חיסון MMR

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון MMR
    מרין
    17/07/2012

שלום!
    לפני 8 ימים חיסנתי את ביתי בת ה-2 בחיסון MMR (את האבעבועות השארתי לאח"כ),
    במשך שבוע היתה ללא תופעות אבל מאתמול בערב עם חום גבוה 38/39(אציין שעד כה לא היתה לה תגובת חום כמעט לשום חיסון).
    נובימול משפיע לאחר כשעה ממתן התרופה ולפרק זמן של כשלוש וחצי שעות ובמקביל התחלתי לתת גם נורופן (לפי הוראות הרופאה). רציתי לשאול מס' שאלות:

1. איזה חום נחשב "נורמאלי" כתגובה לחיסון זה ואיזה חום נחשב כחריג?
    (שאלה זו מטרידה כי בגיל שנה חלתה בדלקת בדרכי השתן ומאז בהוראת הרופא צריכה לעבור בדיקות שתן כל פעם שיש חום שמטפס לכיוון ה39+)

2.כמה ימים יכול להמשך החום?

3.הילדה שותה הרבה אבל אוכלת מעט - האם זה בסדר לתת לה 2 תרופות שונות על קיבה כמעט ריקה?

4.אינני מביאה לה את התרופות באופן שוטף - אני קודם מוודאה שהחום אכן מתחיל לעלות שוב הבעיה שעד שהתרופה מתחילה להשפיע לוקח כ-40-60 דק' ובזמן הזה החום מחמיר - מה עושים על מנת לא להביא אותה לקפיצות של עליית-ירידת חום?

סליחה על שטף השאלות, מאוד אודה לתשובתך. אמא מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון MMR

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון MMR - תגובה

ד''ר אריק האס
    17/07/2012

מרין,

שאלת שאלות מצוינות. התשובות נמצאות אצל רופא מטפל של הילדה ואני ממליץ שתפני אליו או אליה. דרך האינטרנט אני לא יכול לענות על השאלות כמו שצריך, ובדיקה גופנית היא נותנת נתונים יותר חשובים מאשר מה שמוגדר בספרות כ"נורמלי" או לא.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו