מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי הגוון של החניכייםשחר25/02/2018
אין לי דלקת, זאת אומרת שאין לי דימומים או רגישויות, אבל החניכיים שינו את הגוון שלהם לקצת כהה יותר... מה גורם לזה? זו בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוון חניכיים
ד``ר גיא לוי25/02/2018מספר גורמים יכולים לגרום לשינוי גוון החניכיים. בניהם שולי שחזורים ויונים של מתכות וכמובן מוצא אתני. כדאי להגיע להיבדק לבדוק את המקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזה כחודש טעם מתכתי בפהאבי21/02/2018
מזה כחודש טעם מתכתי בפה, מורגש בעיקר כשדבר מאכל בא במגע עם הלשון. מהיכן להתחיל לבדוק? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם מתכתי
ד``ר גיא לוי21/02/2018כדאי, לפנות לרופא שיניים לבדיקת השיניים ובעיקר כתרים ושחזורים ישנים. אם אין ממצא יש להמשיך עם מומחה לרפואת הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה גורם לנסיגת חניכיים?שרית20/02/2018
מה גורם לנסיבת חניכיים? יש דרך למנוע את זה? זה נכון שעישון הוא אחד מהגורמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיגת חניכיים
ד``ר גיא לוי20/02/2018ישנם מספר רב של גורמים בניהם צחצוח אגרסיבי, יישור שיניים, עובי החניכיים( גנטי) וכמובן כתוצר של, מחלת חניכיים. עישון הוא אחד הגורמים למחלת חניכיים. ממליץ להיבדק ע"י מומחה לחניכיים על מנת לברר מה הגורם ולנטר את הנסיגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת סביב שן אחתרויטל18/02/2018
איך מטפלים בדלקת חניכיים סביב שן אחת בלבד? האם זה מצריך עקירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד``ר גיא לוי18/02/2018צריך לבדוק את החניכיים ע"י מומחה למחלות חניכיים. נדיר שיש דלקת סביב שן אחת בלבד ויש לבדוק את הגורם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה מניב כלוא בחניכייםדינה15/02/2018
לבת שלי יש ניב כלוא בחניכיים המליצו לנו על ניתוח. במה כרוך ניתוח כזה, למה הוא הכרחי ומה זמן ההחלמה ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניב כלוא
ד``ר גיא לוי15/02/2018בטיפול חושפים את הניב שכלוא ומרכיבים עליו ריבוע של יישור שיניים. לאחר מכן מושכים אותו לקשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש לבן בשן כמו מה זה נראה?סבטלנה13/02/2018
שלום רב! יש לי מזה מספר שנים גוש לבן בחניכיים הוא לא גדל ולא הגשתי לרופא עכשיו שמתי לב שהוא ניהיה יותר גדול אבל לא כואב אני לא מרגישה אותו כאילו זה חלק בחניכיים , זה יכול להיות סרטני ? אני מפחדת בכלל לגשת לרופא שהגעו לי וזה חלילה התעורר למשהו נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר גיא לוי14/02/2018כדאי להיבדק ע"י מומחה למחלות חניכיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחניכיים ללא דימוםאיילת13/02/2018
החניכיים התחתונות שלי כואבות, אין דימום או נפיחות והכאב לא חזק אבל הוא כאילו תמידי. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחניכיים
ד``ר גיא לוי13/02/2018מספר גורמים יכולים לגרום לכאב בחניכיים. בעיקר הידוק שיניים לילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא הבודק ממה נגרם הריח הרע מהפהורד11/02/2018
שלום, כבר תקופה של 3 שנים מרגישה שסובלת מריח רע מהפה, ריח לא רגיל שגם אחרי צחצוח לא עובר, האם מישהו מכיר רופא שיניים המומחה ממה נובע הריח הרע? מצב מתסכל אף אחד לא מצליח לפתור את הבעיה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע
ד``ר גיא לוי12/02/2018ריח רע יכול לגרם מבעיית חניכיים, שן רקובה או לשון. ממליץ להיבדק ע"י מומחה למחלות חניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צחצוח שיניים וחוט דנטלישירה10/02/2018
הולכת בקרוב מאוד לעבור ניתוח חניכיים (הארכת כותרת) רציתי לשאול כמה זמן לאחר הניתוח מותר /אפשר /כדאי לחזור לצחצח את מקום הניתוח פלוס שימוש בחוט דנטלי בלי פחד ואני גם בלי כתר זמני עד הריפוד בגלל שהוא לא מחזיק אז אולי במקאה כזה צריך יותר זהירות אודה להמלצה ואשאל גם ביום הניתוח מה אומרים וממליצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת כותרת
ד``ר גיא לוי10/02/2018מומלץ לא לצחצח את האסור עד להורדת התפרים. בזמן הזה יש לבצע שטיפות פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח חניכיים
שירה10/02/2018ואם מורידים את התפרים רק כעבור 10 ימים עד שבועיים או שאפילו תפרים נמסים שיורדו ויבדקו אחרי שבועיים בזמן הכנת ותיקון הכתר הזמני בכל הזמן הזה אסור בכלל לנקות ולצחצח את המקים ורק שטיפות ינקה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההארכת כותרת
ד``ר גיא לוי11/02/2018אכן כן. לכן משתמשים ב שטיפות פה אשר מכילות כלורוהקסדין ולא שטיפות יומיומיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש חוזר במי פה נגד דלקתאיתמר08/02/2018
לפני שנתיים הייתה לי דלקת בחניכיים והביאו לי מרשם למי פה אנטיביוטיים לשימוש במשך כמה ימים. אני חושב שחזרה לי הדלקת ונשארו לי עוד הרבה מי פה, אני יכול לשוב להשתמש בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר גיא לוי08/02/2018בהנחה שמדובר על מי פה עם כלורוהקסדין( לא קיימים מי פה אנטיביוטיים) לא ניתן להשתמש בהם אחרי הפתיחה. במקרה. של דלקות חניכים מומלץ להתייעץ עם מומחה למחלות חניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון נרגילה או סיגריה אלקטרוניתעדי06/02/2018
שלום רב
לפני שבועיים מומחה חניכיים אסר עליי לעשן בגלל נסיגה חריפה מאוד בחניכיים והוסבר לי שאם לא אפסיק לא יהיו לי חניכיים ובטח לא שיניים הוסבר לי שבגלל גנטיקה גרועה אסור לי לעשן
רציתי לדעת האם בעישון נרגילה או סגריה אלקטרונית גם מסוכן לחניכיין באותה צורה כי העשן שונה באקלטרונית זה וותר הידוי של נוזל
אשמח לתשובה מקצועית
תודה עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר גיא לוי06/02/2018עישון, של סיגריות ונרגילה הינו בלי השפעה על חניכיים, במנגנון של, פגיעה בכלי דם ובשינוי, במערכת החיסון. אין עדיין, מידע, לגבי סיגריה אלקטרונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שינים ונסיגת חניכיםאפרת05/02/2018
שלום רב,
רציתי לשאול, יש לי נסיגת חניכים ב2 הלסתות אך אין בשלב זה דלקת.אני רוצה לעבור הלבנת שינים ואמורה לקבל מהרופא שיניים סד להלבנה בבית.אך בגלל הנסיגה החיבור בין השינים התחתונות הם מחוברת אחת עם השניה רק בקצוות מעין נותנות נשיקה אחת לשניה כי החניכים נסוגו.האם כתוצאה מהלבנה הממשק העדין הזה יכול להתמוסס מחומר הלבנה ולהפריד בניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר גיא לוי06/02/2018חומר ההלבנה לא גורם להתמוססות של שיניים או פוגע בשכבת האמייל כמי שרבים חושבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שיניים חוזרים של קור וחום.יעל05/02/2018
בכל פעם שאני מטפלת בשיניים עדיין אני מרגישה כאבים של קור וחום. איך זה יתכן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר גיא לוי05/02/2018רגישות לחם, קר ומתוקה יכול להיות מגע עששת( חור), או מנסיגת חניכיים. רצוי להיבדק ע"י רוםא שיניים למצוא את המקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תור לשיננית אחרי שתליםיוסי01/02/2018
כמה זמן אחרי שתלים אפשר לקבוע תור לשיננית?
ד``ר גיא לוי01/02/2018מומלץ להמתין כ 6 שבועות לריפוי איזור ההשתלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפה של מברשת שינייםשירלי31/01/2018
יש לי שיננית כמה שבועות בערך 3 לפני ניתוח הארכת הכןתרת שיש לי האם כדאי שוב יהיה להחליף שיניים חוץ מאחרי השיננית להחליף שוב אחרי הניתוח יהיה עדיפות מבחינת נקיון או כמה שבועות כזה קטן לא יכול להיות כמעט חיידקים במברשת שבמילא רובם נשטפים במים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תושבה
ד``ר גיא לוי01/02/2018מומלץ, להחליף שיניים שהיא מאבדת מצורתה. לרוב אחת ל 3-4 חודשים. אין קשר לניתוח חניכיים והחלפת מברשת. מברשות, השיניים, שלנו מחאות, בחיידיקים כל הזמן....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)