חיסונים

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסונים
    אמא
    25/11/2012

שלום,
    בתי עוד שבוע בת 5 חודשים. היתה אמורה לקבל לפני שבוע את המנה השניה של מחומשת, אך עקב מחלת חום החיסון נדחה לעוד שבוע. את חיסוני הרוטה (רוטטק) והפרבנר אני נותנת בנפרד מהמחומשת. היא קיבלה את המנה הראשונה שלהם ב27/9 (12+2 שבועות). יש לי מספר שאלות:
    1. אם רק בעוד שבוע אעשה את המחומשת ואחרי שבועיים בערך אעשה את רוטה ופרבנר זה ייצא שאת המנה השניה של רוטה היא תקבל בסביבות גיל 25 שבועות. האם זה בסדר? עד איזה גיל מותר לקבל את המנה השניה? האם פער של 13 שבועות בין המנה הראשונה לשניה הוא תקין?
    2. היא עדיין מאוד מצוננת. האם אפשר לחסן במצב כזה או עדיף לדחות שוב(לגבי כל החיסונים)?
    3. אם מפצלים בין החיסונים האם יש זמן מינימלי ביניהם או אפשר למשל הפרדה רק של שבוע?
    המון תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסונים - תגובה

ד''ר אריק האס
    25/11/2012

1. זה בסדר כל עוד שהמנה ראשונה היא לפני 15 שבועות, המנה השלישית לפני גיל 8 חודשים, ולפחות 6 שבועות בין מנות.

2. מותר לחסן בזמן שמצוננים.

3. בד"כ אני לא ממליץ על פיצול. ברוב המקרים אפשר לחסן מיד אחרי חיסונים אחרים. בין חיסונים חי מוחלש צריך להמתין 28 ימים לפני קבלת עוד מנה של חיסון חי מוחלש. לפני גיל שנה זה לא רלבנטי כי כל החיסונים הם מומתים.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו