מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא מודאגתנטלי05/10/2011
שלום רב לך
אני זקוקה לעזרתך דחוף
בתי בת 11 חוד' וקיבלה רק חלק קטן מהחיסונים בגלל שהיא כל הזמן חולה כמעט כל שבועיים יש לה חום לפעמים בגללה ולפעמים הבן מדביק אותה מהגן ( הוא בן 3 וחצי)
בקיצור קיבלה :
הפטיטיס B - ביום שנולדה- 10/11/2010 , וב-4/1/11 עוד מנה וזהו
מחומשת - כולל Dtap+ipv+hib ב20/1/2011 - קיבלה רק מנה אחת
שאלתי- מה לעשות כעת?
איך אני משלימה לה את יתר החיסונים ובאיזה מרווחי זמן?
מהי האינדיקציה לא לחסן- חום? תסביר לי בבקשה
האם המצב הזה מסוכן?
תודה לך
בברכה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמא מודאגת - תגובה
ד''ר אריק האס05/10/2011נטלי
תודה על השאלה. החיסונים ממשיכים מאיפה שהופסקו. כל אחות טיפת חלב יודעת איך להשלים חיסונים לאלה שלא קיבלו בזמן מסיבה כל שהיא. עצתי אליך היא להגיע לטיפת חלב כמה שיותר מהר אפילו אם הילדה אם חום. כך האחות תסתכל על הפנקס ותגיד לך מה צריך ומתי - בהרבה תחנות אפשר להביא הילדה בלי תור במצבים כאלה ובתיאום עם אחות אחראית כך שתביאי אותה בזמן שאין חום. חום מעל 38 מעלות היא סיבה לא לחסן, אבל רוב תופעות אחרות אפשר לחסן (המשך טיפול אנטיביוטיקה, נזלת, חרחורים, וכו'). תעשו תוכנית ובמשך הזמן תשלימי מה שחסר.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)