מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש נימקי בריאהדור16/05/2011
אמא שלי בת 59, אובחן אצלה ממצא תופס מקום בריאה שמאל.
הנה נקודות מבדיקות הסיטי שעשתה לאחרונה אודה לך אם תוכל להבהיר לי אותם:
-תהליך תופס מקום בפסגת הריאה משמאל פרה מדיאסטינאלי ופרה וורטבלי עובר האדרה היקיפית בלתי אחידה בעל גבולות לובולרים הגורם להרס גרמי של חוליה D3.
-בנוסף מוקד בקוטר 0.9 באספקט הקדמי של RUL בסמוך לשאר לריאה.
-מספר הצללות פרה ווסקולריות בLUL
-לימפדנופתיה ניכרת בשער הריאה משמאל.
מיפוי עצם ואם אר איי של עמ"ש תקין
היא עשתה ביופסיה ושם כתוב
גוש נימקי בפסגת ריאה משמאל (מה זה גוש נימקי?)
סמיכות: HOMOGEN+ NECRO
גודל: 2.5*4
אודה לך מאוד מאוד מאוד אם תפרש לי את זה בשפה יותר פשוטה. כי גוגל לא נותן הרבה מידע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרות שאתם לא מפענחים בדיקות הדמייה - תגובה
ד''ר עוזי יזהר16/05/2011דור שלום,
איני מכיר את אמך ובוודאי גם לא יכול לראות את בדיקות ההדמיה שביצעה. בדיקות הדמיה צריכות להראות על ידי הרופא והפיענוח הוא מול הרקע הרפואי של החולה.
גוגל ולא פורום זה יוכלו לתת לך תשובה מספקת. אבל - הממצאים הכתובים כפי שאתה מצטט מחייבים אתכם לפנות בהקדם האפשרי לרופא המטפל. הם אכן מדאיגים.
בברכה, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בריאה הימניתגיל12/05/2011
בוקר טוב,
כבר כמה שבועות אני סובל מכאב בריאה הימנית. בעיקר בנשימה עמוקה. חוץ מכאב אין שום סימפטומים: לא כיח, לא דם, לא קוצר נשימה ולא שיעול. אני מבקש לשאול מספר שאלות:
האם זה עלול להיות סרטן ריאה, למרות שאין שום סימפטומים חוץ מכאב? (כלומר, האם סרטן ריאה גורם לכמה סימפטומים או עשוי לבוא לידי ביטוי בסימפטום אחד בלבד?)
האם יש הכרח ברנטגן? אני מעדיף להימנע מקרינה ככל האפשר.
האם אפשר לבצע ביופסיה ללא רנטגן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בריאה הימנית - תגובה
ד''ר עוזי יזהר12/05/2011גיל שלום,
קשה לענות לשאלותיך מבלי להכיר אותך (גיל, עישון, מחלות רקע וכו' וכו').
התלונה של כאב בחזה (וקרוב לוודאי שזה המינוח הנכון ולא כאב בריאה) אינה יחודית וקיימות סיבות רבות ומגוונות שגורמות לכך. סרטן ריאה בוודאי לא נמצא בראש הרשימה. במרבית המקרים אלו כאבים השמקורם בדופן החזה.
מציע לך - לך להבדק. הרופא הבודק יחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות.
בברכה, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימון טבעי כנגד גרורותשי חכמוב09/05/2011
שלום רב .
במסגרת הטיפול הרגיל שניתן לאימי כנגד הופעת גרורות לאחר סרטן שד ( לאחר שנמצאו בריאות ממצאים החשודים כגרורות ) אימי לוקחת גם טיפולים אלטרנטיביים שקשורים בעיקר לשינוי בהרגלי החיים בעיקר בתחום המזון , נאמר לה ע"י מספר מטפלים לרפואה לא קונבנצויינלית שכדאי לה לשתות לפחות 40 מ"ל ביום של מיץ לימון טבעי כי זה נחשב לסוג של כימותרפייה טבעית ומכיל חומרים אנטי סרטניים חזקים מאוד , רציתי לדעת האם זה בסדר או שמה חלילה גם יכול לגרום לנזק כתוצאה מיתר חמיצות בקיבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימון טבעי כנגד גרורות - תגובה
ד''ר רן קרמר11/05/2011שלום רב ,
אינני יודע על נזק העלול להיגרם כתוצאה משתיית מיץ לימון טבעי .
מצד שני - אינני חושב שהוכח כי טיפול זה מסייע במצב זה .
לסיכום - ניתן להמשיך לשתות מיץ לימון טבעי על פי הרגשתה . במידה ואינה חשה בטוב לאחר שתיית המיץ , מומלץ כמובן להפסיק
בברכה
ד"ר קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחומר ציטראל שגורם לתא "להתאבד "
שי חכמוב12/05/2011שלום ד"ר ותודה על התשובה לגבי הלימון , שאלתי את השאלה מכוון שניקלתי בהרבה מאוד מאמרים הקשורים לסרטן ולמזון מין הטבע שעשוי למנוע או לעכב את הגרורות , החומר ע"פ המחקרים שקראתי נקרא "ציטראל" - חומר שגורם לתאים "להתאבד" כמו כן חומרים אנטי סרטניים שמכילים משפחת המצליבים - ברוקולי, כרוב, כרובית ועוד ...האם זה שווה את המאמץ וההשקעה והאם אמת בדבר ( אנחנו משקיעים המון בכוון הזה ומקווה שלא לשווא )
בתודה רבה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחומר ציטראל שגורם לתא "להתאבד " - תגובה
ד''ר רן קרמר13/05/2011תחום ההתמחות שלי הוא בכירורגיה . אינני מכיר את תחום הרפואה ה "לא קונבציונלית" יותר ממך ולכן לא הייתי רוצה להיכנס לפרטים בתחום זה .
על פי ניסיוני בטיפול בחולים במחלות ממאירות , הטיפול ה "קונבנציונלי " עוזר בחלק מהמקרים ובכל אופן הטיפול המוצע לכם במסגרות אלה , נוסה והוכח בקבוצות גדולות .
בברכה ,
ד"ר קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא בשד והריוןדנה04/05/2011
שלום רב,
לפני כמה ימים עשיתי אולטראסאונד בשד וגילו כי ישנה קשרית היפואקוגנית שפירה בגודל 0.3X0.5 ס"מ מוגדרת.
הומלץ לי להיות במעקב ולחזור עוד 3 חודשים לאולטראסאונד נוסף.
אני מאד מעוניינת להיכנס להריון, האם לאור הממצא הריון בשלב זה אינו מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר עוזי יזהר05/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר רן קרמר11/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגיה_כללית_כירורגיה_אנדוסקופית' id=link]כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בית חזה שקוע.ינאי.20/04/2011
שלום רב,
שמי הוא ינאי ואני סובל מתסמונת החזה השקוע או חזה סנדלרים, אני בן כ-16 וחמישה חודשים. רציתי לטפל בעניין מגיל צעיר אך אמי חוששת מניתוחים ועל כן ציינה שאם עדיין ארצה - אעשה את הניתוח בגיל 18. בכל אופן, קראתי לאחרונה שהטיפול יכול להתבצע רק בין הגילאים 8-16, זה נכון? בנוסף אשמח לייעוץ כללי יותר בנושא.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית חזה שקוע. - תגובה
ד''ר עוזי יזהר21/04/2011ינאי שלום,
חזה סנדלרים (פקטוס אקסקווטום) הינו פגם התפתחותי במבנה השלדי של בית החזה. קיימות דרגות חומרה שונות, ובהתאם גם הסימפטומים. בחלק מהמקרים מדובר בפגם אסטטי בלבד ובחלק מהמיקרים קיימות תלונות הקשורות למערכת הנשימה או הלב.
טיפול בחזה סנדלרים יכול להעשות בגילים שונים - תלוי בסוג התיקון.
בשנים האחרונות נפוץ ניתוח לתיקון הפגם בדרך פחות פולשנית. מדובר בבר ממתכת המושחל מתחת לעצם השקועה, הרמתה על ידי המוט מתכת, וקיבוע המוט לתקופה של שלוש שנים, ולאחר מכן הוצאתו. ניתוח זה אידאלי לביצוע בגילים 14-16. קיים גם ניתוח פתוח, גדול יותר בהיקפו, אותו ניתן לבצע בכל גיל אבל אולי עדיף בסוף תהליך הגדילה.
אם ברצונך לעבור את אחד הניתוחים, מציע לך לפנות לאחד ממנתחי החזה בארץ. יש לבדוק אותך על מנת לקבוע אם קיימת הוראה לניתוח, ואם כן לראות מהו הניתוח המתאים לך.
בברכה, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול בריאהמשה12/04/2011
שלום
אני בן 26 ולפני כחודש אובחן אצלי גידול מסוג Mucoepidermoid carcinom בממאירות נמוכה בריאה הימנית (נדיר). פרופ קרמר (ר' מחלקת ריאה בבלינסון) ביצעה לי ברונכוסקופיה והסיר בלייזר כ 80% מהגידול שחסם חלק מהריאה. ב C.T PET שבוצע לי לא ראו את שאריות הגידול שנשארו בריאה. כרגע ישנה התלבטות בקרב הרופאים - חלקם ובראשם פרופ קרמר טוענים שניתן להסיר את שאריות הגידול בעזרת ברונכוסקופיה נוספת ובכך להימנע מניתוח (ובעוד 3 חודשים לבצע שוב CT ולראות שהכל נקי) אחרים טוענים שלא ניתן להסיר את הגידול בלייזר כיוון שהוא נמצא בדופן הסימפון ורק ניתוח יעשה את העבודה.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנדון- האם לבצע ניתוח או לייזר ומה מידת הדחיפות של העיניין.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול בריאה - תגובה
ד''ר רן קרמר12/04/2011משה שלום ,
כפי שאתה מבין יש יותר מאפשרות טיפול אחת ולכל אפשרות יש יתרונות וחסרונות .
לדעתי , בטרם קבלת החלטה כבדה כל כך , יש לראות את המיקום של הגידול ועל פי מיקומו להבין את נרחבות הניתוח . יש הבדל מהותי בין כריתת אונה לבין כריתת כל הריאה הימנית . בהתחשב בגודל הניתוח הצפוי, ניתן לקבל החלטה טובה יותר .
אני ממליץ לך לדבר עם הרופא המנתח ולברר נושא זה , בטרם שתקבל החלטה סופית .
בהצלחה
ד"ר קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים בחזההדס07/04/2011
שלום! לאחותי (בת 20)יש מספר גושים בחזה, לפני כשנה אחד מהם החל לגדול, היא עשתה ממוגרפיה וזקוקה לעבור ניתוח. שאלתי היא לגבי הצלקות - האם יש אפשרות להמנע או לצמצם את הצלקות של התפירות בניתוח? אשמח לקבל תשובה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים בחזה - תגובה
ד''ר עוזי יזהר08/04/2011שלום,
הפורום הנוכחי אינו עוסק בבעיות השד אלא בבעיות רפואיות כירורגיות של בית החזה והריאות.
בכל מקרה - את נושא הצלקות והחתכים של כל ניתוח בכל מקום בגוף יש לברר עם הרופא המנתח!!!
בברכה, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בין צלעות החזרה בצד שמאל בגבמיכל לוי07/04/2011
שלום,
יש לי מקרה מוזר שנמשך כבר 4 חודשים.
כל פעם שאני בולעת מזון (עם כל בליעה של מזון מוצק, לא שתייה), יש לי כאבים מתחת לשכם שמאל, בין הצלעות בצד שמאל בגב. הכאב מורגש מאוד גם בגרעפסים.
במשך ה- 4 חודשים הללו עשיתי את כל הבדיקות הרלוונטיות: MRI חזה, CT חזה, MRI עמוד שדרה, גסטרוסקופיה, סיגמויסקופיה, בדיקות דם, א.ק.ג, מיפוי עצמות. לא היו שום ממצאים חריגים באף אחת מהבדיקות הנ"ל.
אני מאוד סובלת מהכאב, ההרגשה היא שדוקרים אותי בין הצלעות כל פעם שאני בולעת אוכל או עושה גרעפס. כמובן שכבר "טיילתי" אצל כל הרופאים המומחים (גסטרואנטרולוג, רופא אף אוזן גרון, ראומטולוג, נוירולוג, אורטופד וכו') וכולם אמרו לי שהמקרה שלי מאוד מעניין רק שלאף אחד לא היה תשובה בשבילי.
כיום אני מנסה לטפל בכאב על ידי פיזיויתרפיה שלא עוזרת וגם זריקת מקומית של סטרואידים לאיזור לא עזרה.
אני מקווה שתוכל לעזור לי או לפחות להפנות אותי.
תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בין צלעות החזרה בצד שמאל בגב - תגובה
ד''ר עוזי יזהר08/04/2011מיכל שלום,
צר לי - אבל אין לי מה להוסיף.
אני רק מניח שאם הייתה בעיה משמעותית הגורמת לתלונה זו היא הייתה מודגמת באחת מהבדיקות שעשית. ברפואה לעיתים לא יודעים מה יש לחולה אבל יודעים מה אין לו וגם זה חשוב.
בכל מקרה הייתי ממליץ להיות במעקב של גאסטרואנטרולוג כי מדובר בתלונה המופיעה בזמן בליעה.
בברכה, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בשדקרולין05/04/2011
בת, 27, לפני כחודש הרגשתי גוש בצד ימין, בדק אותי רופא כירורג שהפנה אותי לבדיקת אולטרסאונד
להלן התוצאה:
גושים סולידים:
בשעה 4 כ- 0 ס"מ מהפטמה הודגם גוש בגודל 4.30 ס"מ מוגדר, אקוגניות מעורבת מישושי.
birads ממצא כנראה שפיר
מומלץ trucut biopsy תחת סונר לגוש ימין.
ברצוני לדעת למה שולחים לבדיקה מהסוג הזה?
האם יש סיבה לדאגה?
ברצוני לציין כי אני בהריון שבוע 21,
מותר לעשות בדיקה כזו במהלך ההריון?
לתשובתך המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר רן קרמר05/04/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגיה_כללית_כירורגיה_אנדוסקופית' id=link]כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ת.ע ת.דאסיה29/03/2011
לבן קרתה ת.ד.אתמול בזמן נסיע באופנוע בעבודהתודה מראש
היום פתאום הופיע שיעול .שאלה-מה הגורם לכך והים יש מקום לבדוק מיד אצל רופא -אולי זה פניומוטורקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ת.ע ת.ד - תגובה
ד''ר עוזי יזהר30/03/2011שלום
בכל מקרה של תאונת דרכים ממליץ להבדק בחדר מיון או בקופת חולים.
בברכה, דר' עוזי זיהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך ממוגרפיה אשמח לקבל מה אפשרN,HFVI29/03/2011
למרות שהרופאה אולטרסאונד בא לי להרביץ לך שהיזנחת את עצמך שנתים לא היתי במעקב .
מסיבות לא תפקודיות שחכתי היו בדיקות אחרים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר עוזי יזהר30/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_סרטן_השד' id=link]סרטן השד[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל חוות דעת .עד לתור לביופסיN,HFVI29/03/2011
מצרפת את התשובות של ממוגרפיה ואולטרסאונד .
בת 49 יש ברקע מחלה אוטואימונית .חרדות .פימברלגיה אנמיה .
יש מצד האבא שלי סרטן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל חוות דעת .עד לתור לביופסי - תגובה
ד''ר עוזי יזהר30/03/2011שלום,
הסברתי שפורום זה אינו עוסק בבעיות שדיים ולכן עלייך לפנות לפורום אחר.
בברכה, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי חזהליאור25/03/2011
בן 29 מיתאמן באופן מסיבי.4 5 פעמים בשבוע! מיזה כחודש כאבי חזה לחץ חזק וקושי נשימה . עשיתי אגב וכמנה בדיקות דם הכל יצא תקין! היו לי כאבים דומים העבר אבל לא לתקופה ממש ארוכה. מה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי חזה - תגובה
ד''ר עוזי יזהר26/03/2011שלום,
נדמה לי שהתשובה בגוף השאלה. במקום ראשון הייתי מייחס את הכאבים למקור בדופן החזה (שרירים, שלד) הקשורים בפעילות המסיבית, לדבריך, שאתה מבצע. אז או שתוריד את העומס או שתיגש גם להיבדק לוודא שלא מדובר במקור אחר.
בברכה, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי גוש בחזה פתאום בבת אחת הרגשתיN,HFVI21/03/2011
אם זה ציסטה האם יש מצב להוריד את זה .
או באיזה מיקרים שואבים וגודש .
ויש לי כאבים מידי פעם .פתאום האמת מזמן בעלי אמר לי ללכת להזמין תור.
ואני האמת לפני שנתיים היתי והיתי צריכה להיות במעקב .ולא עשיתי כלום.
דרך אגב האם מצב נפשי משפיע .
כי יש לי דלקת פרקים פיברלגיה חרדות ודיכאון.
לבנתים עד הזמן של התור תענה לי בבקשה לגבי הציסטה .
מה יכול להיות .הזמנתי תור ממוגרפיה וכירוג .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי גוש בחזה פתאום בבת אחת הרגשתי - תגובה
ד''ר עוזי יזהר26/03/2011שלום,
אין לי אפשרות טובה לענות על שאלתיך. הפורום הנוכחי אינו עוסק בבעיות של השדיים כי אם בעיקר בגידולים ובבעיות כירורגיות של הריאות והמייצר.
מציע לך במקרה זה לא לפנות לפורום באינטרנט כי אם ללכת לרופא שיבדוק אותך. זה בעיקר מה שאת צריכה לגבי החשד של גוש בשד.
בברכה, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרהמירית17/03/2011
עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כחודשיים, ומאז יש לי לפעמים בעיות בנשימה. יכול להיות שזה בגלל הניתוח? האם התסמינים של הגדלת חזה זה בעיות נשימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה - תגובה
ד''ר עוזי יזהר20/03/2011מירי שלום,
הדבר המשותף היחיד בין שאלתך והפורום הנוכחי היא המילה חזה. הפורום עוסק בבעיות רפואיות של בית החזה מלבד מחלות וניתוחי שד, שזה לא נושא בתחום התמחותינו.
ניתוח להגדלת חזה הוא באחריות רופאים פלסטיקאים. מציע לפנות לרופא המנתח שיבדוק אם הכל כשורה.
המשך שבוע נעים, דר' עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)