מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום יש לי בת בשם גלייפעת24/07/2007
רציתי לדעת אם השם מתאים לה לטווח הארוך כי היא עכשיו נהדרת: גלי המאירי
תאריך לידה
29/11/05* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף במספרים רגישים
ענת זנזורי26/07/2007יפעת שלום רב
תאריך הלידה של גלי מורכב מריבוי מאוד גדול של מספרי 2 המראה על ילדה מאוד מואד רגישה ,הזקוקה להמון חום ואהבה, מואד יודעת לוותר ועם נתינה אין סופית , השם גלי הינו בגימטריה 7 המראה על רצון לשקט ,לעיתים חרדתיות , לומר לך שזאת ההתאמה המדהימה - זה לא , אבל מאידך לא הייתי ממליצה לשנות , כמובן שאני יכולה למנות לך כאן עוד מספרים רבים אשר יכולים להתאים מלבד גימטריה 7 ,אבל כפי שאמרתי ,כעת לא לשנות , רק קחי בחשבון שגלי ילדה רגישה ,קולטת דברים ומצבים בצורה מדהימה ,וצריך לשים לב שבעתיד בחייה , התמימות והטוב לב שלה ,לא יהיו לה למכשול
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם "אשכר"בת-חן24/07/2007
לילדה ,מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי לא
ענת זנזורי26/07/2007בת חן שלום רב
לא ממש הבנתי את שאלתך , השם אשכר הוא בגימטריה 8 ועל מנת שאוכל לומר לך האם זה מתאים אני צריכה תאריך לידה ,מלבד זאת מה המשמעות של השם אשכר? לדעתי יהיה לילדה קשה להתמודד עם השם ביום יום ,צריך גם לחשוב על זה
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה+ הנתונים שביקשתליז23/07/2007
האם השם טלי מתאים לתאריך הלידה 1.10.1990
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתתי לך כבר תשובה
ענת זנזורי23/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך משועריפעת23/07/2007
שלום
אני טרם ילדתי, אך התאריך המשוער הוא 28.9 (סוכות)
האם השמות הבאים בסדר: נועה, עדן, עדי.
כמו כן האם כדאי לתת 2 שמות? (שם שני רק לתעודת זהות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תאריך משוער
ענת זנזורי23/07/2007יפעת יקירתי ,איני עונה על תאריכים משוערים ,אשר אינם תואמים את התאריכים המדוייקים ,אנא חיזרי אלינו לאחר הלידה
שתהיה לך לידה קלה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת לשאלה קודמתmory23/07/2007
ישנן גם אפשרויות של לבן שנולד ב17/07/2007
אורי ואייל
אשמח לתשובה בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ענת זנזורי23/07/2007אורי הטוב ביותר או יובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נועםלילך23/07/2007
שלום ענת
אני צריכה ללדת בתחילת ספטמבר (תאריך משוער 10/9/07)
מאוד מאוד אוהבת את השם נועם
אני חד הורית
מה המלצתך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמשיכי לחשוב על עוד שמות
ענת זנזורי23/07/2007לילך היקרה מזל טוב
לצערי אין ביכולתי לכוונך בגל שהתאריך הוא משוער בלבד , אני עוד לא מכריה אף אחד שילד בתאריך המשוער שלו ,ולכן חבל בכלל להתחיל לבדוק ,כי בבירור אני יודעת שלא תלדי בתאריך הנ"ל ,בלי קשר כעת לתאריך השם נועם הוא שם בגימטריה 4 שאני לא ממש בטוחה שהואי יהיה מתאים ,אולי רק בתנאי שבנת יוולד עםשילוב של תאריכים מסויים ,בדקתי גם נועם ללא ו' נעם ,והגימטריה אפילו פחות טובה
בקיצור אני ממתינה לך ,ראשית להמתין בסבלנות ללידה ושתעבור בקלות ומלבד זאת לחשוב על עוד שמות
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליז22/07/2007
רציתי לדעת אם השם טלי מתאים לשנת 1990 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מוסיפה
ליז22/07/2007התכוונתי לרשום האם השם טלי מתאים לתאריך ה 01.10.1990
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר התאמה
ענת זנזורי23/07/2007טלי שלום רב
לדעתי השם טלי אינו מתאים ,אני מבינה שזהו תאריך הלידה שלך המראה על בחורה מאוד הגיונית ,זקוקה להרבה נתונים על מנת לקבל החלטות, אינה אוהבת לקבל הוראות אלא לתת הוראות ,השם טלי מראה על גימטריה 4 המראה לעיתים על קושי ,יש לי בעיה עם תאריך הלידה של כי הוא נטול מספרים רגשיים ומשפחתיים , לך חשוב בחיים להצליח ולנהל ,את שמה לב לפרטים הקטנים ולפעמים אפילו מתעקשת על שטויות ,רק בשביל להראות לכולם שאת צודקת ,בקיצור צריכה לומר את המילה האחרונה , אני לא הייתי ממליצה על השם טלי ,ובכלל אני תוהה אם פנית אלי ושאלת אותי זה בגלל שישנה בעיה או מה ? האם את מרגישה קושי בתחום הזוגי?
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסרים נתונים
ענת זנזורי23/07/2007על מנת לבדוק את השם טלי ,עלי לקבל ממך פרטים מלאים בלבד של תאריך הלידה ולא רק את שנת הלידה
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גימטריה של שמותרחל22/07/2007
שלום רב לך..
ראיתי שאת רושמת לרוב השואלים שגימטריה של 3 ו/או 9 טובה, מה זאת אומרת?
איך מחשבים גימטריה של שמות? אודה לך מאוד אם תוכלי גם לתת דוגמה.
תודה מראש
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל תלוי בתאריך הלידה
ענת זנזורי23/07/2007רחל שלום רב
גימטריה 3 או 9 טובה לתאריכים מסויימים ולכן כל תאריך הוא אינדיבידואל בפני עצמו, בעיקרון קחי טבלה ותרשמי את כל אותיות הא' ב' וליד כל אות לפי הסדר תרשמי את המספרים מ1 עד 9 , אחר כך תחשבי את כולם ,במידה והגעת למספר דו סיפרתי תחברי גם אותו לדוגמא : אם יצא לך מספר 34 תחברי 3+4
אבל עדיין קחי בחשבון שגימטריה 3 או 9 גם יכולה להיות לא מתאימה ,הכל תלוי בתאריך הלידה
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר לא מובן
רחל24/07/2007שלום רב לך..
לא הבנתי את ההסבר שלך, רשמת תירשמי את אותיות הא' ב' ולידם מספרים מ1 עד 9, יש 22 אותיות ויש אותיות שהמספרים שלהם זה 10 20 וכו'.. למה התכוונת, ורשמת גם "תחשבי אותם" איך בדיוק לחבר, לחסר?
אודה לך על הסבר ברור יותר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסבירה את עצמי בשנית
ענת זנזורי25/07/2007ההסבר הוא בדיוק כפי שאמרתי ואני אחזור :
קחי דף ותרשמי את כל אותיות הא' ב' ליד כל אות תרשמי את המספרים מ1 עד 9 ,גם כתגיעי לאות יוד שצריכה להיות מספר 10 תרשמי רק את הסיפרה 1 כי לסיפרה 0 אין משמעות ,תמשיכי לאות כ' ותרשמי 2 וכן הלאה והלאה ,
לבסוף רשמי בצד את השם שאת מעוניינת בו ,תציבי מעל כל אות את הסיפרה מות רשימת האותיות שעשית ,ופשוט תחברי אותם כמו שעישת בכיתה א' ,במידה והגעת בחישוב למספר דו סיפרתי כמו 23 תחברי גם אותו לדוגמא 2+3 = 5 היפסרה החד סיפרתית היא הקובעת
מקווה שהפעם הייתי יותר מובנת
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמר22/07/2007
רציתי לשאול אם השם שירי טוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר תאריך לידה
ענת זנזורי23/07/2007רינת שלום ,על מנת לבדוק התאמה ,אני זקוקה לתאריך לידה ,אנא חזרי אליונ עם תאריך מדוייק ,על מנת שאוכל לכונך
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תומרשירלי21/07/2007
נולדה לי תינוקת ב 11.7.07 חשבתי על השם תומר. שם המשפחה צפתי, מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק גימטריה 3 או 9 בלבד
ענת זנזורי22/07/2007משפחתי צפתי שלום רב
באופן מוחלט !!!! השם תומר אינו טוב לבתכם!!! רנא מכם מצאו שם בגימטריה 3 או 9 בלבד!!!!
תודה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם אלטרנטיבי
שירלי22/07/2007.... מלחיץ :)
או קי, שמות נוספים, בהתאם להנחיה שלך:
טל
אופיר
טובי
יובל
יעלי
נעמה
נירי
עפרי
מה המלצתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
שירלי22/07/2007אשמח גם להסבר קצר מדוע צריך שם שמסתכם ב 3 או 9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף...
שירלי22/07/2007שם בן זוגי אסף צפתי ושמי, שירלי אברם. הילדה תקבל את שם המשפחה של אביה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק גימטריה 3 או 9 בלבד
ענת זנזורי23/07/2007משפחת צפתי שלום רב
למיטב זכרוני נתתי לכם גם תשובה בפורום אחר ...בכל מקרה השם אינו טוב בכלל ,גימטריה 7 לתאריך כזה אינה טובה ,אנא מכם חפשו גימטריה העונה למספרים 3 או 9 בלבד
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמו של בנילימור20/07/2007
שלום ענת,
אמנם בני כבר גדול, אך מאוד קשה לו להצליח....בכל תחום. ורציתי לדעת האם יש קשר לשם שלו.
שמו- גל והוא נולד ב 31.3.1973 . שמי- פרינה ושם בעלי - מנה .שם משפחה- ליכט.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
לימור22/07/2007אני חושבת שבלי כוונה דילגת על השאלה שלי !?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
לימור22/07/2007אני חושבת שבלי כוונה דילגת על השאלה שלי !?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תמיד השם הוא האשם
ענת זנזורי23/07/2007פרינה שלום רב
לא תמיד השם הוא האשם ,למרות שאין התאמה מקסימלית עם השם כי השם גל בגימטריה נותן 6 ,המראה על ילד רגש ומשפחתי ולא ממש תכונות שעשויות לעזור לו בבגרותו , עדין לדעתי הבעיה היא אינה בשם אלא בהתנהלות שלו בחיים ,לדעתי בנך זקיק לייעוץ נומרולוגי מקיף כאשר המשקל הוא על תאריך הלידה ,הכוונה של מקצוע ועוד....בלי קשר השנה האחרונה ממרץ 2007 הוא בשנה לא קלה (שנת תיקון) ולכן עזבי אותו השנה עד מרץ 2008
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתי השנייהלימור20/07/2007
שלום ענת,
קודם כל תודה על התשובה לשאלתי הראשונה.
רציתי לשאול גם על בתי השנייה, שמה - מיקה והיא נולדה ב- 22.7.2001
ושוב שמי - לימור, שם בעלי - תומר ושם המשפחה שלנו - גלס.
תודה מראש
לימור גלס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירה טובה
ענת זנזורי22/07/2007לימור שלום רב
אכן השם מיקה מתאים לבתך ומאזן לה את תאריך הלידה אשר מראה על מספרים קצת יותר עקשניים ,עוצמתיים ופרקטיים, דווקא השם מיקה שהוא בגימטריה שווה לספרה 2 נותן לבתך קצת עדינות ,נשיות (שתגדל) טקט ,דיפלומטיה וזוגיות ,לדעתי הבחירה נכונה
תודה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים לתאריך הלידה?א19/07/2007
רציתיל דעת האם השם אורטל מתאים לתאריך לידה 9.10.1991
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמה טובה
ענת זנזורי20/07/2007אכן השם אורטל מתאים מאוד מאוד
שיהיה לכם מזל טוב
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאסי ואניה19/07/2007
היי
נולדה לנו תינוקת ב 14.7 ואנחנו מאוד מתלבטים עד כי לא יודעים באיזה שם לקרוא לה
שם אחותה הוא ליטל
האופציות:
תמר
שירלי
מיטל
מיכל
שירי
שירה
נודה אם תעזרי לנו ביעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמשיכו לחשוב
ענת זנזורי20/07/2007אסי ואניה מזל טוב
לא נעים ,אבל לצערי השמות אינם טובים, בתכם הקטנה נולדה עם תאריך המראה על סביבתיות יתר הקשורה למרכיב טיפולי ,ועד שהיא תגדל ותעסוק בתחום ,עלי לתת לה שם עם הגנה ושמירה אלוקית, לא נותר אלה לכוון לגימטריה 3 או 9 בלבד ,השמות שנתתם אינם מתאימים ,אנא המשיכו לחשוב על עוד שמות
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם לבתי הוא טוב?לימור19/07/2007
שלום רב,
רציתי לשאול האם השם שנתנו לבתנו הבכורה הוא טוב לה ?!
היא נולדה בתאריך : 18.11.97 ושמה - שי.
( רק בזמן האחרון הבנתי שיותר טוב לתת שם עם 3 אותיות ויותר...)
שמי - לימור
ושם בעלי - תומר ( בתעודת הזהות יש לו עוד 2 שמות: ארוין ואגון , האם זה חשוב להזכיר? )
לגבי בתי השנייה אשאל במייל אחר , אני יודעת שאת עונה כל פעם על שם אחד.
תודה רבה מראש
לימור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללימור
ענת זנזורי19/07/2007לימור שלום רב
אנא צייני גפ את שם המפשפה ,לגבי בחירת השם לימור לתאריך הלידה שנתת לי ,ההתאמה לא מי יודע מה ,השם לימור בגימטריה נותן 4 ,מספרי ה4 יכולים לעיתים להראות על קושי אצל הילדה ,את לעומת זאת יכולה אולי לחוש בעקשנות שלה , אבל עדין העקשנות אינה "מפחידה אותי" בתך לא היתה צריכה שם עם 3 אותיות ,בתך היתה צריכה שם בגימטריה 3 זה היה הכי נכון לה.
כעת אל תשני ואל תעשי דבר ,אך קחי בחשבון ותהי קובה ,במידה ותראי במהלך השנים שדברים הולכים לה קשה ,בהחלט יכולה להיות לזה סיבה הקשורה לשם.
אל תיכנסי לפאניקה ולא כל דבר שלא ילך לה את תחשבי כך ,אני מתכוונת יותר בבגרותה...
תודה לך
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)