מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- MMRVקרן25/05/2014
שלום רב
ביתי בת השנה קיבלה חיסון MMRV
לאחר כשבוע פיתחה חום, שלשולים ופריחה נרחבת. הפריחה אינה פריחה קלה אלא נראית בדיוק כמו הפריחה של חצבת- מכסה את כל פניה, בטנה, גבה, רגליה. פריחה כזו לא ראיתי מימיי. הפריחה עדיין חזקה זה שלושה ימים מלאים ולא נחלשת
זו נראית לי תגובה קיצונית! הרופא טוען שזה ויראלי.. זה ממש לא נראה ויראלי.
האם עלי להתייעץ עם עוד רופא? האם עלי להיות במעקב כלשהו עם ביתי הקטנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
MMRV - תגובה
ד''ר אריק האס25/05/2014קרן
תודה על השאלה. זה נשמע קשור לחיסון. אני תמה איך את יודעת איך בדיוק נראה חצבת, מדובר במחלה שרוב רופאי ילדים בדורנו לא רואים הרבה. כמו כן לא נהיר לי איך את מבדילה בין פריחה שנראית ויראלית ואחרת, שזה גם לפעמים קשה לרופאים. אם לא קיבלת תשובה שמרגיעה אותך, תתיעצי עם רופא אחר לשקט נפשי שלך, אבל את חא מתארת משהו חריג שמחיב יעוץ. אם תשלחי לי תמונות טובות אני יכול לנסות לתת התרשמות שלי.
בברכה,
דר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)