מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסון לשפעתלירון09/01/2013
האם כדאי ומומלץ לחסן ילד בן שלוש כנגד שפעת? אני ממש מתלבטת משום שאני מעדיפה שלא לחסן אבל מצד שני לא רוצה שהוא יהיה חולה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיסון לשפעת - תגובה
ד''ר אריק האס09/01/2013לירון,
אני ממליץ על החיסון נגד שפעת לכלל האוכלוסיה במיוחד לילדים. אני מתחסן בעצמי וגם הילדים שלי כל שנה. אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות. ככלל רצוי לחסן התחילת העונה כדי לבנות חסינות לפני העונה, אבל זה לא מאוחר מדי.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכים לחזק את מערכת החיסון
סיוון10/01/2013מהניסיון שלי אני לא חיסנתי את הבן שלי. אני דוגלת ברעיון של דרכים טבעיות לחזק את מערכת החיסון. לאחר התייעצות עם נטורפתית, אפשר לשנות את התזונה, שתהיה יותר מותאמת לתקופה של החורף, יותר פעילות כדי להמריץ את הדם (היא הסבירה לי עד כמה שזה חשוב במיוחד בתקופה הזאת ולילדים בכלל) וגם אני מביאה לבן שלי סירופ טבעי עם ויטמנים שעוזר לחזק את מערכת החיסון של סופהרב שנקרא סמבוקיד. הוא אוהב את זה כי זה טעים והכי חשוב מגן עליו. אז את יכולה להתייעץ לגבי זה ולנסות בדרך הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)