פורום אלרגיה, טיפול באלרגיות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת אלרגית
    מתן
    04/04/2011

לפני שנה הייתי אצל אלרגולוג, הוא עשה לי טסטים ונמצא שאני אלרגי למספר דברים. (חתולים, עשבים, דשא)

במהלך השנה האחרונה לקחתי כדורי אריוס שעזרו להקל במצב, אך בשבוע האחרון המצב בלתי נסבל - נזלת שלא פוסקת.

בפעם הקודמת הפסקתי שבוע לפני התור לקחת את הכדורי אריוס.. ומחר יש לי תור נוסף לאלרגולוג.

האם גם הפעם אני צריך להפסיק שבוע לפני לקחת את הכדורים? כי אני פשוט לא יכול עם הנזלת הזו.

ושאלה נוספת- הבנתי שכדי לטפל בזה יש חיסונים .. כמה פחות או יותר אמורים לעלות חיסונים כאלו? (אני במכבי.. אבל רוצה לדעת פחות או יותר מה המחירים בכל מיני מקומות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת אלרגית

הוספת תגובה

• נזלת אלרגית - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    05/04/2011

שלום יאיר,
    אני מניח שקיבלת תשובות לשאלות שלך אצל האלרגולוג שטיפל בך היום,
    במקרה ולא קיבלת, תפנה אלינו שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לפניצלין
    סלי
    03/04/2011

ביתי בת 5 פיתחה בגיל שנתיים וחצי פריחה נוראית בכל הגוף ,חבורות אדומות כולל נפיחות באותן החבורות סבלה סבל נוראי, וזה לאחר שקיבלה מוקסיפן בסירופ עקב דלקת בגרון,ניסו לשנות לה אנטיביוטיקה מסוג ציפורל ועדיין החמירה הבעיה ,(לא יודעת אם אפשר לדעת שזה בגלל הציפורל גם כן ,כי התרופה ממש מזן אחר,

בקיצור הגענו למרפאת אלרגיה בשניידר פתח תקוה והרופאה אמרה לנו שבגיל ארבע וחצי לא עושים תבחין עור כי זאת בדיקה תת עורית ולא נעימה לגיל ביתנו,+ובנוסף אמרה לנו שלא מייבאים את התרופה הזאת בעבר סיפקו בתי החולים האם זה נכון ?ומה עושים לגבי הבעיה ,פשוט לקחת בחשבון תמיד שהיא רגישה לפיניצלין ,ולאמר לכל רופא שיש לביתי רגישות לתרופה הזאת,מבלי לבדוק לעומק ממש מוזר ,שלא מייצרים את התרופה הזאת

בעיה בעייתית מבחינתנו סתם הגענו והדרך היתה ארוכה חבל שלא התקשרנו לפני
    סלי נואשת

לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לפניצלין

הוספת תגובה

• רגישות לפניצלין - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    05/04/2011

שלום סלי,
    בדיקת אלרגיה לפניצילין לא מגלה תגובות מאוחרות לפניצילין.
    כנ"ל גם לגבי מוקסיפן.
    תנסו לפנות לחוות דעת נוספת, למשך למרפאת אלרגיה ב"ח מאיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לפניצלין

סלי
    06/04/2011

האם ישנה בכלל בדיקה מדוייקת של חומר הפנצילין, ואם אין אז למה לבדוק בבי"ח מאיר
    תסביר לי בבקשה למי לפנות ומה לעשות שוב אני לא הבנתי ברור
    סלי תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לפניצלין - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    07/04/2011

שלום סלי,
    הטסט של פניצילין בודק טוב אלרגיה מידית לפניצילין, אל לא בודק תגובות מאוחרות שמתחילות 6 שעות ויותר אחרי נטילת הכדור, ולא בודק טוב אלרגיה למוקסיפן.
    בהרבה מקרים בשביל לשלול רגישות למוקסיפן צריך לקחת תרופה בפועל ולעקב אחרי התגובות.
    בקשר לבית חולים מאיר אני מזכיר לך שזו את שפנית אלינו וביקשת חוות דעת נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• g6pd
    מרי
    03/04/2011

שלום רב
    בני בן 4 חודשים והוא אלרגי לפול g6pd

השאלה קצת מצחיקה אך חשובה...

בפסח נוהגים במשפחה של בעלי להכין מאכל מסויים עם פול. אנחנו גרים אצלהם בבית, ולצערי אין מצב שיוותרו על הפול...
    שאלתי:

הבנתי שאסור לו להריח אפילו פול מתבשל.
    האם זה בסדר שבמשך היום עצמו, כאשר הפול מתבשל הוא לא יהיה בבית, אלא רק בערב כשזה כבר מוכן?
    והאם כאשר מחממים את התבשיל לפני הארוחה, גם אסור לו להיות נוכח?
    האם זה בסדר שבזמן חימום האוכל יהיה בחוץ ובזמן הארוחה יהיה לידינו?
    אני פשוט לא יודעת עד כמה מותר או אסור לו להיות בקרבת פול.....

תודה רבה רבה וחג שמח..

לקביעת תור
    סגירה
    g6pd

הוספת תגובה

• g6pd - תגובה

ד``ר בן רנר
    03/04/2011

שלום מ'

לילד חוסר בG6PD ולא שום דבר אחר.ברור שבגיל 4 חד' תינוק לא אוכל פול ובכלל מי אמר שהוא רגיש לפול.הקשר בן הפול לחוסר בG6PD הוא רק בחולים עם חסר מוחלט של האנזים שדי נדיר .אז תחגוג את הפסח כפי שאתה רגיל ושכח מהרגישויות שלא קיימות. בקש ממי שספר לך על כך סימוכין .לא תמצא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה וחג שמח!

מרי
    05/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לכימקלים וכלור חוות דעת מו
    אלינור
    03/04/2011

שלום
    אני חברת קופ"ח לאומית מחפשת מומחה לאבחון אלרגיה לכימקלים כלור דבקים וכו
    אל מי ניתן לפנות
    תודה
    אלינור 0544757672

הוספת תגובה

• אלרגיה לכימקלים וכלור חוות דעת מו - תגובה

ד``ר בן רנר
    03/04/2011

שלום אלינור
    כלור אינו גורם אלרגי אלא חומר ההופך לבסיס במים (אקונומיקה) דבק יכול לגרום לאלרגיה.את יכולה לפנות למרפאה אלרגית בקופה שלך או באופן פרטי למרפאתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובת ד"ר

אלינור
    03/04/2011

תודה לתשובתך ד"ר אוסיף ואשאל האם ניתן לבדוק לאיזה חומר כימי (כפי שהזכרת למשל)
    האדם מפתח רגישות.
    אני עובדת אצלנו במזכירות הקאונטרי לאחרונה מרגישה כאבי שרירים במקומות שונים בגוף, צריבה בכעניים תחושת עייפות, תחושת צריבה בגוף,
    כאבי חניכיים שקושי בנשימה לחץ דם גבוה .....
    זה קורה לי רק לאחר שאני נמצאת בעבודה שוהה בבית מספר ימים התופעות מתמעטות
    מה לדעתך אם כן עשוי להיות גורם לתופעות הנ"ל.
    תודה מראש לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובת ד"ר - תגובה

ד``ר בן רנר
    06/04/2011

שלום
    הבדיקות שנעשות לחומרים הכימיים הם בדיקות לרגישות למגע ולא להרגשות עייפות בחילות ועוד .קיימת תסמונת של"רגישות לכימיכאלים שונים" אבל אין בדיקה ספציפית המאבחנת את התופעה הזו.ואחנה היא קלינית בלבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לכימקלים וכלור חוות דעת מו - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    05/04/2011

שלום אלינור,
    אני מבצע בדיקות אלרגיות שונות כולל תבחיני מטלית לכימיקליים, דבקים ועוד.
    יעוץ מתבצע במסגרת ביטוח משלים.
    אשמח לקבל אותך. ניתן להזמין תור באחד הטלפונים כפי שמופיעים כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובש בחדר שינה
    חופית
    02/04/2011

שלום,
    לפני כמה ימים גילינו מאחורי המיטה שהקיר מלא עובש מפותח למדיי, אני משתעלת מדיי לילה שיעול יבש מזה כחודשיים שלושה (יש לי גם תגובות אלרגיות לא מעטות כמו גירוד באוזניים ובגרון לעיתים התנפחות של העיניים וכו' שאני לא יודעת אם קשורות לעובש בלבד) וקראתי שסביר להניח שהדבר נובע מהעובש,
    ניקיתי את הקירות באקונומיקה וגם את הרהיטים הנגועים (מיטה שידות ומזרן) על המזרן כתם בתחתיתו שלא ברור עם עובש אבל בן זוגי מסרב להפטר ממנו במיידית, אנחנו משאירים את החלונות פתוחים ואת הדלת אבל זה חדר מגבס שסובל מרטיבות מבחוץ.
    האם עזר שניקיתי באקונומיקה את העובש (אח"כ גם התזתי חומץ על הכתמים שלא ישובו לא יודעת אם זה בכלל עוזר), והאם העובדה שאני ממשיכה להשתעל בכל פעם שאני נמצאת על המזרון קשורה למזרון עצמו?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עובש בחדר שינה

הוספת תגובה

• עובש בחדר שינה - תגובה

ד``ר בן רנר
    03/04/2011

שלום
    מזרן לא מתייבש במהרה.ניתן לבצע תבחינים לעובשים במרפאתי.בכל מקרה במידה והמזרן אונו יבש יש להחליפו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיות
    יוליה
    02/04/2011

בעקבות אלרגיה קיבלתי טלפסט 180 מ"ג התחלתי לקחת את התרופה וזה חזק לי אפשר לחצות את הכדור לחצי ?

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיות

הוספת תגובה

• אלרגיות - תגובה

ד``ר בן רנר
    03/04/2011

לא אפשר להחליף ל120 מ"ג או לבחור בכדור אחר כמו לורסטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטיקריה לא ברורה
    שלי
    01/04/2011

היי :)
    ב8 בפברואר התחילו לי עקצוצים בפה יותר נכון בשפתיים , לאחר מכאן הידיים שלי התחילו לשרוף כמו גם הרגליים וראיתי שאני נהיית אדומה בפנים הלכתי לקופת חולים שכבר כולי מתרגדת בצורה נוראית וממש שורפות לי היידים ואחרי מס' דקות שחיכיתי שם גם התחילו להופיע לי על הבטן גבשושיות קטנות כמו באבעבות אוח אז הזריקו לי פורמטזין והכל נרגע מאז אני לוקחת אריוס יום יום! התור שלי לאלרגולוד הוא ב17 באפריל , ואני צריכה להפסיק את האריוס כשבוע לפני , אני מאוד מפחדת להפסיק לקחת את התרופה שכרגע אין לי התרפרצות של האלרגיה אלא רק ערצוצים וגירודים קלים .
    הרופאה לא יודעת ממה זה נגרם , מה שכן הייתי מאושפזת שבוע בבי"ח על כאבי ראש , וזה קרה ביום אחרי שהגעתי הבייתה
    בבית החולים נתנו לי תרופות בשם : מוסקול ואיבופן . מה שכן ממש כמה דקות לפני שהתחילו לי העקצוצים לקחתי ביחד לוסק ואופטלגין נוזלי , האם יש קשר?
    לוסק אני אמורה לקחת מדי יום , מה שכן מאז אני לא נוגעת בשום תרופה כלשהיא .
    האם אני צריכה לחשוש מלהפסיק את האריוס? וממה האלרגיה הזו יכולה לנבוע? כי שיניתי מרכך ואבקת כביסה אני לא לוקחת תרופות והגירודים והעקצוצים לא עוזבים אותי
    בבדיקות שם שערכו לי לא נמצא שום דבר חריג
    האם אני צריכה לפחד מתופעת לוואי אחרי שאני אפסיק את האריוס מהפסקת נשימה או קושי שכזה?
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    אורטיקריה לא ברורה

הוספת תגובה

• אורטיקריה לא ברורה - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    01/04/2011

שלום שלי,
    אורטיקריה יכולה להיות קשורה לחום, קור, זיע, תרופות, מזון,
    ברוב המקרים של אורטיקריה ממושכת אין קשר תרופות, הרי הפסקת אותם מזמן אך התופעה ממשיכה.
    הפסקת אריוס יכולה לגרום להתלקחות של התופעה. אחרי כך מחדשים טיפול ושוב משתלטים. אם האריוס מאוד עוזר לך ואת חוששת מהתפרצות על תפסיקי את נטילתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תודה על התגובה המהירה!

שלי
    01/04/2011

אני אמורה להפסיק את השימוש בגלל התור לאלרגולוג ב17 באפריל בגלל זה אני חוששת..
    הפחד שלי זה באמת שזה קשור לקנה ה נשימה , ייתכן?
    מה שכן אני נמצאת בתקופה מאוד לחוצה בחיים ובמשך החודשיים האלה מסתבר שהייתי תחת התקף חרדה שפשוט לא אובחן עד עכשיו ...
    האם יש קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תודה על התגובה המהירה! - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    03/04/2011

שלום שלי,
    קנה נשימה בד"כ לא מעורב באורטיקריה,
    לחרדה יכולה להיות השפעה בלתי ישירה המעצימה את הגרד, אך זה לא הגורם לאורטיקריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעה נדירה
    גלית
    31/03/2011

בנאדם בריא (ברוך ה)
    לסרוגין מתפתחת פריחה מן כתמים אדומים על החזה וקצת בצוואר לא נובעת מגרד לא גורמת לחרחורים או כאב כלשהו-פשוט רק כתמים אדומים שנעלמת אחרי מספר דקות(בין 10 דקות- לחצי שעה)
    זה קורה שאני במקלחת ,שאני שותה משקה אלכוהולי, מהתרגשות ומצבי לחץ
    אני חושבת שזה נובע מחום פנימי של הגוף.
    זה התחיל לי מלפני 6 שנים.(אני בת 21)

הייתי שמחה לדעת מאין זה נובע?וכיצד אפשר לטפל בזה

לקביעת תור
    סגירה
    תופעה נדירה

הוספת תגובה

• תופעה נדירה - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    01/04/2011

שלום גלית,
    התופעות שאת מספרת עונות כנרא על שם אורטיקריה או סרפדת כרונית.
    אלרגולוגים מטפלים במחלה זאת. ניתן לנסות להתאים טיפול מנע תרופתי. תפני לאלרגולוג. לפני הגעה לבידקת אלרגולוג מומלץ לבצע בדיקות דם: ספירת דם, תיפקודי כבד, תיפקודי כליות, תיפקודי בלוטת מגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש תרופות חדשות לאלרגיה?
    ארז
    31/03/2011

אני סובל מאלרגיה לפריחה בדגש על צמחיים חד שנתיים (HAY FEVER) - מתבטא בהתעטשויות, עיניים דומעות מאוד ונזלת (נבדקתי באופן פרטני לעניין בטסט אלרגיות מקיף בעבר) מהן התרופות המתקדמותביותר כיום לטיפול? מירב התרופותשקיבלתי עד היום לא ממש עזרו...

לקביעת תור
    סגירה
    יש תרופות חדשות לאלרגיה?

הוספת תגובה

• יש תרופות חדשות לאלרגיה? - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    31/03/2011

שלום רב, בהחלט קיימות תרופות חדשות, חשוב גם איך לוקחים אותם, שילובים של התרופות. כמעט תמיד ניתן להשתלט על האלרגיה בעזרת תרופות או טיפולים. לא להתייש, להגיע לאלרגולוג ליעוץ!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרמוגרפיזם והקלה על הגירודים
    ד``ר בן רנר
    30/03/2011

לפני כחודש אובחנתי בדרמוגרפיזם,
    נאמר לי שעלי לקחת טלפסט 180 וזילרג'י ע"מ להקל את הגירודים,
    אין שיפור ניכר אחרי שלקחתי את הכדורים האלה במשך חודש,
    האם כדאי להחליף את הכדורים? או לסבול בשקט?
    האבחנה נעשתה ע"י שריטות קלות על היד וזהו,האם לבקש לבצע בדיקת משטח לאלרגיה? (כרגע אין לי שום רגישות לסבון או בושם)
    מקריאה באינטרנט הבנתי שדרמוגרפיזם מופיע כתוצאה משינוי פנימי,אין לי שום לחץ נפשי או משהו אחר,הדבר היחיד הוא תכיפות במתן שתן (כאשר נבדקתי לפני שנה בקופת החולים נאמר לי שהכל תקין),האם יכול להיות קשר לדרמוגרפיזם?

נותנים אישיים,
    בן 25, עם רקע של סבוריאה דרמטיטיס.

הוספת תגובה

• עוד תמונה 3 דקות אחרי השריטה

יוני
    30/03/2011

עוד תמונה 3 דקות אחרי השריטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרמוגרפיזם - תגובה

ד``ר בן רנר
    31/03/2011

שלום
    מדובר בחרלת .הסיבוה אינה ידועה והתופעה תחלוף.ניתן לקחת אנטיהיסטמיניקה במינון גבוהה יותר בהקלה.גש למרפאה אלרגית.טיפול אחר לא קיים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד ויובש בגלל בושם
    ד``ר בן רנר
    29/03/2011

לאחרונה התחלתי להתגרד בפנים ובצואר. העור נעשה יבש, אדמומי ועם קשקשת. ההגיון אומר שיתכן שזה מבושם. העניין הוא שלא החלפתי בושם זה כ-5 שנים. האם יתכן שאדם יקום בוקר אחד וגלה שהוא אלרגי לבושם? ואם כן, האם נגזר עלי להתנזר מבושם לחלוטין? כי זה גזרה שקשה לעמוד בה.
    תודה,
    אופירה

לקביעת תור
    סגירה
    גירוד ויובש בגלל בושם

הוספת תגובה

• אלרגיה לבושם - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    30/03/2011

שלום אופירה,
    אלרגיה לבושם זה שכיח ותמיד מופיעה ביום אחד בהיר אצל בין אדם שלא היה אלרגי.
    מומלץ לפנות לאלרגולוג לביצוע תבחיני עור לאלרגיה לבושם ועוד חומרים,
    בינתיים לשים בושם רק על הבגד.
    לשים לב שבושם נמצא גם בשמפו, סבון, מגבונים לחים וקרמים. במקרה והם רגורמים לגירוי עור לעבור למוצרים "ללא בושם"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לפניצילין
    קרול
    29/03/2011

בוקר טוב,

אני בת 30 אמא לתאומים בני 1.10
    מעולם לא סבלתי מאלרגיה לפניצילין עד החורף האחרון.
    במהלך חיי יצא לי לקחת גם מוקסיפן וגם אוגמנטין.

בדצמבר הייתה לי דלקת חמורה במיתרי הקול ורופאת המשפחה רשמה לי אוגמנטין. לקחתי כדור אחד ופיתחתי אלרגיה חמורה שכוללת התנפחות, אדמומיות וגרוד.

היום אני עם דלקת בגרון וקיבלתי מוקסיפן ונראה לי שאני שוב מפתחת אותם תסמינים.
    (נטלתי מוקסיפן גם ביולי שנה שעברה בערך ולא התפתחה אלרגיה)

השאלה היא האם יכול להיות שאדם פתאום יפתח אלרגיה לפניצילין?

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לפניצילין

הוספת תגובה

• אלרגיה לפניצילין - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    30/03/2011

שלום רב קרול,
    כנרא פתחת אלרגיה למוקסיפן ונמצא גם באוגמנטין,
    אליך להימנע מאנטיביוטיקה ממשפחת פניצילין ולפנות לאלרגולוג באופן ישיר ליעוץ כולל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לשומשום- בת 7 חודשים
    שיר
    28/03/2011

שלום - מעולם לא הכרתי את עולם האלרגיות. עד שבתי שהיא כמעט בת 7 חודשים לפני כחודש טעמה אצל המטפלת טחינה ופיתחה תגובה אלרגית שכללה פריחה מוזרה ושיעול. ב"ה הכל עבר לאחר 20 דקות אבל אלו היו 20 דקות מלחיצות- במיוחד שלא הייתי עמה אלא בטלפון עם המטפלת. ובמוקד אחיות אמרו לי שתגובה אלרגית עלולה לכלול חנק ושצריך לרוץ לרופא. בגלל גילה הצעיר הרופא אמר שרק בגיל שנה תוכל לעבור בדיקה- ואני עומדת לקבוע לה תור למרפאה אלרגית בשניידר. בנתיים אני רוצה לדעת עד כמה אני צריכה להזהר- האם גם גרגר שומשום יחיד שעלול להתגנב לפיה/לעורה עלול לגרום תגובה אלרגית? עד כמה זה מסוכן? כי אפילו על שולחן שבת שבוע נמצאים עשרות גרגרי שומשום והיא שולחת כבר ידיים...
    אשמח לשמוע המלצות- שמעתי על בדיקת תגר- ורציתי לשאול מה זה והיכן עושים את הבדיקה.האם אפשר כבר בגיל 7 חודשים או שבאמת צריך לחכות לגיל שנה?
    מה ההבדל בין סוגי הבדיקות? הבנתי שיש בדיקה עורית ובדיקת דם- כפי שניתן להבין אני ממש חדשה בתחום- אז אשמח לעצות. כמו כן- האם שי סבירות שהיא אלרגית לעוד מאכלים? היא עוד לא נחשפה לביצה למשל.תודה רבה!

הוספת תגובה

• אלרגיה לשומשום- בת 7 חודשים - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    30/03/2011

שלום שיר,
    קיים חשד לאלרגיה לשומשום לביתך בת 7 חודשים, כבר בשלב זה בגיל זה אפשר לבצע בדיקת אלרגיה במרפאת אלרגיה, ממליץ להשמין תור למועד הקרוב.
    במרפאת אלרגיה התינוקת תעבור תבחיני עור והכל התברר במידע גבוה של וודאות.
    עד אז לא לתת שומשום, תחינה, חלבה, חומוס ולמנוע מגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה
    נוי
    27/03/2011

עקב חומציות בקיבה ורפלקס קיבלתי מהרופא תרופה לקיבה בשם רניטידין 150 מ"ג HCL לטיפול בקיבה. קראתי עליה והבנתי שהיא סוג של תרופה אנטי היסטמנית חוסמי H2 .כעיקרון אני סובלת מאלרגיות בעונה .האם התרופה מרדימה?
    והאם אפשר לשלב איתה היסטזין ?
    או שאין צורך.

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה

הוספת תגובה

• אלרגיה - תגובה

ד``ר בן רנר
    27/03/2011

שלום
    התרופה לא מרדימה ומשמשת גם לניטרול חומציות הקיבה .התכונות האנטיאלרגיות שלה חלשות מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה בעור
    צביה פילוסוף
    26/03/2011

בפברואר 2010 הופיעה בגופי פריחה שהחלה מהעכוז ועד לגפיים התחתונות לאט לאט האלרגיה עברה למרפקי הידיים, השפתיים ,סביב העיניים המצח והסנטר הכל מתנפח כמו עקיצה של חרק והגושים קשים ומגרדים .בדר"כ זה היה מופיע בשעות הערב המאוחרות ואו שהייתי מתעוררת עם זה בבוקר,במהלך היום זה היה נעלם. התופעה הזו היתה כ7 חודשים ולא כל יום ,ועכשיו בחודש מרץ 2011 חזרה התופעה אך ביתר שאת הכל מגרד ולא משנה השעה שזה מופיע הפעם הבעיה בפנים מאד אקוטית וסביב העיניים יש אלרגיה כמעט תמידית זה נחלש במהלך היום אבל לא נעלם .בזמנו ניסיתי דיקור סיני שעזר חלקית ולתקופות קצרות ( לא התמדתי ברצף הטיפול)ורופא המשפחה נתן לי כדור בשם טלפסט 180 מ"ג השתמשתי בכדור לעיתים רחוקות ובסה"כ בכל התקופה הקודמת אולי 4 פעמים הכדור עזר..נכון להיום עדיין לא השתמשתי בשום תרופה .אני מעוניינת לקבל עצה ועזרה הכיצד ואם בכלל ניתן לפתור את הבעיה והאם אתם יודעים ומכירים את האלרגיה הזו ומה ניתן לעשות ,

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה בעור

הוספת תגובה

• אלרגיה בעור - תגובה

ד``ר בן רנר
    27/03/2011

שלום .השתמשי בטלפסט .המדובר כנראה בחרלת .פני למרפאה אלרגית לברור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה