מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- cmvטל23/04/2015
לאחרונה קיבלתי תוצאות לא ברורות של cmv, אני לפני הריון ורציתי לשאול האם אני יכולה להיכנס להריון?
3.9.14:
cmv igg 45.6, cmv igm negative
12.11.14:
cmv igg 42.6, cmv igm negative
6.4.15:
cmv igg 44.8, cmv igm positive
19.4.15:
cmv igg 50.2, cmv igm positive
שיטה שניה-cmv igm metod 2 (vidas) negative* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
cmv - תגובה
ד''ר אריק האס23/04/2015טל,
לפי הבדיקה נראה שהיתה הדבקה חוזרת בזמן אחרון מה שגרם לIGM חיובי אחרי שבעבר כבר היתה תגובת IGG. המלצותיי:
1. לא לבדוק סרולוגיה לCMV בעתיד. בעצם לא היתה סיבה מוצדקת לבדוק נוגדנים נגד CMV אחרי הבדיקה הראשונה אלא אם מדובר בחשיפה למגע עם CMV?
2. תתיעצי עם רופא נשים לגבי מתי שאפשר להיכנס להריון. בדרך כלל אחרי זיהום אקוטי מקובל לחכות לפחות 6 חודשים.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcmv
טל23/04/2015היי, תודה על תשובתך.
ב19.4 עשו לי בדיקת cmv igm ב2 שיטות, כאשר בשיטת וידס יצא שלילי ובשיטה השניה יצא חיובי, מה הסיבה לשונות ולאיזו תוצאה עליי להתייחס?
כמו כן, לא רואים עלייה משמעותית בנוגדנים (igg) יש לכך משמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)