מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לחלב ואלי לסויהליטל13/04/2011
שלום רב,
בתי בת שנה ושבועיים, אלרגית לחלב (בגיל שמונה חודשים נחשפה לראשונה למטרנה ובחשיפה שלישית פרחה מאוד מאוד כולל כתמים אדומים ונקודות על הגוף), הקיאה והתגרדה.
בגיל שנה ביצענו בדיקות אלרגיה ויצא אלרגיה לחלבון חלב ולא אלרגית לסויה. היום קיבלה לראשונה שתי כפיות של מעדן סויה - מיד הופיעו כתמים אדומים על פניה. קיבלה פניסטיל והאודם חלף אחרי כעשרים דקות. יש לציין שעד כה אכלה כל יום עוגיות פתיבר המכילות לציטין סויה. י
יונקת ואוכלת מוצקים יפה. אחרוזון 15 במשקל. ש לי כמה שאלות:
1. האם בוודאות זו אלרגיה לסויה למרות שנחשפה כבר ללציטין סויה בעוגיות ופה ושם גם למוצרים לא חלביים המכילים עקבות סויה?
2. זה אומר שחסל סדר פתיבר או שאם לא הגיבה עד כה זה משהו שניתן להמשיך איתו ללא סיכון?
3. לגבי המזרק - קיבלנו אותו והיא שוקלת רק שמונה ק"ג. האם זה אומר שאסור להשתמש בו במקרה חירום? זה יכול לפגוע בה? מה כן אפשר לעשות? אנחנו במושב מרוחק ללא קרבה לעזרה רפואית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב ואלי לסויה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי13/04/2011שלום רב ליטל,
לא תהיה בררה מלנסות לדבר עם אלרגולוג שמטפל בילדה ולתאם איתו מתן מוצר סויה בהשגחתו בקליניקה של אלרגולוג. כך נוהגים במקרים של ספק.
מזרק אפיפן נועד לילדים החל ממשקל 15 ק"ג. מתן לילדים עם משקל פחות מזה אינו בטוח, אבל זה טיפול להצלת חיים, במקרים של תגובה אלרגית קשה ומסוכנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בכל הגוףגלית13/04/2011
זו הפעם השלישית שתוקפת אותי "פריחה נודדת" ומגרדת ב4 שנים האחרונות. עשיתי טסטים ואני לא אלרגית לכלום. עשיתי גם בדיקת נשיפה להליקובקטר על פי המלצה של רופאת עור, והיא שלילית. החלפתי את אבקת הכביסה, הפסקתי למרוח קרם וף ולהשתמש בבושם. זה מרגיש משהו מבפנים. זילרג' עוזר קצת אך מרדים אותי ונראה לי שאף עושה אותי עצבנית מהרגיל (אני עצבנית כי נוורא מגרד לי כל הזמן), האם יש בזילרג'י סטרואידים? אפילו במינון קטן?
אאריוס, היסטזין לא עוזרים בכלל. לורטדין- לפעמים. יש רעיונות להקלת הסימפטומים תוך כד תפקוד יומיומי? אני כבר אדאג לגורם הפנימי....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בכל הגוף - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי13/04/2011שלום גלית,
ברוב המקרים אנו אלרגולוגים מצליחים למצוא שילוב של תרופות נגד אלרגיה כדי להשתלט על הפריחה.
זילקי לא מכיל סטרוידים.
לא להתייעש! לפנות שוב לאלרגולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בפנים ומתחת לעינייםסיון13/04/2011
שלום
שמי סיון ואתמול לאחר המקלחת הופיעו לי שקיות נפוחות
מאוד מתחת לעיניים וגם נפיחות באזורים נוספים בפנים (לחיים, סנטר)
הופיעה גם אדמומיות ועיקצוצים סביב האיזור.
הדבר לא עבר גם יום למחרת
אני לא יודעת מה לעשות וממה זה נובע.
מישהו יכול לעזור?
תודה,
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בפנים ומתחת לעיניים - תגובה
ד``ר בן רנר13/04/2011שלום סיון
ללא בדיקה אי אפשר לקבוע את הגורם.ייתכן ומדובר ברגישות לחומר קוסמטי .גשי לאלרגולוג לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה מאלכוהולאבגד12/04/2011
שלום.. כל פעם שאני שותה אלכוהול לאחר 5 דקות נהיית לי פריחה על הפנים.. רציתי לדעת אם יש איזשהו חומר מסוים שקיים במשקאות אלכוהולים שהאלרגיה אליו נפוצה? ואם כן האם יש משקאות שאין בהם את החומר המסוים הזה? או שבכלל אני צריך ללכת לעשות טסטים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה מאלכוהול - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי12/04/2011שלום אבגד, פריחה אחרי שתית אלכוהול אינה נדירה. כדאי לפנות לאלגולוג ולספר בפרטים איזה משקה גורם לתופעות. למשל אלרגיה לבירה קשורה לאלרגיה לדגנים ושמרים, אלרגיה ליין קשורה לאלרגיה לענבים או סולפיטים או דבורים. וכך עלה. דברים האלה אפשר לבדוק בטסטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בעינייםרבקה12/04/2011
שלום רב,
אני בת 35 סובלת כחצי שנה ממה שתשעה רופאי עיניים אמרו לי "אלרגיה בעיניים".
עשיתי בדיקת אלרגיה ובבדיקה גילו כי יש לי אלרגיה קלה לתיקנים וקרדית האבק.רק שהורפא של האלרגיה אמר שלא נראה לו שהבעייה שיש לי בעיניים(בעיקר בעין ימין)זה אכן אלרגיה.עשיתי צילום עין,עשיתי ניקוז של תעלת הדמעות וזה לא עובר.קיבלתי טיפות משחות ומה לא ולא עובר.
מה דעתכם(אגב,יש לי דלקת חמורה ביותר בעין ימין כבר),ואיזה פתרון אני יוכלה למצוא כבר לבעיה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בעיניים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי12/04/2011שלום רב, נראה לי שאת צריכה לקבל טיפול כולל נגד אלרגיה כלומר טיפול סביבתי, תרופתי וחיסוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאגוזי מלךאולגה11/04/2011
שלום
ילד חזר מהגן עם תגובה אלרגית חזקה- גירוד, שלפוחיות בכל הגוף, עניים נפוחות, נזלת.
אחרי בירור מה הוא אכל באותו יום, התברר שנתנו עוגת יום הולדת שהיו בה אגוזי מלך.
האם יש מצב שזו אלרגיה לאגוזים? ניתן לבדוק זאת אצל אלרגולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאגוזי מלך - תגובה
ד``ר בן רנר11/04/2011שלום אולגה
בהחלט ניתן לבדוק ובדחיפות!התגובה יכולה להיות חריפה שבעתיים בחשיפה חוזרת!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בעניין אלרגיה לקרדית האבקאלון10/04/2011
יש לי מספר שאלות בעניין אלרגיה לקרדית האבק.
אני סובל מספר שנים מאלרגיה זאת (אובחנתי ע"י רופא). התסמינים כולליפ הפרשות מרובות,עיניים מגורות וכו'.
שאלות מדעיות:
א.מדוע לקיחת אנטי היסטמנים לא משפיעה עלי , מבחינת צמצום הסימפטומים ? (ניסיתי כל סוגי התרופות)
ב.מדוע לאחר שנה של חיסונים - ההשפעה היא מועטת בלבד ?
שאלות מעשיות:
ג.הכיסויים לאלרגיה למיטה של החברות תרופארם לא עזרו לי. הסבל הגדול ביותר הוא בשינה בלילה. האם יש כיסוי אחר שיכול למנוע ממני מגע מהאלרגנים שעל המיטה ? כמו כיסוי ניילון או כל פתרון לשינה אחר שלא מצריך כיבוס תמידי.
ד.האם אתם מכירים שואב אבק שהוא מתאים ספציפי למיטה שנוח לשאוב איתו יום יום?
אבקש עצות לבעיה זו. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות בעניין אלרגיה לקרדית האבק - תגובה
ד``ר בן רנר11/04/2011שלום אלון.
ברפואה אין תמיד מאה אחוז הצלחה .אם אין הטבה כלל אציע לבצע ברור מחודש. יתכן והסיבה לאי ההיענות לטיפולים לאחרת.
יש שואב אבק למיטה של חברת raycop המשווק ע"י נצגי החברה מבית שמש 0526624003 תנסה לקשור קשר איתם.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לכלבים..שיר09/04/2011
שלום,
אני אובחנתי כאלרגית לכלבים ואחותי מאוד רוצה לקנות כלב...
האם יש זן מסויים שלא אלרגיים אליו ? או לחילופין לבצע טיפול שגורם לך לא להיות אלרגית?
או חיסון נגד זה?
תודה שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לכלבים.. - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי09/04/2011שלום רב,
אפשר לקבל חיסון נגד אלרגיה לכלבים.
קיימים גזעי כלבים פחות אלרגניים כמו פודל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארלגולוגר09/04/2011
שלום רב,
אני סובלת שנים רבות מעור פנים אדמומי ומגורה מאוד, וכן מפצעונים קטנים אך רבים מאוד על גבי העור.
החשש שלי הוא שמדובר באלרגיה לחומרים קוסמטיים, אך אני מתקשה לאשש אותו- כי אני מחליפה כל פעם חומרים קוסמטיים ואף לפני 3 חודשים עברתי לחומרים טבעיים לחלוטין- שלא עזרו במאומה.
1. האם ייתכן עדיין שמדובר באלרגיה קוסמטית- וזאת על אף שהרחקתי את החומרים הקוסמטיים ואני משתמשת רק בטבעיים זה זמן מה?
2.האם ייתכן שמדובר בכלל באלרגיה למאכלים מסוימים?
3. האם בכדי לקבוע תור לארלרולוג חייב הפנייה מרופא משפחה? והאם יש לקבוע תור לארלרולוג המתמחה באלרגיה קוסמטית או שכל ארלרולוג יוכל לפענח האם יש אלרגיה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארלגולוג - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי09/04/2011שלום רב,
כדי לפנח סיבה האלרגית לפריחה שלך צריך לבצע לך בדיקה אלרגית מקיפה לא רק לאלרגנים בקוסמטיקה. גם לאלרגנים נשאפים. ולשקול לבדוק גם אלרגיה למזון.
כדי לפנות לאלרגולוג צריך בד"כ הפניה של רופא משפחה עור רופא עור. לא בכל מרפאה אלרגית בודקים גם אלרגיה לקוסמטיקה. אנחנו בודקים. אחרים את צריכה לשאול בעת הזמנת התור. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה לחיצות בכל נחיר?ד``ר בן רנר08/04/2011
יש לי נזלת אלרגית.. וכל רופא אמר לי משהו אחר לגבי האריוס והאבאמיס.
אני אמור לקחת כדור אחד ביום, נכון?
מתי אני אמור לקחת אותו- בלילה או בבוקר?
וצריך לקחת אותו אחרי אוכל, או שזה לא משנה?
ולגבי ספריי אבאמיס- מתי אני אמור לשים - בלילה או בבוקר?
כמה לחיצות בכל נחיר? וכמה פעמים ביום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי אריוס - תגובה
ד``ר בן רנר08/04/2011שלום
פעם ביום מתי שנוח לך .שתי שאיפות לכול נחיר וכדור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא המשפחה אמר לי שזה מינון יתר
מתן08/04/2011שצריך רק פעם אחת בכל נחיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא המשפחה אמר לי שזה מינון יתר - תגובה
ד``ר בן רנר08/04/2011במידה ואתה לא ילד זה המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זילרג'ייוליה07/04/2011
מותר לשלב זילרג'י 10 מ"ג אם תרופה אנטי דיכאונית פקסט .ועוד תרופה בשם ואבן ?
וזילרג'י מרדים אותי במשך היום .אפשר לחצות אותו לרבע או לחצי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זילרג'י - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי07/04/2011שלום רב, אין בעיה לשלב זילרג'י עם פקסט,
שילוב עם וואבן יכול לגרום להגברה של ההשפעה המרגיעה\מרדימה.
ניתן לחצות את הכדור וניתן גם להחליף אותו לכדור אנטיהיסטמיני אחר שלא מרדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריהמירית יוסף06/04/2011
כשהייתי ילדה סבלתי מאסתמה אבל היא עברה לגמרי.
לפני שלוש שנים התחלתי לסבול מאורטיקריה. סבלתי מאד וטיפלו בי בסטרואידים בכדורים המון זמן. בשנה האחרונה התחלתי בטיפול אצל דוקטור קובי שדה והצלחתי להוריד לגמרי את הסטרואידים ועכשו אני מקבלת ממנו טיפול שממש עוזר.
קראתי על אחת התרופות שהיא מיועדת לאסתמה - האם גם אסתמה היא מחלה אלרגית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי06/04/2011שלום מירית,
נכון, אסטמה היא מחלה אלרגית ברוב המקרים. זאת אלרגיה לאלרגנים נשאפים כמו אבק ואבקנים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה - תגובה
ד``ר בן רנר07/04/2011כן אסטמה היא מחלה אלרגית ביחוד בילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר באלרגיה?מ06/04/2011
שלום רב,
בת 32, בריאה, (נטלתי תרופות אנטי דכאוניות כמה שנים, עד לאחרונה),
מזה כמה ימים גרד בכל הגוף, גל חום (בתחושה, חום הגוף תקין) שלשולים וקושי לישון,
עכשיו גם פצעים בתוך הפה, הקאות,
מדובר בתופעות חדשות וקצת מבהילות,
התוכלו לומר לי מה זה עלול להיות? כמובן שאני גם טסה לרופא המשפחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מדובר באלרגיה? - תגובה
ד``ר בן רנר06/04/2011שלום מ
היות וזו תגובה חריפה ייתכן ואין כל קשר.חכי מספר ימים וחזרי לתארמה קורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים בעור לאחר אקנה 17לידור05/04/2011
זה כבר חצישנה יש לי כתם בעור מפצע וזה לא עובר לי מה לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים בעור לאחר אקנה 17 - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי05/04/2011שלום לידור,
תתייעצי עם רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות קיצוניתשמעון04/04/2011
שלום, כבר המון שנים שאני אלרגי לפורמולין (פורמולדהיד), מעולם לא טיפלתי בזה ולאחרונה הרגישות התגברה והמצב נהפך לבלתי נסבל, אינני יכול לשהות בשום מקום מבלי שאני אחוש כאבים עזים בכל הגוף. אני זקוק לעזרה נואשות, האם ידוע על איזשהו טיפול, או הקלה בכאבים הללו? המצב ממש קריטי ואשמח לכל פיסת מידע אפשרית תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות קיצונית - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי05/04/2011שלום שמעון,
כאבים זה לא חלק העיקרי של תגובה אלרגית לפורמלין בד"כ.
תפנה לאלרגולוג ליועץ ישיר בשאלה האם הבעיה שלך קשורה לאלרגיה לפורמלין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שמעון06/04/2011כן, הבעיה נובעת מהחשיפה לפורמולין. ומאחר והפורמולין מצוי כמעט בכל מקום, גם באוויר, אני חש סבל רב. התופעות לוואי שמופיעות אצלי הן אכן לא שיגרתיות, בד"כ מופיע גירוי על העור, אצלי התגובה יותר חריפה ומתבטאת בכאבים נוראיים בעצמות בעל הגוף. לכן העניין הוא דחוף, אני נואש לעזרה! מצב הרופאים בארץ ממש קטסטרופה, אף אחד לא מכיר את האלרגיה ולא יודעים להצביע על טיפול או הקלה בכאבים, לכן אני מנסה בכל דרך אפשרית למצוא איזושהי תרופה! אשמח לכל עזרה שהיא, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)