מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה מטרידה מאוד!!!!!!!!!!שיר01/03/2012
שלום,
הגננת של בתי חלתה בדלקת קרום המח וזיהום בדם
היא מאושפזת כבר מס' ימים בבי"ח
האם יש מקום לדאגה בקרב הילדים? רק היום נודע לי שהגננת חולה לא דיווחה על כך
אני ממש מוטרדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה מטרידה מאוד!!!!!!!!!! - תגובה
ד''ר אריק האס01/03/2012שיר,
תודה על השאלה. בכל מקרה של דלקת קרום המוח חידקית, על הבית חולים לדווח ללשכת הבריאות הקרובה אליו. הרופאים שם יערכו חקירה של הנסיבות ויחליטו אם יש צורך בפעולות נוספות עבור הילדים שבגן, זה תלוי גם באיזה חידק הוא הגורם. על המנהל של הגן לברר מצבה של הגננת ולדווח להורים אם יש צורך בפעולות נוספות, והוא האיש קשר שלך לדעת מה לעשות ומתי.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר ועוד שאלה
שיר01/03/2012הגן הוא פרטי ובגן יש 19 ילדים.
רק היום נודע לי ונלחצתי מאוד מה גם שאני בהריון צעיר שבוע 12
אין לי איש קשר הגננת היא מנהלת הגן
מה לעשות?
מה משך זמן הדגירה של המחלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על המענה המהיר ועוד שאלה - תגובה
ד''ר אריק האס01/03/2012שיר,
בעיקרון, הבית חולים הוא שאחראי לדווח למשרד הבריאות. אם אין עם מי לדבר מהצד של הגן (בד"כ יש משפחה או סייעת או עוד מישהו שיכול לעזור), אולי הרופא מטפל שלכם יוכל ליצור קשר עם הבית החולים לברר פרטים - לפחות שהם דיווחו במידה ומדובר בדלקת קרום המוח חידקית. זמן הדגירה תלויה במחולל כך שאני לא יכול לנחש עד שיהיו יותר פרטים - וגם אז החלטה לפעולות נוספות רק בידי לשכת הבריאות.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שיר01/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)