פורום אלרגיה, טיפול באלרגיות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקצוצים והתעטשויות בזמן הריון
    יעל
    15/03/2009

שלום אני בהריון שבוע 34 ונתקפתי עקצוצים ודגדוגים באף, התעטשויות בלתי פוסקות והרבה נזלת. אני מניחה שזו איזו שהיא רגישות. האם יש לזה טיפול בהתחשב במצבי? אגב לפני כחודשיים סבלתי מאותה תופעה ופשוט חיכיתי וזה עבר אחרי כחודש. אני מניחה שזה קשור לתקופות מעבר. ובכל זאת, מה אפשר לעשות? אגב אני גרה באילת אם זה שופך אור על סיבת הרגישות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעל

ד``ר בן רנר
    15/03/2009

ייתכן ואלה תלונות של קדחת השחת. את יכולה לקחת אנטיהיסטמיניקה כלורסטין הניתן לקניה ללא מרשם ואחרי הלידה להיבדק במרפאה אלרגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לFRAGRANCE
    רחלי
    14/03/2009

שלום, הופניתי לאלרגולוג עקב תלונות על קושי בנשימה, עיטוש ודמע בעיניים, וגירוי חזק מאוד בגב היד (אודם ופצעונים מגרדים מאוד) עקב כך אובחנתי לפני יומיים לאחר טסט כאלרגית ל-FRAGRANCE MIX.לגבי הגירוי ביד לא הבנו ממה זה קרה בגלל שזה הופיע רק ביד אחת. לפני שאלתי עליי לציין כי התופעות עליהם התלוננתי קרו לפני הרבה זמן (כמה שבועות) והתמשכו רק ימים אחדים. שאלתי היא האם עליי להימנע לחלוטין ממגע בחומרים המכילים את התערובת הזו, ואם לא אז מה זה יכול לגרום לי אם אני משתמשת בתדירות גבוהה או מדי פעם? אני שואלת זאת מאחר ובדקתי היום את המוצרים בהם אני משתמשת וגיליתי שהמגבונים+ספיד סטיק בהם אני משתמשת מדי יום מכילים את החומר וברוך השם זה לא משפיע (כפי הנראה), אין גירוי או משהו בסגנון. אודה לך על תשובתך המהירה. בתודה, רחלי.

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לFRAGRANCE

הוספת תגובה

• אלרגיה לFRAGRANCE

ד``ר ולרי טפליצקי
    15/03/2009

שלום רב,
    הבדיקה של אלרגיה לFRAGRANCE MIX (כלומר, בושם) בודקת תופעות של פריחה מגרדת בכפות הידיים, פנים ועוד מקומות אחרי שימוש במספר מרכיבי בושם.
    אם הובחנת כאלרגית לבושם עליך להפסיק להשתמש בבשמים ומוצרים מבושמים.
    מצד שני ניתן כן להמשיך ולהשתמש במוצרים שלא גרמו לך לכל בעיה.
    קיימת גם אלרגיה לבושם בדרכי אוויר עם תופעות של נזלת, שיעול וגרד עיניים. זארת תופעה אחרת. במקרה ויש לך תופעה זאת עליך להפסיק להשתמש בבושם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, רק עוד שאלה קטנה

רחלי
    15/03/2009

לגבי הגירוי ביד זה קרה לי אחרי שבאתי במגע עם חומר לניקוי כלים וזה היה לי רק בגב יד ימין וביד שמאל פיצעון קטן ומאוד דומה למה שהיה לי ביד ימין (כיאילו שהחומר "קפץ" לאיזור קטן שם ביד שמאל) האם ייתכם שבחומר הניקוי יש את החומר שאני אלרגית אליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לפניצילין
    דודי
    13/03/2009

אני בן 50 גורר אחרי 2 אוטם שריר הלב + מושתל דפיברילטור. ומרגיש טוב מאד. אתמול בפתאומיות התחלתי להרגיש גרד נוראי ופריחה אדומה וקשה בכל הגוף, שלווה בתחשת קשיי נשימה. ונפיחות בשפתיים ובלשון, (וקושי בדיבור בעקבות זה). מכיון שאני חולה לב בעברי (עברתי 2 אוטמים+סטנדים) הזמנתי מיידית שח"ל, והם נתנו לי ישירות לוריד 300 מ"ג HIDROCORTISON וגם 10 מ"ג פרמין (עקב תץחושת בחילה קשה שהיתה לי) לאחר מכן נלקחתי על ידם לרמב"ם. שם הזריקו לי בישבן משהוא נוסף. ואכן לאחר כשעתיים שוחררתי לביתי במטב טוב יחסית עם שיפור רב, הסיבה לדעת רמב"ם לאירוע היא, שאני ידוע כרגיש לפניצלין (מילדות) ואתמול הכנתי לנכדי תחריף מוקסיויט, ואמנם לא נגעתי בחומר. רק מעצם ההתעסקות בזה מקרוב, זה גרם כנראה למה שגרם. שאלתי לדעתך, האם זה הגיוני רגישות כה חמורה לחומר. ואפילו בלי לבלוע אותו, ובלי לגעת בו ממש אפשר לקבל כזה אירוע קשה, שאלה נוספת, איזו תרופה "חזקה" אמורה להימצא בהישג ידי ע"מ שבמקרה חוזר אוכל להשתמש בה מיידית ושהיא גם תפעל מהר מאד (ברמב"ם המליצו לי על PREDNISON 2 20 M"G) תודה מראש !!!

לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לפניצילין

הוספת תגובה

• רגישות לפניצילין

ד``ר בן רנר
    14/03/2009

לדעתי נאין קשר בין הארוע שעברת להכנת התרחיף. אלא אם כן הרגישות שלך בדרגת חומרה גבוהה ביותר.ניתן לבדוק במרפאה אלרגית . תוכללהשתמש בעת הצורך בלורסטין (תרופה ללא מרשם).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה נובעת אלרגיה לחלב פרה
    לי
    13/03/2009

ממה נובעת אלרגיה לחלב פרה שמופיעה מגיל ינקות? האם ניתן למנוע? והאם יש בה סכנת חיים ובאילו מקרים?

לקביעת תור
    סגירה
    ממה נובעת אלרגיה לחלב פרה

הוספת תגובה

• האם ניתן למנוע אלרגיה לחלב פרה?

ד``ר ולרי טפליצקי
    13/03/2009

אינה ידוע הסיבה להתפתחות אלרגיה לחלב פרה, זה צירוף של אי בשלות של מערכת החיסון של תינוקות ומערכת האיכול והשפעה גנטית.
    בד"כ לא ניתן למנוע כפי שלא ידוע מיפתח אלרגיה לחלב ומי לא.
    נהוג היום להיזהר ולא להימנע מחשיפה מוקדמת לחלב פרה אצל אחים של הילד עם אלרגיה לחלב.
    תגובה אלרגית חזקה זה אומר תגובה אלרגית עם חולשה קיצונית, או קשי נשימה, או מצב לפני התעלפות,
    במקרים האלה צריך להגיע דחוף לעזרה רפואית, או לקרוא לאמבולנס ובצפייה להגעת העזרה או בדרך לעזרה להזריק אפיפן כדי "להרוויח זמן".
    אפיפן יכול להציל חיים במקרה של תגובה אלרגית קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לחלב
    לריסה
    12/03/2009

בגיל חצי שנה בני התחיל לסבול משילשולים אחרי אכילת סימילאק שנעלמו עם מתן נוטרמיגן. במשך חודש כל פעם שניסינו לחזור לסימילאק מיד הגיב בשלשול שהפסיק עם מתן נטרומיגן. בחצי שנה אחרונה ניזון מנוטרמיגן ואוכל מוצק. היום הוא בן שנה ואני רוצה לבדוק האם הרגישות שלו לחלב עברה. ממה כדאי להתחיל? האם סימילאק חלבי או יוגורט פרה / עזים? כמה ואיך לתת? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לחלב

הוספת תגובה

• רגישות לחלב

ד``ר ולרי טפליצקי
    12/03/2009

שלום רב,
    לפני מתן מזון חלבי וכדי לא לחשוף ילד לסבל מיותר מומלץ לבצע קודם בדיקת אלרגיה לחלב פרה .
    במקרה וטסט שלילי או חיובי חלש עוברים למתן ניסיון אכילת מזון חלבי.
    במקרה וטסט אלרגי חיובי מאוד נמנעים ממתן חלב פרה.
    באותה בדיקה בודקים גם רגישות לסויה כדי שיהי אפשרות לתת מזון על בסיס סויה כמו חלב סויה, מעדני סויה ועוד.
    בדיקת אלרגיה היא בדיקה מיידית מתבצעת על העור של התינוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת אלרגיה לחתול ותוכים
    מיכל
    11/03/2009

שלום רב לכם ! ביתי בת השנתיים מנוזלת המוןןןןן רציתי לשלול אפשרות לאלרגיה מהחתול הנמצא בבית מיומה הראשון ומהציפורים אותם הכנסנו הביתה לפני חודשיים (ומאז הנזלת כמעט ולא עברה...) האם ניתן לבצע בדיקת אלרגיה בגילה? בכמה זריקות מדובר??? תודה רבה !

הוספת תגובה

• בדיקת אלרגיה לחתול ותוכים

ד``ר ולרי טפליצקי
    12/03/2009

נזלת אלרגית זאת סיבה העיקרית לנזלת כרונית בילדות.
    הילדים מפתחים אלרגיה לקרדית אבק בית, עובש, נוצות, שיער של חתול או כלב, תיקנים ואבקנים של עצים ודשא.
    ניתן לבצע בדיקת אלרגיה החל מגיל ינקות. בדיקה מהירה ומעט מאוד רגישה עם דקירות עור קלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לחלב
    לי
    11/03/2009

בתי בת שנה ו-7 חודשים אובחנה כאלרגית בבדיקת דם עם ערך של 184 לאחר מכן ביצענו טסטים עוריים בהם נראתה רגישות לחלב התגובה האלרגית שלה מתבטאת בהקאות ובפריחה על עור הפנים. ההקאות מופיעות רק במידה והיא אוכלת מוצר חלב הפריחה גם כשהיא רק נוגעת בחלב הרופא אצלו ביצענו את הטסט המליץ על מזרק אפיפן רופא הילדים המליץ שלא להסתובב עם המזרק מה אתם אומרים? כמו כן, לאחרונה במשך החודשיים האחרונים היא התעוררה 5 פעמים בלילה והקיאה ברצף מספר פעמים, מה שהזכיר לנו תגובה אלרגית לחלב. אך מכיוון שהיא לא טעמה חלב אנו חוששים שהיא אלרגית לעוד משהו. מה עלינו לעשות? האם הדבר צריך להדאיג אותנו? ושאלה אחרונה: האם יש סיכוי שהאלרגיה תחלוף בגיל שלוש?

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחלב

הוספת תגובה

• אלרגיה לחלב פרה

ד``ר ולרי טפליצקי
    12/03/2009

כעיקרון כמה שתופעות אלרגיות יותר קשות ומיידיות כך פוחת סיכוי שאלרגיה תחלוף.
    גורם נוסף הוא גיל. אלרגיה לחלב אשר נשארת גם אחרי גיל שנה חולפת פחות.
    גורם נוסף הוא גודלו של הטסט העורי החיובי ורמה כמותית של נוגדני IGE ספציפי בבדיקת דם.
    אפיפן הוא דבר מאוד חשוב ומציל חיים במקרה של תגובה אלרגית קשה שיכולה להתרחש אם תינוקך תוכל מוצר חלב פרה במקרה.
    ניתן לפתח אלרגיה גם לסויה ולביצה ולמזונות נוספים. ניתן לבדוק את זה בטסטים.
    צריך לתת לה רק מזון פרווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן

לי
    12/03/2009

לרוב היא מקיאה כשעה אחרי ועל פניה יש פריחה אדומה שנעלמת תוך חצי שעה מתי צריך להזריק אפיפן? מה זה אןמר תגובה אךרגית חזקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי להזריק אפיפן

ד``ר ולרי טפליצקי
    13/03/2009

תגובה אלרגית חזקה זה אומר תגובה אלרגית עם חולשה קיצונית, או קשי נשימה, או מצב לפני התעלפות,
    במקרים האלה צריך להגיע דחוף לעזרה רפואית, או לקרוא לאמבולנס ובצפייה להגעת העזרה או בדרך לעזרה להזריק אפיפן כדי "להרוויח זמן".
    אפיפן יכול להציל חיים במקרה של תגובה אלרגית קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה חריפה לחלב
    אמא79
    11/03/2009

שלום רב, בני בן השנתיים וחצי אובחן כאלרגי לחלב (צמוד לאפיפן) וכן אסטמה ברקע. לאחרונה נחשף לצערי והתגובה היתה קשה: התנפחות, אודם בכל הגוף, הקאה, נמנום וקצת קוצר נשימה. טופל בפניסטיל וכעבור שעתיים התופעות חלפו לחלוטין. בהתאם לתגובות הקשות הללו האם יש איזשהוא סיכוי שהאלרגיה תחלוף ? מהם הסיכויים הידועים ?

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה חריפה לחלב

הוספת תגובה

• אלרגיה לחלב

ד``ר ולרי טפליצקי
    11/03/2009

כעיקרון כמה שתופעות אלרגיות יותר קשות ומיידיות כך פוחת סיכוי שאלרגיה תחלוף.
    גורם נוסף הוא גיל. אלרגיה לחלב אשר נשארת גם אחרי גיל שנה חולפת פחות.
    גורם נוסף הוא גודלו של הטסט העורי החיובי ורמה כמותית של נוגדני IGE ספציפי בבדיקת דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר טיהור אויר של חברת "ניקן"
    מרים
    11/03/2009

מישהו יודע על יעילות של מטהר האויר להתמודדות עם אלרגיה לקרדית האבק?

הוספת תגובה

• מטהר אוויר ניקן

ד``ר בן רנר
    11/03/2009

זהו מטהר אוויר יפני מעולה שמשווק בארץ כשנתיים.הוא בעל מסנו מסוג HEPAיעיל מאד לשימוש ביתי. ביחוד לרגישים לקרדית האבק.הוא נאה ומעוצב היטב ושקט.המגרעת היחידה היא העלות היקרה .אם התקציב מתאים הקניה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זחל טוואי התהלוכה
    חן
    10/03/2009

ביתי בת ה-3 נחשפה לזחל טוואי התהלוכה לפני יומיים. עקב כך התנפחו שתי העיניים (אחת סגורה לגמרי והשניה חצי סגורה) והופיעו סימנים אדומים מגרדים בפנים ובידיים. קיבלנו טיפול בפניסטיל (טיפות) ולורסטין (סירופ) ומשחה אנטיביוטית לעיניים להורדת הנפיחות (מקסיטרול). מאז תחילת הטיפול המצב לא השתפר (אפילו הוחמר מבחינת הסימנים בפנים ובידיים) וכמו כן ביתי מתלוננת שהמשחה שורפת לה ולכן אני לא מורחת אותה. מה אפשר לעשות עוד ? העיניים שלה דומעות ומגרדות לה והיא רוצה לגרד אותן. האם יש כיוון אחר?

לקביעת תור
    סגירה
    זחל טוואי התהלוכה

הוספת תגובה

• חן

ד``ר בן רנר
    10/03/2009

יש לפנות לרופא עיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לכרום
    אולגה
    09/03/2009

שלום רב, יש לי אלרגיה לכרום, אני רוצה לדעת האם מותר לצבוע את השער או אני חייבת ליוותר על הצביעה? מראש תודה רבה אולגה

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לכרום

הוספת תגובה

• אולגה

ד``ר בן רנר
    10/03/2009

כן ניתן לצבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוורציטין
    idanofar
    09/03/2009

שלום, האם ישנם מחקרים התומכים בטענה של הנטורופתים לגבי קוורציטין: קוורציטין מסייע בייצוב תאי מסט ובכך מצמצם הפרשת היסטמין מהתאים? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    קוורציטין

הוספת תגובה

• אינדופר

ד``ר בן רנר
    10/03/2009

לא התיחסתי לזה בעבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ניתן לעשות כדי להקל על גרד אלרגי
    מירב
    09/03/2009

מטופלת בטלפסט מזה יומיים בשל אלרגיה מקומית כתוצאה משימוש בשמן בושם. הפנים והעין מגרדים למרות הטלפסט. ניסיתי תה ודבש.

הוספת תגובה

• מירב

ד``ר בן רנר
    10/03/2009

טלפסט במקום אך אציע בדיקה יותר יסודית במרפאה אלרגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבוד עצות
    ע
    09/03/2009

אני בן 24 , לפני כחודשיים התחילה לי תופעה מאוד מוזרה כל פעם כאשר חם לי מעט (במקלחת,בחוץ,כאשר אני נבוך,פעילות ספורטיבית וכו' ) אני מתחיל להרגיש עיקצוצים בכל הגוף , התחושה היא כאילו אני נשרף ממש בלתי נסבלת, פניתי לרופא המשפחה ששלח אותי לעשות בדיקות דם (המון) ביצעתי אותם וכל התשובות תקינות , הופנתי לנורולוג שבדק אותי בדיקה נורולוגית וטען שמבחינה עצבית ונורולוגית אני תקין והדיאגנוזה האחרונה היתה שאני אלרגי למשהו כנראה בשבוע האחרון התלוותה לתחושה גם פריחה אדומה על העור (נקודות ושלפוחיות קטנות אדומות שמיד עם תום תחושת העיקצוץ נעלמות כאילו לא היו ) שאלתי היא האם זוהי אכן תופעה של אלרגיה? אם כן מה עלי לעשות והאם זה יעבור או שילווה אותי כל חיי (זה ממש בלתי נסבל ומציק )? אודה אם תוכלו להתיחס בהקדם תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אבוד עצות

הוספת תגובה

• ע

ד``ר בן רנר
    10/03/2009

ייתכן ומדובר בחרלת אך פנה למרפאה אלרגית במשום מגורך.התופעה חולפת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבת עליה פוליקלונלית במדד ה - IgG?
    דניאל
    08/03/2009

שלום ד"ר יקר, ע"מ שתוכל לקבל תמונה מלאה, אני מצרף לך את תמצית התיק הרפואי שלי בהווה ובעבר, כולל מחלות רקע, סימפטומים, אבחנות אם היו, תסמינים ומדדים בהווה. בפתח דבריי, אתחיל בזה שכולם טוענים שאין לי כלום ובמקרה הגרוע זה רק מעי רגיש/רגיז ושאין שום משמעות לעליה ב - IgG וגסטרואנרולוגים טוענים שאף אין קשר לכאבי הבטן מהם אני סובל בחצי השנה האחרונה. להלן תיאור הבעיה רקע כללי: בן 38, רווק, אתלט, בריא בדר"כ, לא לוקח תרופות, לא מעשן, לא שותה אלכוהול, 185 ס"מ/80 ק"ג, אתלט בעבר, ללא מחלות תורשתיות כמו סרטן ולב, סובל מ - G6PD, אוכל רגיל למרות כאבים קלים בזמן אכילה ומעהא האוכל מהוושט לקיבה, אין חום, אין חוסר תאבון. ניתוחים שעשיתי: 1. שקדים (בגיל 31) 2.אנדוסקופיה בא.א.ג באיכילוב במאי 2007 מחשש לבליעת עצם דג - העצם (אדרה) לא נמצאה והכאבים חלפו עם הזמן. כדורים בעבר: במרץ 2007, מחשש לחשיפה ל – HIV עקב מגע עם נשאית קיבלתי PEP (טיפול מונע) למשך 28 ימים של קומביוור וסטוקרין. כל הבדיקות דם לתפקודי כבד במהלך הטיפול ולאחריו יצאו תקינות. כמובן נקי מ-HIV ( ייתכן שמנקודה זו הגוף שלי ספג טראומה שמשפיע עליי עד עצם היום הזה מבחינה בראותית). כאבים בעבר: בסמוך לתקופה בה לקחתי את ה – PEP, התחלתי לחוש כאבים בבית החזה מצד ימין וקצת שמאל עם צריבות. בדיקות אקו לב במאמץ, אקג, דם וגסטרוסקופיה באותה תקופה שללו בעיה קרדיאלית, גסטרואנטרולוגית וכו'. כאבים כיום: אני סובל מזה שבעה חודשים מכאבים בבית החזה צד ימין, אך בעיקר ברום הבטן (במרכז באזור הסרעפת ובצד מתחת לצלע ימין) שלאחרונה ירדו והתפשטו בכל הבטן. סובל גם מגזים ועצירויות לעיתים. כדורים בהווה: לנטון, אומפרדקס, קלוטל, מוטיליום, נירבקסל...לא הועילו בכלום!!! גם כדורים טבעיים של חב' BIO-CARE (גאס-פלוס ו-HEP194 לניקוי הכבד מרעלים לא הועילו בכלום) בחודשים האחרונים עשיתי בדיקות פיזיות והדמיה שיצאו תקינות ושללו בעיה אורגנית: בעיה קרדיאלי (אקו במנוחה ובמאמץ, אקג, בדיקות דם), ריאות (תפקודי ריאה, צילום חזה), בדיקה פיזית ע"י אורטופד, גסטרו (US דרכי עיכול וכיס המרה, גסטרוסקופיה כפולה (האחרונה מצאה בקע סרעפתי גולש של 2 ס"מ), צילום בריום, מנומטריה – מצאה LES חלש, PH ללא רפלוקס), בדיקת אורטופד, CT אנטראגרפי (נלקחו ביופסיות מהתירסריון ומהקיבה שלא מצאו כלום, נמצא רק בקע סרעפתי גולש של 2 ס"מ). ממתין לביצוע בדיקת סיגמא (מקולונסקופיה חושש). סיכום בדיקות מעבדה בחתך תקופתי: 1. בדיקת נשיפה להילקובקטר בנשיפה ובדם - לא העלתה ממצא. 2. יש סימנים למחלת נשיקה בעבר וכן היפטיטיס A חיובי (B ו -C שלילי). 3. אנזימי כבד תקינים בכל התקופות בהם עשיתי בדיקה. 4. תרבית צואה/פרזיטים וכן בדיקות שתן תקינות. 5. CRP קטן מ - 0.5 בכל התקופות. 6. באאוזינופילים יש עליה קלה ולא מהותית – 7.6 אחוז 7. גם הפריטין גבוה מעט181 בהשוואה ל – 123 בעבר המשך בהודעה הבאה.

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד``ר בן רנר
    08/03/2009

ע"פ הממצאים מתאים למעי רגיז אבל בגלל מורכבות התיק פנה רק לר' המטפל המכיר אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המערכת לא הוסיפה את הנתון החשוב...

דניאל
    08/03/2009

המערכת לא הוסיפה את הנתון החשוב...של ה - IgG שבעצם בגללו סיפרתי את כל הסיפור הארוך. ה - ה - IgG בעליה מתמדת...החל ב - 1660...נכון ל - 19/02 1980..והיום עשיתי בדיקה חוזרת ולדעתי זה יעבור את ה - 2000. IgA , IgM היו ונשארו בתחום התקין של המספרים. אני יודע שזה מדד לדלקת/זיהום בגוף אפילו אם ה- CRP קטן מ - 0.5 - אני טועה??? לא התייחסתי להשפעה אפשרית של הכדורים של ה - PEP שלקחתי. ואני ספק אם הכאבים שלי אופייניים למעי רגיז..אבל ככה זה, שהרפואה לא מוצאת משהו אורגני ברור ומיידי...הכי קל זה ללכת לבעיה פסיכוסומטית ו/או תפקודית כמו מעי רגיש/רגיז. נא שוב התייחסותך בבקשה... דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל

ד``ר בן רנר
    10/03/2009

הערכים עדיין תקינים ועליה קלה מבטאת זיהום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים - לוקחים אנטיביוטיקה?

דניאל
    10/03/2009

ואם כן...ואכן מדובר בכאבים במערכת העיכול..איזה אנטיביוטיקה אפשר לקחת לנסיון? (אני סובל מ - G6PD)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל

ד``ר בן רנר
    11/03/2009

את זה יקבע הרופא המטפל.אני לא בטוח שזו התרופה שאתה אמור לקחת.ראשית יש לקבוע שיש זהום ולעמוד על טיבו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה