מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה בזמן הנקהזהבה22/01/2009
שלום אני 4 חודשים לאחר לידה מניקה הנקה מלאה בימים האחרונים הופיע אצלי על העור מין שלפוחיות ואדמומיות כמו כויות המלוות בגירודים ובעיקר בשעות הערב זה מופיע אצלי ובבוקר זה עובר . 1. בזמן ההריון היה לי דופק מואץ 110 ועדין יש לי דופק מואץ האם יש קשר לפריחה הזאת? 2. האם זה בסדר להניק כאשר הגוף מפתח אלרגיה מסוימת ואם זה יכול לעבור לתינוק? 3. ועל מה התופעה הזאת יכולה להעיד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהבה
ד``ר בן רנר22/01/2009ע"פ התאור מדובר ב-חרלת- שיכולה להופיע אחרי היריון וללא קשר.האלרגיה לא עוברתלתינוק .אציע לפנותלמרפאה אלרגית לאבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ידועה אלרגיה לפטריות שיטאקידוד21/01/2009
לאחרונה אכלתי כמה פטריות שיטאקי טריות ולאחר מכן הופיעה לי פריחה מגרדת בכל הגוף, מה לעשות (הפריחה חמורה בכל אזורי הגוף)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה פטריה
ד``ר ולרי טפליצקי22/01/2009אלרגיה פטריה יכולה לקרות. אם קשר בין אכילת פטריה ופריחה היה ברור ומיידי יש להמנע באכילת פטריות בעתיד.
טיפול מיידי טלוי בחומרת ההתקף. במקרים קלים טיפול הוא עם תרופה אנטיהיסטמינית כמו אהיסטון או לורטדין.
אם קשר לאכילת פטריות לא היה ברור, ניתן לבצע טסטים אלרגיים לסוגים נוספים של מזון כדי לברר לאיזה מזון יש לך אלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלב והשלכותיהעידן21/01/2009
ביתי בת כשנתיים ואובחנה כאלרגית לחלב על ידי בדיקות טסטים ניזונה מסויה ויש לה בעיות אכילה (לא אוכלת מספיק אוכל בריא כמו בשר, פירות וירקות וכד') לפני כשבוע קפצה במתנפחים בג'ימבורי קפיצות תמימות ולא כהשתוללות יתר, והחלה לבכות והרופאים איבחנו סדר בשוק הרגל. שאלתי היא האם יתכן שחסר לה סידן או דברים אחרים חשובים בגוף, האם העצמות שלה חלשות יותר כתוצאה מהאלרגיה לחלב? ובכלל מתי בד"כ האלרגיה עוברת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב והשלכותיה
ד``ר ולרי טפליצקי22/01/2009במשקה סויה בד"כ מוסיפים סידן בכמות טובה.
למרות זאת יכול להתפתח חוסר בסידן בעצמות, לכן רצוי לתת תוספת סידן עם כדורים למציצה או מומסים במיים כמו קלציום סנדוז.
ניתן לפנות לדיאטנית להדרכה מלאה של דיאטה ללא חלב פרה.
אלרגיה לחלב יכולה לחלוף עד גיל 5 שנים, בערך.
יש לבצע טסט אלרגי פעם בשנה כדי לעקוב אחרי ההיעלמותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימונולוגדנה21/01/2009
שלום ד"ר, שלום, בת 29 מזה שנים חולפה לפרקים לרוב דלקות חוזרות ונשנות, שפעת..לפני מספר שנים ערכתי בדיקות דם נמצא ערך 6 , גם כעת נמצא ברמה זו , לציין שבתקופה האחרונה סובלת מעייפות, סחרחורות נשלל אוזניים, נוירוכירגיה וכו'.. להלן תוצאות בדיקות דם שערכתי לאחרונה, אשמח לדעת האם יש להתייחס לממצאים החריגים: 1)ALT 0-31 = 35 ׂ2) FE IRON- 55 (מתחת לנורמה) 3) iga - 6 עשוי פעמיים 4) | Leuco/F | * 4 Erythrocytes (U)/Field | Ery/F | * 6 | Mucous (U) | | ++ | Squamous Epithelial Cell | | 5) Immunoglobulin M- 248 (מעל לטווח) | mIu/l | ( 0.35 * 1.74 ) 5.5 | אימונולוגיה Immunoglobulin M | mg/dl | ( 40 ) 230 * 248 | Immunoglobulin G | mg/dl | ( 700 * 1310 ) 1600 | . אודה על התייחסותך המהירה בברכה, דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
דר ורנר21/01/2009היות והעברית והאנגלית לא מסתדרים בשורה בלתי ניתן לשייך את הערכים.אולי תכתבי אותם בשורה יורדת.ממה שאני מבחין יש חוסר בנוגדן מטיפוס IGA דבר שהוא נפוץ בואוכלוסיה.השאר נראה תקין אם כי את רמת הIGG לא מצאתי .אם הוא 1700 זה תקין.אציע לפנות לרופא המטפל כי רק הוא בסופו של דבר יטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה איומה
מיכל07/02/2009שלום מיום רביעי אני סובלת מגרד ופריחה נוראית באיזור הרגלים וכפות הידיים . הפריחה נראית כמו כוויות בעלת עיגולים מוזרים וקצת נפוחים. מחר אני אצל הרופא אבל בינתיים .....מה זה יכול להיות? מה שמעניין בעלי לפני מס' ימים קיבל פריחה באיזור הפנים מלווה בגירוד. זה נראה בדיוק כמו הפריחה שלי. יש רעיון? דרכי טיפול מעבר לההיסטון שקצת מרגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה איומה
ד``ר בן רנר08/02/2009לפי התיאור את כנראה סובלת מחרלת (אוטיקריה) הטיפול הוא באנטי היסטמיניקה.בירור לפי הצןרך במרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרדית אבק הביתקרן20/01/2009
שלום , אנ אלרגית לקרדית אבק הבית ואני לוקחת כדורי אלרג'י כבר כמה חודשים . כאשר אני עם הכדורים אין אלרגיות וכאשר אני בלי הכדורים האלרגיות חוזרות . רציתי לדעת אם יש טיפול מלבד כדורים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן.
ד``ר בן רנר20/01/2009ברור שיש ועל זה אנחנו דנים בפורום.הטיפול האימונוטרפי הוא היעיל ביותר.גשי למרפאנ אלרגית במקום מגוריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסויים אנטיאלרגניים לכרית ומיטה
אנה25/04/2010שלום רב,
יש לי אלרגיה לאבק הבית ולדגניים (mixed grass).
אני מטופלת באימונותרפיה מעל 4 שנים (התחלתי בבי"ח קפלן וממשיכה בבי"ח ולפסון) ועדיין בעונה יש לי תופעות אלרגיה די מורגשות.
בכמה שבועות אחרונים יש לי תגובות קשות לקרדית אבק שמקשות על התפקוד היומי שלי.
אשמח לדעת איכן ניתן להשיג כיסויים למיטה ולכרית המסייעים באלרגיה נגד קרדית אבק.
תודה מראש,
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסויים אנטיאלרגניים לכרית ומיטה
ד``ר ולרי טפליצקי25/04/2010שלום אנה,
נית לרכוש כיסוים בטרואלרגי או בחנויות כיתן או בחנויות שמוכרות מזרנים וכריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים מתמשכיםסיגל17/01/2009
שלום אני כבת 35 אני סובלת מגירודים כ3 שנים גירודים לתוך העור אני שותה כדורים אנתי סתמינים כדי שזה ירגע עשיתי את כל הבדיקות האפשריות אך ללא הועיל לפניי כמה שבועות הגירודים ממש התחזקו במיוחד אחריי מקלחת שזה ממש בלתי נסבל מה לעשות כדיי שהיהייה אפשר להרגיש רגועה בחיי היום יום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד מתמשך
ד``ר ולרי טפליצקי18/01/2009שלום רב,
אין פתרון פשוט ומוכן מראש.
גרד ללא פריחה זה סיפור אחד שנקרא פרוריטוס,
גרד אחרי מקלחת חמה זה סיפור אחר שנקרא אורטיקריה כולינארגית.
ברוב המקרים ניתן לשלוט בתופעות עם טיפול תרופתי משולב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסטים לאלרגיהר17/01/2009
אני בן 23. לפני מס' שנים עשיתי טסטים על מנת לבדוק האם אני אלרגי ולמה. נמצאו אצלי רגישויות לקרדית האבק, נוצות ולענה. כיוון שלאחרונה אני מצונן כמעט כל הזמן, אני חושב שזה בגלל החתולים שבבית אך אני לא יודע אם הטסטים שעשיתי בזמנו כללו רגישות לחתולים. על כן הייתי מעוניין לדעת מה כוללים טסטיים כלליים לאלרגיה, והאם זה כולל רגישות לחתולים בפרט. בנוסף, עד כמה זה סביר שתוך שנתיים-שלוש התפתחה אצלי הרגישות הזאת במידה והיא לא היתה קיימת לפני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר'
ד``ר בן רנר17/01/2009התבחינים הסנדרטים יכללו תמיד שיער חתולים.שאר האלגנים הם קרדית האבק שיער כלבים עובשים נוצות וצמחים נפוצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקביאס!!!לירון15/01/2009
שלום לכם לפניי משהו כמו חודשיים וחצי התחיל אצלי גירוד ברגליים ולאחר מכן הוא עבר לאשכים ולאיבר המין ואז גם התווספו פצעונים אדומים רבים על האשכים ובמפשעות.הגרד היה פשוט מטורף ואף לא לא הייתי מסוגל לישון.הפצעים ניהיו גם בבטן התחתונה ולאחר חודשיים של נדידה מרופא לרופא,רק לפניי יומיים הבחין הרופא בתל השומר,שמדובר כנראה בסקביאס.הוא הסביר את הטיפול שאני צריך לעשות ואמר שיש מצב שהגרד לא יעלם גם בשבוע הקרוב. האם יש היגיון שמאותו טיפול הגרד התגבר וזה רק לפניי העלמות המחלה לגמרי?ומתי הסימנים יחלו להעלם? כמו כן לפניי שהרופאים גילו מה שיש לי,שאלתי את רופא העור(שהיה בטוח שזו אלרגיה)אם אני יכול לקיים יחסי מין והוא אמר שכן...עכשיו אני מבין שזה ממש מדבק ולמרות שהחברה כבר הייתה אמורה לקבל את זה מזמן כביכול,היא עדיין לא קיבלה...מה היא אמורה ויכולה לעשות בנתיים? אשמח אם תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרדת
ד``ר בן רנר17/01/2009התאור מתאים לסקביאס.המחלה מדבקת ואין לקיים יחסי מין כול עוד לא חלפו הנגעים.גם חיכוך גופני עלול להעביר את המחלה.היות והטיפול כרוך במריחת נוזל או משחה ההורגת את הכינה מרגישים גרד או שריפה אך הכול יחלוף בסופו של דבר ללא שארית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפצ'ינטלי15/01/2009
כל בוקר אני קמה עם איזה רצף של לפחות 5 אפצי'ם וכמו כן במהלך היום אני מתעטשת ללא הפסקה, נזלת תמידית וקצת גירוד ודמעות בעיניים. בעקבות כך לפעמים פניי נראים ורודים. האם יש טפול מיידי להפסקת כ"כ עיטושים???? אשמח למענה במהרה. תודה,נטלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
ד``ר בן רנר17/01/2009נסי קלרינז פעם עד פעמיים ביום אואנטיהיסטמיניקה אחרת כטלפסט איראוס פעם ביום.גשי בנוסף לברור אלרגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי רגישות לצרעה גרמניתאייל15/01/2009
יש לי רגישות לצרעה גרמנית ואני לפני גיוס איזה פרופיל אני צריך לקבל ואם הצבא יכול לחייב אותי לעבור טיפול אימונותרפיה ? תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לדבורנים
דר ורנר15/01/2009לחייב קבלת טיפול רפואי בלתי אפשרי אבל מה יעשו רשויות הצבא זה לא המקום לפרט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,ולאיזה פרופיל אני זכאי לקבל .
אייל15/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
ד``ר בן רנר17/01/2009הפרופיל נגזר מהבדיקה הקלינית ותוצאות הטסטים והטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
ME18/01/2009היי אייל, אם אין לך שום בעיה אחרת , כנראה שיהיה לך פרופיל 72 או 64 כמובן שאם נבדקת, זה חשוב באיזו רמה האלרגיה. אני חוסנתי במשך 5 שנים נגד דבורנים (אני אלרגית בערך לכל הסוגים של הדבורים והצרעות) ואני עדיין לא יודעת מה יהיה מצבי עד אשר אני אעקץ ונקווה שזה לא יקרה.. במון בהצלחה בשירות, אני בטוחה שתתרום למרות הפרופיל... יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אייל20/01/2009בתבחיני עור לדבורים נמצעה לי רגישות לארס צרעה גרמנית בריכוז 0.1 ואופנתי לבדיקה לאחר שנעקצתי על ידי דבורה \כנראה צרעה החלה אצלי נפיחות גדולה הזעה אודם מופשט שעול וקוצר נשימה מצויד באפיפן ולא עושה אימונתרפיה ואני מפחד בנושא זה מהשירות הקרבי לא רוצה להיות בקרבי הרופא אמרק לי שבלי החיסונים זה 24 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
ד``ר בן רנר20/01/2009לטובתך תתחיל באימונוטרפיה.מדוע להסתכן?בכל מקרה תקבל פרופיל נמוך.לגבי 24 על תסמוך על כך.בכול מקרה תשאר עם הרגישות וזה מסוכן יותר מכול הספקולציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אני ישכול את זה עם אבי
אייל20/01/2009תודה אני ישכול את זה עם אבי הוא וטרינר ואני באמת מקווה שהצבא ישנה לי את הפרופיל למה אני לא מסוגל לשרת בשדה, תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה אף סתום וקוצר נשימהגלעד14/01/2009
שלום אני סובל מאף סתום וקוצר נשימה ( יש לי עבר אסמטי קל) יש לי שני חתולים בבית ויש לי אלרגיה לחתולים שהתבטאה בעבר בגרד בעיניים, גרד בגוף, דמע,נזלת אלרגית התעטשויות אך כיום זה עבר לי אחרי טיפול אלטרנטיבי שעזר לי. אך כיום אינני יכול לעסוק בספורט ואני עם אף סתום כל הזמן מיואש ממש מה עושים?( ולהוציא את החתולים מהבית לא בא בחשבון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלעד
ד``ר בן רנר14/01/2009עבור ברור נוסף במרפאה אלרגית .אין צורך להוציא את החתולים .ניתן לחסן כנגד החתולים .ובנוסף לקבל טיפול תרופתי תומך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לנזלתהמנוזלת14/01/2009
מה ההבדל בין נזלת כרונית לבין נזלת שמקורה באלרגיה או שאולי זה אותו דבר? אם יש הבדל - כיצד ניתן להבדיל בין השניים ומה ניתן לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למנוזלת
ד``ר בן רנר14/01/2009נזלת כרונית היא נזלת המתמשכת לאורך זמן.היא יכולה להיות אלרגית ויכולה להיות שלא על רקע אלרגי.לשם הקיצור נוהגים לכנות את הנזלות שלא על רקע אלרגי נזלת כרונית, אך זו הגדרה לא נכונה.מבחינה קלנית כול הנזלות זהות ואי אפשר להבדיל בינהן אלא לאחר ביצוע טסטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה. אבדוק הענין.
המנוזלת15/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת אלרגיה פתאומית למעדניםמיכל כפיר14/01/2009
בני בן השנה וחודש אוכל גבינה וקוטג מאז גיל 9 חודשים. לאחר מכן התחלתי לתת לו גמדים והכל עבר בשלום. מגיל שנה כנראה נמאס לו מהגמדים ועברתי לדניאלה ולמעדני סקי. שמתי לב שכל פעם אחרי שהוא אוכל מעדן כזה מופיעה אצלו פריחה קטנה בפנים סביב אזור הפה ואודם קטן מתחת לעפעף התחתון. האם יכול להיות שהוא אלרגי רק לסוג המעדנים האלו? האם זה בגלל חלב מפוסטר? אודה על תשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל.
ד``ר בן רנר14/01/2009נשמע לא שגרתי וניתן לבדוק את הרגישות לחלב.ייתכן ומדובר בגירוי מקומי ממגע.גשי למרפאה אלרגית במקום מגןרייך לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אלרגיהאור חפוטה12/01/2009
שלום כבר כמעט 3 חודשים אני סובל מגודש באף ומנזלת חבר הציע לי ללכת לעשות בדיקת אלרגיה כיוון שאולי אני אלרגי למשהו .. האם כדאי לי ללכת?? האם בדיקת אלרגיה יכולה לייצור אלרגיות שלא היו בעבר?? האם יש סכנות כלשהן?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ד``ר בן רנר14/01/2009קבלת המלצה טובה.אלרגיות מתפתחות עם השנים.גש ובדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
אור חפוטה15/01/2009אבל בדיקת אלרגיה לא יכולה ליצור אלרגיות חדשות שלא היו לי?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אלרגיה לדגים היא עבור דגים מסויימים בלבד?ד``ר בן רנר11/01/2009
במהלך ילדותי פיתחתי אלרגיה לדגים. בגיל מסויים התחילו להופיע אצלי תופעות של אלרגיה כשאכלתי דגים מסויימים, ובהדרגה נוספו עוד ועוד דגים שגרמו לי לתופעות הללו. היום (אני בת 23)אני אוכלת טונה בלבד.
האם אלרגיה לדגים היא עבור דגים מסויימים בלבד ?
האם ישנם דגים אותם אני יכולה לאכול מלבד טונה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדינה
ד``ר בן רנר11/01/2009אמנם יש חלבונים זהים אבל יש לבדוק כול דג ודג בנפרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנן בדיקות מעבדה לדגים השונים?
עדינה18/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)