מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעה אלרגית במערכת השתן ?א.15/03/2011
שלום,
אני סובלת מתכיפות בשלפוחית השתן (שלפוחית רגיזה) ללא
נזק כלשהו בשרירי רצפת האגן.
יש לי כמו "התקפים" של צורך להשתנה שקשורים למזונות מסוימים.
האם יתכן ומדובר באיזשהו סוג של תופעה אלרגית שמשפיעה על הכליות
או על השלפוחית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה אלרגית במערכת השתן ? - תגובה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי16/03/2011שלום א.
יתכן שאלרגיה למזון תגרום לפריחה בגוף או קשי נשימה וגם לתופעות נוספות כמו שלשול או הטלת שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרדיט האבקהילה14/03/2011
אני בת 33 בהריון , שבוע 12, סובלת מאלרגיה לקרדיט האבק המתבטאת באף סתום לחלוטין שאפילו טיפות אף כבר לא עוזרות ומקוצרי נשימה. המצב הוריד לי את איכות החיים ומפריע לי לישון טוב ולתפקד. אתמול המלצתם על איראוס, כרגע לא נראה לי שזה משפיע. ניסיתי כבר הכל הכדור שהכי עזר לי אי פעם הוא קלרינז ואי אפשר לקחת בהריון. האם אפשר לעשות חיסונים בהריון? המצב הופך להיות בלתי נסבל ובהוסף לכל אני לא מצליחה להריח או לחוש טעמים. בבקשה עיזרו לי ויעצו לי מה עושים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבדקי שואבי UVC זה מטפל בבעייה ו
רננה15/03/2011ולא בסימפטומים.
יש 50% הנחה בקופונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקרדיט האבק - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי16/03/2011שלום הילה, ברוב המקרים ניתן להשתלט על אלרגיה גם בהיריון.
תפני שוב לאלרגולוג להתאמת טיפול תרופתי, יש תרופות אנטיהיסטמיניות ונוספות שמותרות בהיריון.
חיסונים אלרגיים לא מתחילים בהיריון,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפית כרית עם יוני נחושת, יעזור??טל14/03/2011
צהריים טובים,,
הגעתי לאתר שמוכר ציפית לכרית מצופה ביוני נחושת כאמצעי להפחתת אלרגיה (אפשר לראות בחיפוש בגוגל).
האם זה עוזר נגד אלרגיה לאבקנים שונים ולקרדית אבק הבית??
תודה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפית כרית עם יוני נחושת, יעזור?? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי16/03/2011כל ציפית של כרית יכולה לעזור נגד אלרגיה לקרדית אבק בית בתנאי שהיא אטומה טוב נגד קרדית אבק ואלרגנים שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה... מה לגבי הנחושת?
טל16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לשוקולד ולצבעי מאכלאביב13/03/2011
טוב אז האמת שזה משהו שידוע אצלי מגיל מאוד קטן.
אני אלרגית לשוקולד וזה משהו שהוא גנטי אצלי במשפחה (גם אח שלי אלרגי)
זה משפיע לי על מערכת העצבים
אני מרגישה אי-שקט, סוג של היפראקטיביות, יש לי רצון בלתי מוסבר לעשות תנועות (טיקים למיניהם, גלגולי עיניים, להשמיע קולות)
עכשיו אני כבר בת 18 ושוקולד זה אחד הדברים האהובים עלי, זה מפתה אותי וקשה לי בלי מתוק
אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני פתאום קולטת שאני מתחילה כבר להתחרפן מהאלרגיה הזאת.
מה לעשות?יש איזושהי דרך לעקוף את האלרגיה המעצבנת הזאת? באמת שאני מתחרפנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לשוקולד ולצבעי מאכל - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי16/03/2011שלום אביב,
תפנה לאלרגולוג, תבדוק מה הסוג של הרגישות לשוקולד. במקרה של אלרגיה לשוקולד אסור לאכול שוקולד, במקרה של רגישות אחרת צריך לשקול בעד ונגד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשחיים13/03/2011
היי, בן 17.
יש לי אלרגיה לקרדית אבק ולכלבים. הרופא רשם לי לורטדין שעזר מאוד, והוא אמר שאחרי שאני מסיים עם הכדורים לקחת פליקסונז לאף. אני לוקח שתי לחיצות לכל נחיר.
זה כמה חודשים, אני סובל מכאבי ראש חזקים שלא עוזבים אותי, ובאים בגלים. האם יכול להיות שזה בגלל הפליקסונז?
מה לעשות? להוריד ללחיצה אחת, לחזור ללורטדין (שעבד בצורה מדהימה)?
יש לציין שאני מוגדר כדכאוני, והבנתי שגם יכול לגרום לכאבים פיזים. אבל אני לא רוצה לקפוץ למסקנות סתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי16/03/2011שלום תומר,
לורטדין ו\או פליקסונז זה טיפול מצויין לאלרגיה,
בד"כ פליקסונז לא גורם לכאב ראש,
תפנה לאלרגולוג להתאמת טיפול ממושך על ידי אחד מהתרופות הנ"ל או תרופה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בהריון דחוף מאוד !!!הילה13/03/2011
שמי הילה אני בת 33 וסובלת מאלרגיה לאבק המתבטאת באף סתום בכל שעות היום. האף סתום ברמה שאינני יכולה לנשום כלל וזה גורם לי לכאבי ראש וחוסר תפקוד. נכון להיום אני בהריון שלישי בחודש שלישי ואני משתמשת המון פעמים ביום בטיפות אף לרות שאני יודעת שזה אסור אבל אין לי ברירה חוסר אונים אני לא מסוגלת לנשום.
לאחרונה נוסף לעיניין קוצר נשימה.
אני חייבת לציין שתקופה ארוכה לא סבלתי כל כך ובהריון השני הבעיות התעצמו. הכדור היחיד שעזר לי הוא קלרינז ועכשיו אסור לי לקחת אותו. לפני ההריון הייתי אצל רופא אלרגיה שהמליץ על חיסונים אך לצערי לא הצלחתי להתחיל כי נכנסתי להריון.
אני פשוט כבר נואשת אי אפשר לחיות בלי לנשום מאהף , מה ניתן לעשות או לקחת בהריון?
בבקשה, עזרו לי.... המצב באמת חמור ( לאחרונה חוש הריח שלי נפגע גם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בהריון דחוף מאוד !!! - תגובה
ד``ר בן רנר13/03/2011שלום הילה
קחי איראוס הוא יעיל מאד ומותר בהיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצות וירטואליותאבי13/03/2011
אני סובל מ- CLL מזה מספר שנים, כולל סיבוכים כגון נוירלגיה פוסט הרפטית.
מזה כשנתיים יש לי התפרצות אלרגית של שלפוחיות בדומה לעקיצות גדולות של יתושים, בעיקר באיזור הישבן והגב, כשהגירוי הוא מטריף. התופעה חולפת מעצמה אחרי מספר ימים אבל מקשה מאוד על התיפקוד. בנוסף יש לי אלרגיה לדגים (raw fish allergy)
אני מחפש אלרגולוג בעל ידע בתופעות לוואי של CLL שיוכל לעזור לי למצוא פתרון לבעיה הזו.
אודה על כל עזרה
אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול הכי יעיל
עינת13/03/2011יש לך אורטיקריה וטיפול קונבציונלי לא ירפא אותך אתה רק תבזבז את זמנך
הטיפול המציל מהצרה הזו הוא טיפול אלטרנטיבי מנסיון שלי.
חפש בגוגל - אורטיקריה וטיפול בה
תגיע לאתר עם המידע.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקיצות וירטואליות - תגובה
ד``ר בן רנר13/03/2011שלום אבי
תוכל להזמין תור למרפאתי בקפלן או למרפאה הפרטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אריוס 0.5אודליה13/03/2011
ביתי בת ה7.5 נוטלת את תרופת האריוס במשך כשבועיים במינון של 5מ"ל,מאז שמתי לב שכאשר היא מתשתעלת נהיה לה קוצר נשימה,והיא לא יכולה לנשום מספר שניות עד שהיא מצליחה להסדיר את הנשימה.
אני חושבת שזה כשור לתרופה,לכן הפסקתי את הטיפול השאלה היא כמה זמן לוקח לתרופה להתפוגג מהגוף,כלומר האם עיניין קוצר הנשימה יסתדר לה לבד בחזרה למצב תקין,זה מאוד מדאיג אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריוס 0.5 - תגובה
ד``ר בן רנר13/03/2011זה לא צריך לקרות.התרופה נעלמת תוך יומיים שלושה .גשי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי לחיסון של קרדית האבק.אביב12/03/2011
הבנתי שמדובר בזריקה שמכילה סטירואידים, האם יש תופעת לוואי כלשהן כתוצאה מכך?
השמנה וכו' ?
תודה , אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי לחיסון של קרדית האבק. - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי12/03/2011שלום אביב,
חיסון אלרגי נגד קרדית אבק בית,זה לא סטרואידים, זה תמצית של קרדית אבק בית, תמצית תקנית, מיוצרת בארה"ב, אין לה תופעות לוואי של סטרואידים כמו השמנה, רק תופעות אלרגיות מקומיות ולעתים נדירות גם כלליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לשיער כלביםאיציק12/03/2011
אני מחזיק בבית כלב טיפולי לאשתי מסוג "קולי קצוץ שיער"
בעת האחרונה המטפלת משתעלת וחשה מחנק בגרון ,מרגישה כי שערות הכלב נדבקו לחיכה..האם יש תרופה מכל סוג שהוא או מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לשיער כלבים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי12/03/2011שלום איציק,
מומלץ למטפלת לעבור בדיקת אלרגיה לכלב ואבק ולקבל טיפול במקרה והיא אלרגית,
אתם בבית תקפידו על שאיבת אבק ושיערות של הכלב לפני בואה של המטפלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות של בדיקת RASTדודי10/03/2011
שלום עשיתי בדיקת RAST ולא שאלתי תוך כמה זמן יש תשובות ואני רוצה לדעת מתיי כדי לדעת מתיי לקבוע לרופא אלרגיה תור?
אז תוך כמה זמן בערך יש תשובות לבדיקה הזאת תודה רבה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת RAST - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי10/03/2011שלום דודי,
זה שונה בין בתי חולים שונים וקופות חולים שונות.
איפה עשית את הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה קשה שאלה נוספתסיון בובי10/03/2011
שלום ד"ר
בנוסף יש לציין שלפני כ- 5 חודשים עשו לי זריקת וולטרן ונשארו לי 2 גושים בעכוז ימני אחד בגודל 1.5 ס"מ (מוקד אקוגני בעל גבולות שאינם ברורים ללא זרימת דם) נפגשתי עם כירורג והוא
אמר שהחומר נאגר שם ואולי בהמשך נבצע ניתוח להוצאת הגושים!!
* האם החומר של הזריקה שנקרש והפך לגוש יכול להיות שגורם להתקפיי האלרגיה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה קשה שאלה נוספת - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי10/03/2011לא כל כך סביר, שזאת סיבה לאורטיקריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה המלצה לטיפול לסיוון
גיא12/03/2011לסיוון
אל תבני כלום על טיפול קונבציונלי באורטיקריה כי תתאכזבי קשות.
הזריקה הסטירואידית רק תכפיל ותחמיר לך את המצב כריבאונד של סטירואידים.
המלצתי לך : חפשי בגוגל - אורטיקריה וטיפול בה
תגיעי לאתר שמתמחה באורטיקריה ובמחלות עור
רק כך אני הבראתי אחרי 8 שנים מאמללות של תרופות קונבציונליות עם תופעות לוואי איומות.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה קשה !!!סיון בובי10/03/2011
שלום רב !!
הנני מעוניינת בייעוץ דחוף
לפני כחודש פלוס במשך כל בוקר אני מתעוררת עם גירודים ובלוטות נפוחות על כל הגוף כולל כפות הידיים. לוקחת טלפסט וזה חולף לאחר שלוש או ארבע שעות, היו ימים שגם הטלפסט לא עזר .
אתמול היה התקף ממש קשה שהפעם גם החיך והגרון התנפחו מאוד נישלחתי לבית החולים ע"י האחות שם הזריקו דיפרוספן+זריקת אלרגיה ורשמו שאפנה לאלרגולוג .
יש לציין הנני סובלת מאסטמה קשה +אלרגיה לאלרגנים מסויימים אך לעולם לא קרה דבר כזה יש בטוח משהו אחר שגורם לאלרגיה הזו.
השאלות שלי הם:
1. עד מתי הדיפרוספן יחזיק אותי שלא יופיע שוב ההתקף בבוקר שמערב גם את הגרון והלוע שזה מסכן אותי (שמתי לב שהטלפסט לבד לא עוזר כבר) !!!
2. לאחרונה שמתי 2 כתרים זמניים שעשויים מאקריל גם לפניי חודשיים וגם שבוע שעבר, בזמן הדבקת השן בלעתי קצת מהחומר ושרף לי כל האזור (יש לציין שבעבר הכינו לי סד לשיניים שהיה עשוי מאקריל וכל השפתיים גרדו ושרפו לי לכן לא השתמשתי בו.
3 . אם אכן אני באמת אלרגית לכתרים האלה האם אפילו כשהתייבשו ויש להם מגע עם הרוק הם ממשיכים לעשות לי את האלרגיה הקשה הזאת?? ההתקפה מתחילה בבוקר מוקדם לאחר שינה ,אחות בקופת החולים הסבירה לי שבלילה מופרש הרבה רוק ויכול להיות שנוצר מגע רב בין הרוק לכתרים
4 כרגע לא אוכל להפסיק את הטיפול בשביל לעשות את הטסטים!!
מה לעשות ?
אפילו הרופאים בבית החולים מטפלים רק בסימפטומים ואין להם תשובות לגביי המצב הלאה
אין לי אפשרות לרוץ למיון או למוקד כל יום
כרגע מאתמול שקיבלתי את הזריקות לא הופיעה התקף
ד"ר אני ממש צריכה את עזרתך בהקדם האפשרי תודה רבה
סיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה קשה !!! - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי10/03/2011שלום סיון,
אני מבין את המצב שלך ולחץ שמחלה הזאת גורמת. השפעה של הדיפרוספן יכולה להיות קצרה כמספר ימים - שבוע ולפעמים ערוכה כחודש.
מומלץ להגיע לאלרגולוג כבר בשלב זה כדי לקבל הכוונה להמשך טיפול ובירור ותאום ציפיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרהליל10/03/2011
אני בת 24 ובזמן האחרון התחלתי לסבול מגירוד מטורף בשוקיים וביריכיים ובמקביל הופיעו לי במקומות קבועים כתמים אדומים ,דמויי כוויה על הלחיים ועל המצח שגם הם מגרדים נורא.
הגעתי לרופאת עור שאמרה לי שזה סוג של אסטמת עור משהו שקשור לאלרגיות שהיו לי בילדותי (אבק ונוצות) שחשבתי שכבר עברו לי וגם אז הם לא התבטאו בתסמינים שיש עכשיו.. אז הייתה לי פשוט פריחה..
בכל אופן, הגירודים מוציאים אותי מדעתי היא רשמה לי איזו משחה בשם בטקורן או משהו כזה וכדורים אנטיביוטיים, המשחה עזרה אבל אם יום אחד אני לא מורחת זה שוב תוקף אותי..
למה זה קורה בכלל והאם יש טיפול אחר לטווח יותר ארוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה - תגובה
ד``ר בן רנר10/03/2011ליל
תפרחות מגרדות יש לראות ויש מספר אבחנות .להקלה קחי אנטיהיסטמיניקה (לורסטין ללא מרשם )גשי למשהו שמבין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרדית האבקאביב09/03/2011
אובחנתי ע"י רופא אלרגיה שיש לי אלרגיה לקרדית האבק, הרופא המליץ טיפול ע"י זריקות תחילה אחד לשבוע במשך שלושה חודשים ולאחר מכאן זריקה אחת לחודש במשך 3-5 שנים.
רציתי לדעת עד כמה הטיפול הזה אכן עוזר , והאם כדאי לי להתחיל אותו. ?
תודה , אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקרדית האבק - תגובה
ד``ר בן רנר09/03/2011הטיפול מצויין לך עליו.הזמן חולף מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)