חיסוני שגרה

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסוני שגרה
    א
    26/08/2013

שלום רב, עקב חזרתנו מחו"ל יש לי מספר שאלות בנוגע להבדלים בתוכניות החיסונים ואשמח אם תוכל לעזור לי...
    - לגבי חיסון ה-DTAP,הילדה שלנו בת השלוש קיבלה בודאות שלוש מנות (בערך בגילאי חודשיים, ארבעה חודשים וחצי שנה), כמו כן קיבלה ארבע מנות של HIB, וארבע מנות של IPV אך לא ברור האם קיבלה את הרביעית של ה-DTAP. במידה ואכן לא קיבלה אותה, האם היא עדיין נחשבת מוגנת, באיזו מידה? האם זה בסדר לחסן אותה בעוד מספר שבועות או שזה דחוף?
    במידה ואכן קיבלה את המנה הרביעית, האם יש בעיה בקבלת חיסון נוסף? ( שיתכן והוא החמישי במספר ולא הרביעי)
    כמו כן, לגבי החיסון לצהבת B, החיסון הראשון ניתן ב-15.9.10 והשני ב-8.10.10 האם זהו מרווח זמן מספק? הבנתי מצד אחד שצריך לעבור חודש אך מצד שני הבנתי כי מקובל גם להתיחס לסטית תקן. אשמח לחוות דעתך.
    תודה רבה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסוני שגרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסוני שגרה - תגובה

ד''ר אריק האס
    28/08/2013

אני ממליץ לך להגיע לטיפת חלב באזור מגורייך עם פנקס חיסונים. האחות תזהה אם יש פערים שצריך להשלימם, ואם משהו לא ברור, תשלח את הפנקס ללשכת הבריאות לייעוץ.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו