חיסון לשפעת

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון לשפעת
    לירון
    09/01/2013

האם כדאי ומומלץ לחסן ילד בן שלוש כנגד שפעת? אני ממש מתלבטת משום שאני מעדיפה שלא לחסן אבל מצד שני לא רוצה שהוא יהיה חולה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון לשפעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון לשפעת - תגובה

ד''ר אריק האס
    09/01/2013

לירון,

אני ממליץ על החיסון נגד שפעת לכלל האוכלוסיה במיוחד לילדים. אני מתחסן בעצמי וגם הילדים שלי כל שנה. אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות. ככלל רצוי לחסן התחילת העונה כדי לבנות חסינות לפני העונה, אבל זה לא מאוחר מדי.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרכים לחזק את מערכת החיסון

סיוון
    10/01/2013

מהניסיון שלי אני לא חיסנתי את הבן שלי. אני דוגלת ברעיון של דרכים טבעיות לחזק את מערכת החיסון. לאחר התייעצות עם נטורפתית, אפשר לשנות את התזונה, שתהיה יותר מותאמת לתקופה של החורף, יותר פעילות כדי להמריץ את הדם (היא הסבירה לי עד כמה שזה חשוב במיוחד בתקופה הזאת ולילדים בכלל) וגם אני מביאה לבן שלי סירופ טבעי עם ויטמנים שעוזר לחזק את מערכת החיסון של סופהרב שנקרא סמבוקיד. הוא אוהב את זה כי זה טעים והכי חשוב מגן עליו. אז את יכולה להתייעץ לגבי זה ולנסות בדרך הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו