מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אדמת הריוןענבל29/10/2011
אני בהריון בשבוע 20, בבדיקה שעשיתי בתחילת ההריון בשבוע 9 בערך קיבלתי את התוצאות RUBELLA igG 41.4 מחוסן ו- RUBELLA igM 54.6 POSITIVE
לאחר כ- חודש בערך עשיתי בדיקת דם נוספת לזיהוי נוגדני אדמת התוצאות היו זהות
RUBELLA igG 43.4 מחוסן
RUBELLA igM 46.3POSITIVE
אני לא יודעת באיזה דרגת סיכון אני נמצאת ומה אני צריכה לעשות, אני ממש אובדת עצות כרגע אשמח לקבל תשובה או לשוחח איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אדמת הריון - תגובה
ד''ר אריק האס30/10/2011ענבל,
השאלה החשובה האם חוסנת בעבר. אם כן (פעמיים) יתכן שאין משמעות לממצא. אם לא, תלוי מתי נדבקת - לפני ההריון או במשך ההריון. בין כך או כך, להיות אובדת עצות לא יעזור, וגם לשוחח איתי לא יעזור. את צריכה לפנות לרופא נשים מומחה בזיהומים תוך רחמיים לקבוע מהלך - האופציות הן לבצע בדיקת מי שפיר לאבחנה מדויקת, הפסקת הריון, או המשך. את צריכה רופא שיכול ללוות אותך והבן זוג ליתרונות וחסרונות של כל האופציות כדי להחליט מה שתעשו.
בהצלחה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)