יוצר מפות נוקשות וחזקות מדי , במידה והיה זה שם לבן אפשרי יותר בקלות לבחור במפות כאלה , מאחר ומדובר בבת חשוב גם לרכך ולחבר למקומות נשיים ,
דפנה נפלא גם כן , שם שנותן שם פרטי 4 , גם יום הלידה 4 גישה מעשית אחראית מול מספרי ה-3 שמייצגים , פתיחות חברותיות זרימה ויצירתיות ..
לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם מוצלח לבת מקסימה!שני23/04/2008
שלום לך.
שמי שני שרבט
שם בעלי קובי שרבט (שרבט=7)
ביתנו המקסימה נולדה ב-13.4.2008 יום א' בשעה 17:25 בוולפסון חולון , טרם החלטנו על שם ...............
אשמח לסיוע מתוך מבחר (מדורג ), מאוד מבולבלת..אמא לוחצת להחליט הבעל לוחץ, מי לא...:
א. נופר
ב. לינוי
ג. קורל
ד. שירן
ה. קורן
ו. שי-לי
חשוב לי מאוד שם עם פוטנציאל ליצירתיות,ייחודיות,בטחון עצמי, ביטוי עצמי, עצמאית וחזקה יחד עם רגישות ומשפחתיות , שמחת חיים ולא יזיק רוחניות מה...
מודה לך על העזרה !!
שני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
ליאת יוגב23/04/2008מבין השמות שהצעת , השמות היותר מוצלחים במקרה של ביתכם , שנולדה למספר גורל 9 - המדגיש , הבנה נתינה למען ... כמישהי "שבאה לתקן את העולם " עשיה בגדול ועוד , השם המועדף הוא - לינוי או קורן .
השם קורל נופר יורדים בגלל מספר קרמה 19-1 בשם המלא - קרמה תיקון על חיים קודמים -תחושת עליונות או נחיתות .
השם לינוי אמנם נותן שם פרטי 7 שאומר שתקלוט , שאמא רוצה אותה יותר רצינית איכותית , אלא שכל מספרי המפה הולכים בכיוון של הצלחה שאפתנות מטרות , אם צדדים משפחתיים יופי ועוד .
השם קורן יותר רך , הרמוני יצירתי אם חלקים משפחתיים , צד זורם חברותי , נהדר גם כן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
שני24/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתמיכל23/04/2008
מאחר ואני אמורה ללדת בניתוח קיסרי אני יכולה (פחות או יותר לבחור תאריך לידה)
התאריך המועדף עלי הוא 12.6.08
השמות שעליהם חשבנו לתינוקת הם דנה או גוני אבל אנחנו ממש לא סגורים גם על 2 השמות האלה ופתוחים להצעות
שם המשפחה כהן
נשמח לקבל המלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ליאת יוגב23/04/2008בהנחה שאכן זהו תאריך ההולדה - 12.6.2008 מספר הגורל הוא 10 - שמתייחס לקרמה חיובית , יכולת התגברות על מכשולים לאורך הדרך , עצמאות ייחודיות ועוד .
השם גוני הוא השם המומלץ יותר , אלא אם כן יש עוד אפשרויות .
כשבהחלט אפשר לראות בשם צדדים נשיים רכים צורך בביטוי יכולת עשיה בגדול ועוד .
צרו קשר לאחר הלידה , כדי לאמת שזהו אכן התאריך והכל מתאים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןמיטל23/04/2008
שלום,
מתלבטים בין שני השמות גוני ויובל לבננו שנולד בתאריך 16.4.08 בשעה 08:17
שם המשפחה הוא לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ליאת יוגב23/04/2008שתי האופציות שהעליתם גוני או יובל , שתיהן בעייתיות מאחר ויוצרות מפות קונפליקטיות , בעיקר השם גוני שיוצר הקונפליקט בין ה 5- ל-7 ואם כך מצבים של פחד מאיבוד שליטה , או אירועים בתוך החיים שמביאים למצבים של איבוד שליטה , הרבה בלבול , שלא מומלץ .
השם יובל יוצר מפה שיש בה גם כן קונפליקט , בין הצד הקליל לצד הבוגר , האחראי והרציני משהו .
אנא הציעו עוד אפשרויות ואעזור לכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אופציות
מיטל23/04/2008הי ליאת,
שמות נוספים שחשבנו עליהם הם: גל, דניאל, ליאם, הראל ו-אילי\עילי.
תודה, מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
ליאת יוגב23/04/2008השם ליאם הוא המומלץ מבין כל השמות שהצעת , במידה ואוהבת - פשוט נפלא מפה שיש בה חלקים יחודיים אינדבדואליים עצמאיים , מפה ללא קונפליקטים , יכולת להוביל , להיות עצמאי בדרכו , כאשר מספר הגורל הוא 3 - שמייצג ביטוי , זרימה חברותיות , ולהצליח להשאר ילד "לתמיד "
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 18.04.08ליאת22/04/2008
בתי נולדה ב-18/04/2008 ואני מתלבטת איך לקרוא לה...האם תוכלי להמליץ לי על שמות טובים לתאריך זה?
האם השמות- שקד, שיר, לירון, נועה -מתאימים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
ליאת יוגב22/04/2008השם המועדף הוא נועה , רק צריך לדעת , שמספר הגורל הוא 14-5 קיים שם פרטי 5 וכן בעוד חלק במפה 14-5 מה שמדגיש צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות תקשורת חברה , כל זה כנושא חשוב , כי חשוב לאפשר לילדה זאת ....
קיימים מספרים זורמים במפה תוך גישה ויכולת פרקטית מעשיות רבה , יכולת השרדותית ...
ופשוט מפה נפלאה והרמונית
השם שקד אופציה נוספת , מספרים רכים מול עד כמה חשוב לי להראות כלפי חוץ , מה שנקרא רושם חיצוני 8 - להראות כוח חוסן , שאף אחד לא יגלה את הצדדים הרכים שבי .
שם פרטי שקד = 8 שאומר , שהדברים דורשים יתר מאמץ בדרך ,...
אך בהחלט לא רע , לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)