מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיפה לחלב בתינוק אח לאלרגיליאור01/03/2011
בני בן ה-3 זוהה כאלרגי לחלבון החלב מאז שהיה תינוק, לאחר שהראה תגובות עוריות, נפיחות וגם היה חיובי ב-RAST. כעת נולד לנו תינוק ואנו רוצים לדעת האם גם הוא אלרגי.
האם יש דרך לברר על התינוק בבדיקת דם מבלי לחשוף את התינוק למטרנה חלבית? הרי אם הוא אלרגי אז אגרום לו נזק בחשיפה לחלב, כי כל חשיפה עלולה להגביר את האפקט.
האם זה אחראי לנסות מטרנה חלבית לבד בבית? ואם כן, באילו מינונים עליי לעשות זאת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לחלב בתינוק אח לאלרגי - תגובה
ד``ר בן רנר01/03/2011שלום ליאור.
העובדה שלאח רגישות לחלב לא מלמדת מאום.אין היגיון לבדוק רגישות לפני חשיפה ולתשובה אין ערך.הניקו את התינוק ועברו לחלב כשיגיע הזמן ואז תתרשמו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיםאידה27/02/2011
מזה 4 חודשים אני סובלת מגירודים פנימיים בגרון, באף, באוזניים ובעיניים. כמו-כן יצא לי כתם חום בהיר במצח ויש לי כאבים בחניכיים. כל אזור הפנים פשוט סובל. ביקרתי אצל אף-אוזן גרון, רופא עיניים, פנימי, אפילו פסיכאטר - ולבסוף גם אצל מומחה לאלרגיה. עברתי טסטים ובדיקות דם לאלרגיה - לא נמצאה רגישות לשום דבר. טופלתי ועדין מטופלת באנטי-היסטמינים שונים שעוזרים באופן חלקי מאוד. במשך חודש וחצי קיבלתי סטרואידים במינונים שונים - זה הטיפול היחידי שהפסיק את הגירודים באופן מוחלט, כאשר סיימתי את הטיפול חזרו כל הגירודים. אני מיואשת, לכל התרופות יש תופעות לוואי נוראיות - מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים - תגובה
ד``ר בן רנר01/03/2011שלום
במידה ותבחיני העור היו שלילים סביר שהתופעות אינן אלרגיות.התלונות שאת מתארת אינן ספציפיות למחלה ספציפית והן מופיעות באלרגים ובשאינם אלרגים..ניתן להעלות את מינון התרופות על מנת להשיג רגיעה .אפשר לשלב משאפים ועוד..אין צורך להתיאש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוניםענת27/02/2011
שלום
בני בן שנה ו-3 חודשים עם אבחנה של pigmentary mosaicizm ואינו מחוסן כלל.
ברצוני לשקול מתן חיסונים בנפרד (לכל חיסון) .
רציתי לדעת:
1. אילו בדיקות עלי לבקש מרופא אימונולוג בנוגע למערכת החיסון שלו כדי שאוכל לשקול
בצורה שקולה ואחראית מתן חיסונים ללא נזק חלילה?
אודה לתשובה מהירה....ומפורטת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים - תגובה
ד``ר בן רנר01/03/2011שלום ענת.התסמונת שאת מתארת אינה כוללת חסר חיסוני ולפיכך אין מניעה לחיסוני שגרה קשה לי להבין מדוע לא חוסן עד עתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים אדומים של פצעים מעל חצי שנהלידור26/02/2011
רציתי לדעת מה אני יכול לעשות לסימנים כאלו אני בן 17 וחצי ויש לי סימנים שהיו פעם פצעי בגרות ואני בטוח שטיפלתי בהם כראוי תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים אדומים של פצעים מעל חצי שנה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי26/02/2011שלום לידור,
תפנה לבירור אלרגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה. בסק של השכיםרפי26/02/2011
אני סובל מבעיה של אדמומיות קשה בבצים אני לא יודיע מה לעסות במשך שנה
הרבה משחות אף רופא לא יודיע מה הבעיה
אדה אים תוכל לעזר
0509329459
רפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה. בסק של השכים - תגובה
ד``ר בן רנר26/02/2011שלום.
ברב המקרים מדובר בשפשפת ותו לא .אך ניתן לבצע תבחינים לרגישת למגע במרפאות האלרגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיות - פגיעה משמעותית בשגרת החיםאוריה26/02/2011
היי,
אני בן 39 וסובל שנים מאלרגיות. ערכתי בדיקות ולא מצאו משהו מיוחד פרט לקרדית האבק. אצלי התופעות מתרחשות רק בעונות המעבר אבל אצלנו עונת מעבר נמשכת כמה חודשים- 3 אביב ועוד 3 סתיו. מה שאומר שבסך הכל חצי מהשנה אני סובל מאלרגיות.אני בטוח שמדובר בהפרשות של צמחים או דשא או ברושים או משהו בסגנון.
חשוב לציין שאני גר בלב תל אביב ככה שאין פרדס מתחת לחלון...
אצלי האלרגיה מתבטאת בעיינים דומעות מאוד עד כדי דלקות + אף נוזל ללא הפסקה.
אני מטפל בעצמי בזילרג'י אבל רק כשמתחיל התקף ובנוסף נעזר בטיפות עיניים נגד יובש.
אצלי ממש לא צריך את דני רופ כדי לדעת שהאביב כבר כאן ! והוא הגיע בדיוק אתמול.
ה צ י ל ו ! ! !
אוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיות - פגיעה משמעותית בשגרת החים - תגובה
ד``ר בן רנר26/02/2011שלום
בדוק באם בדקו רגישות לכתלית יהודה ובכלל אילו אלרגנים בדקו והיכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחהענת25/02/2011
שלום,
בני בן שנה ו-3 אינו מחוסן כלל, עם אבחנה של pigmentary mosaicizm/
במשטח גרון התגלה סטרפטוקוק A והתחלנו מוקסיפן פורטה 250 כפעמיים ביום 5 cc .
את התרופה לקח כ- 3 ימים ואז במקרה ראיתי פריחה מאוד עדינה בגוף. פניתי לרופאה והיא החליפה ל- AZITHROMYCIN 3CC פעם ביום
זהו רק היום הראשון שנתתי לו את התרופה וגם כאן ראיתי פריחה מאוד עדינה הוא
אמור לקחת את התרופה עד יום ג' הקרוב.
לשאלותיי:
1. האם יכול להיות אלרגיה ל-2 התרופות האלו?
2. האם יש בתרופות אלו אותם חומרים פעילים שגורמים לפריחה?
3. האם ניתן לעשות בדיקת דם להתאמת אנטיביוטיקה כדי לדעת למה הוא רגיש?
4. מה עושים במצב כזה?
אנא תשובתך בהקדם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי26/02/2011שלום ענת,
קיימת גם אפשרות שמדובר בפריחה שקשורה לסטרפטוקוקוס.
אין אלרגן משותף בין מוקסיפן ואזיטרומיצין.
במקרה ופריחה מאוד קלה ועדינה ולא מגרדת אין צורך להתייחס אליה וניתן להשלים טיפול אנטיביוטי כנדרש תוך מעקב הדוק של רופא הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה זיהומיתרות25/02/2011
שלום רב,
אני בת 54 מזה כמה שנים אני מתלוננת על בעיית עור
לאחרונה ביצעתי בדיקת דם ,איני רגועה מהתוצאה
האם אוכל לקבל הסבר אני מציינת רק את החריגות:
ESR- הנורמה 0-20 אצלי נמצא 36.00
HDL-כולסטרול מומלץ 40 אצלי נמצא 58
EOSINOPHILS-הנורמה 0-6 אצלי 6.5
TSH- קטןמ- טווח הנורמה 0.35- 5.50 אצלי 0.03
FT4- הנורמה 10.30- 19.7 אצלי 32.2
FT3- הנורמה 3.5-6.50 אצלי15.05
CRP קטןמ:0.5
לא נמצא חלבון מונוקלונלי
BENCE JONES -שלילי
אודה להתיחסות אני קצת לחוצה
תודה
רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור תודה
רות25/02/2011הבעיה שלי שעד עכשיו מלפני ארבע שנים,לא התיחסו אלי ברצינות
ניסו לשכנע אותי שזה על רקע פסיכאטרי למרות שניכרים פצעים על העור כשהם מלווים בסימני פטרת
רק עכשיו הבנתי סוף סוף שהם ניגשים לבדוק את המצב.
ערכתי כמה בדיקות דם אני מבינה לצערי שיש חשש לדלקת אני לא יודעת את חומרת המצב אני לחוצה מהתוצאה.עדיין אין לי מושג ממה אני סובלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה זיהומית - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי26/02/2011שלום רות,
על פי בדיקות האלה יש לך הפרעה ברורה: תפקוד יתר של בלוטת המגן, היפרטיירוידיזם.
מומלץ לפנות בהקדם לרופא פנימי או משפחה או אנדוקרינולוג ולקבל טיפול.
יתכן ובעיה עור שלך קשורה להנ"ל, יתכן גם שלא ותידרש גם בדיקת אלרגיה כמו שעושים במקרה של כל מחלת עור מגרדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעותנופר23/02/2011
שלום
הייתי מבקשת לדעת את המשמעות של התוצאות הבאות על רקע עייפות כרונית ובעיות עיכול ואחרות
ערכי האימונוגלובולין גי יציבים מזה עשור, כמו כן ערכי השקיעה המוחשת, שאר הפרמטרים החלו להיבדק רק השנה
Protein total 8.5
Esr 36
Immunoglobulin g 2120
Kappa Light Chain (B) 521
Lambda Light Chain (B) 256
IgG2949
IgG3 22.9
תודהה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי26/02/2011שלום רינת, IGG גבוה, ESR גבוה, רצוי לברר מה הסיבה לכך. מחלת מעיים כרונית יכולה להסביר זאת, מחלה ראומטית כרונית כאשר קיימים כאבים בשרירים ומפרקים גם יכולה להסביר זאת.
חשוב לדעת מה תוצאת ספירת דם כללית, תפקודי כבד, כליות, מדדים ראומטיים ANA, RF, CRP, תוצאה של בירור גסטרואינטסטנלי כלומר מערכת העיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה?שיר23/02/2011
שלום,
בתי בת 6 לפני כחודש אובחנה כאסטמתית (אחרי דלקת ריאות ושיעול ממושך מאד) ומקבלת ונטולין ובודיקורט. אתמול היינו צאל רופא ריאות לחוות דעת שניה והוא אמר שכדאי לעשות לה בדיקות לאלרגיה כי אולי זה לא אסטמה אלא אלרגיה. יש לנו בבית חתולה ארוכת שיער אבל בתי נולדה כשהיא כבר הייתה אצלנו וכל 6 שנים לא היה סימן למשהו כמו אלרגיה לחתול. האם באמת יש סיכוי כזה שפתאום אחרי 6 שנים היא קיבלה אלרגיה לחתולה? כמו כן - האם יכולה פתאום להופיע אלרגיה לגורם אחר אפילו שעד עכשיו היא הייתה בריאה לחלוטין ולא אלרגית לכלום?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה דומה ו... עצה
מתי23/02/2011הי,
לפני כשלושה חודשים בתי בת השלוש היתה סובלת מהתקפי שיעול חמורים בלילות,
היא הייתה מתעוררת 4 -5 פעמים בלילה, זה היה מתיש ואפילו קצת מפחיד.
(בעלי חובש קרבי במיל. והוא הצליח להרגיע אותי..)
לאחר שבוע של השיעולים האלה חברה המליצה לי לטפל בסביבה של הילדה מאלרגנים מכיוון שיתכן שזו למעשה אלרגיה, באותו ערב שאבתי את המיטה שלה עם שואב UVC אנטי אלרגני שהשאלתי מהחברה והילדה ישנה כמעט כל הלילה ללא התקפות שיעול (היא קמה פעם אחת עם שיעול קל וחזרה מייד לשיון.
לפני כשבוע היא הלכה לישון אצל הסבתא, ברוב טיפשותי לא שאבתי את המזרון שלה לפני וממש בשנייה שהיא הניחה את ראשה על הכרית השיעול המטריד חזר ביתר שאת, אני מאוד ממליצה שתשאבי את המזרון שלה לפחות פעם בשבוע ותנקי מאבק בחדר השינה שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי26/02/2011שלום שיר, צדק רופא ריאות. רוב מיקרי אסתמה אצל ילדים קשורים לאלרגיה לאבק או פרוות חתול או אבקנים . מומלץ להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהבן22/02/2011
שלום
אני חובש בצבא, וכחלק מהתפקיד אנחנו מבצעים החדרת עירוי.
אחרי שמחדירים לי ונפלון יש לי במשך חודש בערך גירוי באזור,
נפיחות, אודם וגירוד. כאשר מבצעים את זה עם מחט בלבד אין לי כלום
חשוב לציין שאני מקפיד על חיטוי יסודי לפני, ומשחה אנטיביוטית לא עוזרת.
האם תיתכן אלרגיה לפוליתילן שבונפלון?
כיצד ניתן לבדוק את הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תוכל לענות לשאלתי
בן24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי26/02/2011שלום בן, זה מוזר כגם במקרה של אלרגיה לפלסטיק התגובה לא צלויה להימשך יותר מ3-7 ימים.
בקש הפנייה לתבחיני מטלית לפלסטיק וגומי,
זה מבוצע לחיילים במרפאת עור בבתי חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לבנים מתחת לעייןלידור 1722/02/2011
הם לא ניתנים לגירוד וזה כבר מעל חצי שנה מה אני עושה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים לבנים מתחת לעיין - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי26/02/2011שלום לידור,
לא ניתן לאבחן פריחה כזאת ללא לראות בעין, ככל פצעים אלרגיים בד"כ מגרדים. לאאבחון אלרגי תצטרכי להגיע לבדיקה ישירה במקום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציםגלי22/02/2011
שלום,
ביתי בת כמעט 9 חודשים. יונקת ואוכלת מרוסקים.
ברקע דם בצואה בעקבות אכילה שלי (כמניקה) של מוצרי חלב ושומשום. בעקבות המנעות מוחלטת שלי התופעה חלפה.
בדיקת תבחין עור לחלב ולשומשום יצאה שלילית.
כרגע עדיין אני נמנעת ממוצרים אלו. והצואה שלה ללא דם וללא ריר.
האם ניתן לתת לה לטעום ביצה? דגים? מוצרים המכילים שקדים (דוגמת שקדיה)? ובכלל מאכלים הידועים כאלרגניים נפוצים או שעליי לערוך קודם כל תבחין עור לכל אלו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצים - תגובה
ד``ר בן רנר22/02/2011שלום
ביצים לא לתת לפני גיל שנה ודגים לא לפני שנתיים.שקדים ופיצוחים אחרי גיל 3 תבחינים מבצעים רק לאחר מעשה ולא לפני כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיםדניאל21/02/2011
אני סובל כבר כמה שנים מגירודים בעור.
יש לי פצעים שאני מגרד עד זוב דם.גם ביום וגם בלילה
בילדותי סבלתי מאלרגיות לביצים ומאכלים שונים.
הפצעים בעור הופיעו מהצבא והם לא עוברים
איך לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים - תגובה
ד``ר בן רנר22/02/2011גש למרפאה אלרגית לבדיקה ואבחנה.ייתכן ומדובר באסטמה של העור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך אלרגיהרות19/02/2011
שכחתי לציין שנסיתי טלפסט, ארויס וכו ולא עוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר20/02/2011זה טיפול לסימפטומים בלבד.גשי להערכה אלרגית נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואב UVC
ניב20/02/2011היי,
הבנתי שאת מקפידה על ניקיון בבית, אני מניח שאת ממעיטה בריהוט הבית בשטיחים וריפודים. מאוד חשוב לשאוב את המזרן והכריות מכיוון שרוב המגע שלנו עם האלרגן של קרדית אבק הבית הוא שם.
יש בארץ שואב אנטי אלרגני חדש עם נורת UVC (אור אולטרה סגול בעוצמה גבוהה) שנוסה ע"י רופאי אלרגיה בישראל והיתרון שלו הוא שהוא לא רק מסלק את האלרגן אלה גם מבצע סטרליזציה של המשטח ולכן הרבה יותר אפקטיבי.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)