חיסון לתינוק גיל שנה

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון לתינוק גיל שנה
    רוני
    30/10/2012

באופן כללי אני בעד חיסונים ובתי קיבלה את כל החיסונים עד כה. קראתי לאחרונה שהחיסונים מכילים חומרים משמרים כגון אלומיניום ונגזרות של כספית.
    כמו כן קראתי שלפני החיסון מומלץ לבדוק אלרגיות אצל תינוקות כגון חלבון ביצה וכד'.

לבתי יש אטופיק דרמטיטיס מטופלת באלוקום ואלרגית לשומשום ולבוטנים. בבדיקה העורית נבדקו רק כ-5-6 מרכיבים אלרגנים לסוגי אגוזים, ולכן אין לי מושג למה עוד אלרגית.
    כמו כן שמעתי על רופאים שהמליצו לדחות חיסון לגיל מאוחר יותר לתינוקות עם אטופיק דרמטיטיס.
    האם יש צורך לבצע בדיקות אלרגיה מקדימות לחיסון? לרכיבים ספציפיים המוכנסים לתרכיב מעבר לחיידק המומת/ מוחלש?
    כמה זמן מומלץ לחסן לאחר מחלה המלווה בחום גבוה? בטיפת חלב מוכנים כמובן לחסן גם עם חום גבוה כך שברור מה תהיה תשובתם.

אשמח לקבל תשובה אובייקטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון לתינוק גיל שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון לתינוק גיל שנה - תגובה

ד''ר אריק האס
    30/10/2012

רוני,

בטיפת חלב יתנו תשובות לכל השאלות שלך. חום מעל 38 היא הוראת נגד לקבל חיסונים ואני לא מכיר תחנה שמוכנים לחסן בזמן חום. אין צורך בבדיקות מיוחדות או לדחות את החיסון במקרה שאת מתארת.

בברכה,
    דר" אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו