חום לאחר חיסון שנה

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חום לאחר חיסון שנה
    לינית
    24/11/2012

שלום רב,
    הבת שלי חוסנה בחיסון המרובע של גיל שנה ולאחר כשבוע, החלו אצלה חום גבוה (39- 40) שאני מורידה עם אקמולי ונורופן לסירוגין , אך המצב הזה של החום נמשך כבר 6 ימים !, בהם אני נותנת תרופה להורדת חום בכל 6-8 שעות . מלבד החום אין שלשול , פריחה או תופעות אחרות. עד מתי אמור להימשך החום כתופעת לואי לחיסון ?, ומתי זה כבר אמור להדאיג ולקחת את התינוקת לרופא? האם תופעת הלואי של חום גבוה לאורך זמן רב, יכולה להעיד על פגיעה מסוימת או מערכת חיסונית חלשה? בספירת הדם של ביתי יש ערך נמוך במעט של המוגלובין , ייתכן וכי היא חלשה ולכן מגיבה כך?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום לאחר חיסון שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום לאחר חיסון שנה - תגובה

ד''ר אריק האס
    25/11/2012

תודה על השאלה. אם את מספיק מודאגת לשאול אותי, זאת אינדקציה שאת צריכה לפנות לרופא. חום מחיסון בד"כ נמשך מ2-3 ימים. כל עוד שהחום נמשך מעבר לזה, הסיכוי שהחום בא מחיסון יורד. את צריכה בדיקת רופא לשלול סיבות אחרות לחום. הערך של המוגלובין לא אמור להשפיע.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

לינית
    25/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו