מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח רע מהפה מזה שנהיפעת03/07/2018
מיזה שנה אני סובלת מריע רע מהפה. עשיתי צילום והתשובה:
פריודונטיטיס כרונית בכל אזורי הפה, מספר שיניים 26-27 , HOPELESS ספיגות שורשים, 16 נגע קלינית: בפורקציה, חשיפות שורשים מרובות, לשון מחורצת ללא סימני פטרת. ברצוני לדעת האם זה מסביר את הריח הרע ומה התשובה הנ"ל אומרת לך? איני מבינה מה פרוש ספיגות שורשים. אודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע
ד``ר גיא לוי11/07/2018לפי האור נראה שאת סובלת ממחלת חניכיים מתקדמת שדורשת טיפול. ספיגת שורשים נגרמת בדלקות וביישור שיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכיים- חניכיים עלו על השןאסתר02/07/2018
שלום. יש לי דלקת חניכיים (הייתי אצל שיננית ועכשיו משתמשת במי פה). בימים האחרונים החניכיים עלו לי על השן האחורית התחתונה. מה עושים במקרה כזה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכיים
ד``ר גיא לוי04/07/2018צמיחה ביתר של חניכיים, היא אחד מהסימנים של, דלקת / מחלת חניכיים. יש להיבדק ע"י מומחה למחלות חניכיים. שיננית לא מספיקה במקרה הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בפה טיפה שורף כואב במגעתום01/07/2018
שלום,
יש לי פצע החניכיים העליונות במשך כמה ימים ( מצורפת תמונה). רצית לדעת עם הנגע נראה מסוכן? כשאני נוגע הפצע עם הלשון הוא טיפה שורף/כואב אבל לא ככה סתם. תודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
ד``ר גיא לוי01/07/2018נראה כמו כיב. האם קדם לפצע טראומה כמו כוויה מאוכל חם או מלוח? בכל מקרה אם לא נעלם תוך שבוע יש לגשת לרופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צחצוח ישיר של החניכייםבני28/06/2018
מישהו אחד אמר לי שצחצוח ישיר של החניכיים גורם לנסיגת חניכיים ומישהו אחר לי בדיוק ההפך, שצריך לצחצח בקו החניכיים כדי למנוע נסיגה. מה מהם נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחצוח
ד``ר גיא לוי28/06/2018הדבר תלוי במספר גורמים כאשר החשוב בהם זה. עובי החניכיים שלך. בכל מקרה יש לצחצח בקו החניכיים בצורה עדינה. אנשים עם חניכיים דקות, צרכים להיזהר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ספיגה של עצם אחרי עקירהמתי26/06/2018
כמה זמן לקוח לעצם להיספג אחרי עקירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן, ספיגה
ד``ר גיא לוי28/06/2018אם הכוונה זמן לעצם להיבנות זה בערך כ. 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכיים בהריון שאלה נוספתלאה25/06/2018
שלום ,
לא ברור לי אופן השימוש בקורסודיל ג'ל .ראיתי באינטרנט שמומלץ לשימוש רק מס שבועות. השיננית אמרה לי כל יום להשתמש .אודה להבהרה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורסודיל
ד``ר גיא לוי11/07/2018לפי ההנחיות קורסודיל ושטיפות כלורוהקסדין אסורות בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכיים בזמן הריוןלאה24/06/2018
שלום ,
שבוע 33 להריון סובלת מדלקת חניכיים.משתמשת בקורסדיל ג'ל . כיום מצחצחת שיניים במשחת פורדנטקס .ראיתי שיצאה משחה חדשה לנשים בהריון בשם דנט היט. במה מומלץ להשתמש יותר ? אודה לחוות דעתכם ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בהריון
ד``ר גיא לוי11/07/2018אין משחת שיניים מועדפת. בכלל קורסודיל אסורה בהריון. מומלץ, לבצע ניקוי אבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן בינה לא יצאה עד הסוףיניב24/06/2018
שן בינה בחך התחתון יצאה קצת אבל לא בטוח שעד הסוף, יש אדמומיות סביב השן. מה עושים במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן בינה
ד``ר גיא לוי24/06/2018שיני, בינה לא. תמיד בוקעות לחלוטין. זה. תלוי מה מיקום השן, האם היא כלואה תחת עצם ומה המקום שקיים בלסת. יש להיבדק ולהחליט איך לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע לבן על החניכיים התחתונותאריאל21/06/2018
יש לי נגע לבן על החניכיים התחתונות, איך מטפלים בזה? זה יעבור מעצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע לבן
ד``ר גיא לוי21/06/2018לא ניתן מתאור 'ל, שורה. לאבחן אותך. נגע לבן יכול להיות כלום ויכול להיות סימן של מחלה. כדאי להיבדק ע"י רופא שיניים או מומחה לרפואת הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדלקת כרונית בחניכייםאלכס19/06/2018
יש לי דלקת כרונית בחניכיים, המצב לא חמור אבל הוא תמידי. מקפידה על שיננית ומצחצחת עם פרודונטקס. מה עוד אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת כרונית
ד``ר גיא לוי19/06/2018ראשית יש לבדוק אם מדובר בדלקת חניכיים בלבד או במחלת חניכיים שמערבת גם איבוד עצם. בטיפול נכון הסימפטומים יעברו. צחצוח עם פרודונטקס אינו שונה מצחצוח עם משחה אחרת( לפחות לא מחקרית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה של עור חשוף בחך העליוןאליה17/06/2018
כבר כמה ימים החניכיים העליונות נראות נפוחות והן שורפות ויש הרגשה של כמו עור חשוף, בעיקר במגע עם אוכל, מה עושים נגד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור חשוף
ד``ר גיא לוי17/06/2018קודם יש להבין ממה זה. נגרם. האם אכלת משהו חם או מלוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בחניכיים אחרי כתר זמניאגם14/06/2018
שמו לי כתר זמני ואני מרגישה לחץ על החניכיים, זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ
ד``ר גיא לוי14/06/2018לחץ יכול להיות על השיניים הסמוכות ועל החניכיים. אמור לפוג תוך כמה שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיגת חנייכים גולה בחיך התחתוןמאיה12/06/2018
רציתי להתייעץ איתך אני סובלת מנסיגת חנייכים ואני מרגישה מין גולה בחיך התחתון.
לפני היישור שיניים הקו של החנייכים הייה אחיד.
ועכשיו רואים גולה? האם זה תקין? מרגישה עם הלשון לא מרגישה כאב
מצרפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה
ד``ר גיא לוי13/06/2018קצה. לדעת מהתמונה יתכן ומדובר בפנסטרציה )בליטה של השן) אבל, מומלץ להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות לשחזור חניכיים ללא ניתוחאיציק12/06/2018
שמעתי שיש אפשרות לשחזור חניכיים ללא ניתוח, באמת קיים דבר כזה? מה ההליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור חניכיים
ד``ר גיא לוי13/06/2018קיימות, מספר שיטות אך כולם כירורגיות בשיטה כזו או אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בחניכים- וכאבים ופס לבןשלומית10/06/2018
מתחת לשן טוחנת החניכים החלו לכאוב לי,פניתי לרופא שיניים והוא צילם את חניכים ואמר שיש לי דלקת, אבל מתחת לדלקת הוא רואה פס לבן, ולדבריו משהו חריג, האם יש מקום לדאגה? האם זה מעיד על משהו ממאיר? מה לעשות אני מאוד מודאגת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס לבן
ד``ר גיא לוי10/06/2018אני לא יכול לדעת מה מצבך עם הנתונים האלה. יש צורך להיבדק בצורה מסודרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)