מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בועת דם מעל שן קדמיתענת27/07/2018
יום אחד גיליתי בועת דם באיזור מעל שן קדמית לכיוון הניב, מעין נפיחות שאמורה ל"התפוצץ" מתי שהוא, אך בינתיים אין שינוי. למעט דבר אחד, בהתחלה כשנגעתי היה כאב קל ועכשיו אין שום כאב. אני מקפידה על צחצוח נכון והשינוי היחידי שעשיתי בחודשיים האחרונים הוא מעבר ממשחת שיניים פרודונטקס למשחת שיניים קורסודייל. אין לי שום דימום אך יש את הבועה הזאת. עברתי למשחה רגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בועה
ד``ר גיא לוי27/07/2018לא ברור לי המקור לבועה. צריך לראות את זה כדי לדעת מה המקור. בכל מקרה משחת השיניים היא לא הסיבה לירידה בכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרשת חספוס מאחרוי השיניים הקדמיותאוקסנה26/07/2018
בחך העליון מאחורי השיניים הקדמיות יש לי תחושת חספוס. יכול להיות שזה פטריה או משהו? מה עושים עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חספוס
ד``ר גיא לוי26/07/2018בדר"כ זו תגובה לאוכל מלוח או כוויה ממש וחם. אם לא עובר תוך מספר ימים מומלץ להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים בחיך העליוןאוהד24/07/2018
היי, לפני יומים התחיל לשרוף לי בחייך העליון והופיעו כתמים אדומים כמו כוויות על כל שטח החיך . אני לא יכול לאכול כלום כבר יומים , יש לי כאבים מאוד חזקים ששום דבר לא עוזר להקל על הכאב . לאחר בדיקה אצל רופא משפחה נאמר שזה וירוס ושאין מה לעשות נגד הכאבים . האם יש דרך להקל על הכאבים החזקים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חך
ד``ר גיא לוי25/07/2018ניצן לבצע שטיפות עם כלורוהקסדין על מנת למנוע זיהום משני. ישנם, מוצרים כמו קאנקה להרדמה של האזור. באם לא עוזר יש להתייעץ עם מומחה לרפואת הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת כותרת שלא הצליחהאורטל23/07/2018
רציתי לשאול האם יש מצב שאחרי ניתוח הארכת כותרת לא עזר והשן עדיין קצרה למרות הניתוח פשוט ככה מרגישה למרות הניתוח שלא בטוחה שהכתר הזמני לא יחזיק למאות הניתוח מדובר בשן טוחנת ואם באמת תהיה בעיה מה הפתאונות במצב כזה עקירה ודתל או שיש עוד משהוא לעשות כדי שיצליח יש עוד איזה אפשרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת כותרת
ד``ר גיא לוי25/07/2018אחרי הניתוח על הרופא לתקן את השחזת השן ואז תרגישי בהבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להשתמש בליסטרין זירוחיים גולדנברג22/07/2018
שלום . האם ניתן להשתמש באופן חופשי ב ליסטרין זירו שאין בו אלכוהול. תודה. חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליסטרין זירו
ד``ר גיא לוי22/07/2018ליסטרין זירו הינה שטיפת פה יומיומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים בעיצוב חניכיים בלייזרמירב22/07/2018
מה הסיכונים הכרוכים בעיצוב חניכיים בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב חניכיים
ד``ר גיא לוי22/07/2018כמו בחיתוך ע"י סכין אין סיכונים מיוחדים. אין יתרון מיוחד לחיתוך עם לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת אחרי טיפול שורשאורן19/07/2018
התפתחה לי דלקת בחניכיים ממש אחרי טיפול שורש, יש קשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש
ד``ר גיא לוי19/07/2018דלקת יכולה להיות קשורה להדק שהושם על השן בזמן הטיפול וזה סביר שיעבור. אם יש נפיחות, בחלק העליון של, החניכיים זה יכול להיות קשור לטיפול השורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפתות חוזרות על החניכייםדנית17/07/2018
לבן שלי יש אפתות חוזרות על החניכיים. למה זה קורה ואיך אפשר למנוע חזרה שלהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטה
ד``ר גיא לוי17/07/2018לא ידוע המנגנון המלא של אפטות., בכל מקרה הם לא מופיעות על חניכיים. כדאי להיבדק ע"י מומחה לרפואת הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת חזרה של דלקת בחניכייםנועם15/07/2018
כיצד אפשר למנוע חזרה של דלקת בחניכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכיים
ד``ר גיא לוי15/07/2018ראשית יש לבדוק אם מדובר בדלקת חניכיים או מחלת חניכיים. באם מדובר בדלקת ניקוי אצל שיננית כל 3 חודשים וניקוי טוב בבית יספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתיכת בשר בחניכיים אחרי נפילהעומרי11/07/2018
שלום ד״ר,
בני בן השנה ושמונה חודשים נפל תוך כדי משחק ונחבל בפה.
לאחר שהדימום הפסיק ראינו כי חתיכת בשר מהחניכיים (החלק שמעל השיניים הקדמיות) נחתך אך לא נתלש לגמרי וכעת עומד תלוי בין השיניים (זה גם מציק לו, הוא משחק עם זה עם הלשון)
האם יש דרך לאחות את זה? מה הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה
ד``ר גיא לוי13/07/2018יש להיבדק ע"י רופא שיניים לילדים לבדוק שאין נזק לשיניים ולטפל בשארית החניכיים. אין דרך לאחות את החלק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגרנלומה בזמן הריוןנגה10/07/2018
כיצד מטפלים בגרנלומה בזמן הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרנולומה
ד``ר גיא לוי11/07/2018תלוי בגודל וברמת הדימום וגם, בשבוע ההיריון . נע בין ניקוי עדין באזור לבין הסרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בחך , האם יש בעיה כלשהי ?יוסי07/07/2018
שלום,
במזן החרון התחלתי להרגיש מדי פעם גירוד בחיך
רצתי לשאול האם אתם חושבים שיש לי איזה בעיה ?
מצורפת תמונה למטה
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בחיך
ד``ר גיא לוי10/07/2018לא. ניתן לאבחן אותך באמצעות צילום שכזה. מומלץ להיבדק. ע"י מומחה לרפואת הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכיים - אפשרויות טיפולסאלי07/07/2018
שלום, יש לי דלקת חניכיים ברמה כזו או אחרת בחלק העליון מאז שאני זוכרת את עצמי , ציחצוח פעמיים ביום ושימוש במברשות וחוט דנטלי לא ממש עוזרים - תמיד יש דלקת במקום מסויים . עברתי הקצעת שורשים זה עזר לתקופה ממש ממש קצרה . עכשיו אני מתחילה לראות גם נסיגה . מה אפשר לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד``ר גיא לוי10/07/2018יש צורך להיבדק ע"י מומחה למחלות חניכיים ולבדוק את הסיבה לבעיה. הקצעות שורשים יכולות לטפל בבעיה למספר חודשים, אבל לא תמיד יפתרו את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למשחת שיניים למניעת דלקותאלינור05/07/2018
מה משחת השיניים המומלצת ביותר למי שסובל מדלקות בחניכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה
ד``ר גיא לוי10/07/2018אין משחת שנמצא יעילה יותר לטיפול בדלקת. יש צורך להיבדק ולמצוא את הגורמים לדלקת / מחלת החניכיים ולקבל הדרכה שתתאים למצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהפה ונסיגת חניכיים מתקדמתיפעת03/07/2018
סובלת כשנה מריח רע מהפה. עשיתי צילום שיניים והתשובה:
פריודונטיטיס כרונית בכל אזורי הפה, מספר שיניים 26-27, HOPELESS ספיגות שורשים, 16 נגע קלינית: בפורקציה, חשיפות שורשים מרובות. לשון מחורצת ללא סימני פטרת. האם התשובה שקיבלתי מסבירה את הריע הרע? מה התשובה הנ"ל אומרת לך? תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע
ד``ר גיא לוי04/07/2018ישנם, מספר גורמים לריח פה. מחלת חניכיים היא אחת מהם. לפי הפרוט את סובלת ממחלת חניכיים מתקדמת. יש לטפל ע"י מומחה למחלות חניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)