מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נא פרשנותך בהקדםעופר06/02/2012
לדר' שלום רב.
ערכנו בדיקות דם לבני בן ה-7
הוא מתלונן די הרבה על כאבי בטן,אולם יש לו הרבה מאוד גזים.ולעיתים יש ריח חזק לשתן.להלן התוצאות :
ALKP 86-315 יצא בפועל 346
ALT 0-28 יצא תקין 16
GGT 0-16 יצא בפועל 18
פריטין - תקין
RBC 3.9-4.3 יצא בפועל 5.4
HEMOGLOBIN 11-14 יצא בפועל 14.9
HEMATOCRIT 34-43 יצא בפועל 44.4
EOSINOPHILS% 0-5 יצא בפועל 5.8
כל יתר התוצאות הינן תקינות (בתוך הסוגריים)
לאחר שנולד קיבל חיסון ראשון לצהבת בי .ביום ברית המילה שלו נשא אותו קרוב משפחה אשר מס' חודשים לאחר מכן אושפז והתגלה שהוא חולה בצהבת בי (בברית לקרוב היה כמעין חתך מגילוח אולם לא מטפטף וגם לא לגמרי יבש ) בערב ,לאחר הברית היתה בעיה עם הילד ודם רב זרם, והמוהל נאלץ לבוא לטפל בילד.
ככלל הילד נראה בריא אולם אני דואג מאוד שאולי כך נדבק בצהבת בי.
אבקש להוסיף כי בימים האחרונים בני מתחיל להיות מקורר וגדוש בנזלת ומשתעל חזק.
נא דעתך בהקדם
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נא פרשנותך בהקדם - תגובה
ד''ר אריק האס06/02/2012דרור,
תודה על השאלה. אני לא רואה בעיה בבדיקות או עדות למחלה זיהומית. הכי טוב לחזור לרופא שהזמין את הבדיקות שאני מקווה גם בדק אותו כדי להשלים את התמונה.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .אני מבקש להבין משהו..
עופר06/02/2012מייד לאחר שהתינוק נולד הוא מקבל זריקה ראשונה (מתוך שלוש) לחיסון צהבת בי.
האם זריקה זו אמורה לחסן אותו באופן מלא עד לזריקה השנייה ,או רק אחוז מסויים (ואם כן ,האם אתה יודע בערך כמה אחוז מחוסן לאחר הזריקה הראשונה) מתוך סך ה-100% של חיסון מלא לאחר השלמת כל השלושה .
תודה על סבלנותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)