מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסון פוליו- אב שמקבל כימו...עדי20/08/2013
שלןם
יש לי ילד בן שנתיים וחצי שקיבל את כל החיסונים בטיפת חלב עד כה (כולל IPV)). בעלי, מקבל טיפול כימתרפי קשה בימים אלו, וביום רביעי אמור לעבור השתלת מח עצם עצמי עקב לימפומה הוצ'קין חוזרת, , אמור לחזור הביתה בסביבות תחילת\אמצע ספטמבר, ואני בשבוע 31.
הבנתי שאסור לי לחסן את הילד נכון לעכשיו בגלל האבא.
שאלתי אליכם- מה יקרה כאשר הילד יחזור לגן ב27.8, וילדי הגן יחסונו, כמובן כל אחד מתי שיחליט לחסן את ילדו.
האם הנגיף יכולה לעבור דרך בני אל בעלי (חס וחלילה), ומה עם התינוק שיוולד בעוד כחודשיים?
איך מתנהלים במצב המאוד מיוחד הזה? מספיק לנקות ידיים, ולא לתת לאבא לחתל?
קראתי שזה יכול לעבור גם ברוק.
(בטיפת חלב, לא ידעו לתת לי תשובה על כך).
אשמח לתשובה מפורטת, עקב מצבנו הרגיש, ועקב העובדה שאף אחד לא ידע לתת לי תשובות.
תודה רבה .
עדי המודאגת עד מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיסון פוליו- אב שמקבל כימו... - תגובה
ד''ר אריק האס21/08/2013עדי,
אין אפשרות לתת את הטיפות לילדים שלך כעת עד שבעלך יהיה תקופה אחרי מח עצם לפי החלטת שהאונקולוג, ויתכן שעד אז המבצע יסתיים. הילדים יהיו מוגנים מחיסון המומת כך שאין מה לחשוש לגביהם. אם יש אפשרות לא לשים את הילד בגן יתכן שזה עדיף - לא בגלל פוליו, פשוט יש הרבה מחלות שהוא יכול להביא אותם הביתה. ממליץ שתתייעצי עם האונקולוג לגבי יתרונות וחסרונות של כל החלטה.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הקודמת
עדי21/08/2013שלום
העובדה שהבן שלי לא יחלה בגלל שקיבל מומת הבנתי. אבל השאלה האם יכול להעביר את המחלה לאבא כ"נשא"?
האם הפיתרון הוא הגיינה בלבד?
אין אפשרות שהילד לא יהיה בגן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה הקודמת - תגובה
ד''ר אריק האס21/08/2013הוא יכול להעביר את הנגיף לאבא אם הוא נתקל בנגיף הפראי. הגיינה היא פתרון חשוב ולמען האמת הרבה מחלות זיהומיות נמנעו במאה הקודמת בזכותה בלבד. המטרה של המבצע הנוכחי לשמור על אנשים כמו בעלך (שיש הרבה כמוהו) ע"י מיגור של הנגיף.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)